Bækkenbundskugler - Se de bedste her

Bækkenbundskugler – Se de 7 bedste her

Med bækkenbundskugler kan du træne dine muskler i bækkenbunden, hvilket vil gavne både dig og din partner i høj grad, når I fremover dyrker sex. Tilmed vil det påvirke din generelle fysik positivt. Vi har gjort det hårde arbejde og orienteret os indgående i det samlede udvalg af bækkenbundskugler og fundet de 7 bedste til dig. 

Vores bud på de 7 bedste bækkenbundskugler

Herunder følger vores bud på de 7 bedste bækkenbundskugler. Buddene tager afsæt i tests, udført af andre, produktanmeldelser og vores samlede vurdering af de forskellige kugler.

I vores vurdering har følgende parametre været vigtige: Funktionsmuligheder, materialevalg, brandets ry, pris og design.

Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Tilmed har vi tilføjet forhandlernes aktuelle priser på de enkelte kugler, så du kan købe et sæt bækkenbundskugler så billigt som muligt, hvis du ønsker det. 

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links, altså sponsorerede links, i det følgende.

Je Joue Ami Bækkenbundskugler – sæt med 3 stk.

Derfor anbefaler vi disse

Je Joue Ami Bækkenbundskugler - sæt med 3 stk

Last updated: 2024-04-17 00:03:25

Masser af gode anmeldelser

Læser man anmeldelser af disse bækkenbundskugler, er det lige før, man skulle tro, at de kunne skabe fred i verden, for de rosende ord står nærmest i kø. 

Der er ikke mange kvinder, der har prøvet produktet, som ikke kvitterer med 5 ud af 5 stjerner, hvilket i sig selv næsten bør være grund nok til, at det er disse, du skal gå med, hvis du gerne vil træne dit underliv. 

Sæt med 3 forskellige størrelser – alle i fremragende kvalitet

Afhængigt af hvor stram du er forneden og hvor meget du gerne vil træne, kan du vælge mellem de 3 forskellige størrelser af bækkenbundskugler, som er en del af sættet du køber. Det er rart at kunne veksle lidt og prøve et par forskellige størrelser, for at finde den der passer dig bedst. 

Det er værd at fremhæve, at kvaliteten på disse kugler er i en klasse for sig. Det er i hvert fald det indtryk man får, hvis man læser de mange positive anmeldelser, hvor især det flotte design og det behagelige ydre bliver rost til skyerne. 

Det består sættet af

Du får meget for pengene, hvis du vælger at investere i Je Joue Ami-sættet.

Sættet indeholder følgende:

 • Ami 1 – En stor og blød kugle. Perfekt til nybegynderen eller dem der skal trænes op fra bunden.
 • Ami 2 – En mellemstor dobbeltkugle som er lidt blødere og tungere end Ami 1. Ami 2 er næste naturlige skridt, når du har trænet længe nok med 1’eren.
 • Ami 3 – En mindre dobbeltkugle som også er en smule hårdere og tungere end de andre i sættet. Ami 3 er den sværeste men også mest effektive kugle at bruge og anbefales derfor til de erfarne. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Mrs x
4.8/5

“Nemt og bekvemt. Rigtig gode .. nu er der ingen undskyldning for ikke at træne bækkenbunden.. og så er det faktisk dejligt.”

D
5/5

“Vildt fede og virkelig gode bækkenbundskugler der virkelig gør en forskel for bækkenbunden.
Et par dages brug og jeg kan allerede mærke en forskel. Alle kvinder med bækkenbundsproblemer bør eje dem.
De er bløde, behagelige og virkelig behagelige at gå med.
Kan varmt anbefales”

Polar Jade Jadeæg small

Derfor anbefaler vi denne

Polar jadeæg - Oversigt over bedste bækkenbundskugler
Ingen priser tilgængelige

Sexshop.dk lavede i 2016 en test af bækkenbundskugler, hvor denne fine sag løb med titlen som testvinder.

Ægget kaldes både for et jade- og et yoni-æg, og et sådant æg har til formål at massere forbrugerens vagina, så denne blive afspændt, og vedkommende kan opnå større følsomhed under samleje. Til dette formål finder du næppe noget bedre æg end dette.

Lavet af naturlige materialer

Noget af det vigtigste, når det kommer til bækkenbundkugler, er materialet. Materialet skal være behageligt for kroppen og må ikke være kemisk skadeligt på nogen som helst måde.

Dette æg kan sætte grønt flueben i begge felter. Det indeholder nemlig ingen skadelige stoffer, og dets blanke overflade og generelle tekstur er guf for underlivet.

Har du hørt om jade før?

Hvis ikke du kender til jade, kommer der her en kort introduktion. Jade er en stentype med healende virkning. 

Stentypen er tung, yderst hård og meget slidstærk. Disse karakteristika gør den yderst velegnet til intensiv massage – særligt i underlivet.

Et meget hygiejnisk æg 

Jadeægget her har en yderst tætpakket struktur, hvilket gør, at der ikke forekommer sprækker eller evner i æggets overflade.

Dette har den store hygiejnemæssige fordel, at skidt og bakterier ikke har noget sted at gemme sig på kuglen.

Når du første gang skal bruge ægget, anbefales det dog, at du koger det i 10 minutter med henblik på at desinficere det. Når du har kogt ægget en gang, kan du efter brug nøjes med at vaske det med varmt vand og herefter lade det lufttørre.

Fun Factory – Smartballs Teneo Duo

Derfor anbefaler vi denne

Fun Factory Smartballs Teneo Duo Bækkenbundskugler

Smartballs Duo er til dig, som allerede har trænet din bækkenbund – muligvis med forstadiet til dette produkt, nemlig Smartballs Uno. Hvis du endnu ingen erfaring med bækkenbundstræning har, anbefaler vi Smartballs Uno frem for Duo.

–> Klik her og se prisen for Smartball Uno <–

Med indbygget, roterende geisha-kugle 

Smartballs Duo vejer 72 gram og består af to kugler. Begge kugler har en indbygget geisha-kugle, som roterer, når man bevæger sig. 

Dette element gør træningen af ens bækkenbund ekstra stimulerende med dette sæt kugler.

Når bækkenbundskuglernes tyngdepunkt skiftes, holder kroppen automatisk ekstra godt fast om kuglerne med henblik på at sikre, at de ikke glider ud – og dette er, hvad man kalder for effektiv bækkenbundstræning.

Bliv lækkert stram 

Kuglerne har mange fortrin. Måden, de er fremstillet på, sikrer effektiv træning, der gør dig dejligt stram, hvilket både du og din partner vil værdsætte, når det kommer til sex. 

Foruden at bidrage til bedre sex og en strammere fisse kan kuglerne bruges til at afhjælpe inkonsistens. 

Hvordan bruges kuglerne?

Herunder følger en ultrakort step-by-step-guide til brug af kuglerne.

 1. Kuglerne føres op i skeden
 2. Klem om kuglerne, som når du laver almindelige knibeøvelser
 3. Slap af
 4. Gentag processen i 5-10 minutters tid

Nemme at indføre 

Kuglerne har en lille udhulning i bunden, som passer til en finger, hvilket bevirker, at de er yderst lette at føre op i underlivet. 

Vi anbefaler, at kuglerne bruges sammen med glidecreme – og helst en vandbaseret en af slagsen.

–> Klik her os se vores bud på de bedste glidrecremer <–

Testvinder med 6 ud af 6 stjerner

Bækkenbundskuglerne her er kåret til de bedste bækkenbundskugler af Ekstrabladet.dk, der gav dem 6 ud af 6 stjerner, og forbrugerne er enige med EkstraBladet. De roser nemlig kuglerne til skyerne i diverse anmeldelser.

Kvinder, der har  været gravide, anbefales ikke at bruge disse

Bækkenbundstræning er rigtig godt og anbefales af både jordemødre og gynækologer. 

Dog anbefales disse kugler ikke til kvinder, der netop har født, eller kvinder, der har fået livmoderen fjernet. I stedet anbefales det, at disse kvinder bruger nummeret mindre, altså Smartballs Uno.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Bonanza
4/5

“Disse er nemme at bruge og rengøre og kvaliteten er virkelig lækker. De sætter gang i lysten og derfor får jeg dem faktisk brugt. Jeg har til gode at mærke effekten så meget endnu, men det kommer er jeg sikker på”

SP
5/5

“Jeg er en ung pige, der gerne ville gøre lidt ekstra for vores liv på lagnerne. Jeg købte derfor disse! De gør en utrolig forskel på spændstighed i underlivet hvilken kommer både mig og min kæreste til gavn ! Jeg føler mig mere stram og syntes også at mine mens smerter er blevet mindre. Min kæreste mener også at kunne mærke en forskel under samleje! Så vil klart anbefale smartballs til alle der vil pifte sexlivet lidt op unden at gøre det store ☺️”

Joyballs Secret – Sæt med 2 bækkenbundskugler

Derfor anbefaler vi disse

Joyballs Secret Bækkenbundskugler - testvinder

Last updated: 2024-04-17 00:03:26

Prisvindende bækkenbundskugler

Joyballs Secret er fremragende bækkenbundskugler, hvilket er blevet anerkendt og belønnet ved Erotixx Award i 2012 hvor kuglerne fik prisen for “Bedste produkt til kvinder”. I 2013 fik kuglerne en Red Dot Award. 

Roterende kugle indvendigt

Joyballs Secret er ikke som bækkenbundskugler er flest. Det prisvindende design består nemlig af en helt særlig ekstra funktion, som gør træningen både lettere og mere behagelig.

Indvendig i hver kugle finder du endnu en kugle. Denne roterer når du går og bevæger dig, hvilket aktiverer din bækkenbundsmuskulatur og dermed får dig til at træne dit underliv – helt uden du tænker over det. 

Flere kvinder fortæller desuden, at den roterende kugle fungerer stimulerende. Ikke så stimulerende at du får en orgasme i kopirummet på arbejdet, men nok til at det føles lidt bedre at have kuglen oppe sammenlignet med lignende produkter.

Sæt med 2 kugler

Sættet indeholder 2 forskellige bækkenbundskugler. Størrelsen på begge kugler er den samme, men hvor den ene er en enkelt kugle, er den anden dobbelt, således at du kan variere din træning. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

PintSize
4.8/5

“Lækker og nem at bruge. Er startet med at træne med den enkelte kugle og det går godt :)”

Endnu et lækkert jadeæg

Derfor anbefaler vi denne

Jadeæg - oversigt over bækkenbundskugler

Last updated: 2024-04-17 00:03:27

Øvelser med dette jadeæg vil øge blodstrømningen til dine vaginale muskler. Bruger du ægget ofte og rigtigt, vil du relativt hurtigt opleve øget seksuel følsomhed, ikke blot i skeden, men i samtlige kønsdele. At bruge ægget vil også øge dine chancer for at få fantastiske vaginale orgasmer.

Det orginale jadeæg

Ægget her er importeret direkte fra ‘The Jade Egg Mine’ i USA. Der er derfor tale om et ganske luksuriøst og eksklusivt produkt. 

Mange muligheder med et jadeæg

Der er enormt mange muligheder med et jadeæg, og vi har oplistet en række af de bedste herunder:

 • Du kan massere din skede indefra
 • Ægget kan forøge din strøm af kønshormoner
 • Bruger du ægget rigtigt, vil du efter kort tid kunne få stærkere orgasmer
 • Ægget kan bidrage til et mere følsomt G-punkt
 • Med ægget kan du træne din bækkenbund og dermed blive mere stram
 • Træning med ægget kan forebygge inkontinens 

Ikke udviklet specifikt til bækkenbundstræning 

Ægget her er faktisk ikke udviklet decideret med bækkenbundstræning for øje. Derimod er ægget udviklet med henblik på at kunne skabe mere blodgennemstrømning, sensuel energi og sexlyst til kvindens kønsdele.

Rigtig mange kvinder har dog erfaret, at ægget egner sig super godt til bækkenbundsøvelser. Derfor er det også en af vores anbefalinger. At brugen af det har en masse andre positive følgevirkninger anser vi bare som en kæmpe bonus. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Tenna
5/5

“Har deltaget i Saida Desilets Jade Egg kursus sidst hun var i Danmark. Det gjorde at jeg fik sat øvelserne fra hendes bog om hvordan ægget bruges bedst, på plads.

Ægget er rart at bruge og jeg har klart fået et bedre sexliv. Det var nu godt i forvejen, men min følsomhed er vokset. Godt produkt, hvis det ikke ligger i skuffen.”

SP
5/5

“Jeg er glad for mit æg. Diskret forsendelse, det var godt for jeg havde valgt at det skulle sendes til mit arbejde 🙂

Kan virkelig anbefales!”

Komplet bækkenbundskugler-sæt fra Sinful

Derfor anbefaler vi dette

Sinful komplet bækkenbund-sæt - Oversigt over bækkenbundskugler
Ingen priser tilgængelige

Hvis du ikke har nogen erfaring med bækkenbundskugler og træning af bækkenbunden, så er dette det perfekte begyndersæt.

3 bækkenbundskugler og meget andet

Med Sinful Kegel Exerciser-æsken får du alt det, som du har brug for til din bækkenbundstræning.

Blandt andet får du 3 bækkenbundskugler i forskellig størrelse og vægtklasse, hvilket giver dig mulighed for gradvist at intensivere og tilpasse din træning. 

Foruden kuglerne får du en lækker økologisk glidecreme, der vil bidrage til, at indføring af kulgerne bliver ekstremt nemt og meget behageligt. 

Ligeledes medfølger et rengøringspræparat, der kan hjælpe dig med at holde kuglerne nydelige og rene.

Grundig guide medfølger

Der medfølger tilmed en A-Z-guide, der med et levende og inspirerende sprog guider dig igennem din træning.

Følger du denne guide, er du garanteret rigtig gode resultater.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Luis
5/5

“Hurra for jer Sinful, med dette sæt er det nemt og diskret at stramme op og samtidig få mere kontrol efter to fødsler! Vi er to herhjemme som er jer taknemmelige! Dette produkt burde deles ude til alle kvinder som ønsker et fantastisk sexliv!”

We Vibe Bloom bækkenbundskugler

Derfor anbefaler vi denne

We vibe - Bækkenbundskugler - Oversigt over de bedste bækkenbundskugler

Nu bliver det smart og fancy! Disse bækkenbundskugler kan nemlig vibrere, og du kan styre vibrationer fra din smartphone. 

7 vibrationsindstillinger 

Kuglerne har i alt 7 vibrationsprogrammer, hvilket gør, at de kan levere alt fra blid yoni-massage til dyb og tilfredsstillende rumlen i underlivet. 

Kan bruges til seksuel tilfredsstillelse

Mens et par af de andre kuglers primære funktion er at agere materiale for bækkenbundstræning egner disse kugler sig foruden dette også super godt til seksuel tilfredstillelse, hvilket skyldes deres form og funktionalitet. 

Det er særligt de mulige vibrationer, der er afgørende for, at kuglerne kan få underlivet til at danse orgasmevalsen. 

Hvordan fungerer kuglerne?

Herunder følger en video, der demonstrerer, hvorfor og hvordan kuglerne hjælper med træning af ens bækkenbund.

Få det maksimale ud af kuglerne – hent smart app

Hvis du skal have det maksimale ud af kuglerne, skal du hente den gratis ‘We-Connect app’. Med denne kan du styre de forskellige vibrationsprogrammer samt følge dine fremskridt.  Bonusinfo: Du kan styre bækkenbundskuglerne, uanset hvor langt fra disse du befinder sig. 

Hvis du befinder dig i et langdistanceforhold, kan disse kugler dermed inddrages til seksuelle lege mellem din partner og dig. Han/hun kan nemlig styre kuglerne, selvom han/hun skulle befinde sig på den anden side af jordkloden. Ret frækt, ikke?

Der medfølger 3 udskiftelige vægte 

Med til kuglerne følger en række vægte, der muliggør, at du kan få kuglerne til at veje mere eller mindre. På den måde kan du variere din træning og hele tiden udfordre dig selv og øge muskulaturen i din bækkenbund.

Super godt materiale

Bækkenbundskuglerne er lavet i medicinsk silikone uden ftalater, BPA og latex.

Produktet er vandtæt og kan dermed uden problemer bruges i badet. 

Leg en pirrende leg med kuglerne i offentligheden

At kuglerne kan styres via en app muliggør mange forskellige pirrende sexlege. En oplagt leg kunne være at have kuglerne oppe, mens man er ude i offentligheden og så lade sin partner have styringen.  

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Parret
4.7/5

“Super lækkert materiale og ialt 3 forskellige vægte til produktet. Det tog 2 minutter at koble mobilen til, mange vibrations-rytmer til den + justerbar styrke.”

Mamacita
4.6/5

“Efter 3 børn har jeg forsøgt at komme i form med div. kugler og øvelser, men har ikke rigtig mærket den store forskel, så jeg var lidt skeptisk, da en i min mødregruppe anbefalede mig bloom. Men hold nu op hvor er jeg glad for at jeg gav den en chance! Og det er min mand også 😉 App’en gør den nem at bruge og så kan træningen gøres til en del af forspillet ved at min mand styrer vibrationerne, eller vi bruger den diskret, når vi ikke lige kan få privatliv nok til andre ting. Vi er blevet enige om at den må være designet af småbørns-forældre 🙂

Jeg kan kun sige, PRØV den! Bækkenbundstræning kan være så meget sjovere end bare knibeøvelser mens du børster tænder.”

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Hvis ingen af ovenstående bækkenbundkugler var lige dig, skal du ikke fortvivle. Markedet er nemlig uendeligt stort og bredt, hvorfor de rette kugler nok skal gemme sig derude et sted.

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om bækkenbundskugler, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste bækkenbundskugler, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de
bedste analdildoer, bedste sexgynger, bedste pocket pussies, bedste buttplugs, bedste penisringe, bedste Magic Wands og bedste glidecremer.

Hvad er bækkenbunden?

Bækkenbundsmuskulaturen er en stor, flad muskel, der udgør kroppens bund nederst i ens bækken. 

Ens bækkenbundsmuskulatur er hæftet op på ens bækkenknogler, og muskulaturens fibre omkranser underlivets åbning. 

Hos kvinder er der i forhold til underlivets åbning tale om urinrør, skede og anus, mens der hos mænd blot er tale om urinrør og anus.

Bækkenbundens funktion

Ens bækkenbund skal holde ens underlivsorganer på plads og bære ens krops tyngde, når man er oprejst. 

Det er vigtigt, at ens bækkenbund kan klare store belastninger. Netop store belastninger vil den nemlig blive udsat for, når man løfter ting, hoster, laver maverulninger, løber, er gravid, eller hvis bare man er overvægtig.

Har indflydelse på, hvordan hele kroppen arbejder

Bækkenbunden samarbejder med ens nedre ryg- og mavemuskler, hvorfor den har indflydelse på, hvordan hele ens krop arbejder.

En velfungerende bækkenbund er derfor alfa og omega for mange kropsfunktioner og ens generelle velbefindende.

Derfor skal du som kvinde holde din bækkenbund stærk

Vi har allerede fremhævet en række argumenter for, at du skal holde din bækkenbund stærk og smidig. Der er dog endnu flere årsager, end dem vi på nuværende tidspunkt har nævnt. Herunder har vi samlet de allerbedste grunde:

 • Det hjælper dig med at holde på vandet
 • Det forebygger, at dine underlivsorganer synker ned
 • Det er godt mod spændingssmerter i bækkenbunden
 • Det gavner sexlivet – du bliver stærkere i skeden
 • Du får bedre orgasmer – eventuelt sprøjteorgasmer.

Hvordan træner jeg med bækkenbundskugler?

Ovenstående har stensikkert overbevist dig om vigtigheden af at træne bækkenbunden. 

Vi har allerede introduceret dig for 5 fantastiske bækkenbundskugler, så du skal ikke bekymre dig om at finde det perfekte træningsudstyr.

Vi gætter dog på, at du har tænkt tanken: Hvordan træner man egentlig med bækkenbundskugler, og dette spørgsmål ønsker vi derfor at besvare i dette afsnit.

Vi anbefaler, at du altid bruger en smule glidecreme, når du fører kuglen/kuglerne op i din vagina. Så snart kuglerne er oppe, kan du starte træningen, som involverer, at du skiftevis skal knibe sammen og herefter slappe af.

Hvis du er mere til video end tekst, kan du i videoen herunder se Mathilde fra Sinful forklare, hvordan man bruger bækkenbundskugler.

Forslag til øvelse

Faktisk er bækkenbundstræning ikke så komplekst. Tværtimod. En simpel, men effektiv øvelse forløber nemlig således:

 • Knib sammen om kuglen/kuglerne i fem sekunder
 • Slap af i fem sekunder
 • Gentag processen ti gange

Størrelse og vægt – hvad er bedst?

Det er meget individuelt fra kvinde til kvinde, hvad der er bedst og mest behageligt, når man kigger på parametrene størrelse og vægt.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at man køber et samlet sæt med kugler af forskellig størrelse og vægt.

På den måde kan man prøve sig lidt frem og finde de kugler, der vægt- og størrelsesmæssigt matcher ens præferencer bedst.

Reglen er, at jo mindre og tungere en kugle er, desto sværere er det at holde den på plads, mens store og lette kugler er lettere at arbejde med. 

Hvis du aldrig har trænet din bækkenbund før, vil du derfor formentlig få mest glæde af en relativt stor kugle.

Hvor meget skal jeg træne?

I begyndelsen anbefaler vi, at du træner på daglig basis. Dette vil nemlig sikre, at du hurtigt får opbygget en del styrke og smidighed i din bækkenbund.

Dine træningspas behøver ikke at vare længere end 5-10 minutter. Det er derfor noget, som alle og enhver bør kunne få tid til at klemme ind i sin hverdag.

Når man har fået opbygget godt med styrke og smidighed i sin bækkenbund, kan man godt skrue lidt ned for antallet af træningspas. 2-4 gange ugentligt bør til den tid være rigeligt.

Stor frihed, hvad angår træning

Når man lige har lært at bruge sine bækkenbundskugler, vil man indse, at man kan træne på mange forskellige tidspunkter – også mens man laver noget andet.

Der er for eksempel intet i vejen i at udføre øvelserne, samtidig med at man tager opvasken, ser TV eller læser en bog.

Få professionel assistance

Som tidligere nævnt kan en svag bækkenbund fører til inkontinens, hvilket selvsagt ikke er rart. I nogle tilfælde vil man kunne komme det til livs med knibeøvelser og bækkenbundskugler, mens man i andre tilfælde vil have behov for professionel assistance. Hvis dette er tilfældet for dig, så tjek vores oversigt over danske fysioterapeuter med speciale i bækkenbunden her.