Guide: Sådan får du hende til at komme

Orgasme guide: Sådan får du hende til at komme

Guide til at give hende orgasme

For de fleste mænd er en orgasme aldrig særligt langt væk. Selvom vi ikke nødvendigvis taler ‘to ryk og en aflevering’ er mandens orgasme, sammenlignet med kvindens, væsentligt lettere at opnå. Forklaringen skal formentlig findes i naturen, hvor mandens orgasme og dermed udløsning, er et krav for at formere sig, imens kvindens orgasme er en dejlig bonus, som dog ikke rigtigt tjener noget formål. Hvis den kvindelige orgasme har et formål, så har man i hvert fald ikke regnet det ud på nuværende tidspunkt.

Selvom det er sværere for kvinder at komme, betyder det heldigvis langt fra at det er umuligt og læser du denne guide til ende, vil du med garanti kunne øge dine chancer for at give hende en orgasme. 

Sådan giver du hende en orgasme

Inden du går i gang, er der en række ting som er værd at huske på, så du kan øge chancen for at få succes:

Bemærk, at artiklen indeholder affiliate-links, altså sponsorerede links.

Trin 1 –
Forberedelsen

Inden en vigtig fodboldkamp forbereder træneren sine spillere ved at afholde et taktikmøde med sine spillere. Her kan dagens modstander analyseres, taktikken aftales og rollerne fordeles. Forberedelsen inden kampen er et vigtigt aspekt og kan derfor ikke springes over. Det er her der typisk kommer styr på det mentale, hvilket er afgørende for en god præstation på banen.

På samme måde er det vigtigt, at både du og din partner er parate til det der skal til. Særligt kvinder er i høj grad styret af det mentale, når det kommer til at få en orgasme. Skal der være styr på det mentale hos både dig og hende, bør du gennemgå følgende 3 punkter nøje inden dommeren fløjter lagengymnastikken i gang.

1. I skal være afslappede

Især kvinder har behov for at kunne slappe af og føle sig trygge i sengen, hvis det skal lykkes at få en orgasme. Trygheden kommer i høj grad af, at hun stoler på dig og er tryg i dit selskab. Hendes opfattelse af sig selv spiller dog også en rolle, for hvis hun er usikker på det hun gør, er bange for at hun ikke er lækker nok, eller generelt har hovedet et andet sted, kan det være noget nær umuligt for hende at få en orgasme.

Forvent derfor ikke, at hun bliver i stand til at opnå klimaks, hvis der er sket store begivenheder i hendes liv, som hun ender med at ligge og tænke på. 

Tvivler hun på sig selv, kan du prøve at give hende opmuntrende bemærkninger og komplimenter, så hendes selvtillid kan få et løft opad. Dine komplimenter skal være oprigtige, for hvis du kun gør det for egen vindings skyld, vil de fleste kvinder hurtigt opdage det. 

2. Der er forskel på kvinder

Ligesom nogle mænd kan komme alene ved synet af et bryst, imens andre må ligge og pumpe igennem som et trykluftsbor i timevis for at få orgasme, er der også forskel på kvinder. Nogle kvinder har let ved at nå klimaks, imens andre skal arbejde hårdere eller længere for at komme i mål. 

Lad derfor være med at sammenligne din nuværende sexpartner med dine tidligere. Det er okay at tage ved lære af, hvad der har virket ved tidligere partnere, husk blot at det ikke nødvendigvis virker på hende du er sammen med nu. 

Vi anbefaler at du altid har et åbent sind, når du skal være sammen med en ny kvinde. Tag dig tid til at lære hende at kende ved at være opmærksom på hvordan hun reagerer på det du gør. Stønner hun ekstra højlydt når du slikker på hendes brystvorter, er det formentlig fordi du gør noget rigtigt. 

Alternativt kan I også tage en snak om, hvad I hver især kan lide og hvad I tænder på. På den måde kan du allerede inden i går i gang, være sporet ind på hvor du skal ligge dit fokus. 

3. Husk forspillet!

De fleste mænd vil gerne direkte til fadet, det ved vi godt. Der er dog god grund til at trække forspillet ud, for kvinder har typisk brug for længere tid inden de er klar til sex. Jo du varmer hende op, des mere klar vil hun være på sex, hvilket øger hendes lyst og chancen for at hun får en orgasme. 

Se også: Hvordan giver man intim massage?

Giv dig god tid til at røre, kysse, massere og slikke hende. Først når hun er helt op at ringe, skal du finde banditten frem og penetrere hende. Måske bliver hun så vild i varmen, at hun nærmest tigger dig om at gå ombord. Det er et godt tegn! Prøv eventuelt at trække forspillet endnu længere ud, så hun til sidst er så tændt, at selv den mindste berøring fra dig, får hende til at skælve af lyst. 

Trin 2 –
Forspillet

Skal hun have en orgasme, er der ingen vej udenom forspillet. Det er dog ikke nok, at du bare trækker forspillet ud og bruger en halv time på at kysse hendes bryster – forspillet er ikke som sådan vildt komplekst, men det er ikke ligemeget hvad du/I foretager jer. 

I det følgende vil du blive præsenteret for 3 tips til at gøre forspillet magisk.

1. Få hende til at slappe af

Vi har allerede berørt det, men vi nævner det lige igen for god ordensskyld: hvis din kvinde ikke er afslappet, får du hende ikke til at komme. Punktum. Hvis hun ikke er afslappet, er til stede i nuet og er tryg ved situationen, kan du være verdens bedste elsker og bruge timevis på at tilfredsstille hende, uden at få succes. 

Kvinder har brug for at vide, at de lækre, at det de gør er godt, at du tænder på hende og så videre. Du kommer langt med at fortælle hende hvordan du har det, men husk at være oprigtigt, for ellers gennemskuer hun dig måske og så er der muligvis lukket for det varme vand det næste lange stykke tid. 

2. Brug dine hænder

Kvinders bløde, ofte kurvede facon indbyder næsten til at blive berørt og det er da også ofte lige netop berøring som skal til, hvis du vil gøre hende godt og grundigt liderlig. Som en ekstra bonus bliver du sikkert også ekstra ophidset af at kærtegne hendes krop og på den måde vinder I jo begge to. 

Rør din kvinde overalt på kroppen, ikke nødvendigvis kun på de erogene zoner som bryster, balder og fisse, men også på arme, ryg, mave, skuldre og ben. Start med hendes mindst følsomme områder og bevæg dig så småt nærmere de områder som sætter gang i hende. Tempoet kan med fordel være langsomt, så hun kan nå at bygge forventingen op og blive mere end klar til, at du kærtegner hendes underliv. 

3. Brug tungen

Tungen er blød og fugtig, to egenskaber som passer fint til sex – så hvorfor ikke bruge tungen som et stimulerende redskab? 

I stedet for eller eventuelt samtidig med at du bruger din hænder, kan du supplere med din tunge, som til hendes store fornøjelse, kan kærtegne huden på maven, indersiden af lårene, brystvorterne eller måske hende læber. 

Se også: Hvordan giver man oralsex?

Pas dog altid lidt på med tungen. Lidt tunge er godt, men for meget tunge er virkelig skidt. Ingen kvinde har lyst til at føle, at de er en leverpostej som er sammen med en sulten labrador. Hold derfor gerne lidt igen og undgå at hun bliver drivvåd af dit savl. 

Trin 3 –
Selve akten

Nu hvor i begge forhåbentligt er varmet godt op, er det langt om længe tid til det du har ventet på. Måske hun allerede er kommet, fordi du har været så grundig med forspillet, ellers er hun med garanti ikke langt fra klimaks.

Det kan næsten ikke gå galt nu og bruger du følgende teknikker, tør vi godt garantere, at du hun snart vrider sig på lagnerne, fordi du har fået hende til at komme.

1. Tryk på hendes mave

Det lyder ikke specielt frækt at trykke kvinden på maven og det er det egentlig heller ikke som sådan. Hvad der til gengæld er frækt, er den orgasme hun forhåbentligt får som resultat af, at du trækker hende det helt rigtige sted på maven.

Når du er oppe i hende og presser lidt ned på hendes underliv, vil hendes G-punkt komme tættere på din penis, som på den måde kan stimulere hende på det magiske lille område i hendes skede. 

G-punktet befinder sig omkring 5 cm inde i hendes skede, på den side der vender op mod maven. Det er ikke nødvendigvis let at trykke det helt rigtige sted, men hvis I sammen prøver jer lidt frem, vil I med garanti finde vej. Hun er ikke i tvivl, når du rammer helt plet. 

2. Fokuser på klitoris

Penis er god til at penetrere og stimulere kvinden indvendigt i skeden, men faktisk er det sjældent den slags stimulation som får kvinder til at komme. 

Det er langt fra alle kvinder som kan få orgasme ved at have manden penis oppe i sig. Denne type orgasme kaldes for skedeorgasmer. De fleste kvinder kan derimod få masser af lækre orgasmer ved stimulering af deres klitoris. Disse orgasmer kaldes – ikke overraskende – for klitorisorgasmer.

I stedet for at fokusere på hendes inderside, bør du rette dit fokus på den lille knop på ydersiden af hendes skede. Knoppen kaldes for klitoris og kan sammenlignes med en lille penis. Ligesom penis, vil klitoris vokse når kvinden bliver opstemt og nøjagtigt som penis, giver stimulering af klitoris orgasmer. 

Se også: Hvor sidder klitoris?

Brug din hånd eller tunge til at stimulere hende klitoris, og glæd dig til den orgasme du meget snart giver hende. 

3. Brug sexlegetøj

Er det snyd at bruge sexlegetøj? Nææh, det mener vi ikke. Uanset hvor god du er med din pik, dine hænder eller din tunge, vil sexlegetøj stort set altid kunne gøre det lidt bedre. Sådan er det bare. Du sidde og surmule ovre i hjørnet, eller du kan se det i øjnene og bruge det til din fordel.

Udvalget af sexlegetøj er stort, men handler det om at give hende en orgasme, er det ikke hvad som helst som fungerer lige effektivt. Vil du skyde genvej og give hende en lækker orgasme på ingen tid, kan vi anbefale følgende sexlegetøj:

Klitorisvibrator – Magic Silver Bullet

Klitorisvibrator - sexlegetøj til at give hende orgasme

Stimulering af klitoris er som sagt den hurtigste vej til at få hende til at komme. Derfor ligger det lige til højrebenet at bruge en klitorisvibrator, som ved hjælp af vibrationer, med garanti vil kunne få hende til at nå klimaks på ingen tid. 

Magic Wand – Sinful Magic WandFå hende til at komme med en magic wand

Oprindeligt var dette redskab tiltænkt massage af ømme muskler, men da kvinder først fik øjnene op for hvor effektiv den var til give orgasmer, er den næppe blevet brugt til meget andet end stimulering af underlivet. 

Magic Wands er af mange kendt som det bedste sexlegetøj når det kommer til at give kvinder orgasmer. En stor undersøgelse har da også vist, at selv kvinder som aldrig tidligere havde fået en orgasme, pludselig kunne komme ved hjælp af denne vidunderlige vibrator.

Klitoris stimulator – Womanizer Premium

En klitorisstimulator er et genialt redskab, som gennem en særlig teknologi, giver en helt unik stimulation af klitoris, som stort set altid resulterer i en orgasme.

Lykkes det ikke at få en orgasme, kan du faktisk få pengene tilbage indenfor 30 dage. Prisen er høj, men virker den ikke, sender du den bare retur. Brugerne er dog ikke i tvivl om dens kvaliteter. Se eksempelvis denne anmeldelse som Sinful har modtaget:

“Jeg har aldrig kunnet få orgasmer, ikke fra dem jeg har været sammen med, ikke alene og ikke med forskelligt legetøj. Så så jeg den her og tænkte “orgasme garanti.. jeg kan altid få pengene tilbage igen hvis nu”. For den er dyr, men hold nu k*** den virker! Jeg kom ikke første gang, men alle andre gange har jeg fået orgasmer… Girls, gør jer selv den tjeneste og invester i jer selv, hvis det ikke virker kan i altid få pengene igen. Intet tabt” 

G-punkts vibrator  – Sinful Slimline G-Spot Vibrator

De fleste kvinder som har oplevet en G-punkts orgasme fortæller, at der ikke findes noget bedre. Udfordringen er dog at ramme det lille magiske område i kvindens skede. 

Se også: Hvordan stimulerer man G-punktet?

Med en G-punkts vibrator bliver det væsentligt lettere at finde nydelsespunktet som giver kraftige orgasmer, fordi den særlige form på vibratoren er tilpasset kvindens anatomi og derfor stort set altid rammer plet.