Viser alle 41 resultater

Viser alle 41 resultater

Gør onani spændende med en pocket pussy

Onani var garanteret fantastisk, da du i dine teenageår fandt ud af, at det føles fantastisk, når du gnubbede på din penis. Sidenhen har du med ret stor sandsynlighed fået onaneret rigtigt, rigtigt mange gange, hvorfor magien ved onani så småt er forsvundet.

Heldigvis kan du gøre onani til en oplevelse igen ved at droppe at bruge din kedelige håndflade og stedet benytte en fræk og naturtro pocket pussy.

Pocket pussy – Tæt på rigtig sex

Der findes nok ikke ret mange, som ikke vil give os ret i, at sex er fantastisk. Onani kan på sin vis imitere oplevelsen af et samleje en smule, men det bliver aldrig helt det samme at bruge hånden, som det er at have banditten begravet i en kvindes fugtige skød.

Med en pocket pussy kan du dog komme tæt på netop den følelse, idet den både ligner og føles som en rigtig vagina. Det frække ydre kan gøre onani bedre, ligesom den stimulerende inderside gør, at det føles som at trænge op i en rigtig kvinde. Fordelen er dog, at en pocket pussy aldrig siger nej til sex grundet hovedpine, ligesom du kan få lov så ofte og længe du vil. En pocket pussy er derfor ikke kun et produkt tiltænkt singler, men også mænd i parforhold, som gerne vil klare ærterne på egen hånd i ny og næ.

Det er ikke helt forkert at sammenligne dette sexlegetøj med en fleshlight, så finder du ikke det du leder efter i denne kategori, kan du tjekke vores udvalg af fleshlights i stedet.

Skal du bruge andet sexlegetøj?

Vi har tusindvis af produkter på Temptations, så hvis du mangler andet frækt udstyr, kan du sikkert finde det hos os. Udover udvalget af pocket pussies, har vi også sexdukker, tenga æg og sexmaskiner.