Erotisk julekalender guide cover

Erotisk julekalender – Find en fræk julekalender her

Gør julemåneden lummer og sexet med en fræk julekalender. Bag 24 låger finder du massevis af frækt sexlegetøj og udstyr, som med garanti vil give jeres sexliv et frækt løft. Vi har researchet og fundet frem til vores bud på de 13 bedste, som du kan se her i artiklen. 

De 13 bedste frække julekalendere 

Oversigten over de bedste frække julekalendere er i vilkårlig rækkefølge. Hver frække julekalender er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser på de enkelte erotiske julekalendere.

Bemærk, at der i det følgende er en række affiliate-links, altså sponsorerede links.  

Satisfyer Premium Julekalender 2021

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

Satisfyer Premium-julekalenderen indeholder en masse lækkert sexlegetøj til både ham og hende af højeste kvalitet, hvorfor den er et perfekt valg for alle de par, der ønsker et ekstra krydderi, der kan sikre varmen i ellers så kolde og mørke december.

Bag julekalenderen står det anerkendte brand Satisfyer, som uden tvivl er et af de mest respekterede og velrenommerede brands, når det kommer til sexlegetøj.

Hvad indeholder julekalenderen?

Hvis du besøger Mshop.dk, der forhandler julekalenderen, kan du herinde få udpenslet, hvad der gemmer sig bag alle 24 låger.

Hos Temptations.dk holder vi dog af overraskelser, og derfor ønsker vi ikke at gå i dybdegående detaljer med julekalenderens indhold og omtale specifikke produkter og således.

Dog vil vi gerne informere om, at indholdet er dejligt forskelligartet, hvorfor julekalenderen fungerer perfekt for dem, der ønsker en introduktion til mange af de forskellige muligheder, der findes, når det kommer til sexlegetøj. 

Derudover vil vi gerne bemærke, at julekalenderen indeholder en række produkter fra allerøverste kvalitetshylde, som, hvis du skulle købe disse stykvis, ikke ligefrem kan siges at ville være billige. Derfor tøver vi ikke med at hævde, at der er super god værdi for pengene i at købe denne julekalender.

Julen varer helt til påske – og længere endnu med denne frække julekalender…

Julekalenderen fra Satisfyer er en af de dyreste på markedet. Det trækker selvfølgelig lidt ned. Til gengæld trækker det rigtig meget op, at julekalenderen indiskutabelt er en af de julekalendere, der indeholder klart mest kvalitetsudstyr, som kalder på at blive brugt rigtig mange gange. 

Derfor er det kun realistisk, at du og din partner ender med at fortsætte med at bruge mange af de frække redskaber, der gemmer sig bag lågerne, længe efter december er overstået.

Sinful Classic Julekalender 2021

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

24 frække overraskelser

Hver eneste låge i den erotiske julekalender fra Sinful, indeholder frækt udstyr, som med garanti vil hjælpe jer med at holde varmen i den kolde juletid. 

Hvis du var en af de heldige, som fik fat i Sinfuls frække kalender sidste år, inden den blev udsolgt, er du måske fristet til at springe årets udgave over. Det er der dog ingen grund til, hvis den var et hit sidste år.

Den frække julekalender er nemlig fyldt med 24 nye frække overraskelser, som alt sammen er noget andet end det, som var i kalenderen sidste år.

Der skulle således gerne være lidt for enhver smag, så I kan fornøje jer med noget af det i måske kender i forvejen og samtidig også få mulighed for at få udvidet jeres horisont og eksperimentere med nyt sexlegetøj, som I ikke har prøvet før.

Frækt indhold for 2.300 kr.

Du får i dén grad noget for dine penge, hvis du køber den frække julekalender fra Sinful, som bag sine 24 låger gemmer sexlegetøj og accessories for mere end 2.300 kroner.

Udover at være et sjovt og frækt krydderi i julemånederne, er der altså også tale om et rigtig godt tilbud på frækt udstyr til soveværelset.

Fræk julekalender med sexlegetøj

Hæfte med inspiration medfølger

Sammen med den erotiske julekalender får du også et inspirationshæfte, som hjælper dig i gang med at bruge det frække udstyr som gemmer sig bag lågerne. 

Hæftet er især godt til de par som er nye til sexlegetøj, da du får ekspert tips og tricks, så du kan få det maksimale ud af indholdet og gøre lagengymnastikken ekstra hed.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Jimmy
5/5

Konen fik denne som en lille ekstra ting i år. Hun har indtil nu ikke været så vild med sexlegetøj, men det har ændret sig. Og alt er blevet prøvet af.
Hvis indholdet ændres næste år, får hun en ny kalender.”

C
5/5

“Julekalenderen har et lækkert, eksklusivt look, og de produkter vi hidtil har fået i den, har levet fuldt op til forventningerne! Lækre materialer, der holder hvad de lover. Klart pengene værd!”

Orions frække julekalender 2021

Derfor anbefaler vi denne

Orion julekalender

En fræk overraskelse til hver dag i julen

Der er ikke mange overraskelser i en kedelige og traditionel chokolade julekalender, for hver låge du åbner, indeholder med garanti nogenlunde det samme. 

Sådan er det dog ikke med den frække erotiske julekalender fra Orion, hvor du får 24 små overraskelser, som du næppe har fået i en julekalender før. 

I julekalenderen får du:

  • 1 stk. Womanizer Starlet
  • 10 stk. yderligere sexlegetøj
  • 5 stk. kosmetik
  • 4 stk. accessories
  • 2 stk. lingeri
  • 2 stk. soft bondage

Indholdet er mere end 3900 kr. værd!

De 24 små æsker, som du finder i den frække kalender fra Orion, er fyldt med lækkert kvalitetslegetøj. Samlet løber indholdet op i 3.919 kr. – men så meget skal du naturligvis ikke give! Lige nu kan du spare 2.770, sammenlignet med hvis du skulle købe alle delene hver for sig. Orions julekalender er derfor et yderst godt tilbud!

Du får en original Womanizer med i en eksklusiv specialudgave

Womanizer oplever massiv succes i øjeblikket og er derfor et eftertragtet stykke sexlegetøj. Kender du ikke til de frække stimulerende produkter, kan vi helt kort fortælle, at det af mange kvinder, er blevet udråbt som det meste effektive sexlegetøj til at opnå orgasme. 

Der følger en Womanizer Starlet med i kalenderen – og så er den endda i en eksklusiv farve.

Sinful Deluxe Julekalender 2021

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

Deluxe udgave af den populære julekalender

Skal du og din partner virkelig forkæles, kan I naturligvis ikke nøjes med standard udgaven af Sinfuls populære voksenjulekalender. I stedet skal I have fingrene i deluxe udgaven, hvor der er endnu mere frækt sexlegetøj af ekstra høj kvalitet. 

Sexlegetøj for 3.700 kroner

I kommer ikke til at kede jer i december, får bag de 24 låger, gemmer sig sexlegetøj til en samlet værdi af 3.700 kroner. Du finder blandt andet sexlegetøj fra Sinful, Obaie, Mr. Membr, Nortie og Amaysin.

Hvor standard udgaven af julekalenderen mest er henvendt til nybegyndere, er denne deluxe udgave tiltænkt dig, som allerede har lidt eller meget erfaring med frækt legetøj. 

Find inspiration i medfølgende hæfte

Hvis I er helt nye til sexlegetøj, kan I finde masser af inspiration til brugen af dette i det medfølgende inspirationshæfte. For hver eneste låge med sexlegetøj I åbner, er der en side i hæftet med frække ideer til, hvordan I får det maksimale ud af jeres nye udstyr.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Kirsten Skouv
5/5

“Perfekt”

Fie
5/5

“Det er en super lækker kalender”

Luksuriøs erotik julekalender

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

Massevis af frækt legetøj til samlingen

Denne frække kalender er fyldt med sexet og frækt legetøj i alle afskygninger. Bag de 24 låger finder du et bredt udvalg af sexlegetøj, så der utvivlsomt vil være lidt for enhver smag. 

Det store udvalg af sexlegetøj i kalenderen gør, at den egner sig særligt godt til dem, som ikke i forvejen har en stor samling af frækt legetøj. 

Indeholder et bredt udvalg af sexlegetøj

En del af glæden og fornøjelsen ved at åbne de mange pakker er, at man ikke ved hvad de indeholder og hvad man skal hygge sig med om aftenen. Derfor vil vi ikke afsløre for meget om indholdet i kalenderen. Vi kan dog fortælle, at du får et rigtig bredt udvalg af frækt udstyr. Herunder sexlegetøj, pikant lingeri, frække spil, glidecreme og meget andet lækkert legetøj.

I kalenderen får du også den yderst populære Womanizer, som med en særlig trykluft-teknologi kan give stort set enhver kvinde lækre orgasmer. 

Adventskalender fra Peech.dk

Derfor anbefaler vi denne

peech-adventskalender

Et fin adventskalender

Hvis du er på jagt efter en julekalender, hvor samtlige produkter er af yderst høj kvalitet, og hvor du med garanti kommer til at bruge alle kalenderens produkter mere end blot en enkelt gang, så er denne julekalender fra Peech.dk ikke noget tosset valg.

Der er tale om en adventsjulekalender, hvorfor den kun består af fire frem for 24 gaver. Til gengæld gemmer der sig under gavepapiret fire virkeligt lækre produkter, som vil kunne gøre ethvert sexliv mere eventyrlystent og interessant.

Alle produkter er i kropssikre materialer

Samtlige produkter i Peech.dk’s julekalender er i kropssikre materialer. Derudover har produkterne også et ergonomisk design.

Fin indpakning

Bestiller du julekalenderen fra Peech.dk, modtager du fire indpakkede gaver, der hver især har fået et nummer, der går fra et til fire, så du ikke er i tvivl om, i hvilken rækkefølge gaverne skal åbnes.

Vælg mellem 3 forskellige udgaver

Peech.dk’s julekalender fås i 3 forskellige udgaver. En til begge køn, en til kvinden og en til manden. Peech.dk har dermed – modsat flere af konkurrenterne – også et stort fokus på singler, der ønsker at gøre december en anelse mere fræk, og dette fokus fortjener ros. 

Naughty and Nice julekalender 2021

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

December bliver med sikkerhed en måned, som I sent vil glemme, hvis i investerer i jeres sexliv ved at købe den frække Naughty and Nice julekalender. 

Kvaliteten er i top, og selve kalenderen er en fryd for øjnene. Den er faktisk så pæn, at man får lyst til at have den stående fremme. Masser af ros herfra!

Sexlegetøj for over 3.600 kroner

Den erotiske kalender er propfyldt med frække sager, hvis værdi sammenlagt når op over 3.600 kr. Så meget skal du dog ikke betale, så der er faktisk tale om et rigtigt fint tilbud, hvis du alligevel er på jagt efter nyt frækt legetøj til samlingen derhjemme.

Kalenderen indeholder følgende:

  • 8 x Sexlegetøj
  • 6 x Glidecremer og apoteksprodukter
  • 6 x Mild bondage produkter
  • 4 x Erotisk tilbehør og spil

Massevis af frække eventyr i dobbeltsengen venter!

Der er god variation i indholdet af kalenderen. I kan derfor forvente, at juletiden bliver eksperimenterende, hvilket forhåbentligt kan tage jeres sexliv til nye højder. 

Der er klassisk sexlegetøj, som du sikkert kender til i forvejen, men der er også kinky bondage-udstyr, så I kan lege med blid dominans i soveværelset. Er førnævnte udstyr ikke nok til at rykke jeres seksuelle grænser en smule, kan et medfølgende erotisk sexspil helt sikkert klare sagen.

Amorelie Erotisk Julekalender

Derfor anbefaler vi denne

Amorelie Erotisk Julekalender
Ingen priser tilgængelige

Gør et godt kup

Den primær grund til, at du skal købe en fræk julekalender, er naturligvis, at den gør december måned fræk, hed og sjov. Du kan dog også vælge at investere i en julekalender, hvis du gerne vil have startet eller udvidet din samling af sexlegetøj til billige penge.

Den samlede værdi af alt indholdet i kalenderen er på 3.200 kroner, men du kan erhverve den for væsentligt mindre, hvorefter du vil være den glade indehaver af det mest nødvendige og frække sexlegetøj. 

Både par og singler kan få glæde af indholdet

Du behøver ikke nødvendigvis have en partner, som du åbner lågerne med hver morgen, for at kunne få glæde af julekalenderen. Ifølge producenten af kalenderen, kan singler også finde fornøjelse i det frække indhold – måske det endda bliver endnu nemmere at undvære en mand/kvinde i julen, når natskuffen løbende fyldes op med nyt frækt udstyr.

Indhold fra kendte mærker

Den erotiske julekalender fra Amorelie er stopfyldt med lækre produkter fra flere kendte mærker. 

Kalenderen indeholder blandt andet produkter fra Kink, Womanizer, Moqqa, Miss V og Bijoux Indiscrets.

Amorelie Erotisk Julekalender

Sinful adventskalender

Derfor anbefaler vi denne

Sinful Advent Julekalender 2020
Ingen priser tilgængelige

Til de kedelige søndage

Søndage er normalt ikke de mest spændende dage i ugen, men med denne frække adventskalender fra Sinful, kan ugen sidste dage hurtigt ende med at blive en, som I ligefrem ser frem til.

Hver eneste søndag indtil jul kan I nemlig åbne en de 4 frække låger. Bag hver låge finder I frækt sexlegetøj og -udstyr, som sikrer, at det ikke bliver noget problem at holde varmen i vinterkulden. 

12 frække produkter

Bag de 4 låger kan I forvente masser af frækt sexlegetøj og sexudstyr. Derudover medfølger der også en stimulerende orgasme gel og en lækker massageolie. 

Sammen med adventskalenderen får du også et hæfte fyldt med inspiration, tips og tricks, så I sammen kan få det maksimale ud af jeres nye legetøj. 

Produkterne i kalenderen har en samlet værdi på 2.100 kr.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

JonasV
5/5

“Vi har ikke åbnet den endnu, men tillod os at tage de medfølgende gaver i brug. Massageolien var super lækker, men orgasme gelen er vores klare favorit. Kæresten kom meget hurtigere end hun plejer! Så er ventetiden lidt mindre hård.”

Fifty Shades of Grey – Fræk julekalender

Derfor anbefaler vi denne

Sexlegetøj for enhver smag

Selvom denne erotiske kalender bærer samme navn som bog- og filmserien, er det ikke udelukkende bondageudstyr du finder bag lågerne.

I julekalenderen finder du 24 forskellige erotiske produkter; 6 til hende, 6 til ham, 6 til fælles og 6 deciderede bondageprodukter. Du får altså en fræk julekalender som både indeholder regulært sexlegetøj som de fleste vil sætte pris på, ligesom du også kommer til at åbne låger med lidt mere kinky indhold. 

Diskret indpakning

Vi forventer ikke at du påtænker at have den frække julekalender stående fremme på køkkenbordet derhjemme, men skulle du alligevel gøre det, er det ikke fordi produkter skriger langt væk, at indholdet er af voksen karakter.

Den sorte julekalender kan foldes sammen på midten, så den til dels fylder mindre og til dels bliver endnu mere diskret i sin fremtoning. 

En fræk julemåned – for singler eller par

Vælger du at forkæle din partner og dig selv med denne kalender, kan det umuligt blive en kedelig december. Du får frækt legetøj i en rigtig lækker kvalitet, som nok skal peppe ethvert sexliv op. 

Julekalenderen er dog ikke kun tiltænkt par, men også singlekvinder, som kan få stor fornøjelse af indholdet, hvad enten det er alene eller sammen med en sexpartner fra Tinder. 

Amorana Deluxe

Derfor anbefaler vi denne

Indeholder 24 bestsellere fra kendte mærker

Indholdet i Amoranas bud på en erotisk pakkekalender er nøje udvalgt, så du får et bredt udpluk af sexlegetøj og dermed god mulighed for at eksperimentere med din partner. Du får alt lige fra glidecreme og penisringe, til vibrerende sexlegetøj, undertøj og bondageudstyr.

Fræk pakkekalender

Udvælgelsen af produkterne er gjort på baggrund af bestseller-lister. Det er derfor kun de mest populære produkter fra anerkende brands som blandt andet ‘Fun Factory’ og ‘Shunga’, som du finder i de 24 pakker. 

Masser af udstyr for pengene

Der er lagt stor vægt på kvaliteten af det sexlegetøj som er kommet med i den erotiske pakkekalender. 

Kvalitet koster og tæller man sammen er der sexudstyr for mere end 2500 kroner. Så meget behøver du dog ikke give, hvorfor det ikke bare er en fræk kalender til julemåneden, men også et rigtigt godt tilbud på en samlet pakke med sexlegetøj.

You2Toys – Silent Night

Derfor anbefaler vi denne

BDSM-udstyr i lange baner

Denne erotiske julekalender adskiller sig fra de andre på vores liste, ved at henvende sig til dem dem der dyrker BDSM, eller dem som er nysgerrige og har lyst til at prøve det.

I kalenderen finder du bondageudstyr, piske, klemmer, sexlegetøj til anal stimulation og meget, meget mere. Du får masser af frækt sexlegetøj og tilbehør fra kendte mærker som blandt andet Bad Kitty, Black Velvets, Sextreme og Just Glide.

For nybegyndere og erfarne

Uanset om du i forvejen har masser af erfaring med bondage og BDSM, eller om du er helt ny indenfor dette erotiske univers, er der noget at komme efter i den frække fetish julekalender fra You2Toys. 

De rutinerede vil få nyt udstyr at lege med og nybegynderne vil få en fin introduktion til BDSM-universet, som byder på dominans, smerte og naturligvis masser af fræk sex og nydelse!

De 24 låger byder på lækkert kvalitetsudstyr som giver rig mulighed for kinky leg i soveværelset. 

Hvad er en erotisk julekalender?

En erotisk julekalender eller fræk julekalender som de også kaldes, er en julekalender som du kender den. Der gemmer sig dog ikke noget chokolade bag lågerne, men i stedet et bredt udvalg af sexlegetøj.

Tanken er, at du og din partner kan få jer en ny fræk oplevelse hver eneste dag fra den 1. til 24. december. I vælger selv om I vil prøve det hele af og om I skal prøve kalenderens daglige indhold hver dag, eller om I måske vil samle til bunke og prøve en håndfuld sexlegetøj af på én gang. 

En fræk julekalender er selvsagt ikke børnevenlig og bør derfor placeres udenfor rækkevidde af en eventuel sliksulten unge, som går på jagt i kalenderen efter et stykke chokolade, men ender med at gøre et chokerende fund. 

Hjemmelavet fræk pakkekalender

Er du kreativt anlagt, kan du naturligvis også selv klippe-klistre og kreere dit eget bud på en fræk pakkekalender. Søger du inspiration til en sådan, kan du i det følgende læse vores ideer til, hvad en fræk julekalender kan indeholde. 

Sexlegetøj

Der er ingen vej udenom sexlegetøj i en hjemmelavet erotisk julekalender, hvis du spørger os. Vi er måske også lidt farvede, idet vi selv beskæftiger os med det til dagligt, men sexlegetøj kan virkelig gøre noget godt for de flestes sexliv.

En fræk julekalender er en oplagt måde at introducere jeres parforhold og sexliv for sexlegetøj, uden I nødvendigvis behøver at have en akavet snak om det inden. Når din partner dagligt pakker en pakke op eller åbner en låge, vil snakken som regel komme helt naturligt, hvis I da ikke bare går i krig med det samme. 

Vi foreslår at du pakker følgende frække genstande ind: 

Små frække kort

Det behøver ikke nødvendigvis koste dig noget, at forære din partner en fræk erotisk pakkekalender. I stedet for at shoppe udstyr og legetøj som du pakker ind, kan du skrive 24 små kort, som indeholder en fræk seksuel ydelse. En ydelse kan være oralsex, massage, rollespil, analsex eller hvad du ellers kan finde på.

Istedet for, eller i kombination med ydelser, kan du også skrive små frække udfordringer på kortene. Frække udfordringer kan være sex i det fri, sex i bilen, sex i en særlig stilling osv. 

Det kan være svært at finde på 24 små kort, hvis de alle skal være forskellige, men så kan du sagtens tilbyde oralsex et par gange – det synes de fleste mænd og kvinder så godt om, at det ikke gør noget at få dobbelt-op i løbet af december. 

Alternativt kan du kombinere de frække kort med pakker med sexlegetøj, så der er en pakke den ene dag og et kort den anden. 

24 frække billeder af dig der klæder dig af

En sjov, anderledes og ikke mindst kreativ idé til en fræk julekalender kan være 24 billeder af dig, som gradvist smider mere og mere af tøjet. 

Den 1. december pakker din partner et billede op af dig, hvor du er fuldt påklædt. Den 2. december endnu et billede, men denne gang med ét stykke tøj mindre. Den 3. december har du smidt endnu et stykke tøj, osv. 

Til sidst kan din partner glæde sig til den 24. december, hvor der venter et frækt nøgenbillede af dig. 

Er 24 pakker for meget? – Del dem op mellem jer eller lav adventskalender i stedet

Det kan måske virke uoverskueligt at skulle finde på 24 pakker som både skal findes, købes og pakkes ind. I stedet kan du vælge den lette løsning og købe en færdig fræk julekalender (se vores forslag ovenfor) eller aftale med din partner, at I deler de 24 pakker ud mellem jer, så I hver især skal sørge for 12 gaver. På den måde bliver i begge overraskede og arbejdsbyrden er knap så stor.

Din erotiske julekalender med 24 låger, kan også blive til en adventskalender i stedet, så det kun er 4 gaver du skal sørge for. På den måde bliver opgaven lidt mere overskuelig, ligesom der er plads i budgettet til lidt dyrere gaver.