Loading...

Guides

Vibrator æg – få lækre og stimulerende vibrationer

Vibrator æg cover - guide til vibrator æg

Et vibrator æg kan bruges som sexlegetøj alene, eller til fræk og pirrende leg sammen med en partner. Uanset hvordan du skal bruge vibrator ægget er det dog vigtigt at du vælger det rigtige til dit behov. For at hjælpe dig har vi udarbejdet en liste med vores bud på de 4 bedste vibrator æg du kan købe lige nu. 

Med et fjernbetjent vibrator æg kan I som par indlede en fræk leg derhjemme i soveværelset, eller hvis I tør, ude i det offentlige. Et vibrator æg er nemlig diskret at bruge, og ingen udover jer selv behøver vide at der er frække vibrationer i underlivet på kvinden. 

Se vores bud på de 4 bedste vibrator æg

I det følgende vil vi præsentere dig for de 4 bedste vibrator æg baseret på brugeranmeldelser og tests. Vi har gjort os umage med at udvælge vibrator æg med forskellige egenskaber, priser og designs så du får så bredt et indtryk af udvalget som muligt. 

Listen er i vilkårlig rækkefølge. 

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, så får vi en lille andel. 

Svakom Elva – Støjsvagt og diskret vibrator æg 

Svakom Elva vibrator æg - guide til vibrator æg

Forhandler Totalpris Læs mere
444,00 DKK Besøg butikken

Hvis du har i tankerne at bruge vibrator ægget offentligt, er det en fordel at det ikke larmer. De fleste du omgås vil hurtigt undre sig over, hvorfor det lyder som elektrisk tandbørste nede i trusserne på kvinden ellers. 

Lydløst vibrator æg – perfekt til diskret brug udenfor hjemmet

Dette vibrator æg får især ros af brugerne fordi det er yderst lydløst og derfor et godt valg til kvinden, som gerne vil gå rundt med ægget i skeden udenfor hjemmet. 

Den medfølgende fjernbetjening gør ægget let at styre af enten kvinden selv eller partneren. Mange finder det ekstra frækt og pirrende når de overgiver kontrollen (fjernebetjeningen) til en anden som dermed er herre over nydelsen. 

Mellemstørelse vibrator æg som også kan bruges i vand

Størrelsen på ægget er medium, så kvinden er garanteret at kunne mærke det ganske tydeligt, selv når vibrationerne ikke tilfredsstiller hende indvendigt. 

Selve ægget er desuden vandtæt og kan derfor uden problemer bruges i badet, på stranden eller i en pool på ferien. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Emilie
4.4/5

“Rigtig lækkert æg, som kan bruges både derhjemme og ude. Ægget er stort set lydløst, så længe man ikke skruer fuldt op for vibrationerne, så det kan bruges i offentligheden.”

B.B.
5/5

“Dejligt æg i lækkert materiale. Min kone elsker at have den oppe under forspil, mens jeg slikker hende eller giver hende klitoris orgasme med en anden vibrator samtidig eller bruger en dildo vibrator på hende samtidigt. Ofte får ægget lov at blive oppe,mens vi efterfølgende har samleje til glæde for os begge. Skøn lille sag.”

LELO Lyla 2 – Testvindende vibrator æg

LELO Lyla vibrator æg - guide til vibrator æg

Forhandler Totalpris Læs mere
836,00 DKK Besøg butikken
837,00 DKK Besøg butikken
959,00 DKK Besøg butikken
999,00 DKK Besøg butikken

LELO har efterhånden en del erfaring med sexlegetøj, hvorfor man også kan forvente produkter af en tilfredsstillende kvalitet, når man vælger at kaste penge efter legetøj fra den svenske producent. 

Vibrator ægget kan bruges uden nogen opdager det

LELO Lyla 2 er et trådløst og fjernbetjent vibrerende æg, som du kan bruge alene ved onani, eller sammen med din partner som forspil. 

Er I særligt eventyrlystne kan ægget også bruges i det offentlige – sæt ægget op og tag ud for at handle sammen, eller gå en tur i parken. Oplevelsen bliver med garanti fræk og pirrende for jer begge. 

Testvinder med lidt ridser i lakken

Flere brugere påpeger at signalet mellem fjernebetjening og ægget ikke altid rækker, og at brug af fjernbetjeningen kan være lidt svært i starten, indtil man har regnet systemet ud. 

Derudover er der ikke meget negativt at sige om LELO’s bud på et frækt vibrator æg, som af Ekstrabladet.dk er blevet udnævnt til bedste trådløse vibrator-æg med 6 ud af 6 stjerner. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Carina
4.6/5

“Genial. 
Når man først har lært at styre fjernbetjeningen er den helt genial. Har forskellige vibrationsmønstre, som kan være både pirrende og give og orgasmer.
Et lille minus at den har en kant, der hvor den skal lades op”

Nikolaj
4.3/5

“Godt produkt, men lidt problemer med forbindelsenBåde ægget og fjernbetjeningen virker rigtig fint, og er lette både at styre, oplade og rengøre. Vi havde dog problemer, da hun havde den oppe mens vi var på restaurant, og hvor forbindelsen til fjernbetjeningen ikke virkede ordentligt, så ægget levede lidt sit eget liv. Men det var måske bare en enlig svale. Ellers virker det rigtig godt, og det har et lækkert og eksklusivt design.”

BSwish Bnaughty Classic – Billigt vibrator æg

 BSWISH - BNAUGHTY CLASSIC VIBRATOR ÆG

Forhandler Totalpris Læs mere
224,00 DKK Besøg butikken
228,00 DKK Besøg butikken
278,00 DKK Besøg butikken

Hvis du endnu ikke er helt afklaret med, om et vibrator æg er noget for dig, kan du med fordel prøve det af med dette billige vibro æg, som ikke koster alverden.  

Finder du senere ud af, at du er pjattet med denne type vibrerende sexlegetøj, kan du altid vælge at opgradere til en dyrere og bedre udgave senere hen.

Når det er sagt, så skal det bestemt ikke lyde som om, at der ikke er tale om et velfungerende produkt. Du får meget for pengene her, og du er garanteret et produkt som leverer varen trods sin lave pris.

Brug af almindelige batterier kan være et minus

En af årsagerne til den lave pris, som også er den store ulempe ved dette æg fremfor de andre på listen er, at den bruger almindelige batterier. 

Du kan altså ikke lade ægget op efter brug og være garanteret flere timers brug. I stedet skal du selv skifte, købe og skifte batterierne når den løber tør. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Louise Aarsleff
5/5

“Helt klart et lækkert produkt. 
og super effektiv”

Magic Motion vibrator – Trådløs vibrator som kan styres med app på smartphone

Magic Motion - klitorisvibrator og vibrator æg styret af app - guide til vibrator æg

Forhandler Totalpris Læs mere
478,00 DKK Besøg butikken
528,00 DKK Besøg butikken

Til de par som af og til må undvære hinanden og dermed også intimitet i form af sex, er sexlegetøj smart, fordi du kan blive stimuleret selvom du er alene. 

Endnu smartere bliver det dog, når du kan lade din partner, som befinder sig flere hundrede kilometer væk, tage styringen over dit sexlegetøj. 

Langdistance sex med vibrator og app

Det er muligt med denne klitorisvibrator/vibrator æg, som ikke styres med en fjernbetjening som de traditionelle vibrator æg. I stedet bruger du en App på din smartphone til at kontrollere frekvensen, styrken og intensiteten af vibrationerne. 

Afstand er altså med andre ord ikke længere en hindring for sex, hvorfor denne løsning er særligt velegnet til dem der tilbringer lang tid fra hinanden, men som stadig har behov for seksuel stimulation.

Du kan dog også sagtens vælge denne løsning som alternativ til et almindeligt vibrator æg, for det er bestemt en fordel at I slipper for at medbringe en fjernbetjening, og i stedet kan kontrollere ægget gennem en smartphone.  

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Michelle
5/5

“Jeg købte denne vibrator til brug med en lang distance kæreste, som gjorde det muligt at lege, selv om vi ikke var sammen.

På trods af at der kun er 2 spil man kan bruge til lang distance, og alt andet ikke rigtigt virker, så har jeg været lykkelig, for de ting som virker, er fantastiske! Det er så fantastisk et stykke legetøj, som fjernstyret og manuelt.

Super god kvalitet og vibrationerne virker hver gang. Jeg ville dog ønske der var flere muligheder for lang distance, så derfor får den kun 4 stjerner, selv om selve produktet fortjener 5.”

Skytte
4/5

“Hold da op! Vi købte denne, da min partner godt kunne tænke sig at have en form for fræk magt over mig.

Det er helt klart er perfekt køb. Han kan styre alt, og rækkeviden er stor. Den er perfekt, når man langt fra hinanden, men også når man selv skal stimulere sig selv.

Den eneste lille ulempe er, at den ikke er særlig lydsvag grunden vibrationerne er stærke! (Hvilket jo også er en fordel). Vi har bestemt ikke fortrudt vores køb og anbefaler det helt klart.”

Har du brug for at se mere? 

Så er det heldigt, at vi kun har præsenteret dig for et lille udpluk af det fulde udvalg af vibrator æg. Trykker du på knappen nedenfor, vil du blive ledt videre og præsenteret for det store udvalg af vibrator æg. Vi garanterer, at du vil finde mindst ét vibrerende æg, som vil falde i din smag. 

Vibrator æg – få lækre og stimulerende vibrationer
5 (100%) 1 vote
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *