Penis sleeve cover - guide til penis sleeve

Penis Sleeve – Ekstra nydelse til ham og hende med et overtræk til penis

Med et penis sleeve kan du få en større penis, så du kan fylde din partner endnu mere ud end vanligt. Størrelsesforøgelsen er godt nok ikke permanent, men i kampens hede betyder det ikke noget. I denne artikel præsenterer vi dig for vores bud på de 5 bedste penis sleeves.  

Vores bud på de 5 bedste penis sleeves

Oversigten herunder er i vilkårlig rækkefølge. Hver penis sleeve er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Vi har tilmed tilføjet forhandlernes aktuelle priser på de forskellige penis sleeves.

Udvælgelsen af de bedste penis sleeves tager udgangspunkt i produktanmeldelser og vores samlede vurdering af samtlige penis sleeves. I vores vurdering har følgende parametre været vigtige: Materialevalg, kvalitet, brandets ry, muligheder med produktet og prisen.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links, altså sponsorerede links, i det følgende.

Perfect Fit Fat Boy

Derfor anbefaler vi dette

Fat Boy - Guide til penis sleeve

Last updated: 2024-06-14 08:25:58

Med dette penis sleeve vil manden få en anderledes og særligt behagelig oplevelse. 

Uanset om sleevet bruges til onani eller sex med en partner, er der garanti for ekstra stimulation takket være den indvendige struktur, som fungerer særligt pirrende på penis.

Større penis til glæde for hende

Også kvinden vil klappe begejstret i hænderne efter at have fået tur af en penis med dette sleeve på. Med sleevet på penis øger manden nemlig omkredsen på sit lem med omkring 5 cm. Manden kan altså i den grad fylde sin partner ud iført dette sleeve. 

Sleevet er 16,5 cm langt, men kan strækkes så det passer i størrelsen til de heldige med en penis, der er større end dette. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

De nysgerrige
4.5/5

“Fantastisk! Købte den som en overraskelse til konen og hun blev glad. Den giver lidt mere i omkreds og når jeg tog hende bagfra er det så hun dirrede. 

Eneste minus er den strammer lige rigeligt om pungen, så det kan gøre ondt at få af igen men et godt produkt som er garanti for orgasme.”

W
5/5

“Den er fantastisk.
Om du er lille-medium-stor så får din partner 5 ekstra cm i omkreds ind, nem udregning = pleasure!
Den er behagelig for begge.. Ja specielt modtageren.”

Sinful vibrerende penis sleeve

Derfor anbefaler vi dette

Vibrerende penis sleeve - guide til penis sleeve

Last updated: 2024-06-14 08:25:58

Nu til et twist på det klassiske og velkendte penis sleeve; denne model er nemlig med indbygget vibrator, som gør sex eller onani ekstra pirrende og lækkert. 

Bruger du sleevet ved onani, vil du få en ekstraordinært behagelig oplevelse på grund af vibratoren og strukturen indvendigt i sleevet, som trykker de helt rigtige steder. 

Hold længere under sex

Benytter du dit penis sleeve under sex, vil du opleve, at du kan holde længere end normalt, samtidig med at din partner får fornøjelsen af en ekstra tyk og stor penis, som hun/han med garanti vil tage imod med åbne arme. 

Vibratoren er udstyrret med 10 forskellige vibrationsmønstre, som du frit kan vælge mellem efter behov og præferencer. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Spawn
4/5

“Godt tilfreds. Den er behagelig at have på. Skal bruges noget glidecreme til at få den på. Konen var godt tilfreds. Holder længere tid. Plus giver noget ekstra størrelse”

Pigen
4/5

“Har købt sleevet her til min kæreste, og lad mig bare sige, at det er et kæmpe hit hos os begge. Det er super blødt og lækkert og helt vildt fleksibelt, og følelsen bliver fantastisk, når man bruge godt med glidecreme. 
Min kæreste bruger sleevet selv, når han onanerer, og jeg bruger det også på ham under forspil. 

Han er glad for vibratoren, som altid bliver tændt på højeste niveau.

Det er også helt fantastisk, når vi bruger det sammen, for min kæreste bliver mere fyldig. Det – kombineret med rillerne på sleevet føles SÅ dejligt og giver virkelig noget ekstra. 

Jeg får ikke så meget ud af vibrationerne, for det er som om placeringen ikke rigtig passer til min anatomi, men vi tænder stadig vibratoren, så min kæreste kan nyde det lidt ekstra. Virkelig et dejligt stykke legetøj til os begge!”

Super Stretch penissleeve

Derfor anbefaler vi dette

Penis sleeve super stretch - Guide til penis sleeve

Last updated: 2024-06-14 08:25:59

Ved første øjekast kan dette penis sleeve måske virke en smule skræmmende, men tager du chancen og prøver sleevet, vil du opleve, at dette er alt andet end skræmmende at bruge.

Særlig overflade til stimulering af kvinden

Den meget ujævne overflade på sleevet består af riller, prikker og små udstikkere, som alle bidrager til en stimulation af kvindens vagina ulig noget andet. 

Manden får dog også glæde af penis sleevet, som strammer lige tilpas om roden på penis og dermed fungerer som en penisring med en fyldigere og hårdere rejsning som resultat. 

Hovedet på penis sleevet er desuden forstørret med henblik på at give ekstra stimulation af kvindens G-punkt. 

WAD Plentiful Plugger Extender Penis Sleeve

Derfor anbefaler vi dette

WAD Plentiful Plugger Extender Penis Sleeve

Last updated: 2024-06-14 08:25:59

Dette penis sleeve er ikke for nybegyndere!

Sleevet måler nemlig hele 22 cm i længden, så hverken din partner eller du bør altså investere i sleevet, hvis I er bange for store slanger. 

Som du kan se på billedet, er penis sleevet i sort og udstyret med blodårer på dets overflade, så det på mange måder imiterer udseendet af en rigtig penis.

Derudover er det værd at nævne, at sleevet i bunden er udstyret med en ring – en såkaldt ball strap. Denne ring bruges i forbindelse med montering af sleevet, da det er meningen, at testiklerne skal føres gennem ringen, når sleevet skal monteres på penis.

Dette har to positive følgevirkninger. 

Den ene er, at en sådan montering sikrer, at sleevet kommer til at sidde fornuftigt fast og er klar til lidt turbulens. Derudover vil en strammende fornemmelse om mandens testikler føre til endnu mere intense udløsninger for hans vedkommende.

Fantastisk fylde

Som bemærket er sleevet hele 22 cm i længden, og sleevet er også ganske voldsomt, når det kommer til bredden!

Sleevet måler nemlig hele 5 cm i diameter.

Kan med fordeles skylles med varmt vand inden brug

Sleevet er kreeret af PVC, som er et dejligt blødt og fleksibelt materiale.

Materialet bliver dog endnu mere fleksibelt og lækkert, hvis dette varmes op via lidt varmt vand inden brug. Derfor er dette en utvetydig anbefaling herfra, sæt du investerer i sleevet.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Kolvklud
5/5

Sider rigtigt godt på Og fylder godt ud

You2Toys Mega Dick Sleeve

Derfor anbefaler vi dette

Ifører du dig dette penis sleeve fra den anerkendte sexlegetøjsproducent You2Toys, får du 5 cm mere i længden og 2 cm mere i bredden. Derudover er det værd at bemærke, at sleevet er lavet af et dejligt bastant materiale, hvorfor din penis vil føles yderst hård og massiv for din partner.

Materialet er dog ikke blot hårdt, men også dejligt fleksibelt, hvorfor det let kan strækkes og udvides, så det passer til langt de fleste mænd uanset størrelse.

