Viser alle 65 resultater

Viser alle 65 resultater

Penis sleeve – hvad er det?

Der kan være flere formål med et penis sleeve, men i bund og grund handler det om at give dig selv og din partner maksimal nydelse under sex.

Med et penis sleeve på banditten, får du først og fremmest en større, længere og mere fyldig erektion, som tilmed holder længere, så du kan blive ved med at have sex, uden at frygte at kanonen går af for tidligt. Penis overtrækket fungerer nemlig også som en penisring, som sørger for, at du ikke får udløsning alt for tidligt i akten. Kvinden bliver glad, fordi hun bliver fyldt mere ud og hvis ydersiden på sleevet tilmed er nubret og ujævnt, er der garanti for maksimal stimulation af hendes underliv.

Et penis sleeve er et hylster, eller et penis overtræk, som du sætter på dit eget vedhæng, når penis er stiv. Typisk vil sleevet være fremstillet af blødt og behageligt silikone, som ikke irriterer hverken dig eller din partner, når I bruger det.

Tjekker du vores udvalg vil du opdage, at de fremstilles i et utal af farver, former og størrelser, ligesom du kan finde penis sleeves med forskellige overflader. Du kan sågar finde et sleeve med indbygget vibrator for ekstra stor nydelse til jer begge.

Penis sleeves til brug alene eller med en partner

Indtil nu lyder det måske til, at et penis sleeve kun er forbeholdt brug sammen med en partner. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet, for i vores store udvalg vil du også finde såkaldte strokers, som minder om et sleeve, men som er tiltænkt onani og ikke sex med en partner.

En stroker er ligeledes et hylster, som monteres på penis, hvorefter du bruger det til at onanere. Indersiden på en stroker vil typisk være nubret og ujævn, hvilket stimulerer og gør din spiller ekstra lækker.

Find meget andet godt hos os

I vores kæmpe udvalg af sexlegetøj kan du med garanti finde lige nøjagtigt det du står og mangler eller overvejer at købe. Se blandt andet vores udvalg af penispumper, buttplugs og bundløse trusser. Eller hvad med at finde et godt tilbud på sexlegetøj i vores oversigt over udsalgsvarer?