Sexstillinger som er ekstra gode med sexlegetøj

Det er ikke vildt frækt at skulle overtænke logistikken og planlægge, hvordan I bærer jer ad, hvis I gerne vil bruge sexlegetøj, når I knalder. Det er dog alligevel en fordel at gøre sig lidt tanker på forhånd, så I er forberedte. Helt specifikt giver det god mening, hvis du eller I danner jer et overblik over, hvilke sexstillinger som fungerer bedst sammen med sexlegetøj

Hvis I eksempelvis ender i en klassisk missionær, vil I ret hurtigt opleve, at det kan være svært at bruge jeres nye dildo imens. 

Kort sagt er der sexstillinger som er mere egnede sammen med sexlegetøj end andre. De stillinger kan du blive klogere på her i artiklen. 

Se også: De 40 bedste sexstillinger

1. Doggystyle

Det er ikke uden grund, at Doggystyle er en klassiker, for den er ikke bare effektiv og fræk, den egner sig også særligt godt sammen med sexlegetøj.

Imens manden penetrerer kvinden, kan hun stimulere sin klitoris med en lille klitorisvibrator, og på den måde øge chancen for en orgasme. 

De fleste kvinder kommer udelukkende eller lettest ved stimulering af klitoris, så penetration er ofte ikke nok.

Doggystyle - sexstillinger med sexlegetøj

Alternativt kan manden også benytte det frie udsyn til kvindens numse, til at stimulere hende analt med analsexlegetøj som eksempelvis en dildo

2. Oralsex

Når manden går ned på kvinden for at slikke hende, er det samtidig en god anledning til at finde en dildo frem, og lade den penetrere kvinden, imens mandens tunge stimulerer ydersiden af hendes underliv. 

Se også: Hvordan slikker man fisse?

Kvinden kan med fordel placere en pude under numsen eller det nederste af hendes ryg, så hendes underliv bliver hævet en smule, hvilket gør det lettere for manden at komme til. 

3. Skeen

Kvinden ligger med ryggen mod manden, som har fronten mod hende. Manden trænger op i kvinden bagfra, hvorefter han kan tage hende i en intim og tæt sexstilling, eller i det vi kalder for ‘den dovne Doggystyle’, fordi begge parter ligger ned.

Denne stilling er velegnet til sexlegetøj, da manden har gode muligheder for at stimulere hendes brystvorter eller klitoris med en vibrator. Kvinden kan også selv styre sexlegetøjet, hvis det giver mere mening for parret. 

4. Cowgirl

Endnu en klassiker – den elskede cowgirl, hvor kvinden sætter sig ovenpå manden og rider ham. Denne sexstilling egner sig perfekt til brug af en vibrerende penisring, som både kan stimulere ham og hende, imens hun rider ham.

Den omvendte udgave, reverse cowgirl, hvor kvinden sætter sig ovenpå manden, men i stedet for fronten, har hun numsen til at pege  i retning af manden ansigt, egner sig ligeledes fortrinligt til brug af sexlegetøj. 

Manden kan også her bruge en vibrerende penisring, men fordi der er frit udsyn og adgang til kvindens numse, kan han også benytte en buttplug eller et andet analsexlegetøj.