Viser alle 15 resultater

Viser alle 15 resultater

Penisforlængere virker

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok; penisforlængere virker! Et studie foretaget af italienske forskere har bevist, at brug af en penisforlænger i gennemsnit kan give en størrelsesforøgelse på op til 1,7 cm. Vi har altså videnskabens ord for det, når vi siger, at penisforlængere virker.

Træerne vokser dog ikke ind i himlen og hvis du vil have synlige og mærkbare resultater, skal du forberede dig på at dedikere adskillige timer dagligt, hvor du skal sidde med penis i maskinen – så at sige. Heldigvis kan du lave andet, imens du bruger penisforlængeren, så du kan sagtens sidde i sofaen og se Netflix, game på computeren eller lignende.

Vil du vide mere om penisforlængere, har vi skrevet en guide som du kan læse her.

Hvad er en penisforlænger?

En penisforlænger er et apparat, som du kan benytte for at få en permanent større penis. Penisforlængeren trækker blidt i dit vedhæng, som med tiden vil blive længere som resultat heraf. Det lyder måske ikke så rart, men så længe du ikke overdriver og øger belastningen for voldsomt, er det på ingen måde ubehageligt eller skadeligt for dig at bruge en penisforlænger.

Det er ikke kun med henblik på en større penis, at folk benytter penisforlængere, for mænd som døjer med en krum penis, kan få hjælp af forlængeren til at rette lemmet ud.

Hvis du ikke behøver en permanent størrelsesforøgelse og i stedet kan nøjes med en midlertidig en af slagsen, kan vi anbefale at du kigger på en penispumpe i stedet. En penispumpe er væsentligt lettere at bruge, kræver næsten ingen tid og giver synlige, om end midlertidige resultater nærmest med det samme.

Se hvad vi eller har at byde på

Når det kommer til erotisk legetøj, finder du næppe et bedre sted at shoppe. Vi har mere eller mindre alle former for sexlegetøj i vores sortiment. Se blandt andet vores udvalg af sexmøbler, brystklemmer eller kondomer.