Brystklemme cover - guide til brystklemmer

Brystklemme – Se vores bud på de bedste brystklemmer

Pift sexlivet op med en brystklemme, der kan klemme behageligt (eller ubehageligt, hvis du ønsker det) om din nipple og pirre dig. Vi har finkæmmet forhandlernes samlede udvalg og udarbejdet en liste med vores bud på 7 de bedste brystklemmer. 

Vores bud på de 7 bedste brystklemmer

Herunder følger vores bud på de 7 bedste brysklemmer. Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes har vi indsat en prissammenligninger, så du kan købe en af de 7 brystklemmer til den bedste pris, hvis du har lyst til det.

Vores anbefalinger tager afsæt i brugeranmeldelser, tests, udført af andre, og vores samlede vurdering af de enkelte brystklemmer. I vores vurdering har vi lagt vægt på parametre som æstetik, funktionalitet, materialevalg og pris.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, får vi en lille andel. 

Justerbar brystklemme med kæde

Derfor anbefaler vi denne

Obaie, justerbar brystklemme med kæde - guide til brystklemmer

Last updated: 2022-10-02 12:42:31

Denne brystklemme er udstyret med en kæde, som både bidrager til udseendet og følelsen af klemmerne. 

Kæden giver klemmen et mere kinky look, samtidig med at den ved bevægelse vil svinge blidt, hvilket stimulerer nipples ganske behageligt. 

Du justerer selv, hvor hårdt klemmen skal tage fat om dine brystvorter, hvilket gør kæden ideel til nybegyndere såvel som mere øvede brugere af brystklemmer. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Anna
4/5

“Et rigtig fint produkt, hvis man gerne vil prøve klemmer af, men ikke vil smide om sig med pengene. Klemmerne er justerbare, men kræver lidt fingernemhed, hvilket kan være svært, hvis man har fået glidecreme eller lignende på fingrene.

Kæden er ikke for tung til min smag, og det er et enormt flot supplement til lingeri uden at være “for meget”.”

C.
5/5

“Virkelig gode. Er rigtig glad for dem, de er hvertfald gode til en begynder. Og så ser de virkelig godt ud på.”

Flotte brystklemmer inspireret af Fifty Shades-universet

Derfor anbefaler vi disse

Fifty Shades-serien har taget verden med storm. Har du ikke selv læst bøgerne eller set filmene, har du med garanti alligevel hørt tale om det erotiske univers. 

Vil du gerne være i Anastasia Steeles sko for en nat, så prøv med frækt og sexet sexlegetøj, som Christian Grey kunne have liggende i sit ‘Red Room’. 

Brystklemmerne fra Fifty Shades of Grey er både frække at se på og yderst sensuelle at bruge. De flotte vedhæng på klemmerne gør noget godt for øjnene, og muligheden for at justere trykket på nipples efter behov gør noget særligt godt for følelsen.  

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Arne Hansen
5/5

“Min partner kunne godt lide at smerten kunne øges trinvis og var helt vild med den øgede følsomhed der kom når de fjernes.
Kvaliteten er høj, og det ser sexet ud når de er placeret.”

Sextreme bryst- og skamlæbeklemme

Derfor anbefaler vi denne

Er du mere erfaren med brystklemmer, er du måske på jagt efter noget lidt udover det sædvanlige. 

I så fald behøver du ikke lede længere. 

Denne brystklemme sættes både på brystvorterne og skamlæberne på kvinden. Er det manden, som skal bruge klemmerne, kan de sættes på hans brystvorter og pungen. 

At klemmerne skal sættes på to steder gør oplevelsen særligt fræk og pirrende. Der bliver ganske enkelt arbejdet med flere zoner, og det gør nogle rigtig kåde at føle let smerte i disse områder.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Karen Marie
4.7/5

“Gode til prisen. 
Kinky klemmesæt, som virker lige som det skal. Måske ikke verdens bedste kvalitet, men den holder da endnu og er knap et år gammel – og flittigt brugt.

Klemmerne er tilpas stramme til mit behov. Det gør så at sige ondt på den gode måde. Man kan også trække lidt i kæden, hvilket jeg synes jeg super pirrende.”

Nipplettes

Derfor anbefaler vi disse

Last updated: 2022-10-02 12:42:34

Vibrerende legetøj en sikker vinder hver gang – også når det kommer til brystklemmer. 

Derfor er det en no-brainer at lave et sæt brystklemmer, som ikke bare stimulerer ved at klemme om brystvorten, men som også gør det ekstra lækkert og frækt ved hjælp af små, lækre vibrationer. 

Brystklemmer som også stimulerer med vibrationer

De to lyserøde brystklemmer er udstyret med hver deres lille motor, som kan levere pirrende vibrationer, når du har dem siddende på dine nipples. 

