Kondomer - sexlegetøj

Kondomer – Find det rigtige kondom til dine behov her

Leder du efter de rigtige kondomer i junglen af gummimænd – så lad os være din guide. Der er nemlig rigtig mange at vælge imellem, og der er andet at komme efter end bare beskyttelse. I denne artikel præsenterer vi dig for en række af de bedste muligheder.

Vores oversigt over kondomer

Herunder følger overskiften over en række forskellige kondomtyper. Enhver type er ledsaget af en fyldig produktbeskrivelse. Vi har tilmed indsat en prissammenligner, så du kan få det kondom, der imødekommer dine behov mest muligt, til den bedste pris

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Durex Intense Kondomer – for ekstra nydelse

Derfor anbefaler vi disse

Durex intense - kondomer
Ingen priser tilgængelige

Et kondom er ikke nødvendigvis bare et kondom, og med disse fra Durex får du 10 styk, som adskiller sig fra andre ved at give ekstra stimulering. 

Kondom der giver ekstra stor nydelse

Spidsen af kondomet er dækket af en særlig lotion, som giver ekstra nydelse for både kvinden og manden. 

Kondomet har desuden en nubret, rillet og prikket overflade. Lotion og tekstur bidrager sammen til en oplevelse, som er ud over det sædvanlige. 

Er du træt af det klassiske, kedelige og almindelige kondom, du kender, så giv Durex Intense en chance. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Trussetyven
4.4/5

“Kondomer giver hvad de lover; de giver en brændende effekt, hvilket er godt til intenst sex. Dog er der en kraftig lugt af mint, hvilket kan være distraherende, men hvis man ikke har noget imod den lugt, så er de gode”

Den nysgerrige
4.2/5

“dejlige at ha på og god følese. Var nemme og tage på og havde en god følese under samleje”

Durex London – 100 stk.

Derfor anbefaler vi disse

Durex kondomer 100 stk. - kondomer

Er du ude efter en ordentlig sæk kondomer, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe beskyttelse det næste lange stykke tid?

Så er det dette produktet, du er på udkig efter! Prisen er god, og mængden er enorm.

Kondomerne er helt almindelige, intet fancy – ingen smag, farve eller riller. Du ved, hvad du får, og du får masser af det.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Anonym
4/5

“Har nu prøvet et par stykker uden brud eller ligende.
Vil sige kvaliteten er ganske fin til prisen.
“spidsen” noget lang i det i forhold til andre, dog uden den er til stor gene.”

iCondom – kondomer med riller og knopper

Derfor anbefaler vi disse

iCondom - kondom med riller og knopper
Ingen priser tilgængelige

Ekstra nydelse til hende

Kondomer gør ikke nødvendigvis noget godt for følelsen af sex for hverken ham eller hende – i hvert fald ikke medmindre det er et særligt lækkert kondom, som er rullet på mandens stolthed. 

Et sådan kondom er dette fra iCondom, som ikke er glat og kedeligt som de fleste andre, men som i stedet har en ujævn overflade, som består af riller og knopper. Disse bidrager til at kvinden får ekstra meget ud af sex, da hun bliver stimuleret i særlig høj grad og dermed oplever endnu større nydelse. 

Billige kondomer

Kondomerne fra iCondom er ganske prisvenlige og du ender derfor ikke med at ruinere dig selv, hvis du er aktiv på lagnerne. Kondomerne er CE-mærket, testet og godkendt til sikker brug, så den lave pris er ikke på bekostning af kvaliteten.

Skins – kondomer med smag

Derfor anbefaler vi disse

Skins kondomer med smag - kondomer

Last updated: 2024-04-15 06:11:55

Bruger du kondomer til oralsex, er der god grund til at købe dem med smag. 

De fleste, der har prøvet at have et almindeligt kondom i munden, vil formentlig nikke og give os ret, når vi siger, at det ikke smager særligt godt. 

Det kan det dog komme til med kondomer fra Skins, som smager af mint, tyggegummi, banan og jordbær. Hvis din kæreste har en sød tand, vil hun/han tigge om at give dig blowjobs, når I har disse kondomer på lager.

Durex Performa – Bedøvende Kondomer

Derfor anbefaler vi disse

Durex performance - bedøvende kondomer - kondom guide

Har du til tider problemer med lidt for tidlig udløsning? Så er der heldigvis hjælp at hente med de rigtige kondomer.

Bedøvende creme så du kan blive ved i timevis

Med kondomet fra Durex behøver du hverken tænke på pindsvin, bedstemor eller skattefradrag for at holde længere i sengen. Kondomet er nemlig smurt ind i bedøvende creme på indersiden. 

I praksis betyder det, at din penis bliver knap så følsom, hvorfor du forhåbentligt kan få lov til at gå til den som en Duracell-kanin, lige så længe du har lyst. 

Koncentrér dig om din partner i stedet for varigheden af samlejet.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

T
5/5

“De skal lige sidde på et par minutter, hvor du derefter kan hamre afsted!
De hjælper meget, men det er altid oppe i hovedet og selve akten som gør om du kan blive ved i flere timer eller slår ud efter nogle minutter. 
Kondomerne her giver dig i hvert fald en del ekstra i tanken, så du kan gå til den!”

Mvp
5/5

“De gør hvad de skal. Elsker dem”

Durex Extra Safe – 10 stk. ekstra sikre kondomer

Derfor anbefaler vi disse

Når sikkerheden er vigtig

Hvis du vil være helt sikker på, at der ikke opstår et uheld undervejs, kan du mindske risikoen for at kondomet sprænger, ved at vælge disse ekstra sikre kondomer fra Durex. 

Kondomerne er en smule tykkere end normalt, ligesom de er smurt ind i ekstra meget glidecreme. 

De ekstra sikre kondomer er især velegnede til analsex, hvor risikoen for smitte er større, hvis uheldet er ude. De kan dog også sagtens benyttes til almindelig vaginalsex, hvor du ligeledes får ekstra beskyttelse mod sygdomme og graviditet. 

Pasante King Size XXL kondomer – store kondomer

Derfor anbefaler vi disse

Pasante King Size XXL Kondomer 12 stk

Last updated: 2024-04-15 06:11:57

Er du velsignet med et lem som en hingst, så har du måske oplevet, at almindelige kondomer kan sidde en smule stramt. 

Det problem behøver du dog ikke at døje med – det handler bare om at købe kondomer i den rigtige størrelse. 

Store kondomer til den store penis

XXL måler 20 cm i længden og har en diameter på 6 cm – normal størrelse er 18 x 5,2 cm.

Udover at du vil kunne dyrke mere behagelig sex, så kan pakken med XXL kondomer på natbordet i soveværelset formentlig også få din date til at slikke sig lystigt om munden – det kunne jo være, at et rodehoved som dig tilfældigvis havde glemt at gemme dem væk.

Fair Squared – veganske kondomer af naturgummi

Derfor anbefaler vi disse

Fair squared - veganske kondomer

Last updated: 2024-04-15 06:11:57

Latex er det mest udbredte materiale, når det kommer til kondomer. Det er dog ikke alle penisser og vaginaer der kan tåle latex, så hvis du vil undgå svie, kløe og røde pletter, så findes der heldigvis alternativer.

Allergivenligt kondom

Med kondomer af naturgummi skal du ikke bekymre dig om udslæt og andre allergiske reaktioner, men i stedet fokusere på at levere varen i dobbeltsengen. 

Kondomerne er desuden også veganske – så du gør både dig selv og naturen en tjeneste, når du bruger kondomerne. 

Har du fundet det perfekte kondom? Hvis ikke, så er udvalget heldigvis rigtig stort, hvorfor chancerne for at finde det rigtige match, stadig er gode. Tryk på knappen nedenfor, og bliv ført videre til oversigten over det fudle udvalg af kondomer. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om kondomer, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste kondomer, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste dildoer, bedste sexdukker, bedste pocket pussies, bedste strap-ons, bedste buttplugs, bedste gagballs, bedste penispumper, bedste glidecremer og bedste fleshlights.

Hvor sikre er kondomer?

Det er svært at sige noget nøjagtigt om, hvor sikre kondomer er. Der er dog bred enighed om, at kondomer er et af de absolut bedste præventionsmidler – både når det handler om at undgå graviditet og når du skal undgå at blive smittet med ubehagelige sygdomme.

Det er ikke uberettiget, at kondomer er en af de mest udbredte præventionsformer – for de beskytter nemlig ikke bare mod graviditet – de er faktisk den eneste type prævention, hvor du kan dyrke sex uden at bekymre dig om sexsygdomme. 

Et kondom er desuden det eneste prævention der findes til mænd. Imens kvinder har flere forskellige muligheder for at beskytte sig mod graviditet, så har mænd altså kun gummiet at sætte sin lid til. 

Hvorfor skal jeg bruge kondom?

Fordi et kondom er den eneste præventionsform der sikrer dig imod både sygdomme og uønskede graviditeter.

Særligt ved one night stands med en mere eller mindre fremmed person, er det en stor fordel at bruge kondom frem for andre præventiver. 

Som mand er kondomet desuden den eneste form for prævention, som du kan sørge for. Der findes rigtigt nok mange andre måder at beskytte sig på, men det er udelukkende kvinden der står for dem. Selvom det måske ville være at foretrække at have en pakke p-piller med dig i byen som du kunne fodre din scoring med, så kan du altså som mand ikke gøre andet end at bruge kondom.

Kondomet er også meget alsidigt og kan benyttes til almindelig, oral- eller analsex. Ligesom kondomet også med fordel kan bruges sammen med sexlegetøj – som eksempelvis en dildo eller en pocket pussy, for mindre rengøring efterfølgende.

Hvad er kondomer lavet af?

De fleste kondomer er af latex. Latex er det mest udbredte og almindelige materiale til kondomer, men der findes også alternativer, som eksempelvis naturgummi, sensoprene, polyisopren, polyuretanplast osv.  

En lille del af befolkningen er allergisk overfor latex, og til dem findes der latexfri kondomer som eksempelvis vores anbefaling af veganske kondomer i naturgummi.

Hvad beskytter kondomer imod? 

Kondomet beskytter som udgangspunkt imod alle former for sexsygdomme og uønskede graviditeter. Det er dog under forudsætning af, at man bruger kondomet korrekt. 

Ved forkert brug kan der gå hul på kondomet så mand og kvinde både risikerer graviditet eller at smitte hinanden med grumme sygdomme. 

Ved rigtig brug af kondomet er du dog sikker – i hver fald så sikker som man kan blive, for der kan naturligvis altid gå noget galt. Du finder dog ikke en sikrere præventionsform mod sexsygdomme end kondomet.

Hvordan bruger man et kondom?

Det er først og fremmest vigtigt, at du sætter kondomet på penis inden lillemanden kommer i nærheden af kvindens underliv. Har din pik først været i forbi hendes vagina, så er der reelt set risiko for både graviditet og smitte med sygdomme. 

Inden brug skal kondomet pakkes forsigtet ud af indpakningen. Vi siger at det skal gøres forsigtigt, fordi du kan være uheldig at rive kondomet i stykker når du flår i indpakningen. Det kan være fristende at bruge tænderne til at komme igennem den drilske indpakning, men lad være! Det øger bare risikoen for, at du gør skade på kondomet i pakken.

Når kondomet er pakket forsigtigt ud, så skal det rulles på den erigerede penis. Det gør du ved at tage fat i spidsen af kondomet. Her er det vigtigt, at du sørger for at klemme luften ud af gummiet. Den lille “tut” du finder i toppen af kondomet skal altså være tom for luft inden du går videre. Luft i enden af kondomet øger risikoen for, at det revner eller brister undervejs. 

Når spidsen er tom for luft er det bare at rulle kondomet på penis. Sørg for at gummiet dækker helt ned til roden af penis – på den måde er du bedst sikret. 

Og så er du faktisk køreklar. Hvis det er din første gang med et kondom, kan du med fordel øve dig på forhånd, så du ikke skal stå og fumle alt for meget med præventionen næste gang du er heldig og er nøgen med din partner.

God fornøjelse! 

Hvad gør man, hvis uheldet er ude og kondomet springer?

Det sker desværre af og til, at kondomer brister. Det er aldrig sjovt, for tankerne løber hurtigt af med en. Skal du til at være forældre, er du blevet smittet med en træls sygdom osv. 

Heldigvis behøver det ikke være så galt, som du måske forestiller dig lige i øjeblikket det sker. 

Det første I skal finde ud af er, om kvinden bruger andre former for prævention imod graviditet. Er hun på p-piller som hun husker at tage i de rette intervaller, så burde I som udgangspunkt ikke bekymre jer om graviditet. Var kondomet derimod den eneste beskyttelse mod 9 måneder med en baby i maven, så bør I måske overveje en fortrydelsespille

Hvis du er bange for, at du måske kan være smittet med en sexsygdom, så er der ikke meget andet at gøre end at tage til lægen hurtigst muligt. Lægen vil relativt let kunne teste dig og hjælpe dig i gang med en eventuel behandling. 

Hvor kan man købe kondomer?

Det er heldigvis ikke så svært at få fingrene i kondomer. De fleste tankstationer, dagligvarebutikker og kiosker ligger inde med kondomer – så der er ingen undskyldning for ikke at bruge beskyttelse. 

Vi forstår dog godt, hvis du ikke har lyst til at ligge en pakke med kondomer på kassebåndet og se på det smørrede smil fra ekspedienten når stregkoden bliver scannet. Heldigvis kan du let og diskret bestille dine  kondomer på nettet – uden at få blikke fra kunder og ansatte i Fakta. 

Udover at du får leveret dine kondomer diskret, så er de som oftest også billigere på nettet ind i butik, ligesom udvalget er større. Skal kondomerne være med farve, smag eller ekstra tynde, så kan de færreste butikker være med. Heldigvis kan du finde det hele online. 

Du kan altså sagtens købe dine kondomer i butikker, men er du en smule ligesom os, så bestil online og få leveret diskret uden nogen aner hvad der er i pakken du modtager af postbuddet. Udvalget er større, og du får ofte mere for dine penge. 

Se vores anbefalede kondomer her

Hvad koster kondomer?

Et kondom kan koste så lidt som 1,5 kr. per styk – typisk hvis du køber en stor mængde af gangen. 

Modsat kan du også sagtens betale næsten 13 kr. per kondom. De dyrere kondomer er ikke nødvendigvis af bedre kvalitet, men typisk får du noget ekstra ud af kondomet, som eksempelvis smag, bedøvende glidecreme eller som med kondomerne fra durex – ekstra nydelse. 

Hvad du skal betale for et kondom afhænger altså af, om du bare skal have et almindeligt kondom der gør det som det skal og ikke meget andet, eller om du måske skal have et specielt kondom til en særlig lejlighed.