Buttplug - sexlegetøj

Buttplug guide – Se 9 fantastiske buttplugs her

Der findes et bredt sortiment af buttplugs, hvorfor det kan være svært at finde og vælge den rigtige. Derfor har vi gjort benarbejdet for dig og udvalgt de 9 bedste, så du ikke skal dykke igennem hele markedet. Udvælgelsen er sket med afsæt i brugeranmeldelser og produkttests, udført af andre, og vores vurdering af de enkelte plugs. I forbindelse med vores vurdering har vi kigget på forhold som funktionsmuligheder, materialevalg og pris.

Sinful BumBum

Derfor anbefaler vi dette

sinful bumbum silicone buttplug - analdildo kvinder

Last updated: 2024-06-14 06:14:55

Hvis du er nybegynder, så er sættet her et rigtig fint sted at starte. 

Du får 3 forskellige størrelser plugs, så du kan starte blidt ud og lige så stille vænne dig til følelsen af at have noget oppe i anus. 

God til nybegynderen eller som opvarmning for den øvede

Når det kommer til analstimulation, er det også en fordel, selv som øvet bruger, at lade anusåbningen udvide sig undervejs. 

Det er altså bedst, at du ikke starter med en kæmpe bandit, men i stedet lægger ud med en lidt mindre plug, som du undervejs kan erstatte med nummeret større.

Hvis du har lyst til at bruge den største plug, er det derfor en fordel at starte med den mindste og så den mellemste, så du gradvist vænner dig til følelsen og forbereder ringmusklen på, hvad der venter.

Lavet af et dejligt blødt og behageligt materiale

De tre plugs er lavet af blød silikone i god kvalitet. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Jonathan
5/5

“Det er et rigtigt lækkert sæt i en blød og behagelig kvalitet.
Springet imelem den lille og de to store er dog lidt stort og den største er nok for de mere øvede. Foden er formet så de sidder rigtig fint og bliver siddende under sex.”

W.H
5/5

“Rigtigt lækkert sæt. Jeg købte sættet til min kæreste og mig, og vi havde ikke erfaring med noget analt. Disse plugs var en super lækker start, som har åbnet for sjov og leg.
Materialet er super lækkert og de er nemme at føre ind med glidecreme, derudover er de super nemme at gøre rent. 
Størrelserne er gode, dog er den største alligevel lidt for stor til undertegnede. Den kan dog bruges som dildo istedet. 
Bruges både sammen og alene, og kan varmt anbefales herfra, for dem som vil udfordre anal-legetøj!”

Marc Dorcel Anal plug

Derfor anbefaler vi denne

Indbygget Geisha kugle giver ekstra stimulation

Hvis du har prøvet en almindelig anal plug før og derfor trænger til en lidt anderledes oplevelse, kan denne fra Marc Dorcel meget vel være et godt match. 

Marc Dorcel anal plug adskiller sig fra de andre på markedet, idet den har en indbygget kugle. Denne kugle triller rundt indvendigt når du bevæger dig. Det føles herligt bagi når kuglen bevæger sig, fordi den trykker og masserer dig indvendigt på en måde, som intet andet sexlegetøj kan gøre det. 

Frækt feminint udseende

Den lille diamant i enden gør at pluggen får et lidt mere eksklusivt look, samtidig med at den bliver en tand mere feminin. Er det en kvinde der skal bruge den, er det helt perfekt, men for nogle mænd vil udseendet måske være et turn-off, hvis den altså skal bruges på dem selv. Skal de kigge på den imens den er oppe i numsen på en kvinde, vil den med garanti sætte gang i blodomløbet forneden.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Michael
5/5

“Kæresten og jeg blev enige om denne fine buttplug, da den var lille og nem, og er utrolig fræk den “diamanten” i enden af den.

Vi bruger den jævnligt, da den er nem at få op, og nem at få ud. Kuglen som er inden pluggen, den giver ekstra nydelse til damen, og hun har aldrig fårt så gode orgasmer før, jrg har selv brugt pluggen nogle gange, og den er lækker at gå rundt med! 😉
Den er også super til opvarmning til analsex.

Pluggen er super nem at rengøre, da den ikk har nogle kanter eller lignende. ;-);-)

Alt i alt kan jeg kun anbefale den til andre! ;-)”

K.S.
5/5

“Dejligt at finde en anal plug, der er både lille og feminin, så man som førstegangs køber ikke bliver afskrækket. Jeg var lidt i tvivl om det var en god idé med kuglen inden i, da jeg ikke vidste om det ville give for meget ekstra til oplevelsen, der jo kan være nok i sig selv her i starten. Men jeg er faktisk rigtig glad for den. Jeg kan godt li’ materialet og at den har så blød en overflade så klart en anbefaling herfra.”

Fun factory buttplug

Derfor anbefaler vi denne

Fun factory - buttplug guide

For manden er der ekstra nydelse at hente i denne buttplug, som på, grund af sin alternative form, stimulerer prostata, også kendt som mandens g-punkt. 

Særligt udformet

Denne buttplug adskiller sig fra andre ved at være lidt atypisk udformet. Formålet med det anderledes design er at give ekstra stimulation af g-punktet eller prostata hos mænd. 

Det lille knæk for enden gør, at buttpluggenn stimulerer de helt rigtige steder for endnu mere nydelse og potentielt kraftigere orgasmer.

Stimulering af G-punktet giver fantastiske orgasmer

Man skal nok prøve det for at kunne sætte sig ind i, hvordan det føles at få en orgasme ved g-punkts- eller prostatastimulation. Men tag vores og brugernes ord for det, når vi siger, at det er noget helt særligt!

Flere størrelser

Afhængigt af hvor erfaren du er, og hvor meget du gerne vil fyldes ud, kan du vælge den størrelse, som passer dig. Plug’en kommer i tre størrelser: small, medium og large. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Anonym
5/5

“Lillebroderen til denne her blev udråbt til testvinder, men jeg synes at størrelsen på medium udgaven er meget bedre. Den lidt større størrelse fylder bedre ud og føles bedre. Den rammer helt rigtigt!
Kan kun anbefales.”

Sinful Next Step Anal Boks med Guide

Derfor anbefaler vi dette

Begynderpakke, analsex - Buttplug
Ingen priser tilgængelige

Er du helt grøn, når det kommer til analstimulation, så kan du med fordel starte ud med denne samlede pakke. 

Udover tre stykker legetøj medfølger også den uundværlige glidecreme og en guide, der hjælper dig – eller jer som par – godt i gang. 

I boksen får du: En glidecreme, en vibrerende analplug, en analkæde og en analdildo.

Det er med andre ord en “analsex startpakke”, som med garanti giver dig et godt fundament for nydelse eller videre eksperimenteren. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Søren
5/5

“Efter megen overtalelse af fruen er det endelig lykkes at introducere hende til denne Boks. Guiden har gjort hende tryg og vi har brugt en del tid på at læse den og snakke om hendes grænser. Ud over guiden selvfølgelig er fantastisk – så er produkterne også rigtig lækre at have i hånden. Størrelsen er perfekt – ikke skræmmende men derimod indbydende til endnu mere leg i fremtiden.”

Fie-Musen
5/5

“Et rigtig godt begyndersæt til sådan en som mig, som har holdt lidt igen med analsex. Det er dejligt, at der er flere forskellige typer legetøj til numsen så man kan prøve sig frem. Jeg blev især helt forelsket i pluggen med vibrationer, men min kæreste og jeg har haft glæde af dem alle 3.

Guiden gjorde mig tryg og gjorde det nemmere for mig at tale med min kæreste om hvordan man gjorde og hvad jeg måske ikke ville kunne lide.”

B-Vibe Trio

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2024-06-15 04:23:43

Må din buttplug godt kunne lidt ekstra, så er B-Vibe Trio den rigtige for dig. 

Her får du nemlig ikke bare en klassisk buttplug, der kan bruges som normalt – du får også mulighed for, ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening, at tænde for stimulerende vibrationer for ekstra nydelse. 

Fjernstyringen betyder, at du kan styre vibrationerne uden at skulle betjene selve plug’en. 

Det kan være pirrende og frækt at have den vibrerende plug i numsen, imens man eksempelvis handler ind til aftensmaden. 

Lad din partner tage styringen

Endnu mere pirrende bliver det desuden, hvis du lader en eventuel partner tage styringen med fjernbetjeningen. På den måde ved du aldrig, hvornår de pirrende rystelser kommer.

Sinful Triple Buttplug

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2024-06-15 04:23:43

Har du allerede erfaring med buttplugs, kunne denne buttplug være et anderledes og spændende valg for dig.

Særlig udformning for særlig nydelse

På grund af udformningen af denne plug får du ekstra meget nydelse, når de tre “forhøjninger” kører ind i og ud af anus. 

Den anderledes udformning betyder dog også, at den ikke er det bedste sted at starte for nybegynderen

Silikone-plug med sugekop

Pluggen er af silikone af høj kvalitet og er desuden udstyret med en sugekop forneden, så du kan sætte den fast på glatte overflader. 

Sugekoppen fungerer også som stopper og forhindrer pluggen i at smutte op. På den måde undgår du et pinligt lægebesøg efter at have benyttet din nye plug.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Nord1973
5/5

“Gav min mand dem i julegave og han er meget glad for produktet lækker kvalitet og god pasform 
Har bragt ham meget juleglæde”

Mr.21
4/5

“Den her viste sig at være lige et nummer for stor til mig. Jeg kan få første hoved ind, men resten skal jeg vist lige varmes op til. Sugekoppen er ikke super stærk, men er udmærket. Kan anbefales til de lidt mere øvede.”

Sinful BumBum af glas

Derfor anbefaler vi dette

Sinful BumBum - glas buttplug - buttplug guide

Last updated: 2024-06-15 04:23:43

Endnu et sæt buttplugs på listen – denne gang af glas. 

Fordelen ved at købe et sæt som dette, med 3 forskellige størrelse plugs, er, at du for det første kan vælge størrelse efter humør, men især også fordi det med analsex er en fordel at starte lidt småt ud og forberede ringmusklen på det, der eventuelt venter. 

Eksperimentér med temperaturen

Fordelen ved en buttplug af glas er, at en sådan plug kan varmes op inden brug, hvilket giver en mere behagelig oplevelse. Er du eventyrlysten, kan du også køle dem ned i fryseren for en anderledes oplevelse.  

En plug af glas er desuden let at rengøre efter brug. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

BDSM-dreng
4.4/5

“Dette sæt er super godt, og virkeligt egnet til at bruge i rækkefølge. De er super glatte og det gør at er nemme at føre op.
De er så glatte at de ikke bliver siddende oppe i en evighed og man skal derfor kun gå rundt med dem i længere tid med bukser på. Efter den sidste er man udvidet 40 mm, og kan så få noget permanent op. “

Fifty Shades of Grey Butt plug

Derfor anbefaler vi denne

Fifty Shades of Grey butt plug

Perfekt til nybegynderen

Fifty Shades of Grey er nærmest blevet synonym med erotik og eksperimenteren i soveværelset og med denne lækre lille butt plug, kan du nemt og sikkert komme i gang med at eksperimentere med anal stimulation alene eller med din partner.

Den slanke størrelse og spidse men afrundede ende gør, at du får lækker stimulation bagi, men uden det bliver en overvældende og måske endda ubehagelig oplevelse. 

Praktisk håndtag

Sikkerheden er altid vigtig, når det kommer til sexlegetøj og med Fifty Shades of Grey butt plug kan du ganske roligt hygge dig i 2’eren, uden frygt for uheld. 

Det smarte lille håndtag gør, at du let kan holde fast i pluggen, som derfor ikke smutter fra dig og forsvinder derop, hvor solen ikke skinner. Håndtaget gør også, at du lettere kan trække pluggen ud og inde, ligesom du kan dreje og rotere den, for at få ekstra stimulation.  

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Rikke
5/5

Enkel og blød plug som føles dyre end den erIngen klager til den her butplug. Det er en god plug i lækkert materiale som føles godt at have i under sex. Derudover kommer den i en fin pose, så den er godt beskyttet mod snavs og ridser. God med den vandbaseret glidecreme fra kærlig. Masse fordele – ingen ulemper.”

Marie
5/5

“Den er fin og bliver hvor den skal. Jeg er rigtig godt tilfreds med dette produkt – er nybegynder og dette produkt fungerer godt for mig! Den er i et lækkert materiale og bliver hvor den skal. Et fint supplement til sexlivet – kan klart anbefales!!”

Sinful Jewel

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2024-06-15 04:23:44

Ingen liste med buttplugs er komplet uden også at anbefale en af stål – også endda en der er pæn at kigge på. Der kunne meget vel have stået Holmegaard eller Raadvad et sted på den. 

Let at rengøre

En buttplug af stål er let at rengøre, når legen er ovre, og så er stål et godt materiale at opvarme, så du ikke får et koldt gys, når den kommer op – medmindre du har lyst, altså. I så fald kan du også sagtens køle din stål-plug ned inden brug. 

Du vælger selv størrelsen på pluggen som fås i både lille, medium og stor. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Chefen
5/5

“Købte den som en fræk overraskelse til min kæreste. I starten var hun MEGET skeptisk og den lå vel i skuffen et par uger før hun var klar til at bruge den, men allerede efter første gang var hun helt vild med den! Og idag bruger vi den næsten hver gang vi har sex, hun elsker den virkeligt og den giver hende nogle fantastiske orgasmer, specielt hvis man knepper hende med den under orgasme. Super produkt, nem og blid i brug, nem at rengøre og perfekt til en nybegynder.”

Frøken j.
4.2/5

“Det er virkelig en flot og elegant buttplug. Jeg har prøvet buttplugs i silikone men det er helt klart noget andet med en buttplug i stål. Den er ret lille, men vægten gør at man sagtens kan mærke den. Det føles meget pirrende og frækt, og så er diamanten jo bare sød :)”

Fandt du den rigtige buttplug? Hvis ikke, så kan du fortsætte din søgen ved at trykke på knappen nedenfor. Trykker du, vil du blive ledt videre til det fulde overblik over buttplugs hos vores samarbejdspartner.

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om buttplugs, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste buttplugs, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste vibratorer, bedste klitorisvibratorer, bedste analdildoer, bedste store dildoer, bedste sexspil, bedste penisringe, bedste kondomer og bedste strap-ons.

Hvad er en buttplug?

En buttplug er sexlegetøj designet til anal stimulation. Buttplugs kommer i forskellige størrelser alt efter behov, og kan bruges til flere formål. Nogen bruger buttplugs udelukkende til anal nydelse, imens andre bruger dem som opvarmning inden analsex med partner. 

Uanset formålet, så er buttplugs designet specifikt til brug “deromme” hvilket faktisk gør dem sikrere at benytte end eksempelvis en almindelig dildo, som mange måske vil fristes til at bruge til anal stimulation. 

Årsagen til at en buttplug er mere sikker er, at de som udgangspunkt er udstyret med en stopklods i den ene ende. Stopklodsen er den lille fod som buttplug kan stå på, men som egentlig har til formål at sørge for, at sexlegetøjet ikke forsvinder op endetarmen hvor du ikke længere kan nå den. 

Du har måske hørt skrækhistorierne om folk der har mistet en agurk eller en svensknøgle oppe i endetarmen fordi de har været lidt for ivrige. Det behøver du altså ikke frygte med en buttplug. 

Hvordan bruger man en buttplug?

Det vigtigste når du skal bruge en buttplug er, at du bruger rigeligt med glidecreme. Endetarmen er ikke i stand til at levere naturlig smørelse som vagina, hvilket betyder at det kan blive en tør og ikke mindst smertefuld oplevelse at indføre legetøjet uden tilstrækkeligt med glidecreme. 

Det er en fordel at starte lidt forsigtig ud. Har du flere størrelser plugs, så start med den mindste og arbejde dig op. Ringmusklen er i stand til at udvide sig overraskende meget, men det sker ikke med et fingerknips – så giv dig god tid og mærk efter om det er behageligt for dig undervejs. Er du for voldsom eller ivrig kan det desværre gå galt. 

Når du har fået din buttplug op kan du selv vælge hvad der nu skal ske. Nogen synes det er rart at køre den ud og ind og bruge den som en analdildo – andre foretrækker at have den siddende imens de har sex, onanerer eller måske handler ind i Netto. 

Hvorfor bruge en buttplug?

Du skal helt simpelt bruge en buttplug fordi der ved anusåbningen og inde i selve anus er fyldt med nerver, som ved stimulation kan give utrolig stor nydelse.

Fordelen ved en buttplug er, at den er lavet udelukkende med det formål at give anal stimulation. Bruger du en almindelig dildo eller andre remedier til numsen, kan du både risikere skader og at dildoen forsvinder op i endetarmen hvor du ikke længere kan nå den. 

Buttplug med eller uden vibrator

En buttplug kan i sig selv være kilde til stor nydelse, hvad enten du bruger den alene eller med din partner. Men hvad så med vibrationer, er de noget ved?

Dem der er nogenlunde bekendte med sexlegetøj vil kunne fortælle dig, at uanset om det drejer sig om klitoris, g-punktet, penis, testikler eller noget femte, så er vibrationer decideret magiske. Der er bare et eller andet ved den behagelige pulseren fra legetøjet som stimulerer på den helt rigtige måde. Det samme gør sig også gældende for buttplugs. 

Om du så skal vælge en med eller uden vibrationer, det kommer an på dig og dine behov. Hvis du er ny kan det virke voldsomt og overvældende at have noget oppe bagi som vibrerer, men er du modsat lidt mere erfaren, så kan det pifte oplevelsen op og gøre det endnu mere spændende. 

Kort sagt gør du ikke noget forkert ved at købe en buttplug med vibrator – for du kan jo bare lade være med at tænde for vibrationerne. Men i flere tilfælde vil du også komme til at betale ekstra for muligheden – så hvis du ved med dig selv, at du aldrig får det brugt, så vil det formentlig være spild af penge. 

Tabuet omkring anal stimulation

Vi oplever desværre ofte, at anal stimulation er et stort tabu. Mange er enten bange for at nærme sig området deromme, eller så vil de ikke indrømme, at de finder nydelse i det. 

Måske det kommer sig af, hvad anus normalt bruges til. Måske det kommer sig af, at især mænd forbinder det med at være homoseksuel. 
Uanset hvad, så synes vi det er en skam, at så mange mennesker afholder sig fra at prøve det af, inden de afskriver det. Der er utroligt meget nydelse at komme efter, men tabuet gør desværre bare, at mange aldrig får øjnene op for anal stimulation. 

Men nu er du her. Hvilket formentlig betyder, at du ikke har ladet dig afskrække – det er godt! Måske du allerede har masser af erfaring, eller måske du er helt ny. Uanset hvad, så finder du næppe et meget bedre redskab til anal stimulation end en buttplug.

Buttplug til stimulering af g-punktet

En af de altoverskyggende årsager til at bruge buttplug er, at det er en form for stimulation som du ikke kan få på andre måder. 

Som mand er forklaringen blandt andet, at den rigtige buttplug kan stimulere det lille område ved prostata som kaldes for det mandlige g-punkt. Med den rigtige stimulering kan du opnå voldsomme orgasmer, som du aldrig ville kunne opnå ellers – det svære er bare at ramme det famøse punkt. Køber du den rigtige buttplug til formålet, så behøver det dog ikke være så svært igen. 

Ovenfor anbefaler vi blandt andet en plug fra Fun factory som er udformet med særligt henblik på at stimulere prostata.

Er en buttplug til kvinder eller mænd?

Det giver ikke mening at tale om, at en buttplug er lavet til et bestemt køn – for lige på det punkt er mænd og kvinder ens. Vi er begge udstyret med en endetarm som gør analstimulation muligt. 

Når det så er sagt, så nævner vi lidt længere oppe i teksten, at der fortsat er et stort tabu omkring mænd og analsex. Derfor oplever vi, at det som oftest er kvinder der bruger en plug. Det synes vi er en skam, for mænd kan finde ligeså stor, hvis ikke støre nydelse end kvinder. 

Derfor; uanset om du er mand eller kvinde og har lyst til at prøve en buttplug – så gør det! De to køn er anatomisk ens deromme, så produktet passer hverken dårligere eller bedre til ham eller hende. 

Buttplug, butt plug eller anal plug – hvad hedder det?

Du kan faktisk kalde den det hele – alle tre betegnelser er korrekt. For nemheds skyld vælger vi dog i artiklen her at omtale den som en buttplug, men det er ikke mere rigtigt end de andre navne på sexlegetøjet. 

Kært barn har mange navne, som man siger og en buttplug er et populært legetøj i soveværelset, hvorfor det også har op til flere navne. 

Hvad skal en buttplug være lavet af?

Du vil typisk finde plugs lavet af glas, metal eller silikone – hvilken der er den rigtige kan afhænge af din erfaring og behov. 

En silikone buttplug er god til nybegynderen, da materialet giver efter og former sig en smule efter dig under brug. Den vil derfor ikke føles ligeså voldsom, og fornemmelsen bliver derfor ikke nær så overvældende for dig, hvis du er ny til plugs. 

Buttplugs af glas og metal er modsat hårdere i materialet. De giver sig altså ikke, og vil derfor føles af mere end en plug af silikone. Buttplugs af glas og metal har desuden også den fordel, at de let kan opvarmes eller nedkøles inden brug. Ændrer du på temperaturen på dit sexlegetøj vil du ofte få en væsentligt anerledes oplevelse end normalt – det kan bestemt anbefales at prøve. 

Analdildo eller buttplug?

Er du i tvivl om, om du er til det ene eller det andet, så er det bedste råd egentlig at du prøver dig lidt frem. Oplevelsen med en analdildo vil helt sikkert ikke være den samme som med en buttplug. 

En analdildo bruges typisk til stimulation ved at køre den ud og ind som en penis. Det kan du også gøre med en buttplug, men formen på en sådan gør, at den egner sig bedre til at sidde i numsen under sex. En analdildo vil sikkert glide ud undervejs, mens formen på en buttplug gør, at den sagtens kan blive siddende. 

Mange vælger en buttplug fordi de synes det er frækt at have den siddende oppe imens de er på arbejde, ude at handle eller noget tredje.

Er du nysgerrig på, om en analdildo er noget for dig? – Tjek vores guide til analdildoer her

Hvordan vælger jeg den rigtige buttplug?

Når man taler om buttplugs er det vigtigste og første du bør kigge på størrelsen. Med størrelsen mener vi diameteren. Jo større diameter, jo mere vil den naturligvis fylde i anus, hvilket kan give ekstra stor nydelse.

Er du ny indenfor anal stimulation og buttplugs kan det være en fordel at starte med en lille diameter og derefter arbejde dig op i størrelse, så du vænner dig til at bruge legetøjet. 

Udover diameteren på buttplug kan du også kigge på materialet den er lavet af. En buttplug kan nemlig være lavet i et blødt materiale som eksempelvis silikone eller i et hårdt materiale som glas. Begge materialer vil give dig anerledes oplevelser.

Anerledes oplevelser venter også på dig, hvis du vælger en buttplug med vibrator eller riller. 

Hvilken buttplug der så er den rigtige til dig, det ved du kun når du har prøvet noget forskelligt. 

God fornøjelse!