Brystklemmerne er måske ikke så pæne at se på, og det er næppe alle, der vil finde dem særligt sexede. Men hvad de ikke leverer æstetisk, kompenserer de i den grad for, hvad angår funktionalitet og evne til at pirre.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Jasmin
3.6/5

“Frække klemmer.
Meget pirrende og stimulerende at have på. Havde ikke prøvet klemmer før, men nydt “hård” leg med mine nipples, så de her passer godt til mig.

Det er fint, at man kan justere trykket, så de fleste kan være med og vibrationerne giver lige det sidste pift kinkyhed.”

Århuspigen
3.8/5

“God følelse men lidt usexet udseende.
De virker godt og det er super at de kan indstilles så de også virker for nybegyndere”

Brystklemme med halsbånd til fræk dominansleg

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

Skal brystklemmen bruges i forbindelse med dominansleg, så kan din underkastede blive sat ekstra på plads med denne brystklemme, som er forbundet til et lækkert halsbånd i læderlook. 

Halsbåndet kan justeres og kan derfor tilpasses, så alle kan bruge det og lade sig underkaste. 

Brystklemmerne er beklædt med plastik, så du ikke risikerer, at dine nipples tager skade. Bare rolig! Du kommer stadig til at mærke klemmerne, som sagtens kan tage godt fat, sikkerhedsforanstaltningerne til trods.

Doc Johnson brystvorteklemme med tung kæde

Derfor anbefaler vi denne

Doc Johnson - Voldsomme brystklemmer - Oversigt over de bedste brystklemmer
Ingen priser tilgængelige

Disse brystklemmer er ikke for nybegyndere, men derimod for de øvede, der har prøvet lidt mere end blot missionæren og at lege med glidecreme.

Klemmerne er på ingen måde for sarte sjæle med lave smertetærskler, for de fremprovokerer ret så voldsom smerte. Hvis du er typen, der føler, at du er døden nær, hvis du bliver bidt af en hestebremse, er disse klemmer derfor næppe noget for dig.

Hvis du derimod er typen, der tænder på vild smerte, er klemmerne til gengæld et oplagt valg. Foruden stærk smerte leverer de også skøn stimulation, som vil kunne give dig seksuelle oplevelser ud over det sædvanlige.

Vær gerne lidt forsigtig

Som sagt er disse klemmer ikke for nybegynderne. Det er uden tvivl det sæt klemmer på vores liste, som kan levere den mest voldsomme og intense smerte, og derfor anbefaler vi også, at du er lidt forsigtig, når du bruger klemmerne. I hvert fald lige indtil du og din partner lærer dem at kende.

Klemmerne er designet på en måde, så de strammer til, hvis du eller din partner rykker i de tunge kæder. Dermed er det muligt at øge smerten og intensiteten i løbet af sexlegen.

Helt sikre at bruge

Selvom klemmerne lyder lidt voldsomme og ekstreme, kan vi garantere dig for, at de er helt sikre at bruge. På indersiden af disse sidder der nemlig to røde puder, som beskytter ruden, og du skal derfor ikke bekymre dig om at samle din hud op, efter du og kæresten har dyrket vild SM-sex.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Ilona Nathansohn
5/5

“Endnu engang super produkt super hurtig levering bestilte om aftenen og vupti dagen efter kom de med pakken super”

Et komplet SM-sæt med blandt andet brysteklemmer

Derfor anbefaler vi dette

Last updated: 2022-10-02 12:42:39

Hvis din partner og dig godt kunne tænke jer for alvor at flirte lidt med SM, herunder også brystklemmer, er dette sæt et fantastisk begyndersæt. Sættet indeholder nemlig en masse spændende legetøj, som alt sammen er målrettet begyndere. Legetøjet er af rigtig fin kvalitet og af gode materialer, der ikke skader huden.

Hvad får du i sættet?

Hvis din partner og dig er lidt grådige og ikke ønsker at nøjes med et sæt brystklemmer, er dette begyndersæt, hvad I har brug for.. Foruden et sæt fine brystklemmer indeholder sættet nemlig:

  • En buttplug til begyndere
  • Et Wartenberghjul
  • En penisring
  • En flogger

Har du ikke fundet de brystklemmer som er helt rigtige til dig, så findes der heldigvis mange flere end dem vi har præsenteret på vores liste. Du finder det fulde udvalg, hvis du trykker dig videre på knappen nedenfor. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om brystklemmer, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste brystklemmer, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste analdildoer, bedste sexgynger, bedste vibrator ægbedste bækkenbundskugler,bedste bundløse trusserbedste klitorisvibratorer, bedste sexmaskinerbedste buttplugsbedste dildoer og bedste glidecremer.