Let at få på

Når du skal iføre dig dette penis sleeve, foregår det ved, at du trækker sleevet ned over din penis på samme måde, som hvis du skulle tage et kondom på. 

Med andre ord er det altså både let og hurtigt at iføre sig sleevet.

Brug gerne glidecreme sammen med penis sleevet

Med sleevet vil du som sagt få 5 cm mere i længden og 2 cm mere i bredden, hvorfor indføring i din partner ikke nødvendigvis vil være som at smutte en mandel.

Derfor anbefaler vi brug af glidecreme, når sleevet af i brug. 

Glidecremen, der bruges, skal helst være vandbaseret, da det vil give den bedste følelse for både dig og din partner.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Ulrik
5/5

“Hvis hun vil prøve noget stort og du kan lide at se din kæreste blive fyldt id, så er den super.

Den er nem at montere og bruge. Kæresten troede den var for voldsom, men vi har ikke brugt den uden hun har fået store orgasmer.

Og jeg indrømmer gerne det ser frækt ud, når hun bliver fyldt ud og brugt. Vi snakker allerede om den måske, medmeget opvarmning, kan bruges bag

Hvis du er kommet igennem vores liste, men stadig er i tvivl om hvilet penis sleeve du skal vælge, så tryk på knappen nedenfor. Trykker du, bliver du ledt videre til det komplette overblik over penis sleeves hos Sinful.dk – vi garanterer, at der vil være mindst ét som falder i din smag. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om penis sleeves, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste penis sleeves, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste sexdukker, bedste pocket pussies, bedste sexmaskiner, bedste buttplugs, bedste analdildoer til mænd, bedste kondomer, bedste sexgynger, bedste tenga æg, bedste glidecremer og bedste fleshlights.

Hvad er et penis sleeve?

Et penis sleeve er nærmest en ekstra penis, som du trækker over din rigtige penis. Man kan sige, at et penis sleeve er slags hylster til ens penis. 

Et penis sleeve er designet på en måde, så det giver begge parter mere nydelse under sex. Penis sleeves fås, som du også så ovenfor, i mange forskellige varianter og former.

Få det som mange mænd (og kvinder) drømmer

Med et penis sleeve kan du få det, som alle mænd (og mange kvinder) drømmer om, nemlig en kæmpestor penis, og faktisk kan du få meget mere end det. Med det rette sleeve vil du nemlig også få en hårdere og mere holdbar rejsning end vanligt, og dette vil uden tvivl bidrage til en mere intens og bedre sexoplevelse, end du er vant til.

Hvad er et penis sleeve fremstillet af, og hvorfor er sådanne sleves så populære?

Som regel er penis sleeves fremstillet i silikone, og de fås, som bemærket, i et væld af forskellige størrelser, former, farver og varianter. Rigtig mange penis sleeves har funktioner samt særtræk, der øger kvaliteten af sexoplevelsen. Det kan være, at et penis sleeve har en indbygget vibrator. 

Er dette tilfældet, kan man være ret så sikker på, at kvinden får læsentlig lettere ved at komme under sex end vanligt.

Vibrationerne gør sandsynligvis også oplevelsen væsentlig bedre for fyren, da disse dels vil pirre ham behageligt i og omkring penis, og derudover vil det næppe gøre sexoplevelsen ringere, at han kan se på kvinden, at hun virkelig nyder det, når han går i bund på hende.

Ikke kun for mindre udrustede mænd

Mange tror, at penis sleeves udelukkende er for mænd, der ikke er særligt veludrustede, men sådan forholder det sig overhovedet ikke. 

Fint udrustede mænd vil sagtens også kunne få glæde af et penis sleeve, da diverse sleeves fås med så mange forskellige særtræk og funkioner, der øger kvaliteten af sexoplevelsen på andre måder end blot ved at øge størrelsen på lemmet. Dette er blot en sidegevinst ved et penis sleeve.