Erotisk julekalender guide cover

Erotisk julekalender – Find en fræk julekalender her

Gør julemåneden lummer og sexet med en fræk julekalender. Bag 24 låger finder du massevis af frækt sexlegetøj og udstyr, som med garanti vil dit og eventuelt også din partners sexliv et frækt løft. Vi har researchet og fundet frem til vores bud på de 16 bedste frække julekalendere, der findes. 

De 16 bedste frække julekalendere 

Oversigten over de bedste frække julekalendere er i vilkårlig rækkefølge. Hver frække julekalender er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte erotiske julekalendere.

Bemærk, at der i det følgende er en række affiliate-links, altså sponsorerede links.  

Sinful Original Julekalender 2022

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2023-03-29 16:48:38

Hver eneste låge i den erotiske julekalender fra Sinful, indeholder frækt udstyr, som med garanti vil hjælpe dig og din partner med at holde varmen i den kolde juletid. 

Hvis du var en af de heldige, som fik fat i Sinfuls frække kalender sidste år, inden den blev udsolgt, er du måske fristet til at springe årets udgave over. 

Det er der dog ingen grund til, hvis den var et hit sidste år.

Den frække julekalender er nemlig fyldt med 24 nye frække overraskelser, som alt sammen er noget andet end det, som var i kalenderen sidste år.

Der skulle således gerne være lidt for enhver smag, så I kan fornøje jer med noget af det, I måske kender i forvejen og samtidig få mulighed for at få udvidet jeres horisont og eksperimentere med nyt sexlegetøj, som I ikke har prøvet før.

Frækt indhold for 2.600 kr.

Du får i dén grad noget for dine penge, hvis du køber den frække julekalender fra Sinful, som bag sine 24 låger gemmer sexlegetøj og accessories for mere end 2.600 kroner.

Udover at være et sjovt og frækt krydderi i julemånederne, er der altså også tale om et rigtig godt tilbud på frækt udstyr til soveværelset.

Hæfte med inspiration medfølger

Sammen med den erotiske julekalender får du også et inspirationshæfte, som hjælper dig i gang med at bruge det frække udstyr, som gemmer sig bag lågerne. 

Hæftet er især godt til de par, som er nye sexlegetøjsbrugere, da du får ekspert-tips og -tricks, så du kan få det maksimale ud af indholdet og gøre lagengymnastikken ekstra hed.

Læs vores detaljerede anmeldelse af Sinfuls julekalender her.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Jimmy
5/5

Konen fik denne som en lille ekstra ting i år. Hun har indtil nu ikke været så vild med sexlegetøj, men det har ændret sig. Og alt er blevet prøvet af.
Hvis indholdet ændres næste år, får hun en ny kalender.”

C
5/5

“Julekalenderen har et lækkert, eksklusivt look, og de produkter vi hidtil har fået i den, har levet fuldt op til forventningerne! Lækre materialer, der holder hvad de lover. Klart pengene værd!”

Mshops adventskalender

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

Hvis du er til kvalitet frem for kvantitet, er denne adventskalender fra Mshop.dk det perfekte valg som årets frække julekalender.

Julekalenderen byder ikke på så mange produkter – nærmere bestemt syv og derudover et inspirationshæfte – men til gengæld er kvaliteten af de produkter, du finder bag julekalenderens låger, skyhøj. 

God for miljøet

Da Mshop.dk kreerede denne julekalender, var det magtpåliggende for dem at lave en fræk julekalender, som ikke blot var god for ham og hende, men også miljøet, og dette mål kommer til udtryk på flere måder.

Tydeligst kommer det til udtryk ved, at det papir, der er brugt til indpakningen, stammer fra FSC-godkendte skove, og at både pap og papir er genanvendeligt.

Noget for enhver smag

Produktsammensætningen i julekalenderen er dejligt alsidig, hvorfor vi ikke tøver med at konkludere, at der i denne er noget for enhver smag.

Som udgangspunkt synes vi ikke, at man skal vide, hvad der gemmer sig bag lågerne i en julekalender, men hvis du slet, slet ikke kan styre din nysgerrighed, afsløres indholdet af julekalenderen i bunden på produktsiden for julekalenderen.

Produkter for næsten 2.000 kroner

Hvis du skulle købe de sexlegetøjsprodukter, som julekalenderen indeholder, enkeltvis, ville prisen blive 1.899 kroner, hvorfor man må sige, at der er rigtig god værdi for pengene, hvis man investerer i julekalenderen her.

Satisfyer Premium Julekalender 2022

Derfor anbefaler vi denne

Satisfyer Premium-julekalenderen indeholder en masse lækkert sexlegetøj til både ham og hende af højeste kvalitet, hvorfor den er et perfekt valg for alle de par, der ønsker et ekstra krydderi, der kan sikre varmen i ellers så kolde og mørke december.

Bag julekalenderen står det anerkendte brand Satisfyer, som uden tvivl er et af de mest respekterede og velrenommerede brands, når det kommer til sexlegetøj.

Hvad indeholder julekalenderen?

Hos Temptations.dk holder vi af overraskelser, og derfor ønsker vi ikke at gå i dybdegående detaljer med julekalenderens indhold og omtale specifikke produkter.

Dog vil vi gerne informere om, at indholdet er dejligt forskelligartet, hvorfor julekalenderen fungerer perfekt for dem, der ønsker en introduktion til mange af de forskellige muligheder, der findes, når det kommer til sexlegetøj. 

Derudover vil vi gerne bemærke, at julekalenderen indeholder en række produkter fra allerøverste kvalitetshylde, som, hvis du skulle købe disse stykvis, ikke ligefrem kan siges at være billige. En påstand, der kan dokumenteres af, at julekalenderen samlet set indeholder produkter til en værdi á 6.750 kroner.

Julen varer helt til påske – og længere endnu med denne frække julekalender…

Julekalenderen fra Satisfyer er en af de dyreste på markedet. Det trækker selvfølgelig lidt ned… 

Til gengæld trækker det rigtig meget op, at julekalenderen indiskutabelt er en af de julekalendere, der indeholder klart mest kvalitetsudstyr, som kalder på at blive brugt rigtig mange gange. 

Derfor er det kun realistisk, at du og din partner ender med at fortsætte med at bruge mange af de frække redskaber, der gemmer sig bag lågerne i denne julekalender, længe efter december er overstået, hvis I vælger at investere i netop denne.

Sinfuls julekalender for kvinder

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2023-03-31 03:15:11

Mange tror fejlagtigt, at sexjulekalendere udelukkende er en ting for par, men sådan forholder det sig altså ikke, hvilket vi i høj grad kan takke Sinful for.

Hos Sinful kan du nemlig også finde frække julekalendere målrettet singlekvinder og -mænd, og denne her model er altså – som du nok allerede har fanget – målrettet singlekvinder.

Indeholder 12 produkter

Med julekalenderen får du et lækkert nyt sexlegetøjsprodukt hver anden dag i december måned op til jul. 

Kalenderen indeholder nemlig 12 produkter, der gemmer sig bag et tilsvarende antal låger.

Samlet set har de 12 produkter en værdi á 1.500 kroner, hvilket er markant mere end det beløb, du skal betale for julekalenderen. 

Med andre ord er der altså ret så god værdi for pengene med denne her julekalender.

Perfekt introduktion til sexlegetøjsverdenen

Hvis du endnu ikke har den store erfaring med sexlegetøj, er julekalenderen her perfekt for dig. 

Produktsammensætningen er nemlig dejligt varieret og alsidig, hvorfor julekalenderen utvivlsomt vil give dig et rigtig godt indblik i, hvor meget forskelligt lækkert sexlegetøj der findes til kvinder.

Orions frække julekalender 2022

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2023-03-29 16:48:40

Der er ikke mange overraskelser i en kedelig og traditionel chokolade-julekalender, for hver låge, du åbner i en sådan, indeholder med garanti nogenlunde det samme. 

Sådan kan det ikke siges at være med den frække erotiske julekalender fra Orion, hvor du får 24 små (og sommetider store) overraskelser, som du næppe har fået i en julekalender før.

Som udgangspunkt synes vi jo ikke, at man bør kende indholdet af en julekalender på forhånd, da det fjerner noget af spændingen og forventningsglæden. 

Hvis du er uenig med os og samtidig en meget nysgerrig type, vil du dog kunne få indblik i, hvad der gemmer sig bag samtlige låger i Orions julekalender anno 2022 på denne kalenders produktside. 

Indholdet er mere end 4.859 kr. værd!

De 24 små æsker, som du finder i den frække kalender fra Orion, indeholder sexlegetøj samt en masse andet godt for rigtig, rigtig mange penge. 

Samlet set løber indholdets værdi nemlig op i 4.859 kr.

Perfekt til både nybegyndere og øvede

Orions julekalender anno 2022 appellerer både til nybegyndere og erfarne inden for leg med sexlegetøj, hvilket skyldes julekalenderens mangfoldige indhold. 

Samlet set byder julekalenderen på 12 deciderede sexlegetøjsprodukter. Nogle af disse er simple og perfekte til nybegyndere, mens andre produkter er mere avancerede og målrettet de vovede og lidt mere grænsesøgende typer.

Udover de 12 stykker sexlegetøj byder julekalenderen blandt andet også på produkter velegnet til forspil samt et par produkter, der kan inspirere til frække rollespil.

Sinful Premium Julekalender 2022

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2023-03-29 16:48:41

Skal du og din partner virkelig forkæles, kan I naturligvis ikke nøjes med standard-udgaven af Sinfuls populære voksenjulekalender. 

I stedet skal I have fingrene i premium-udgaven, som byder på frækt sexlegetøj af ekstraordinært høj kvalitet.

Sexlegetøj for 4.400 kroner

I kommer ikke til at kede jer i december, for bag de 24 låger gemmer sig sexlegetøj til en samlet værdi af 4.400 kroner. 

Mens standard-udgaven af Sinfuls julekalender mest er henvendt til nybegyndere, er premium-udgave tiltænkt dig, som allerede har lidt eller meget erfaring med frækt legetøj. 

Find inspiration i medfølgende hæfte

Med til julekalenderen følger et fint inspirationshæfte med tips og tricks til, hvordan du og din partner får så meget som muligt ud af de forskellige produkter.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Kirsten Skouv
5/5

“Perfekt”

Fie
5/5

“Det er en super lækker kalender”

Luksuriøs erotik julekalender

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2023-03-29 16:48:41

Denne frække kalender er fyldt med sexet og frækt legetøj i alle afskygninger. Bag de 24 låger finder du et bredt udvalg af sexlegetøj, så der utvivlsomt vil være lidt for enhver smag. 

Det store udvalg af sexlegetøj i kalenderen gør, at den egner sig særligt godt til dem, som ikke i forvejen har en stor samling af frækt legetøj. 

Indeholder et bredt udvalg af sexlegetøj

En del af glæden og fornøjelsen ved at åbne de mange pakker er, at man ikke ved, hvad de indeholder, og hvad man skal hygge sig med om aftenen. 

Derfor ønsker vi heller ikke at afsløre for meget omkring, hvad der gemmer sig bag de enkelte låger. 

Vi kan dog fortælle, at du får et rigtig bredt udvalg af frækt udstyr, herunder sexlegetøj, pikant lingeri, frække spil, glidecreme og meget andet.

Ydermere kan vi bemærke, at mange af produkterne er fra nogle af de allermest populære brands inden for sexlegetøj.

Sinfuls adventskalender (Premium-udgaven)

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2023-03-29 16:48:42

Denne adventskalender er det perfekte valg for dig, som er på jagt efter en flot og nydelig julekalender, som indeholder spændende sexlegetøjsprodukter af ekstraordinært høj kvalitet. 

Indeholder 14 produkter

Adventskalenderen byder godt nok kun på fire låger, men antallet af produkter, der gemmer sig bag disse låger, er markant højere end fire.

I alt kan du nemlig se frem til at blive forkælet med 14 lækre sexlegetøjsprodukter via denne julekalender. 

Produkter for mere ned 4000 kroner

Der er rigtig, rigtig god værdi for pengene med denne julekalender. 

Samlet set løber indholdets værdi nemlig op i 4200 kroner, hvis du skulle købe produkterne enkeltvis, og ingen af disse var på tilbud.

Inspirationshæfte medfølger

Sammen med julekalenderen følger et fint inspirationshæfte med tips og tricks til, hvordan du får så meget nytte som muligt ud af produkterne.

Amorelie Erotisk Julekalender – Luxury

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

Denne luksuriøse frække julekalender fra Amorelie byder på 24 yderst forskelligartede produkter fra nogle af de mest populære brands inden for sexlegetøj, heriblandt Vou, Moqqa og Kink.

Samlet set indeholder julekalenderen produkter til en værdi af cirka 4.500 kroner. Man må derfor sige, at du får rigtig meget for pengene, hvis du vælger denne julekalender.

Ikke for nybegyndere

Målgruppen for julekalenderen er par og singler, der har en anelse erfaring med sexlegetøj fra tidligere, og som nu ønsker at tage deres sexliv til et nyt niveau.

Vil du vide, hvilke produkter julekalenderen indeholder?

Hos Temptations.dk synes vi ikke, at man bør kende indholdet af sin kommende frække julekalender. Dog ved vi også godt, at der findes en masse nysgerrige sjæle, som er fuldstændig ligeglade med, hvad vi synes, og hvis du er et af disse væsener, kan vi glædeligt informere dig om, at du via nedenstående knap kan blive ført til en side, hvorpå du kan få indsigt i julekalenderens indhold. 

Naughty and Nice julekalender 2022

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

December bliver med sikkerhed en måned, som I sent vil glemme, hvis i investerer i jeres sexliv ved at købe den frække Naughty and Nice julekalender

Kvaliteten er i top, og selve kalenderen er en fryd for øjnene. Den er faktisk så pæn, at man får lyst til at have den stående fremme. Masser af ros herfra!

Sexlegetøj for over 3.600 kroner

Den erotiske kalender er propfyldt med frække sager, hvis værdi sammenlagt når op over 3.600 kr. Så meget skal du dog ikke betale, så der er faktisk tale om et rigtigt fint tilbud, hvis du alligevel er på jagt efter nyt frækt legetøj til samlingen derhjemme.

Kalenderen indeholder følgende:

  • 8 x Sexlegetøj
  • 6 x Glidecremer og apoteksprodukter
  • 6 x Mild bondage produkter
  • 4 x Erotisk tilbehør og spil

Massevis af frække eventyr i dobbeltsengen venter!

Der er god variation i indholdet af kalenderen. I kan derfor forvente, at juletiden bliver eksperimenterende, hvilket forhåbentligt kan tage jeres sexliv til nye højder. 

Der er klassisk sexlegetøj, som du sikkert kender til i forvejen, men der er også kinky bondage-udstyr, så I kan lege med blid dominans i soveværelset. Er førnævnte udstyr ikke nok til at rykke jeres seksuelle grænser en smule, kan et medfølgende erotisk sexspil helt sikkert klare sagen.

Sinfuls Christmas Adventures Julekalender for mænd

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2023-03-29 16:48:36

Mange tror fejlagtigt, at sexjulekalendere udelukkende er en ting for par, men sådan forholder det sig altså ikke, hvilket vi i høj grad kan takke Sinful for.

Hos Sinful kan du nemlig også finde frække julekalendere målrettet singlemænd og -kvinder, og denne her model er altså målrettet singlemænd.

Indeholder 12 produkter

Med julekalenderen får du et lækkert nyt sexlegetøjsprodukt hver anden dag indtil jul. 

Kalenderen indeholder nemlig 12 produkter, der gemmer sig bag et tilsvarende antal låger.

Samlet set har de 12 produkter en værdi á 1.500 kroner, hvilket er markant mere end det beløb, du skal betale for julekalenderen. Med andre ord er der altså ret så god værdi for pengene med denne her model.

Perfekt introduktion til sexlegetøjsverdenen

Hvis du endnu ikke har den store erfaring med sexlegetøj, er julekalenderen her perfekt for dig. 

Produktsammensætningen er nemlig dejligt varieret og alsidig, hvorfor julekalenderen vil give dig et rigtig godt indblik i, hvor meget forskelligt lækkert sexlegetøj der findes til mænd.

Amorelie Erotisk Julekalender

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

Den primære grund til, at du skal købe en fræk julekalender, er naturligvis, at den gør december måned fræk, hed og sjov. Du kan dog også vælge at investere i en julekalender, hvis du gerne vil have startet eller udvidet din samling af sexlegetøj til billige penge.

Den samlede værdi af alt indholdet af denne her kalender er nemlig på omkring 3000 kroner, hvilket – som du kan se – er markant mere end den pris, du skal give for julekalenderen. 

Både par og singler kan få glæde af indholdet

Du behøver ikke nødvendigvis at have en partner, som du åbner lågerne med hver morgen for at kunne få glæde af julekalenderen. 

Ifølge producenten vil singler nemlig også sagtens kunne fornøje sig med rigtig meget af julekalenderens indhold.

Vil du se indholdet?

Som udgangspunkt synes vi ikke, at man bør kende indholdet af en julekalender.

Hvis du er totalt uenig med os og samtidig voldsomt nysgerrig, kan vi dog glæde dig med, at du vil kunne få indsigt i, hvad der gemmer sig bag lågerne for denne julekalender via julekalenderens produktside.

Amorelie Erotisk Julekalender

Sinful adventskalender (Deluxe-udgaven)

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2023-03-29 16:48:44

Søndage er normalt ikke de mest spændende dage i ugen, men med denne frække adventskalender fra Sinful kan ugens sidste dag hurtigt ende med at blive den, som du og din partner ser allermest frem til.

Hver eneste søndag indtil jul kan I nemlig åbne en de fire frække låger, hvor der gemmer sig frækt sexlegetøj og -udstyr bag.

Sexlegetøj- og udstyr, som stensikkert vil sikre, at det ikke bliver noget problem at holde varmen i vinterkulden. 

15 frække produkter

Selvom julekalenderen kun byder på fire låger, kan din partner og dig godt forvente endnu flere produkter end blot fire.

Faktisk kan I forvente at få hele 15 produkter ud af denne julekalender, og disse produkter har samlet set en værdi, der er markant højere end den pris, du skal betale for julekalenderen.

Samlet set løber produkternes værdi nemlig op i 2.800 kr.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

JonasV
5/5

“Vi har ikke åbnet den endnu, men tillod os at tage de medfølgende gaver i brug. Massageolien var super lækker, men orgasme gelen er vores klare favorit. Kæresten kom meget hurtigere end hun plejer! Så er ventetiden lidt mindre hård.”

Fifty Shades of Grey – Fræk julekalender

Derfor anbefaler vi denne

Udsolgt!

Selvom denne erotiske kalender bærer samme navn som bog- og filmserien, er det ikke udelukkende bondageudstyr du finder bag lågerne.

I julekalenderen finder du 24 forskellige erotiske produkter; 6 til hende, 6 til ham, 6 til fælles og 6 deciderede bondageprodukter. Du får altså en fræk julekalender som både indeholder regulært sexlegetøj som de fleste vil sætte pris på, ligesom du også kommer til at åbne låger med lidt mere kinky indhold. 

Diskret indpakning

Vi forventer ikke at du påtænker at have den frække julekalender stående fremme på køkkenbordet derhjemme, men skulle du alligevel gøre det, er det ikke fordi produkter skriger langt væk, at indholdet er af voksen karakter.

Den sorte julekalender kan foldes sammen på midten, så den til dels fylder mindre og til dels bliver endnu mere diskret i sin fremtoning. 

En fræk julemåned – for singler eller par

Vælger du at forkæle din partner og dig selv med denne kalender, kan det umuligt blive en kedelig december. Du får frækt legetøj i en rigtig lækker kvalitet, som nok skal peppe ethvert sexliv op. 

Julekalenderen er dog ikke kun tiltænkt par, men også singlekvinder, som kan få stor fornøjelse af indholdet, hvad enten det er alene eller sammen med en sexpartner fra Tinder. 

Amorana Deluxe

Derfor anbefaler vi denne

Udsolgt!

Indholdet i Amoranas bud på en erotisk pakkekalender er nøje udvalgt, så du får et bredt udpluk af sexlegetøj og dermed god mulighed for at eksperimentere med din partner. Du får alt lige fra glidecreme og penisringe, til vibrerende sexlegetøj, undertøj og bondageudstyr.

Fræk pakkekalender

Udvælgelsen af produkterne er gjort på baggrund af bestseller-lister. Det er derfor kun de mest populære produkter fra anerkende brands som blandt andet ‘Fun Factory’ og ‘Shunga’, som du finder i de 24 pakker. 

Masser af udstyr for pengene

Der er lagt stor vægt på kvaliteten af det sexlegetøj som er kommet med i den erotiske pakkekalender. 

Kvalitet koster og tæller man sammen er der sexudstyr for mere end 2500 kroner. Så meget behøver du dog ikke give, hvorfor det ikke bare er en fræk kalender til julemåneden, men også et rigtigt godt tilbud på en samlet pakke med sexlegetøj.

You2Toys – Silent Night

Derfor anbefaler vi denne

Udsolgt!

Denne erotiske julekalender adskiller sig fra de andre på vores liste, ved at henvende sig til dem dem der dyrker BDSM, eller dem som er nysgerrige og har lyst til at prøve det.

I kalenderen finder du bondageudstyr, piske, klemmer, sexlegetøj til anal stimulation og meget, meget mere. Du får masser af frækt sexlegetøj og tilbehør fra kendte mærker som blandt andet Bad Kitty, Black Velvets, Sextreme og Just Glide.

For nybegyndere og erfarne

Uanset om du i forvejen har masser af erfaring med bondage og BDSM, eller om du er helt ny indenfor dette erotiske univers, er der noget at komme efter i den frække fetish julekalender fra You2Toys. 

De rutinerede vil få nyt udstyr at lege med og nybegynderne vil få en fin introduktion til BDSM-universet, som byder på dominans, smerte og naturligvis masser af fræk sex og nydelse!

De 24 låger byder på lækkert kvalitetsudstyr som giver rig mulighed for kinky leg i soveværelset. 

Hvad er en erotisk julekalender?

En erotisk julekalender eller fræk julekalender som de også kaldes, er en julekalender som du kender den. Der gemmer sig dog ikke noget chokolade bag lågerne, men i stedet et bredt udvalg af sexlegetøj.

Tanken er, at du og din partner kan få jer en ny fræk oplevelse hver eneste dag fra den 1. til 24. december. I vælger selv om I vil prøve det hele af og om I skal prøve kalenderens daglige indhold hver dag, eller om I måske vil samle til bunke og prøve en håndfuld sexlegetøj af på én gang. 

En fræk julekalender er selvsagt ikke børnevenlig og bør derfor placeres udenfor rækkevidde af en eventuel sliksulten unge, som går på jagt i kalenderen efter et stykke chokolade, men ender med at gøre et chokerende fund. 

Hjemmelavet fræk pakkekalender

Er du kreativt anlagt, kan du naturligvis også selv klippe-klistre og kreere dit eget bud på en fræk pakkekalender. Søger du inspiration til en sådan, kan du i det følgende læse vores ideer til, hvad en fræk julekalender kan indeholde. 

Sexlegetøj

Der er ingen vej udenom sexlegetøj i en hjemmelavet erotisk julekalender, hvis du spørger os. Vi er måske også lidt farvede, idet vi selv beskæftiger os med det til dagligt, men sexlegetøj kan virkelig gøre noget godt for de flestes sexliv.

En fræk julekalender er en oplagt måde at introducere jeres parforhold og sexliv for sexlegetøj, uden I nødvendigvis behøver at have en akavet snak om det inden. Når din partner dagligt pakker en pakke op eller åbner en låge, vil snakken som regel komme helt naturligt, hvis I da ikke bare går i krig med det samme. 

Vi foreslår at du pakker følgende frække genstande ind: 

Små frække kort

Det behøver ikke nødvendigvis koste dig noget, at forære din partner en fræk erotisk pakkekalender. I stedet for at shoppe udstyr og legetøj som du pakker ind, kan du skrive 24 små kort, som indeholder en fræk seksuel ydelse. En ydelse kan være oralsex, massage, rollespil, analsex eller hvad du ellers kan finde på.

Istedet for, eller i kombination med ydelser, kan du også skrive små frække udfordringer på kortene. Frække udfordringer kan være sex i det fri, sex i bilen, sex i en særlig stilling osv. 

Det kan være svært at finde på 24 små kort, hvis de alle skal være forskellige, men så kan du sagtens tilbyde oralsex et par gange – det synes de fleste mænd og kvinder så godt om, at det ikke gør noget at få dobbelt-op i løbet af december. 

Alternativt kan du kombinere de frække kort med pakker med sexlegetøj, så der er en pakke den ene dag og et kort den anden. 

24 frække billeder af dig der klæder dig af

En sjov, anderledes og ikke mindst kreativ idé til en fræk julekalender kan være 24 billeder af dig, som gradvist smider mere og mere af tøjet. 

Den 1. december pakker din partner et billede op af dig, hvor du er fuldt påklædt. Den 2. december endnu et billede, men denne gang med ét stykke tøj mindre. Den 3. december har du smidt endnu et stykke tøj, osv. 

Til sidst kan din partner glæde sig til den 24. december, hvor der venter et frækt nøgenbillede af dig. 

Er 24 pakker for meget? – Del dem op mellem jer eller lav adventskalender i stedet

Det kan måske virke uoverskueligt at skulle finde på 24 pakker som både skal findes, købes og pakkes ind. I stedet kan du vælge den lette løsning og købe en færdig fræk julekalender (se vores forslag ovenfor) eller aftale med din partner, at I deler de 24 pakker ud mellem jer, så I hver især skal sørge for 12 gaver. På den måde bliver i begge overraskede og arbejdsbyrden er knap så stor.

Din erotiske julekalender med 24 låger, kan også blive til en adventskalender i stedet, så det kun er 4 gaver du skal sørge for. På den måde bliver opgaven lidt mere overskuelig, ligesom der er plads i budgettet til lidt dyrere gaver.