Loading...

Guides

Sprøjteorgasme – Sådan får du en (eller flere)

Springvand - sprøjteorgasme

Den kvindelige sprøjteorgasme er en nærmest sagnomspunden orgasme som langt fra alle kvinder har prøvet. Er du ikke en af de heldige som har haft den fantastiske (og våde) fornøjelse af en sprøjteorgasme, så behøver du ikke give op. Med den rigtige teknik kan du nemlig også være heldig at opnå et klimaks ulig noget du tidligere har prøvet.

Inden vi kaster os ud i hvordan du får en sprøjteorgasme, er det ganske oplagt at kigge lidt nærmere på, hvad det egentlig er:

Hvad er en sprøjteorgasme?

Man taler om en sprøjteorgasme når der sprøjter væske fra kvindens underliv under klimaks. Meget mere er videnskaben ikke rigtigt enig i, så at give en definition på nøjagtigt hvad det er der sker og hvordan det føles er ikke muligt. 

De fleste kvinder fortæller dog, at de oplever sprøjteorgasmen som værende mere intens og kraftig end en almindelig orgasme. 

Hvad er det for en vækse der kommer ud ved en sprøjteorgasme?

Igen er der ikke noget definitivt svar. Der er dog ikke – modsat manges overbevisning – tale om urin. Man mener, at det er en særligt væske fra kvindens Skenes kirtler, men der er ikke noget endegyldigt svar. 

 – Lad det være en opsang til alle videnskabsmænd derude; få lige styr på det her, okay? Vi er nysgerrige!

Sprøjteorgasme – sådan gør du

Det er ikke sikkert at alle kvinder kan få en sprøjteorgasme – eller, det ved man faktisk heller ikke (som du måske har bemærket, så er det et relativt uudforsket område af kvindens anatomi). Men du ved først om du kan, når du har forsøgt. Derfor vil vi i det følgende give 3 gode råd til, hvordan du kan opnå den våde og sprøjtende orgasme. 

1. Knibeøvelser

For at kunne opnå en sprøjteorgasme er det nødvendigt at have en hvis styrke i underlivet. Helt specifikt er der tale om dine pc-muskler, de muskler du bruger når du er på toilettet og tvinger dig selv til at stoppe med at tisse. 

Du er derfor nødt til at gøre som din gynækolog sikkert har fortalt dig tusindvis af gange, og komme i gang med knibeøvelserne. Start med 30 knibeøvelser om dagen, og øg så gerne mængden efterhånden som du bliver stærkere. 

Vi garanterer ikke, at knibeøvelser er det der skal til for at få en sprøjteorgasme, men det skader bestemt ikke at have et stærkt underliv. 

2. Onaner dig til en sprøjteorgasme

En sprøjteorgasme er som udgangspunkt sjovest med en partner (mange mænd synes i øvrigt at det er rigtig frækt!), men til at starte med kan det være en fordel at forsøge at opnå orgasmen alene ved hjælp af onani. 

Mange kvinder fortæller, at de får lettere ved at opnå sprøjteorgasme hvis de stimulerer g-punktet som befinder sig et lille stykke inde i kvindens skede. Lav “kom-her” bevægelser med fingrene op mod maven, og du burde kunne mærke et område som føles lidt ru sammenlignet med resten af skeden. 

Det er meget sandsynligt at du oplever følelsen af at skulle tisse. Sker det, så ignorer trangen og giv dig hen til oplevelsen. Det er umiddelbart et godt tegn, da det kan tyde på, at du er tæt på at sprøjte – så bliv ved!

Ovenstående kan i øvrigt også gøres af din partner, hvis I har lyst til at prøve det af sammen. 

Bliver du træt i hånd eller fingre undervejs, så kan du med fordel bruge sexlegetøj i form af en vibrator eller dildo.

3. Slap af og undgå at presse dig selv

Det er (desværre) de færreste mænd og kvinder som kan komme på kommando, og særligt hvis man føler at man SKAL have en orgasme, kan det være noget nær umuligt at opnå klimaks.

Det samme gør sig gældende med en sprøjteorgasme, hvorfor det ikke skal være et krav for dig, at det lykkes. Giv dig god tid til projektet, slap af, og mind dig selv om at det ikke er nogen katastrofe hvis det ikke lykkes denne gang.

Lykkes det ikke, så tag pause og prøv igen på et senere tidspunkt. 

Held og lykke, og god fornøjelse!

Sprøjteorgasme – Sådan får du en (eller flere)
5 (100%) 1 vote
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *