Vibrator æg cover - guide til vibrator æg

Vibrator æg – få lækre og stimulerende vibrationer

Med et vibrator æg kan I som par indlede en fræk leg i soveværelset eller ude i offentligheden, hvis I tør. Ægget behøves dog ikke bruges i forbindelse med parlege, men kan også sagtens bruges med stor succes i forbindelse med onani. I denne her artikel giver vi dig vores bud på de 5 bedste vibrator æg.

Se vores bud på de 5 bedste vibrator æg

Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Tilmed har vi tilføjet forhandlernes aktuelle priser på de forskellige vibrator æg, så du kan købe det æg, du forelsker dig i, så billigt som muligt.

Udvælgelsen af de bedste vibrator æg tager afsæt i tests, udført af andre, forbrugeranmeldelser og vores samlede vurdering af samtlige vibrator æg på markedet. I forbindelse med vores vurdering har vi lagt vægt på følgende parametre: funktionsmuligheder, æstetik, materialevalg, pris og brandets ry..  

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links, altså sponsorerede links, i det følgende.

Svakom Elva

Støjsvagt og diskret vibrator æg 

Svakom Elva vibrator æg - guide til vibrator æg

Forhandler Totalpris Læs mere
444,00 DKK Besøg butikken

Hvis du har i tankerne at bruge vibrator ægget offentligt, er det en fordel, at det ikke larmer. De fleste, du omgås, vil hurtigt undre sig over, hvorfor det lyder, som om du har en elektrisk tandbørste nede i trusserne, hvis du får fat i en af de mindre støjsvage modeller. 

Denne slags bekymringer skal du dog ikke have med dette æg, da dette larmer mindre end en fjer, der falder mod et blødt gulvtæppe.

Lydløst vibrator æg – perfekt til diskret brug udenfor hjemmet

Dette vibrator æg får, som antydet, især ros af brugerne fordi det er yderst lydløst og derfor et godt valg til kvinden, som gerne vil gå rundt med ægget i skeden uden for hjemmet. 

Den medfølgende fjernbetjening gør ægget let at styre af enten kvinden selv eller partneren. Mange finder det ekstra frækt og pirrende, når de overgiver kontrollen (fjernebetjeningen) til en anden, som dermed bliver herre over nydelsen. 

Mellemstørelse vibrator æg som også kan bruges i vand

Størrelsen på ægget er medium. Som bruger af ægget er man derfor garanteret at kunne mærke det ganske tydeligt, selv når vibrationerne ikke tilfredsstiller en. 

Selve ægget er desuden vandtæt og kan derfor uden problemer bruges i badet, på stranden eller i en pool på ferien. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Emilie
4.4/5

“Rigtig lækkert æg, som kan bruges både derhjemme og ude. Ægget er stort set lydløst, så længe man ikke skruer fuldt op for vibrationerne, så det kan bruges i offentligheden.”

B.B.
5/5

“Dejligt æg i lækkert materiale. Min kone elsker at have den oppe under forspil, mens jeg slikker hende eller giver hende klitoris orgasme med en anden vibrator samtidig eller bruger en dildo vibrator på hende samtidigt. Ofte får ægget lov at blive oppe,mens vi efterfølgende har samleje til glæde for os begge. Skøn lille sag.”

LELO Lyla 2

Testvindende vibrator æg

LELO Lyla vibrator æg - guide til vibrator æg
Forhandler Totalpris Læs mere
835,00 DKK Besøg butikken
835,00 DKK Besøg butikken
999,00 DKK Besøg butikken

LELO har efterhånden en del erfaring med sexlegetøj, hvorfor man også kan forvente produkter af en tilfredsstillende kvalitet, når man vælger at kaste penge efter legetøj fra den svenske producent. Hvad angår vibrator æg, har de også leveret et par pletskud, blandt andet dette her, som bærer navnet Lyla 2.  

Vibrator ægget kan bruges, uden nogen opdager det

LELO Lyla 2 er et trådløst og fjernbetjent vibrerende æg, som du kan bruge alene ved onani eller sammen med din partner som forspil. 

Er I særligt eventyrlystne, kan ægget også bruges i det offentlige – sæt ægget op og tag ud at handle sammen eller gå en tur i parken. Oplevelsen bliver med garanti fræk og pirrende for jer begge. 

Testvinder med lidt ridser i lakken

Flere brugere påpeger, at signalet mellem fjernebetjening og ægget ikke har den største rækkevidde, og at brug af fjernbetjeningen kan være lidt svært i starten, indtil man har regnet systemet ud. 

Derudover er der dog ikke meget negativt at sige om LELOs bud på et frækt vibrator æg, som af Ekstrabladet.dk er blevet udnævnt til ‘det bedste trådløse vibrator-æg’ med 6 ud af 6 stjerner. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Carina
4.6/5

“Genial. 
Når man først har lært at styre fjernbetjeningen er den helt genial. Har forskellige vibrationsmønstre, som kan være både pirrende og give og orgasmer.
Et lille minus at den har en kant, der hvor den skal lades op”

Nikolaj
4.3/5

“Godt produkt, men lidt problemer med forbindelsenBåde ægget og fjernbetjeningen virker rigtig fint, og er lette både at styre, oplade og rengøre. Vi havde dog problemer, da hun havde den oppe mens vi var på restaurant, og hvor forbindelsen til fjernbetjeningen ikke virkede ordentligt, så ægget levede lidt sit eget liv. Men det var måske bare en enlig svale. Ellers virker det rigtig godt, og det har et lækkert og eksklusivt design.”

BSwish Bnaughty Classic

Billigt vibrator æg

 BSWISH - BNAUGHTY CLASSIC VIBRATOR ÆG
Forhandler Totalpris Læs mere
224,00 DKK Besøg butikken
278,00 DKK Besøg butikken

Hvis du endnu ikke er helt afklaret med, om et vibrator æg er noget for dig, kan du med fordel prøve det af med dette billige vibro æg, som ikke koster alverden.  

Finder du senere ud af, at du er pjattet med denne type vibrerende sexlegetøj, kan du altid vælge at opgradere til en dyrere og bedre udgave senere hen.

Når det er sagt, så skal det bestemt ikke lyde som om, at der her ikke er tale om et velfungerende produkt, for det er der nu i allerhøjeste grad. 

Trods den lave pris kan du være sikker på at få et super godt og funktionsdygtigt æg, der kan levere mange magiske stunder i soveværelset, hvis du investerer i et BSwish Bnaughty Classic.

Brug af almindelige batterier kan være et minus

Den lave pris indikerer dog, at vi ikke har at gøre med et af de absolut bedste vibrator æg, der findes, og vi må da også erkende, at ægget har nogle få vækstpunkter, for eksempel at det bruger almindelige batterier.

Du kan altså ikke lade ægget op efter brug og være garanteret flere timers sjov. I stedet skal du selv købe og skifte batterierne, når de nuværende dør. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Louise Aarsleff
5/5

“Helt klart et lækkert produkt. 
og super effektiv”

Magic Motion vibrator 

Trådløs vibrator som kan styres med app på smartphone

Magic Motion - klitorisvibrator og vibrator æg styret af app - guide til vibrator æg
Forhandler Totalpris Læs mere
478,00 DKK Besøg butikken
528,00 DKK Besøg butikken

Til de par, som af og til må undvære hinanden og dermed også intimitet i form af sex, er dette stykke sexlegetøj ideelt. 

Dette vibrator æg kan nemlig fjernstyres via en app, hvilket muliggør, at du lader din partner, som befinder sig langt væk, styre dig til en eller flere fortryllende orgasme(r). 

Lækker æstetik og form

Vibrator ægget her har åbenlyst nogle fordele, hvad angår funktionalitet, hvor de foregående æg ikke helt kan være med. Funktionaliteten er dog langt fra æggets eneste fortrin. 

Når det kommer til æstetikken, må man også sige, at ægget leverer varen. Det er nemlig ekstremt nydeligt at se på og har et ganske feminint udseende. 

Formen fortjener også rosende ord med på vejen. Denne gør nemlig, at ægget er meget behageligt at have oppe i sig,

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Michelle
5/5

“Jeg købte denne vibrator til brug med en lang distance kæreste, som gjorde det muligt at lege, selv om vi ikke var sammen.

På trods af at der kun er 2 spil man kan bruge til lang distance, og alt andet ikke rigtigt virker, så har jeg været lykkelig, for de ting som virker, er fantastiske! Det er så fantastisk et stykke legetøj, som fjernstyret og manuelt.

Super god kvalitet og vibrationerne virker hver gang. Jeg ville dog ønske der var flere muligheder for lang distance, så derfor får den kun 4 stjerner, selv om selve produktet fortjener 5.”

Skytte
4/5

“Hold da op! Vi købte denne, da min partner godt kunne tænke sig at have en form for fræk magt over mig.

Det er helt klart er perfekt køb. Han kan styre alt, og rækkeviden er stor. Den er perfekt, når man langt fra hinanden, men også når man selv skal stimulere sig selv.

Den eneste lille ulempe er, at den ikke er særlig lydsvag grunden vibrationerne er stærke! (Hvilket jo også er en fordel). Vi har bestemt ikke fortrudt vores køb og anbefaler det helt klart.”

Sinfuls genopladelige vibrator æg 

Mulighed for voldsomme vibrationer
sinful-opladeligt-fjernbetjent-vibrator - De bedste vibrator æg

Forhandler Totalpris Læs mere
428,00 DKK Besøg butikken

Sinful har naturligvis også givet deres bud på et vibrerende æg, og det er noget, som forbrugerne generelt set er glade for. Ægget scorer nemlig et utal af fine forbrugeranmeldelser. 

Der er dog nogle få kritikpunkter. Dem vender vi tilbage til. Lad os i stedet starte med lidt positivit.

Mange fordele 

Ægget har en fin rækkevidde på omkring 10 meter, hvorfor det egner sig ganske fint til pirrende lege ude i offentligheden, hvor du har overladt magten til din partner, mens du har ægget oppe. 

Det bør dog nævnes, at en række forbrugere hævder, at ægget ikke er så støjsvagt, som man kunne ønske, hvilket selvsagt kan besvære diskrete sexlege i offentligheden. 

Kvinder er yderst forskellige, når det kommer til behov og lyster. Et godt vibrator æg skal derfor give forbrugeren forskellige muligheder for tilfredsstillelse, og det må man siges, at dette æg gør. Det kommer nemlig med hele 11 vibrationsmønstre, så mon ikke du kan finde minimum en håndfuld, der får det til at snurre dejligt i dit underliv.

Tag ægget med i badet

Ægget er fremstillet af medicinsk silikone. Det betyder dels, at ægget er behageligt for huden, men det betyder også, at det er vandtæt og kan tages med i badet, hvis man vil gøre stunderne under bruserstrålerne endnu mere fornøjelige.

Let at oplade

Der er tale om et genopladeligt vibrator æg. Ægget oplades ved at sætte jackstikket i hullet ved siden af teksten DC. Det er ganske let at oplade ægget, og noget som selv de mindst techkyndige bør kunne klare uden besvær.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

SexyWoman
4.4/5

“Jeg er virklig tilfreds med dette lille stykke legetøj! perfekt til solo-leg, men fungere virkelig også godt i samspil med partner!

ikke så lydsvag som man kunne ønske, men i brug derhjemme gør det ingenting..

lidt ærgeligt at man med musklerne kan få slukket ægget”

S & M
4.6/5

“Jeg og min kæreste købte dette æg, da vi gerne har ville spicy tingene lidt op, når vi bare er ude at gå tur eller har et lille cafe-besøg.
Ægget stimulere hende virkelig godt og fjernbetjeningen er lille og praktisk, så jeg kan have fuld kontrol over hvornår hun skal føle vibrationerne og hvornår hun får en pause. De 11 indstillinger giver også en masse muligheder til at få hende stimuleret lige som hun kan lide det.

Efter vores første cafe besøg med ægget, så kunne vi ikke vente med at komme hjem og gå i kødet på hinanden. Det var en af de bedste køb vi har lavet, og er perfekt til en fræk aften i byen og opvarmning til en hed nat sammen.”

Har du brug for at se mere? 

Så er det heldigt, at vi kun har præsenteret dig for et lille udpluk af det fulde udvalg af vibrator æg. Trykker du på knappen nedenfor, vil du blive ledt videre og præsenteret for det store udvalg af vibrator æg. Vi garanterer, at du vil finde mindst ét vibrerende æg, som vil falde i din smag. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om vibrator æg, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste vibrator æg, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste sexgynger, bedste penisringe, bedste gagballs, bedste Magic Wands, bedste klitorisvibratorer, bedste kondomer og bedste dildoer 

Hvad er et vibrator æg?

Et vibrator æg er en lille vibrator med form som et æg. Ægget er beregnet til at blive indført vaginalt, hvor det kan give brugeren stor nydelse grundet vibrationerne, som kan styres via en tilsluttet eller trådløs fjernbetjening.

Bruges både til parleg og i forbindelse med onani 

Vibrator æg er dels populære i forbindelse med parlege, men faktisk også til at spicy ens onanioplevelse op.

Størrelsen på et æg ser ikke ud af meget, men man skal ikke lade sig narre. Effekterne af ægget kan nemlig være kæmpestore, og mange vibrerende æg er i stand til at levere lige så voldsomme vibrationer som de mest hidsige vibratorer. 

Ægget kan naturligvis bruges i forbindelse med forspil i dobbeltsengen, men derudover ynder mange vovehalse også at bruge ægget i offentligheden. De fleste vibrator æg er nemlig meget støjsvage, hvorfor man uden besvær kan få dem til at vibrere i supermarkedet, på restaurant eller et tredje offentligt sted, uden at det bemærkes af de andre tilstedeværende.

Rigtig mange finder det pirrende og frækt at slentre rundt med et æg oppe i sig, som ens partner eventuelt kan få lov at styre. Partneren vil tilmed finde det ekstremt frækt at være i herskerrollen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *