Guide til klitorisorgasme

Klitorisorgasme – sådan får du orgasme ved stimulering af klitoris

En klitorisorgasme er for mange kvinder den nemmeste orgasme at opnå. Det kræver dog stadig, at du ved hvad du laver. I denne guide kan du blive klogere på, hvordan du stimulerer din klitoris, så du kan opnå en lækker klitorisorgasme. 

Hvad er en klitorisorgasme?

En klitorisorgasme betegnes af mange kvinder som den lille og hurtige orgasme. Det er nemlig ikke en orgasme der ryster dig i din grundvold, men til gengæld skal du heller ikke arbejde ligeså meget for den, som du eksempelvis skal ved en sprøjteorgasme

Det er dog også muligt at bygge klitorisorgasmen op gennem pirring, for på den måde at få en kraftigere eksplosion af en orgasme. 

Under en klitorisorgasme trækker klitoris sig sammen i pumpende bevægelser. Typisk varer en klitorisorgasme mellem 10 og 30 sekunder. 

Du kan opnå klitorisorgasme alene ved at bruge fingrene eller sexlegetøj. Alternativt kan din partner også stimulere dig, indtil du når klimaks. Din partner kan ligeledes bruge fingre og sexlegetøj, eller måske sin tunge og mund til stimulering. 

Her finder du klitoris

For at kunne stimulere klitoris til orgasme, er det nødvendigt at vide hvor klitoris befinder sig. Den lille “ært” som er klitoris er ikke voldsomt stor og kan derfor være lidt svær at lokalisere, indtil man har prøvet det et par gange. 

Du finder klitoris lige hvor kønslæberne mødes foroven – altså øverst på ydersiden af vagina. 

Guide til klitorisorgasme

Klitoris kan sammenlignes med en penis, idet de begge kan give orgasme og svulmer op og udvider sig, når de bliver stimuleret. Modsat penis – som også bruges til andet end sex – har klitoris kun ét formål, nemlig seksuel nydelse. 

Et penishoved har typisk omkring 4000 nerveender, imens klitoris har det dobbelte, altså op mod 8000 nerveender. I praksis betyder det, at klitoris er langt mere følsom end et penishoved, hvorfor den også skal behandles med lidt mere omhu.

Klitoris ser måske ikke ud af meget, men skindet bedrager! Inde bag sit lille ydre, kan klitoris være helt op til 8 cm lang – faktisk vokser klitoris hele livet. Når en kvinde når overgangsalderen vil hendes klitoris typisk være i omegnen af 5 gange så stor, som da hun var teenager. 

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Sådan får du en klitorisorgasme

Hvis du er kvinde og dermed den heldige indehaver af en klitoris, kan du glæde dig til en vidunderlig klitorisorgasme – hvis du er god, måske endda flere på stribe! 

For at det kan lykkes for dig at opnå en klitorisorgasme, er der en række gode råd, som kan hjælpe projektet på vej.

Giv dig god tid

Hvis du har travlt, stresser eller forsøger at presse dig selv til en klitorisorgasme, vil det stort set aldrig lykkes. For en kvinde er det nemlig i høj grad en nødvendighed at være det rigtige sted mentalt, hvis hun skal have en orgasme. 

Sæt derfor tid af til at onanere. Sluk telefonen, lås døren og læg dig til rette. Tag dig den tid det kræver og lad være med at lade det gå dig på, hvis det ikke lykkes at få en orgasme lige med det samme. Lykkes det ikke første gang, så prøv igen på et senere tidspunkt.

Sæt lyd på 

Det lyder måske lidt fjollet at sætte lyd på, når nu du er alene, men det kan faktisk hjælpe orgasmen på vej. Du skal ikke tvinge lyd frem, men for de fleste kvinder forekommer det naturligt at udtrykke sin nydelse med lyde – det er rigtig fint! 

Når du sætter lyd på, vil det gøre dig mere afslappet i kroppen og dermed mere modtagelig overfor en orgasme.

Find den rigtige teknik

Hvor svært kan det være?” tænker du måske. Og ja, hvor svært kan det lige være at stimulere klitoris til orgasme?

Det kan faktisk være lidt tricky, hvis du ikke har prøvet det før og derfor ikke har fundet en teknik der fungerer for dig. Der er rigtigt mange måder hvorpå du kan bruge dine fingre eller sexlegetøj til at stimulere din klitoris, så udfordringen er at finde ud af, hvordan du foretrækker det foregår. 

Skal din klitoris stimuleres direkte eller bliver det for meget for dig? Skal der cirkulære bevægelser til? Skal der trykkes relativt hårdt på klitoris eller skal du kun røres let på det følsomme område

Svaret får du kun, når du har mærket efter ved at prøve dig frem. 

Skyd genvej med sexlegetøj

Det er ikke nødvendigvis svært at få en klitorisorgasme kun ved at bruge fingrene, men endnu lettere kan det blive, hvis du bruger sexlegetøj. Som en bonus kan klitorisorgasmen endda blive endnu bedre og kraftigere, hvis du bruger sexlegetøj til stimulering. 

Udvalget af sexlegetøj til stimulering af klitoris er stort. Vil du se det fulde udvalg, kan du trykke på knappen nedenfor. 

Vi anbefaler følgende sexlegetøj

Har du brug for et par anbefalinger af produkter til stimulering af klitoris som med garanti får dig i mål, kommer der her et par produkter som vi synes særligt godt om. 

Rocks Off 120 mm

Testvindende klitorisvibrator

Rocks Off - Vibrator

Fremragende lille klitorisvibrator, som af flere gange er blevet kåret som testvinder af forskellige medier.

Vibratoren har 10 forskellige vibrationsindstillinger, så du kan vælge den der stimulerer dig bedst. 

Klitorisvibratoren er 100% vandtæt og kan derfor bruges i bruseren eller i badekaret

Sinful Deluxe Magic Wand

Det mest effektive sexlegetøj i verden 

Magic Wand - guide til klitorisorgasme

Det er lidt af en udmelding at komme med, når vi kalder en Magic Wand for det mest effektive sexlegetøj i verden. Vi har dog videnskabens ord for det. 

I et forsøg kunne 93% af alle kvinder få orgasme med en Magic Wand – selv de kvinder som ikke tidligere havde nået klimaks, kom i mål med dette magiske legetøj.

Womanizer Liberty

Nyeste teknologi indenfor klitorisstimulering

Womanizer liberty - Guide til klitorisorgasme

Den teknologiske udvikling står aldrig stille – heller ikke når det drejer sig om sexlegetøj. 

Det sidste nye til kvinder, er såkaldte ‘klitoris stimulatorer’, som med hjælp af lufttryk giver en helt fantastisk stimulering af klitoris, som i langt de fleste tilfælde resulterer i en orgasme.

Brugerne elsker denne nyskabelse, som er garant for klitorisorgasmer på stribe.

Sådan giver du en klitorisorgasme

Klitorisorgasmen er som udgangspunkt den orgasme, som du lettest kan give din partner. Det er samtidig den orgasme, som kvinden hurtigst kan få. Det giver derfor god mening at gøre sig selv til ekspert i klitorisorgasmer, så du altid kan give din sexpartner en dejlig orgasme. 

Vi kan ikke love, at vi her i guiden kan gøre dig til ekspert, for det kræver nemlig først og fremmest masser af øvelse, men vi kan hjælpe dig i den rigtige retning med vores gode råd. 

Find ud af hvad hun kan lide

Ingen kvinder er ens og hvordan de foretrækker du stimulerer deres klitoris kan derfor variere fra kvinde til kvinde.

Den letteste måde at finde ud af hvad din partner godt kan lide, er ved at spørge hende. I kan enten tage snakken inden i går i gang, eller undervejs. Der er absolut intet galt i at spørge om det du gør fungerer for hende, eller om hun foretrækker noget andet. 

Der kan være stor forskel på, hvordan kvinder vil have stimuleret deres klitoris. Der findes dem der vil have det lige på og hårdt, imens andre ikke synes om direkte berøring af den følsomme lille knop. Nogen kan lide, at du trykker hårdt, imens andre foretrækker det blidt. 

Hvis I ikke har talt om hvad hun kan lide, kan du holde øje med hvordan hun reagerer på din berøring. Begynder hun at stønne ekstra højt og bevæge sig rytmisk i takt med dine bevægelser, kan det tyde på, at du gør noget rigtigt. 

Fokuser ikke kun på klitoris

Selvom klitoris er hovedkonteret for lyst og nydelse, er der god grund til også at bruge energi på andre dele af kvindens krop. Faktisk er det ofte en god idé at starte lidt blidt ud og gemme stimuleringen af klitoris til sidst. 

Begynd med at røre hende på en af de andre erogene zoner på hendes krop og arbejd dig dernæst langsomt hen mod hendes klit. På den måde er du garanteret at hun er varmet godt op inden du går i gang, samtidig med at hun formentlig vil være vildt tændt og derfor lettere vil kunne få orgasme. 

Brug glidecreme

Glidecreme er ikke en nødvendighed, men en god glidecreme kan gøre din opgave væsentligt lettere.

Det føles bare bedre, når det hele er en smule fugtigt, så der er god grund til at tilføje en lækker glidecreme til dit arsenal, inden du går i gang med at massere hende forneden.  

Bemærk hendes kropssprog

Den bedste måde at finde ud af om det du gør er godt, er ved at aflæse din partners kropssprog. 

Lyt efter din partners vejrtrækning, som typisk vil tiltage i intensitet og tempo, hvis det du gør er dejligt for hende. Stønner hun, er det også ofte et godt tegn. 

Bemærk også hvordan hun bevæger sin krop og brug det som pejlemærke. Hvis hun presser sin krop ind mod din, har du fat i noget af det rigtige. Spreder hun benene yderligere for dig, er det som regel tegn på, at hun vil have mere.

Spænder hun op i kroppen eller presser benene sammen, kan det være et tegn på, at det ikke er så behageligt for hende. Sidstnævnte kan dog også være et tegn på orgasme, så pas på med at konkludere for meget på baggrund af et enkelt tegn.

Brug sexlegetøj

Hvis din tunge eller dine fingre ikke helt er nok, eller måske bare trænger til aflastning, kan du overveje at bruge sexlegetøj. 

Sexlegetøj er ikke forbeholdt brug alene og kan derfor sagtens – endda med stor fordel – inddrages i lagengymnastikken i soveværelset derhjemme. 

Sexlegetøj er, modsat din tunge og fingre, udelukkende skabt til at stimulere og give orgasme, hvorfor hverken din mund eller hænder kan følge med. Det giver derfor god mening at hjælpe orgasmen på vej ved hjælp af effektivt sexlegetøj. 

Hvilke orgasmer kan kvinder eller få, udover klitorisorgasme?

Her i artiklen har vi udelukkende beskæftiget os med klitorisorgasmen, men faktisk findes der flere forskellige typer af orgasmer, som kvinder kan få ved stimulering af forskellige kropsdele. 

Kvinder kan få orgasme ved stimulering af klitoris, skeden, G-punktet, anus og endda brystvorterne. 

De heldige kvinder kan få alle de forskellige typer af orgasmer, imens andre kun kan få enkelte. Alle orgasmer føles på hver deres måde, så der er god grund til at prøve dem alle af. 

Hvad er forskellen på en skedeorgasme og en klitorisorgasme?

Man får klitorisorgasme ved stimulering af klitoris og skedeorgasme ved stimulering af skeden – den havde du nok regnet ud. 

En anden forskel på de to er, at klitorisorgasmen typisk er lettere at få, end skedeorgasmen. Sidstnævnte kræver nemlig indvendig stimulation, som kan være sværere og derfor kræver træning og den rette teknik. 

Typisk vil det være muligt at opnå en skedeorgasme ved hjælp af fingrene, penis eller en dildo. Orgasmen indtræffer som oftest ved længervarende stimulation af G-punktet inde i kvindens skede. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *