Sexgynger - Sexlegetøj til par

Guide til køb af sexgynger – Se de 9 bedste

En sexgynge kan virkelig sparke gang i sexlivet, da den åbner op for en masse nye, dejlige stillinger. Markedet for sexgynger er dog rigtig stort og uoverskueligt. Vi har gjort det hårde arbejde for dig og orienteret os indgående i det samlede udvalg af sexgynger med henblik på at finde de 9 bedste. 

De 9 bedste sexgynger

Herunder følger vores oversigt over de 9 bedste sexgynger. Listen er i vilkårlig rækkefølge.

Hver sexgynge ledsages af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes vil du kunne se forhandlernes aktuelle priser på de forskellige sexgynger

Udvælgelsen har taget udgangspunkt i tests, udført af andre, produktanmeldelser og vores samlede vurdering af de enkelte gynger. Denne vurdering har haft særligt fokus på kvalitet, pris, materialevalg og muligheder med produktet.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links, altså sponsorerede links, i følgende.

Joydivision Loveswing

Derfor anbefaler vi denne

Joydivision sexgynge

Denne gynge er formentlig det, de fleste tænker på, når man taler om sexgynger. 

Sexgyngen er helt klassisk med remme og kæde til ophæng, som skal hænges i loftet.

Komforten er i top

Noget at det vigtigste at have øje for, når man skal købe en sexgynge, er komforten. 

Hvis du ikke sidder eller ligger godt i gyngen, så bliver det hurtigt ubehageligt, og så ender I formentlig ikke med at få gyngen brugt særligt ofte. Og det er naturligvis en skam.

Komforten skal du ikke bekymre dig om med denne sexgynge. Et af dens kendetegn er nemlig, at den er ekstremt komfortabel og behagelig at bruge. Det skyldes dels materialet, men også dét at gyngens mange stropper er justerbare, så du kan tilpasse gyngen til din eller din partners krop samt den sexstilling, som du og din partner har lyst til at prøve.

Sexgyngen kan bære op til 150 kg, men køber du en særlig fjeder med, når du bestiller gyngen, kan den bære helt op imod 200 kg.

Kendt fra Sex and the City

Hvis du synes, du har set denne sexgynge før, så er det måske, fordi den dukkede op i et afsnit af Sex and the City, hvor den sexglade Samantha viste sexgyngens kvaliteter og muligheder frem for seerne.

Gyngen hænges helt simpelt op i loftet med en krog – og så er I faktisk klar!

Fetish Fantasy Deluxe-gynge til døren

Derfor anbefaler vi denne

fetish-fantasy-deluxe-sexgynge - Oversigt over de bedste sexgynger

Med denne gynge kan I forvandle ethvert rum i jeres hytte til en erotisk legeplads – og en af de ekstra sjove af slagsen.

Mange dropper sexgynger, fordi de tror, at det er for omstændigt at opsætte den slags. Dem, der dropper sexgynger af den grund, har aldrig hørt om denne gynge, der let som ingenting kan monteres over døren.

Nærmere bestemt foregår monteringen således: Man placerer stropperne over døren, som herefter lukkes, hvorefter det er tid til en omgang fortryllende sex.

Kan virkelig pifte liv i sexlivet

Har man været sammen i lang tid, kan sex godt blive det samme igen og igen. Sex er naturligvis altid lækkert, men sommetider skal der nytænkning og forandring til, hvis man vil holde liv i gnisten, og det er denne sexgynge garant for.

Den vil nemlig uden tvivl inspirere jer til nye stillinger, som med garanti vil være ekstremt behagelige for både dig og din partner.

Lille og fix

Sexgyngen er ekstremt lille og fix, hvilket gør, at I sagtens kan tage den med på ferier og lignende. Dette åbner også op for, at du kan overraske din partner med sexgyngen på en romantisk weekendtur.

Hvis du gør det, skal I nok ikke planlægge for mange aktiviteter, for vi garanterer, at I ikke kommer til at lave meget andet end at dyrke fræk sex på jeres tur.

Komfort har været i højsædet

Producenterne bag sexgyngen har haft øje for komforten, da de udviklede den. Sexgyngen er derfor ekstremt behagelig for begge parter under brug. Blandt andet har den et par fine håndtag, som sikrer brugerne af den god balance, så dette ikke bliver en bekymring under akten.

Sexgyngen har en bæreevne på op til 135 kg. Med til gyngen følger os et blindfold.

Bad Kitty Sexgynge

Derfor anbefaler vi denne

bad-kitty-sexgynge - Oversigt over sexgynger

Denne gynge er ganske simpel og indeholder ikke en masse tingeltangel – dog medfølger der ekstra udstyr, hvilket du kan læse mere om senere.

I sig selv er gyngen dog ganske simpel, men det betyder ikke, den ikke er effektiv. Tværtimod. Med gyngen kan man prøve alverdens forskellige sexstillinger – ja faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser.

I kan begge sidde på gyngen

I bestemmer selv, hvem af jer der skal sidde på gyngen. Dog skal I vide, at det typisk er den person, som ikke befinder sig på gyngen, som har styringen.

Ekstra udstyr

Hvis du investerer i denne gynge, medfølger der et blindfold, en sexpisk og et læderskaft. Er du til fræk bondagesex, vil denne gynge og det medfølgende udstyr være lige dig!

Praktiske informationer

Gyngen kan bære 100 kg. hvis du eller din partner vejer meget over dette, anbefaler vi en anden gynge, da der findes en del, som kan bære væsentligt mere,

Gyngen skal monteres i loftet, hvilket sædvanligvis plejer at forløbe ganske problemfrit. Der medfølger naturligvis en grundig instruktion til denne proces.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sexshop.dk

Sssf
5/5

” Man kan virkelig være kreativ, masser af frække og sjove stillinger åbner sig op.”

Fetish Fantasy Swing Stand

Derfor anbefaler vi denne

Sexgynge på stativ - sexgynger guide
Ingen priser tilgængelige

Hvis du ikke har lyst til at have en krog hængende i loftet af soveværelset – det kan være ret afslørende, hvis der kommer gæster på besøg – så kan du også vælge at kaste penge efter en sexgynge med stativ. 

Sexgynge på stativ – let at rydde af vejen

Du får selvfølgelig nøjagtigt de samme muligheder for at eksperimentere med nye sexstillinger som med en almindelig gynge i loftet, men når I er færdige, kan I skille jer helt af med bevismaterialet.

Stativet er nemlig simpelt at pakke sammen, og det fylder ikke meget, når det er slået sammen. Uden problemer kan det gemmes væk i skabet, under sengen eller et tredje sted. 

Lille ulempe: Stativet fylder i lokalet

Stativet ser måske lidt voldsomt ud, og det fylder da også en del i lokalet, når det er samlet (over to meter højt og halvanden meter bredt), men så er du til gengæld også sikret, at det hele står stabilt på gulvet, mens I dyrker sex.

Vi anbefaler, at du lige tjekker, at du rent faktisk har plads til stativet, inden du investerer i det.

Sportsheets Jam Dør Sex Gynge

Derfor anbefaler vi denne

Sexgynge i dør - sexgynger guide

Last updated: 2024-06-16 12:42:16

Hvis du gerne vil i gang med at bruge din nye sexgynge med minimal forberedelse og opsætning, så bør du overveje en sexgynge, som kan monteres i døren. 

Simpel montering

Med en sådan sexgynge behøver du hverken rode med stativer eller kroge i loftet – du monterer bare gyngen på dørkarmen, og så er I egentlig klar til at gynge. 

Den lette montering betyder også, at I sagtens kan have gyngen med jer, hvis I eksempelvis skal ud at rejse.

Selve gyngen kan bære op til 145 kg – men tjek lige, at dørkarmen, du bruger, også kan holde til vægten. Det er sjældent godt for stemningen eller økonomien, hvis man ender med at ligge og ømme sig på gulvet med en ødelagt dørkarm. 

Dog ville det stensikkert give jer en uforglemmelig oplevelse og sikre, at I begge to skulle rejse jer og drikke, næste gang I spillede ‘jeg har aldrig’, og en valgte at sige: “Jeg er aldrig kommet til skade under sex.”

You2Toys Hot Rockin’ Love Sexgynge

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2024-06-16 12:42:17

Hvis du er på udkig efter en komfortvenlig og fleksibel sexgynge, så er modellen her fra det populære brand You2Toys et oplagt valg. Den leverer nemlig begge dele! Derudover byder gyngen også på en fornuftig bæreevne.

Den høje grad af komfortvenlighed, som sexgyngen indiskutabelt byder på, skyldes i høj grad, at gyngens siddeoverflade er polstret. Det samme er rygstroppen i øvrigt.  

Ganske fleksibel

Som bemærket er sexgyngen fra You2Toys også dejligt fleksibel, hvilket særligt kommer til udtryk ved, at du vil kunne indtage mange forskellige stillinger, mens gyngen er i brug. 

Det betyder altså, at uanset om du foretrækker sex forfra eller bagfra, vil gyngen kunne danne grobund for en stilling, der tilgodeser dine lyster. 

Stabil konstruktion

Når gyngen er opsat, holdes den oppe af fire metalkæder, som alle er fastgjort til tre reb. Disse tre reb er samlet af en lås, som fastgøres til loftet.

Sexgyngen har en fornuftig bæreevne – nærmere bestemt 100 kg.

Fetish Fantasy Bondage Gynge

Derfor anbefaler vi denne

Fetish fantasy bondage sexgynge - sexgynge guide

Sidste anbefaling på vores liste er et godt bud på en sexgynge til dig, der også overvejer at eksperimentere lidt med bondage. 

Sexgynge som giver mulighed for bondage

Der medfølger nemlig manchetter, som gør det muligt at fiksere arme og ben og dermed give jer en anderledes fræk oplevelse. 

Udover at I kan gynge frem og tilbage, kan I også få den frække og pirrende oplevelse, som man går i forbindelse med bondage og BDSM. 

Personen i gyngen bliver bundet fast, og styringen bliver derfor overladt til partneren, som kan gøre, hvad han/hun har lyst til. 

Der medfølger et gratis blindfold til gyngen, så I har mulighed for at gøre den frække leg endnu frækkere. 

Prøv et utal af frække stillinger

Fordelen ved en sexgynge er, at I ikke længere er begrænsede af tyngdekraften, og derfor kan kaste jer ud i mere eller mindre halsbrækkende stillinger uden større besvær. Vi plejer at sige, at det mest af alt er jeres fantasi, der sætter grænsen, for det meste er vitterligt muligt med den frække gynge.

Det er bare at komme i gang! Men pas på! Dobbeltsengen vil for altid virke kedelig, når I har prøvet denne sexgynge

Gyngen kan bære op til 180 kg, men ved belastning over 100 kg anbefales det at bruge den uden den medfølgende fjeder. 

Feels Like Heaven Elskovsgynge

Derfor anbefaler vi denne

Feels Like Heaven elskovsgynge

Last updated: 2024-06-16 12:42:18

Traditionel sexgynge i god kvalitet

Feels Like Heaven elskovsgyngen er traditionel i den forstand, at den hænges fra en krog i loftet. Her er ikke noget behov for hverken stativ eller en dørkarm. Denne er således et godt bud, hvis du leder efter en klassisk sengynge, som tilmed er af rigtig god kvalitet.

Materialet er nylon, hvilket er et yderst slidstærkt materiale, som tåler at blive brugt. Det er således næsten ligegyldigt hvor vilde gyngeture I tager – elskovsgyngen skal nok holde til det. 

Der er dog en maksimal vægtbelastning på 120 kg. som I naturligvis bør være opmærksomme på. 

Gode muligheder for justering

Det er lidt af en dræber for den frække sex i gyngen, hvis stropperne kradser eller irriterer. For nogen kan et brandsår på anklerne måske være frækt, men for de fleste er det lidt af et turn-off. Derfor er det en stor fordel, at de mange nylon-stropper i sexgyngen kan justeres og tilpasses efter behov, så komforten altid er i top. 

De mange justeringsmuligheder betyder desuden, at I kan kaste jer ud i og eksperimentere med et væld af frække gyngende sexstillinger. 

Strict Extreme Sexgynge og Stativ

Derfor anbefaler vi denne

Luksus sexgynge med stativ

Last updated: 2024-06-16 12:42:18

Super komfortabel sexgynge

Når det kommer til komfort, kan sexgynger sammenlignes med en sofa – hvis komforten ikke er god, kommer du helt sikkert ikke til at bruge den særligt ofte. Sex skal være frækt og i en sexgynge må det gerne være lidt kinky, men hvis ikke den er rar og behagelig at bruge, kommer den til at samle støv under sengen. 

Strict Extreme sexgyngen kommer ikke til at tilbringe særligt længe under sengen, for den er yderst komfortabel at bruge, hvilket blandt andet skyldes materialet, det solide stativ og den lille polstrede pude som stabiliserer nakken. 

Der venter jer således et utal af frække OG behagelige sexstillinger, hvis I vælger Strict Extreme sexgyngen. 

Hænges i det medfølgende stativ

Loft, dørkarme og vægge bliver skånet, hvis I kaster jer over denne sexgynge. Den skal nemlig ikke hænges fra førnævnte, men i stedet fra det medfølgende stativ. 

Stativet er af robust metal, som tåler at blive brugt. Det er ganske let at samle og så står det stabilt på gulvet, så I ikke risikerer at hele herligheden vælter midt under akten. 

Stativet måler 208 cm i højden imens basen måler 215 x 147 cm.

Fandt du din nye sexgynge? Hvis ikke, så er dine chancer stadig gode, for mulighederne er nemlig utroligt mange. Vil du se, hvad der ellers findes af sexgynger, så tryk på knappen nedenfor, og du vil blive præsenteret for det fulde udvalg hos vores samarbejdspartner. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om sexgynger, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste sexgynger, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste dildoer, bedste penisringe, bedste sexdukker, bedste pocket pussies, bedste strap-ons, bedste buttplugs, bedste gagballs, bedste penispumper, bedste glidecremer og bedste fleshlights.

Hvad er der særligt ved sex i en sexgynge?

De fleste har haft adskillige ture i dobbeltsengen, og selvom det er muligt at gøre oplevelsen mere interessant, så sker der altså bare noget helt magisk når man bevæger sig væk fra lagnerne. 

Et af de steder kan være i en sexgynge, hvor I med garanti vil have sex I ikke har prøvet før. I en sexgynge er I nemlig ikke holdt tilbage af tyngdekraften, og I kan derfor, nærmest vægtløse, kaste jer ud i halsbrækkende sexstillinger som I ikke anede eksisterede. Vi plejer at sige, at når det kommer til sexgynger, er det primært fantasien der er stopklodsen for udfoldelsen, for man kan praktisk talt slippe afsted med det meste. 

En sexgynge er også en god idé til dig, som kan mærke at kroppen ikke længere er helt som den har været. Der sker jo desværre gerne det, at vi med tiden og alderen bliver mindre mobile og mindre smidige, og selvom du er adskillige årtier fra et værelse på et plejehjem, så kan du godt allerede nu være hindret af fysikken. 

I en sexgynge behøver du imidlertid ikke bekymre dig for meget om hvad din krop kan og ikke kan, for når du i seletøjet bliver holdt oppe en meters penge over gulvet, så kan det meste lade sig gøre. 

Behøver en sexgynge hænges i loftet? 

Nej. Som det fremgår af vores anbefalinger ovenfor, så findes der en del andre muligheder for montering, end krogen i loftet. 

Det er ikke alle der synes det er fedt, at eventuelle gæster kan se krogen hænge over dobbeltsengen og efterfølgende lægge 2 og 2 sammen – så derfor er der ganske naturligt opstået masser af alternativer til den klassiske sexgynge med krogen. 

Alle former for montering af sexgynger har deres styrker og svagheder, så i sidste ende handler det mest om dine behov. 

Hvilke stillinger er gode i en sexgynge?

For at være ærlig, så er der for mange til at nævne dem alle her. Der er naturligvis alle klassikerne du kender i forvejen – doggystyle, cowgirl osv. Men med en sexgynge vil du alligevel føle dem anerledes end hvis I bare lå i sengen.

Der er nærmest ingen grænser for, hvilke stillinger i kan kaste jer ud i, så hav en kamasutra bog ved hånden, eller gør det til en del af legen, at I sammen skal udtænke nye stillinger og nye måder at bruge sexgyngen på.  

En sexgynge fungerer fremragende til både oral-, vaginal og analsex.

Hvordan virker sexgynger?

En sexgynge virker ved, at manden eller kvinden sætter sig til rette i gyngen, hvorefter man gyngende kan dyrke sex. Enten i de sædvanlige sexstillinger de fleste kender, eller nogle helt nye stillinger som nu kan lade sig gøre takket være gyngen. 

Den klassiske sexgynge hænges fast i en krog i loftet, men nyere sexgynger tillader også andre former for montering, så du ikke behøver finde slagbordet frem fra værktøjskassen inden I kan komme i gang. 

De fleste sexgynger er til 1 person, men køber man en til formålet, kan man også sagtens sidde 2 og gynge frem og tilbage imens man dyrker sex. 

Det lyder måske lidt fjollet at gynge under sex, men de gyngende bevægelser og det faktum at man ikke længere skal bekymre sig om tyngdekraften eller sin partners vægt gør altså, at man får sig en helt særlig sexoplevelse.

Der behøver i øvrigt ikke være en mand involveret i brugen af en sexgynge. To kvinder kan også sagtens få glæde af gyngen, som giver nye muligheder for oralsex. Alternativt kan der også bruges en strap-on dildo.

Se vores guide til strap-on her

Er sexgynger nu også sikre at bruge?

Vi forstår godt, hvis du er en smule påpasselig med at ligge dig til rette i en sexgynge, for det er lidt af en stemningsdræber hvis du pludselig ryger på gulvet. Og så kan det også gøre forfærdeligt ondt, hvis du lander uheldigt. 

Men der er som udgangspunkt ikke noget at frygte. Så længe du sørger for at følge monteringinstrukserne som medfølger gyngen, så er der ingen der ryger på gulvet midt under sex. 

Sexgyngerne er selvsagt lavet til formålet, og så længe du ikke vejer mere end det anbefalede for den pågældende gynge, så skal det hele nok holde til selv den vildeste gyngetur.

Du har altså ingenting at frygte!

Det skal du overveje, inden du køber en sexgynge

Du har måske på nuværende tidspunkt besluttet dig for, at en sexgynge er noget for dig. Klogt valg – det kommer du helt sikkert ikke til at fortryde! 

Men inden du finder dankortet frem og spenderer på dit nye sexmøbel, er der en række overvejelser du med fordel kan gøre dig. På den måde undgår du et potentielt fejlkøb. Vi anbefaler at du overvejer følgende:

Hvad med vægten?

Selvom de fleste sexgynger kan tage adskillige kilo – 100 kg er meget normalt – så er der grænser for hvor meget du kan fylde på, uden at risikere at det hele falder på gulvet midt i akten. De fleste forhandlere er gode til at oplyse maksimal belastningen på deres produkter, og så er det jo sådan set bare at sikre dig, at du ikke overskrider. 

Er det meningen at I begge skal op at gynge samtidig skal du være særligt opmærksom på vægtfaktoren. I nogle tilfælde anbefales det, at du køber et særligt ophæng eller undlader at bruge fjeder, hvis I skal være på den sikre side. 

Er der plads?

Det er ikke uvæsentligt hvor meget plads du har med at gøre derhjemme. Skal gyngen hænge i soveværelset skal der naturligvis være plads til, at I kan svinge jer rundt uden at risikere at vælte fjernsyn eller Kähler-vaser ned fra hylderne. Her mener vi ikke, at der nødvendigvis skal være plads til at I kan konkurrence i at gynge højest som man gjorde i børnehaven, men I vil blive glade for, at I ikke hele tiden banker ind i noget når I er i gang.

Er det småt med pladsen, så kan en dørophængt sexgynge være noget for jer. Den er naturligvis ikke helt ligeså fed som en gynge der hænger fra loftet, men stadig klart en svingetur værd.

Hvordan skal den hænges op?

Den klassiske sexgynge hænger ned fra loftet i en krog, men som du kan se på vores liste med anbefalinger, så findes der også alternativer. Du behøver altså ikke nødvendigvis finde slagbordet frem for at bore hul i betonloftet. 

Inden du køber en sexgynge bør du derfor spørge dig selv, hvilken monteringsmetode du foretrækker. I loftet? I dørkarmen? På ham? – Det hele kan lade sig gøre, det er bare op til dig at vælge. 

Kan den justeres?

En sexgynge er ikke nødvendigvis forbeholdt den ene af jer. Faktisk mener vi, at det ville være synd ikke lige at prøve det af en enkelt gang – også selvom den måske er tiltænkt kvinden. 

Ender I begge med at blive bidt af et svinge frem og tilbage under sex, så vil I blive glade for en gynge som kan justeres. For at ligge behageligt i selen skal man ofte justere lidt på stropper og remme så den passer – er det ikke en mulighed, så risikerer I at ligge dårligt. Det er en skam, hvis det viser sig at sex i gyngen faktisk er fantastisk.

Vi anbefaler derfor, at du vælger en sexgynge som kan tilpasses jer begge. På den måde får I mest ud af gyngen.

Hvor meget vil du betale?

Det er et spørgsmål man er nødt til at stille sig selv hver eneste gang der skal handles nyt ind. Hvor er smertegrænsen økonomisk? Gør op med dig selv, om du skal have en billig gynge, eller måske en dyrere en af slagsen.

Er du ny, og i tvivl om hvorvidt det er noget for dig, så er der absolut ikke noget galt i at starte med en billigere gynge – der er ingen grund til at sætte dig selv i gæld for noget du måske ikke får brugt mere end den ene gang. 

Hvis du modsat ved, at du kommer til at hænge der mindst et par gange om ugen, så er det bestemt værd at smide lidt ekstra mønter efter sexgyngen – for som med så meget andet, så hører pris og kvalitet ofte sammen.