Penis sleeve cover - guide til penis sleeve

Penis Sleeve – Ekstra nydelse til ham og hende med et overtræk til penis

Med et penis sleeve kan du få en større penis, så du kan fylde din partner endnu mere ud end vanligt. Størrelsesforøgelsen er godt nok ikke permanent, men i kampens hede betyder det ikke noget. I denne artikel præsenterer vi dig for vores bud på de 5 bedste penis sleeves.  

Vores bud på de 5 bedste penis sleeves

Oversigten herunder er i vilkårlig rækkefølge. Hver penis sleeve er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Vi har tilmed tilføjet forhandlernes aktuelle priser på de forskellige penis sleeves.

Udvælgelsen af de bedste penis sleeves tager udgangspunkt i produktanmeldelser og vores samlede vurdering af samtlige penis sleeves. I vores vurdering har følgende parametre været vigtige: Materialevalg, kvalitet, brandets ry, muligheder med produktet og prisen.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links, altså sponsorerede links, i det følgende.

Perfect Fit Fat Boy

Derfor anbefaler vi dette

Fat Boy - Guide til penis sleeve

Last updated: 2022-11-26 04:48:03

Med dette penis sleeve vil manden få en anderledes og særligt behagelig oplevelse. 

Uanset om sleevet bruges til onani eller sex med en partner, er der garanti for ekstra stimulation takket være den indvendige struktur, som fungerer særligt pirrende på penis.

Større penis til glæde for hende

Også kvinden vil klappe begejstret i hænderne efter at have fået tur af en penis med dette sleeve på. Med sleevet på penis øger manden nemlig omkredsen på sit lem med omkring 5 cm. Manden kan altså i den grad fylde sin partner ud iført dette sleeve. 

Sleevet er 16,5 cm langt, men kan strækkes så det passer i størrelsen til de heldige med en penis, der er større end dette. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

De nysgerrige
4.5/5

“Fantastisk! Købte den som en overraskelse til konen og hun blev glad. Den giver lidt mere i omkreds og når jeg tog hende bagfra er det så hun dirrede. 

Eneste minus er den strammer lige rigeligt om pungen, så det kan gøre ondt at få af igen men et godt produkt som er garanti for orgasme.”

W
5/5

“Den er fantastisk.
Om du er lille-medium-stor så får din partner 5 ekstra cm i omkreds ind, nem udregning = pleasure!
Den er behagelig for begge.. Ja specielt modtageren.”

Sinful vibrerende penis sleeve

Derfor anbefaler vi dette

Vibrerende penis sleeve - guide til penis sleeve

Last updated: 2022-11-26 04:48:03

Nu til et twist på det klassiske og velkendte penis sleeve; denne model er nemlig med indbygget vibrator, som gør sex eller onani ekstra pirrende og lækkert. 

Bruger du sleevet ved onani, vil du få en ekstraordinært behagelig oplevelse på grund af vibratoren og strukturen indvendigt i sleevet, som trykker de helt rigtige steder. 

Hold længere under sex

Benytter du dit penis sleeve under sex, vil du opleve, at du kan holde længere end normalt, samtidig med at din partner får fornøjelsen af en ekstra tyk og stor penis, som hun/han med garanti vil tage imod med åbne arme. 

Vibratoren er udstyrret med 10 forskellige vibrationsmønstre, som du frit kan vælge mellem efter behov og præferencer. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Spawn
4/5

“Godt tilfreds. Den er behagelig at have på. Skal bruges noget glidecreme til at få den på. Konen var godt tilfreds. Holder længere tid. Plus giver noget ekstra størrelse”

Pigen
4/5

“Har købt sleevet her til min kæreste, og lad mig bare sige, at det er et kæmpe hit hos os begge. Det er super blødt og lækkert og helt vildt fleksibelt, og følelsen bliver fantastisk, når man bruge godt med glidecreme. 
Min kæreste bruger sleevet selv, når han onanerer, og jeg bruger det også på ham under forspil. 

Han er glad for vibratoren, som altid bliver tændt på højeste niveau.

Det er også helt fantastisk, når vi bruger det sammen, for min kæreste bliver mere fyldig. Det – kombineret med rillerne på sleevet føles SÅ dejligt og giver virkelig noget ekstra. 

Jeg får ikke så meget ud af vibrationerne, for det er som om placeringen ikke rigtig passer til min anatomi, men vi tænder stadig vibratoren, så min kæreste kan nyde det lidt ekstra. Virkelig et dejligt stykke legetøj til os begge!”

Super Stretch penissleeve

Derfor anbefaler vi dette

Penis sleeve super stretch - Guide til penis sleeve

Last updated: 2022-11-26 04:48:04

Ved første øjekast kan dette penis sleeve måske virke en smule skræmmende, men tager du chancen og prøver sleevet, vil du opleve, at dette er alt andet end skræmmende at bruge.

Særlig overflade til stimulering af kvinden

Den meget ujævne overflade på sleevet består af riller, prikker og små udstikkere, som alle bidrager til en stimulation af kvindens vagina ulig noget andet. 

Manden får dog også glæde af penis sleevet, som strammer lige tilpas om roden på penis og dermed fungerer som en penisring med en fyldigere og hårdere rejsning som resultat. 

Hovedet på penis sleevet er desuden forstørret med henblik på at give ekstra stimulation af kvindens G-punkt. 

SONO No. 21

Derfor anbefaler vi dette

Last updated: 2022-11-26 04:48:05

Dette sleeve er en smule alternativ i sin udformning. Formålet med det alternative islæt er at give kvinden en ekstraordinær oplevelse ved penetrering. 

Penis sleevet kan ganske let sættes på den erigerede penis på samme måde som et kondom, hvorefter manden kan glæde sig over en større fylde på helt op til 6 cm i diameter. 

Særligt ved dette sleeve er også, at der er hul i toppen, hvilket muliggør, at du kan komme i din partner, selvom du har sleevet på. Med andre ord: Man kan altså sagtens lave børn med dette vidunder på.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Vivi151
4.5/5

“Perfekt match 😛

Jeg luftede idéen om en fyldigere stimulation for min åartner, og det var han heldigvis med på. Jeg fik frie tøjler, og efter lidt detektivarbejde fandt jeg frem til det her sleeve.

Det sidder rigtig godt på penis pga den sættes om pungen. Så skal vi ikke koncentrere os om at justere det undervejs. Den rillede struktur føles enormt dejligt i skeden, og jeg har fået den fyldighed, jeg søgte. God detalje, at den er åben i enden :P”

SONO No. 17

Derfor anbefaler vi dette

Last updated: 2022-11-26 04:48:05

SONO No. 17 er 5,5 cm i diameter og vil dig mulighed for at indføre hele 19 lækre cm i din sexpartner.

Generelt set er udtrykket af dette penis sleeve ganske minimalistisk. Der er ikke så meget tingeltangel her. Værd at nævne er det dog, at penishovedet er formet på en måde, som stimulerer en kvindes vagina og G-punkt på en yderst behagelig måde.

Let at sætte fast på penis 

Penis sleevet er yderst let at montere på penis. Det sker ved hjælp af den fleksible ball strap, som strammer behageligt om brugerens testikler.

Penis sleevet er lavet af et blødt og strækbart materiale, som sikrer et perfekt fit om ens penis. 

Dette har den herlige konsekvens, at sleevet nøjagtigt følger ens penis’ bevægelser, hvorfor langt de fleste hurtigt glemmer, at de har sleevet, når de lader sig rive med under sexakten.

Kan bruges til både anal- og vaginalsex

Sleevet kan, grundet størrelse og materialevalg, bruges i forbindelse med både anal- og vaginalsex. 

Diameteren på 5,5 cm er dog ikke for børn, så hvis du og din partner endnu ikke har erfaring med analsex, anbefaler vi, at I prøver dette uden et sleeve de første gange.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Norman
5/5

“Har kun positive ting at sige om dette produkt.

Utrolig blødt og smidigt at få på og bruge.
Har prøvet en del af de andre på Sinful men de kommer ikke i nærheden af dette produkt.

Den er meget smidig og let at indføre til stor nydelse både for hende og ham, følelsen igennem det forholdsmæssigt tykke gummi er utrolig. Et super stykke legetøj til at benytte en gang imellem, men pas på den er stærkt vanedannende :-)”

Hvis du er kommet igennem vores liste, men stadig er i tvivl om hvilet penis sleeve du skal vælge, så tryk på knappen nedenfor. Trykker du, bliver du ledt videre til det komplette overblik over penis sleeves hos Sinful.dk – vi garanterer, at der vil være mindst ét som falder i din smag. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om penis sleeves, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste penis sleeves, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste sexdukker, bedste pocket pussies, bedste sexmaskiner, bedste buttplugs, bedste analdildoer til mænd, bedste kondomer, bedste sexgynger, bedste tenga æg, bedste glidecremer og bedste fleshlights.

Hvad er et penis sleeve?

Et penis sleeve er nærmest en ekstra penis, som du trækker over din rigtige penis. Man kan sige, at et penis sleeve er slags hylster til ens penis. 

Et penis sleeve er designet på en måde, så det giver begge parter mere nydelse under sex. Penis sleeves fås, som du også så ovenfor, i mange forskellige varianter og former.

Få det som mange mænd (og kvinder) drømmer

Med et penis sleeve kan du få det, som alle mænd (og mange kvinder) drømmer om, nemlig en kæmpestor penis, og faktisk kan du få meget mere end det. Med det rette sleeve vil du nemlig også få en hårdere og mere holdbar rejsning end vanligt, og dette vil uden tvivl bidrage til en mere intens og bedre sexoplevelse, end du er vant til.

Hvad er et penis sleeve fremstillet af, og hvorfor er sådanne sleves så populære?

Som regel er penis sleeves fremstillet i silikone, og de fås, som bemærket, i et væld af forskellige størrelser, former, farver og varianter. Rigtig mange penis sleeves har funktioner samt særtræk, der øger kvaliteten af sexoplevelsen. Det kan være, at et penis sleeve har en indbygget vibrator. 

Er dette tilfældet, kan man være ret så sikker på, at kvinden får læsentlig lettere ved at komme under sex end vanligt.

Vibrationerne gør sandsynligvis også oplevelsen væsentlig bedre for fyren, da disse dels vil pirre ham behageligt i og omkring penis, og derudover vil det næppe gøre sexoplevelsen ringere, at han kan se på kvinden, at hun virkelig nyder det, når han går i bund på hende.

Ikke kun for mindre udrustede mænd

Mange tror, at penis sleeves udelukkende er for mænd, der ikke er særligt veludrustede, men sådan forholder det sig overhovedet ikke. 

Fint udrustede mænd vil sagtens også kunne få glæde af et penis sleeve, da diverse sleeves fås med så mange forskellige særtræk og funkioner, der øger kvaliteten af sexoplevelsen på andre måder end blot ved at øge størrelsen på lemmet. Dette er blot en sidegevinst ved et penis sleeve.