Tilbud

Fantasifulde Fristelser – E-bog

DKK50.00

-67%

“Fantasifulde Fristelser” er en yderst fræk novellesamling med 15 pivfrække sexnoveller, som alle er forfattet af Temptations.dk’s dygtige redaktion. 

Ti er novellerne findes allerede på Temptations.dk, mens de resterende fem er endnu ikke-udgivne noveller.

Bemærk, at dette er e-bogsudgaven. 

Kategori:

Beskrivelse

“Fantasifulde fristelser” er en novellesamling, der bobler af erotik, skrivelyst og seksuel energi. Novellesamlingen består af 15 pivfrække noveller, som alle er forfattet af Temptations.dk’s erotiske redaktion.

Ti af novellerne er gode gamle klassikere, som du formentlig allerede kender og har nydt. Der er nemlig tale om de ti mest populære erotiske noveller blandt dem, der allerede ligger frit tilgængeligt på Temptations.dk.

De fem yderligere noveller er med garanti nogle, som du ikke har stiftet bekendtskab med før. Disse er nemlig endnu ikke publicerede nogen steder – ikke ud over i denne her fine novellesamling.

Tematisk ses der stor variation de 15 erotiske noveller imellem, og du vil i novellerne både møde mandlige og kvindelige hovedpersoner.

En række elementer har samtlige noveller – trods deres mange forskelligheder – dog tilfælles, og det er, at alle fortællinger er skrevet med sikker hånd af dygtige litterater, og at enhver fortælling bobler voldsomt af seksuel energi på en måde, der vil inspirere og stimulere de frække og mørke dele af dit sind