Erotisk julekalender guide cover

Erotisk julekalender – Find en fræk julekalender her

Gør julemåneden lummer og sexet med en fræk julekalender. Bag 24 låger finder du massevis af frækt sexlegetøj og udstyr, som med garanti vil give jeres sexliv et frækt løft. Vi har researchet og fundet frem til vores bud på de 12 bedste, som du kan se her i artiklen. 

De 12 bedste frække julekalendere 

Oversigten over de bedste frække julekalendere er i vilkårlig rækkefølge. Hver frække julekalender er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte erotiske julekalendere.

Bemærk, at der i det følgende er en række affiliate-links, altså sponsorerede links.  

Adventskalender fra Peech.dk
– Den eneste frække julekalender, der endnu ikke er udsolgt i 2020

Derfor anbefaler vi denne

Peechs adventskalender

Et fin adventskalender

Hvis du er på jagt efter en julekalender, hvor samtlige produkter er af yderst høj kvalitet, og hvor du med garanti kommer til at bruge samtlige produkter mere end blot en enkelt gang, så er denne julekalender fra Peech.dk ikke noget tosset valg.

Der er tale om en adventsjulekalender, hvorfor den kun består af fire frem for 24 gaver. Til gengæld gemmer der sig fire virkeligt lækre produkter, som vil kunne gøre ethvert sexliv mere eventyrlystent og interessant, under gavepapiret.

Alle produkter er i kropssikre materialer

Samtlige produkter i Peech.dk’s julekalender er i kropssikre materialer. Derudover har de også et ergonomisk design.

Fin indpakning

Bestiller du julekalenderen fra Peech.dk, modtager du fire indpakkede gaver, der hver især har fået et nummer, der går fra et til fire, så du ikke er i tvivl om, i hvilken rækkefølge gaverne skal åbnes.

Fin værdi for pengene 

Samlet set er der i julekalenderen produkter for 2.080 kroner, så man må sige, at du får noget for pengene, hvis du vælger denne.

Årets frække julekalender fra Sinful

Derfor anbefaler vi denne

Erotisk julekalender fra Sinful - Fræk julekalender
Forhandler Totalpris Læs mere

UDSOLGT!

24 frække overraskelser

Hver eneste låge i den erotiske julekalender fra Sinful, indeholder frækt udstyr, som med garanti vil hjælpe jer med at holde varmen i den kolde juletid. 

Den erotiske pakkekalender indeholder:

 • 13 x sexlegetøj
 • 4 x blid bondage-udstyr
 • 7 x frække accessories

Der skulle således gerne være lidt for enhver smag, så I kan fornøje jer med noget af det i måske kender i forvejen og samtidig også få mulighed for at få udvidet jeres horisont og eksperimentere med nyt sexlegetøj, som I ikke har prøvet før.

Frækt indhold for 2.300 kr.

Du får i dén grad noget for dine penge, hvis du køber den frække julekalender fra Sinful, som bag sine 24 låger gemmer sexlegetøj og accessories for mere end 2.300 kroner.

Udover at være et sjovt og frækt krydderi i julemånederne, er der altså også tale om et rigtig godt tilbud på frækt udstyr til soveværelset.

Fræk julekalender med sexlegetøj

Hæfte med inspiration medfølger

Sammen med den erotiske julekalender får du også et inspirationshæfte, som hjælper dig i gang med at bruge det frække udstyr som gemmer sig bag lågerne. 

Hæftet er især godt til de par som er nye til sexlegetøj, da du får ekspert tips og tricks, så du kan få det maksimale ud af indholdet og gøre lagengymnastikken ekstra hed.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Jimmy
5/5

Konen fik denne som en lille ekstra ting i år. Hun har indtil nu ikke været så vild med sexlegetøj, men det har ændret sig. Og alt er blevet prøvet af.
Hvis indholdet ændres næste år, får hun en ny kalender.”

C
5/5

“Julekalenderen har et lækkert, eksklusivt look, og de produkter vi hidtil har fået i den, har levet fuldt op til forventningerne! Lækre materialer, der holder hvad de lover. Klart pengene værd!”

Satisfyer Deluxe – Christmas Calendar 2020

Derfor anbefaler vi denne

24 frække gaver til en værdi over 4000 kr.

Den sexede julekalender fra Satisfyer indeholder 24 stykker frækt legetøj – et til hver dag i december – som du og din partner kan fornøje jer med i julemåneden. 

Julekalenderen indeholder følgende:

 • 1 lufttryksvibrator
 • 10 stykker sexlegetøj
 • 3 frække accessories
 • 5 stykker legetøj til blid bondage
 • 2 frække produkter til stimulation
 • 3 massageprodukter 

Du får en Satisfyer Curvy 2+ med i pakken

En af hovedattraktionerne i julekalenderen fra Satisfyer, er deres Satisfyer Curvy 2+. Der er tale om en yderst effektiv og stimulerende trykluftsvibrator, som ved hjælp af luft kan stimulere klitoris til kraftige orgasmer. 

Curvy 2+ kan styres med en app ved hjælp af Bluetooth, så en eventuel partner kan få lov at styre slagets gang fra sin telefon.

Luksuriøs erotik julekalender

Derfor anbefaler vi denne

Fræk luksus julekalender
Forhandler Totalpris Læs mere
959,00 DKK Besøg butikken

UDSOLGT!

Luksuriøs og lækker XXL julekalender

Skal gløderne i jeres parforhold blusse op og blive til flammer i løbet af julen, er der god grund til at investere i denne frække julekalender. 

Den erotiske kalender er ekstra stor og der er derfor rigelige med plads til store og små frække overraskelser, som I kan bruge sammen.

Uanset om I allerede har erfaring med sexlegetøj eller om det er noget nyt i jeres sexliv, er der masser af indhold, som med garanti vil give jer en masse af hyggelige stunder på lagnerne. 

Indeholder et bredt udvalg af sexlegetøj

En del af glæden og fornøjelsen ved at åbne de mange pakker er, at man ikke ved hvad de indeholder og hvad man skal hygge sig med om aftenen. Derfor vil vi ikke afsløre for meget om indholdet i kalenderen. Vi kan dog fortælle, at du får et rigtig bredt udvalg af frækt udstyr. Herunder sexlegetøj, pikant lingeri, tilbehør til forspil og sex samt udstyr til blid bondage. 

Du får blandt andet end bestseller indenfor sexlegetøj til kvinder, som giver garanti for orgasme. 

Alle produkter er fra kendte og populære brands. 

Fræk adventskalender

Derfor anbefaler vi denne

Forhandler Totalpris Læs mere

UDSOLGT!

Frække pakker hver søndag

Som et alternativ til de mere klassiske julekalendere med 24 låger, kan du også vælge denne løsning, hvor I skal pakke frække gaver op fire gange i december. De fire gaver er tiltænkt hver søndag i advent, men I vælger naturligvis selv, om I vil åbne pakkerne på andre tidspunkter.

14 bestsellere – sexlegetøj for 2.000 kr.

Hver eneste søndag op til jul, kan du og din partner glæde jer til at pakke en fræk gave op. Der er i alt pakket 14 stykker sexlegetøj ind, som alle er bestsellere hos forhandleren.

Samlet set får du sexlegetøj for 2.000 kroner, hvilket ikke bare gøre adventskalenderen til et sjovt og frækt krydderi til julemåneden, men som faktisk også gør den til et rigtigt godt tilbud. 

Sinful Deluxe julekalender

Derfor anbefaler vi denne

Sinful Deluxe Sex julekalender
Forhandler Totalpris Læs mere

UDSOLGT!

Deluxe udgave af den populære julekalender

Skal du og din partner virkelig forkæles, kan I naturligvis ikke nøjes med standard udgaven af Sinfuls populære voksenjulekalender. I stedet skal I have fingrene i deluxe udgaven, hvor der er endnu mere frækt sexlegetøj af ekstra høj kvalitet. 

Sexlegetøj  for 3.700 kroner

I kommer ikke til at kede jer i december, får bag de 24 låger, gemmer sig sexlegetøj til en samlet værdi af 3.700 kroner. Du finder blandt andet sexlegetøj fra Sinful, Obaie, Mr. Membr, Nortie og Amaysin.

Hvor standard udgaven af julekalenderen mest er henvendt til nybegyndere, er denne deluxe udgave tiltænkt dig, som allerede har lidt eller meget erfaring med frækt legetøj. 

Sinful deluxe erotisk julekalender

Find inspiration i medfølgende hæfte

Hvis I er helt nye til sexlegetøj, kan I finde masser af inspiration til brugen af dette i det medfølgende inspirationshæfte. For hver eneste låge med sexlegetøj I åbner, er der en side i hæftet med frække ideer til, hvordan I får det maksimale ud af jeres nye udstyr.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Kirsten Skouv
5/5

“Perfekt”

Fie
5/5

“Det er en super lækker kalender”

Orions frække julekalender 2020

Derfor anbefaler vi denne

Orions frække julekalender 2020

UDSOLGT!

En fræk overraskelse til hver dag i julen

Der er ikke mange overraskelser i en kedelige og traditionel chokolade julekalender, for hver låge du åbner, indeholder med garanti nogenlunde det samme. 

Sådan er det dog ikke med den frække erotiske julekalender fra Orion, hvor du får 24 små overraskelser, som du næppe har fået i en julekalender før. 

I julekalenderen får du:

 • 1 stk. Womanizer Starlet
 • 7 stk. yderligere sexlegetøj
 • 3 stk. lingeri
 • 5 stk. legetøj til stimulering
 • 4 stk. udstyr til bondage
 • 4 stk. kosmetik

Indholdet er mere end 3000 kr. værd!

De 24 små æsker, som du finder i den frække kalender fra Orion, er fyldt med lækkert kvalitetslegetøj. Samlet løber indholdet op i 3.399 kr. – men så meget skal du naturligvis ikke give! Lige nu kan du spare 64% på den samlede pris, hvilket gør Orions julekalender til et yderst godt tilbud!

Du får en original Womanizer med i en eksklusiv farve

Womanizer oplever massiv succes i øjeblikket og er derfor et eftertragtet stykke sexlegetøj. Kender du ikke til de frække stimulerende produkter, kan vi helt kort fortælle, at det af mange kvinder, er blevet udråbt som det meste effektive sexlegetøj til at opnå orgasme. 

Der følger en Womanizer Starlet med i kalenderen – og så er den endda i en eksklusiv farve.

Amorelie Erotisk Julekalender

Derfor anbefaler vi denne

Amorelie Erotisk Julekalender
Forhandler Totalpris Læs mere
1.199,00 DKK Besøg butikken

UDSOLGT!

Gør et godt kup

Den primær grund til, at du skal købe en fræk julekalender, er naturligvis, at den gør december måned fræk, hed og sjov. Du kan dog også vælge at investere i en julekalender, hvis du gerne vil have startet eller udvidet din samling af sexlegetøj til billige penge.

Den samlede værdi af alt indholdet i kalenderen er på 3.200 kroner, men du kan erhverve den for væsentligt mindre, hvorefter du vil være den glade indehaver af det mest nødvendige og frække sexlegetøj. 

Både par og singler kan få glæde af indholdet

Du behøver ikke nødvendigvis have en partner, som du åbner lågerne med hver morgen, for at kunne få glæde af julekalenderen. Ifølge producenten af kalenderen, kan singler også finde fornøjelse i det frække indhold – måske det endda bliver endnu nemmere at undvære en mand/kvinde i julen, når natskuffen løbende fyldes op med nyt frækt udstyr.

Indhold fra kendte mærker

Den erotiske julekalender fra Amorelie er stopfyldt med lækre produkter fra flere kendte mærker. 

Kalenderen indeholder blandt andet produkter fra Kink, Womanizer, Moqqa, Miss V og Bijoux Indiscrets.

Amorelie Erotisk Julekalender

Sinful adventskalender

Derfor anbefaler vi denne

Sinful Advent Julekalender 2020
Forhandler Totalpris Læs mere

UDSOLGT!

Til de kedelige søndage

Søndage er normalt ikke de mest spændende dage i ugen, men med denne frække adventskalender fra Sinful, kan ugen sidste dage hurtigt ende med at blive en, som I ligefrem ser frem til.

Hver eneste søndag indtil jul kan I nemlig åbne en de 4 frække låger. Bag hver låge finder I frækt sexlegetøj og -udstyr, som sikrer, at det ikke bliver noget problem at holde varmen i vinterkulden. 

12 frække produkter

Bag de 4 låger kan I forvente masser af frækt sexlegetøj og sexudstyr. Derudover medfølger der også en stimulerende orgasme gel og en lækker massageolie. 

Sammen med adventskalenderen får du også et hæfte fyldt med inspiration, tips og tricks, så I sammen kan få det maksimale ud af jeres nye legetøj. 

Produkterne i kalenderen har en samlet værdi på 2.100 kr.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

JonasV
5/5

“Vi har ikke åbnet den endnu, men tillod os at tage de medfølgende gaver i brug. Massageolien var super lækker, men orgasme gelen er vores klare favorit. Kæresten kom meget hurtigere end hun plejer! Så er ventetiden lidt mindre hård.”

Fifty Shades of Grey – Fræk julekalender

Derfor anbefaler vi denne

Forhandler Totalpris Læs mere

UDSOLGT!

Sexlegetøj for enhver smag

Selvom denne erotiske kalender bærer samme navn som bog- og filmserien, er det ikke udelukkende bondageudstyr du finder bag lågerne.

I julekalenderen finder du 24 forskellige erotiske produkter; 6 til hende, 6 til ham, 6 til fælles og 6 deciderede bondageprodukter. Du får altså en fræk julekalender som både indeholder regulært sexlegetøj som de fleste vil sætte pris på, ligesom du også kommer til at åbne låger med lidt mere kinky indhold. 

Diskret indpakning

Vi forventer ikke at du påtænker at have den frække julekalender stående fremme på køkkenbordet derhjemme, men skulle du alligevel gøre det, er det ikke fordi produkter skriger langt væk, at indholdet er af voksen karakter.

Den sorte julekalender kan foldes sammen på midten, så den til dels fylder mindre og til dels bliver endnu mere diskret i sin fremtoning. 

En fræk julemåned – for singler eller par

Vælger du at forkæle din partner og dig selv med denne kalender, kan det umuligt blive en kedelig december. Du får frækt legetøj i en rigtig lækker kvalitet, som nok skal peppe ethvert sexliv op. 

Julekalenderen er dog ikke kun tiltænkt par, men også singlekvinder, som kan få stor fornøjelse af indholdet, hvad enten det er alene eller sammen med en sexpartner fra Tinder. 

Amorana Deluxe

Derfor anbefaler vi denne

Forhandler Totalpris Læs mere

UDSOLGT!

Indeholder 24 bestsellere fra kendte mærker

Indholdet i Amoranas bud på en erotisk pakkekalender er nøje udvalgt, så du får et bredt udpluk af sexlegetøj og dermed god mulighed for at eksperimentere med din partner. Du får alt lige fra glidecreme og penisringe, til vibrerende sexlegetøj, undertøj og bondageudstyr.

Fræk pakkekalender

Udvælgelsen af produkterne er gjort på baggrund af bestseller-lister. Det er derfor kun de mest populære produkter fra anerkende brands som blandt andet ‘Fun Factory’ og ‘Shunga’, som du finder i de 24 pakker. 

Masser af udstyr for pengene

Der er lagt stor vægt på kvaliteten af det sexlegetøj som er kommet med i den erotiske pakkekalender. 

Kvalitet koster og tæller man sammen er der sexudstyr for mere end 2500 kroner. Så meget behøver du dog ikke give, hvorfor det ikke bare er en fræk kalender til julemåneden, men også et rigtigt godt tilbud på en samlet pakke med sexlegetøj.

You2Toys – Silent Night

Derfor anbefaler vi denne

UDSOLGT!

BDSM-udstyr i lange baner

Denne erotiske julekalender adskiller sig fra de andre på vores liste, ved at henvende sig til dem dem der dyrker BDSM, eller dem som er nysgerrige og har lyst til at prøve det.

I kalenderen finder du bondageudstyr, piske, klemmer, sexlegetøj til anal stimulation og meget, meget mere. Du får masser af frækt sexlegetøj og tilbehør fra kendte mærker som blandt andet Bad Kitty, Black Velvets, Sextreme og Just Glide.

For nybegyndere og erfarne

Uanset om du i forvejen har masser af erfaring med bondage og BDSM, eller om du er helt ny indenfor dette erotiske univers, er der noget at komme efter i den frække fetish julekalender fra You2Toys. 

De rutinerede vil få nyt udstyr at lege med og nybegynderne vil få en fin introduktion til BDSM-universet, som byder på dominans, smerte og naturligvis masser af fræk sex og nydelse!

De 24 låger byder på lækkert kvalitetsudstyr som giver rig mulighed for kinky leg i soveværelset. 

Hvad er en erotisk julekalender?

En erotisk julekalender eller fræk julekalender som de også kaldes, er en julekalender som du kender den. Der gemmer sig dog ikke noget chokolade bag lågerne, men i stedet et bredt udvalg af sexlegetøj.

Tanken er, at du og din partner kan få jer en ny fræk oplevelse hver eneste dag fra den 1. til 24. december. I vælger selv om I vil prøve det hele af og om I skal prøve kalenderens daglige indhold hver dag, eller om I måske vil samle til bunke og prøve en håndfuld sexlegetøj af på én gang. 

En fræk julekalender er selvsagt ikke børnevenlig og bør derfor placeres udenfor rækkevidde af en eventuel sliksulten unge, som går på jagt i kalenderen efter et stykke chokolade, men ender med at gøre et chokerende fund. 

Hjemmelavet fræk pakkekalender

Er du kreativt anlagt, kan du naturligvis også selv klippe-klistre og kreere dit eget bud på en fræk pakkekalender. Søger du inspiration til en sådan, kan du i det følgende læse vores ideer til, hvad en fræk julekalender kan indeholde. 

Sexlegetøj

Der er ingen vej udenom sexlegetøj i en hjemmelavet erotisk julekalender, hvis du spørger os. Vi er måske også lidt farvede, idet vi selv beskæftiger os med det til dagligt, men sexlegetøj kan virkelig gøre noget godt for de flestes sexliv.

En fræk julekalender er en oplagt måde at introducere jeres parforhold og sexliv for sexlegetøj, uden I nødvendigvis behøver at have en akavet snak om det inden. Når din partner dagligt pakker en pakke op eller åbner en låge, vil snakken som regel komme helt naturligt, hvis I da ikke bare går i krig med det samme. 

Vi foreslår at du pakker følgende frække genstande ind: 

Små frække kort

Det behøver ikke nødvendigvis koste dig noget, at forære din partner en fræk erotisk pakkekalender. I stedet for at shoppe udstyr og legetøj som du pakker ind, kan du skrive 24 små kort, som indeholder en fræk seksuel ydelse. En ydelse kan være oralsex, massage, rollespil, analsex eller hvad du ellers kan finde på.

Istedet for, eller i kombination med ydelser, kan du også skrive små frække udfordringer på kortene. Frække udfordringer kan være sex i det fri, sex i bilen, sex i en særlig stilling osv. 

Det kan være svært at finde på 24 små kort, hvis de alle skal være forskellige, men så kan du sagtens tilbyde oralsex et par gange – det synes de fleste mænd og kvinder så godt om, at det ikke gør noget at få dobbelt-op i løbet af december. 

Alternativt kan du kombinere de frække kort med pakker med sexlegetøj, så der er en pakke den ene dag og et kort den anden. 

24 frække billeder af dig der klæder dig af

En sjov, anderledes og ikke mindst kreativ idé til en fræk julekalender kan være 24 billeder af dig, som gradvist smider mere og mere af tøjet. 

Den 1. december pakker din partner et billede op af dig, hvor du er fuldt påklædt. Den 2. december endnu et billede, men denne gang med ét stykke tøj mindre. Den 3. december har du smidt endnu et stykke tøj, osv. 

Til sidst kan din partner glæde sig til den 24. december, hvor der venter et frækt nøgenbillede af dig. 

Er 24 pakker for meget? – Del dem op mellem jer eller lav adventskalender i stedet

Det kan måske virke uoverskueligt at skulle finde på 24 pakker som både skal findes, købes og pakkes ind. I stedet kan du vælge den lette løsning og købe en færdig fræk julekalender (se vores forslag ovenfor) eller aftale med din partner, at I deler de 24 pakker ud mellem jer, så I hver især skal sørge for 12 gaver. På den måde bliver i begge overraskede og arbejdsbyrden er knap så stor.

Din erotiske julekalender med 24 låger, kan også blive til en adventskalender i stedet, så det kun er 4 gaver du skal sørge for. På den måde bliver opgaven lidt mere overskuelig, ligesom der er plads i budgettet til lidt dyrere gaver.