Springvand - sprøjteorgasme

Sprøjteorgasme – Sådan får du en (eller flere)

Guide til sprøjteorgasmer

Den kvindelige sprøjteorgasme er en nærmest sagnomspunden orgasme, som langt fra alle kvinder har prøvet. Er du ikke en af de heldige, som har haft den fantastiske (og våde) fornøjelse af en sprøjteorgasme, så behøver du ikke give op. Med den rigtige teknik kan du nemlig også være heldig at opnå et klimaks ulig noget, du tidligere har prøvet.

Inden vi kaster os ud i, hvordan du får en sprøjteorgasme, er det ganske oplagt at kigge lidt nærmere på, hvad det egentlig er.

Bemærk, at artiklen indeholder affiliate-links, altså sponsorerede links.

Hvad er en sprøjteorgasme?

Man taler om en sprøjteorgasme når der sprøjter væske fra kvindens underliv under klimaks. Meget mere er videnskaben ikke rigtigt enig i, så at give en definition på nøjagtigt hvad det er der sker og hvordan det føles er ikke muligt. 

De fleste kvinder fortæller dog, at de oplever sprøjteorgasmen som værende mere intens og kraftig end en almindelig orgasme. 

Hvad er det for en væske der kommer ud ved en sprøjteorgasme?

Igen er der ikke noget definitivt svar. 

Undersøgelser af væsken fra en sprøjteorgasme har vist, at omkring halvdelen af væsken består af urin, i hvert fald baseret på væskens kemiske sammensætning. 

Den resterende halvdel er en endnu ukendt væske. Man mener, at det er en særligt væske fra kvindens Skenes kirtler, men der er ikke noget endegyldigt svar.

Der er dog også dem der mener, at der ikke er tale om urin, men i stedet en anden og ukendt væske.

Lad det være en opsang til alle videnskabsmænd derude; få lige styr på det her, okay? Vi er nysgerrige!

Sprøjteorgasme

Kan alle kvinder få en sprøjteorgasme?

Man mener, at alle kvinder i teorien kan få en sprøjteorgasme. For nogle kvinder vil det være let at opnå en sprøjteorgasme, imens andre skal kæmpe længere for det. Den gode nyhed er dog, at det kan lade sig gøre for alle!

Nye studier viser at:

  • 54-60% af de adspurgte kvinder har oplevet at sprøjte i forbindelse med en orgasme
  • 13% får en sprøjteorgasme i ny og næ
  • 6% får regelmæssigt sprøjteorgasmer

Sprøjteorgasme – sådan gør du

Det er ikke sikkert at alle kvinder kan få en sprøjteorgasme – eller, det ved man faktisk heller ikke (som du måske har bemærket, så er det et relativt uudforsket område af kvindens anatomi). Men du ved først om du kan, når du har forsøgt. Derfor vil vi i det følgende give gode råd til, hvordan du kan opnå en våd og sprøjtende orgasme.

1. Lav knibeøvelser

For at kunne opnå en sprøjteorgasme er det nødvendigt at have en hvis styrke i underlivet. Helt specifikt er der tale om dine pc-muskler, de muskler du bruger når du er på toilettet og tvinger dig selv til at stoppe med at tisse. 

Du er derfor nødt til at gøre som din gynækolog sikkert har fortalt dig tusindvis af gange, og komme i gang med knibeøvelserne. Start med 30 knibeøvelser om dagen, og øg så gerne mængden efterhånden som du bliver stærkere. 

Se også: Hvordan får man en strammere skede?

Vi garanterer ikke, at knibeøvelser er det der skal til for at få en sprøjteorgasme, men det skader bestemt ikke at have et stærkt underliv. 

Brug bækkenbundskugler

Hvis du ikke har den store succes med dine daglige knibeøvelser, eller måske bare synes det er en smule kedeligt, kan du i stedet bruge bækkenbundskugler. Bækkenbundskugler - guide til sprøjteorgasme

Med bækkenbundskugler kan du træne dit underliv og på den måde opnå endnu mere nydelse under sex eller onani. Følsomheden i skeden øges i takt med at du træner muskulaturen i dit bækken, hvilket øger chancen for at få en sprøjteorgasme. Som en ekstra bonus, kan det både være frækt, pirrende og rigtig behageligt, at træne med bækkenbundskuglerne.

Er knibeøvelserne for kedelige for dig, så skal du prøve det sjovere og mere effektive alternativ; bækkenbundskugler.

2. Onaner dig til en sprøjteorgasme

En sprøjteorgasme er som udgangspunkt sjovest med en partner (mange mænd synes i øvrigt at det er rigtig frækt!), men til at starte med kan det være en fordel at forsøge at opnå orgasmen alene ved hjælp af onani. 

Mange kvinder fortæller, at de får lettere ved at opnå sprøjteorgasme hvis de stimulerer g-punktet som befinder sig et lille stykke inde i kvindens skede. Lav “kom-her” bevægelser med fingrene op mod maven, og du burde kunne mærke et område som føles lidt ru sammenlignet med resten af skeden. 

Det er meget sandsynligt at du oplever følelsen af at skulle tisse. Sker det, så ignorer trangen og giv dig hen til oplevelsen. Det er umiddelbart et godt tegn, da det kan tyde på, at du er tæt på at sprøjte – så bliv ved!

Ovenstående kan i øvrigt også gøres af din partner, hvis I har lyst til at prøve det af sammen. 

Bliver du træt i hånd eller fingre undervejs, så kan du med fordel bruge sexlegetøj i form af en vibrator eller dildo.

Guide til sprøjteorgasme - sådan gør du

3. Brug det rigtige sexlegetøj

Har du ikke noget imod at tage en genvej, så er sexlegetøj det absolut mest effektive redskab til dig som gerne vil opnå en sprøjeorgasme.

Det er dog ikke helt ligegyldigt hvilket sexlegetøj du vælger, for det er ikke alle typer som er skabt til at stimulere dig det helt rigtige sted. Vi anbefaler, at du prøver med en G-punks vibrator. En G-punkts vibrator trykker på og stimulerer dit G-punkt, hvilket i de fleste tilfælde er vejen til en kraftig og lækker sprøjteorgasme. 

Tryk på knappen nedenfor og se det store udvalg af G-punkts vibratorer som med garanti kan hjælpe dig på vej mod en våd orgasme.

B Swish Bdesired Deluxe Curve G-Punkts Vibrator

4. Slap af og undgå at presse dig selv

Det er (desværre) de færreste mænd og kvinder som kan komme på kommando, og særligt hvis man føler at man SKAL have en orgasme, kan det være noget nær umuligt at opnå klimaks 

Det samme gør sig gældende med en sprøjteorgasme, hvorfor det ikke skal være et krav for dig, at det lykkes. Giv dig god tid til projektet, slap af, og mind dig selv om at det ikke er nogen katastrofe hvis det ikke lykkes denne gang.

Lykkes det ikke, så tag pause og prøv igen på et senere tidspunkt. 

Mand: Sådan giver du din kvinde en sprøjteorgasme

En sprøjteorgasmer ér altså bare sjovere at opnå sammen med en partner. Selvom mange kvinder fortæller, at de har lettere ved at få en sprøjteorgasme alene, fordi de selv styrer slagets gang, er der god grund til at prøve at få det til at lykkes med en partner. 

Ovenstående tips gælder stadig, men skal du også have teknikken helt på plads, kommer der her en udførlig slagplan, som I kan gå efter. Der er naturligvis ingen garantier, men chancen for at opnå en sprøjteorgasme burde være rigtigt gode, hvis du følger følgende 5 trin.

Giv denne guide til din partner, eller brug den selv, hvis det er dig der håber på at give din kvinde en sprøjteorgasme.

Trin 1: Få hende til at slappe af

Hvis kvinden ikke slapper af, er der ingen orgasme – så simpelt er det. 

Partneren kan hjælpe det hele på vej, ved at nusse kvindens ansigt og massere hendes krop. Rosende vendinger og komplimenter er også velkomne. Giv jer god tid med de indledende øvelser og undlad at have travlt. Når kvinden slapper helt af, vil hun være mere til stede i nuet og dermed have lettere ved at nyde følelsen af det der bliver gjort ved hende. 

 Trin 2: Slik hende

De fleste kvinder elsker at blive slikket, så brug din tunge til at bringe hende i den syvende himmel. 

Slik hende efter bedste evne og find gerne alle dine små tricks frem undervejs, men gør det langsomt og med flere pauser undervejs! Det langsomme tempo og pauserne gør, at kvinden kan være helt med og har god tid til at mærke det du gør ved hende. Hun får også følelsen af, at I ikke har travlt, eller at det bare skal overstås. 

Se også: Hvordan slikker man fisse?

Det er muligt at hun undervejs vil bede dig om at sætte tempoet op – undlad at adlyde hende! Når det er dig der styrer tempoet, er hun i din magt, hvilket mange kvinder finder pirrende og frækt. 

 Trin 3: Stimuler G-punktet

Når hun er blevet slikket og er blevet godt vild i varmen, skal du på jagt efter det magiske lille område i kvindens skede, som kaldes for G-punktet.

G-punktet befinder sig et lille stykke inde i kvindens skede. Lav “kom-her” bevægelser med fingrene op mod maven, og du burde kunne mærke et område som føles lidt ru sammenlignet med resten af skeden. 

Se også: Hvor sidder kvindens G-punkt?

Stimuler området med fingrene – meget gerne imens du fortsætter med at slikke hende. 

Som nævnt tidligere i artiklen kan du med fordel bruge en G-punkts vibrator, som kan gøre det lettere for dig at ramme plet, ligesom vibrationerne er mere effektive end berøringen fra dine fingre. 

Trin 4: Stimuler, hold pause, stimuler, hold pause…

Når du har lokaliseret kvindens G-punkt og stimuleret det i en lille rum tid, skal du i gang med en lidt særligt teknik. I stedet for at stimulere G-punktet kontinuerligt, skal du nu veksle mellem at vibrere med fingrene på G-punktet og holde pause hvor du holder om punktet. Sådan bliver du ved i et stykke tid, indtil kvinden begynder at blive så ophidset, at orgasmen ikke er langt væk. 

Når du vurderer, at hun er tilstrækkeligt tændt, skifter du stilling og går i gang med at stimulere G-punktet mere målrettet. Du stopper altså med at slikke hende og bruger nu udelukkende din energi på at stimulere hendes G-punkt oppe i skeden. Efterhånden burde sprøjteorgasmen blive bygget op, indtil kvinden til sidst eksploderer i en sprøjtende og våd orgasme. 

Trin 5: Køl ned sammen

Det lyder måske lidt kedeligt, men det er faktisk en rigtig god idé at afslutte sprøjteorgasmen med at ligge og holde om hinanden. Udover selve orgasmen, oplever kvinden også en velvære i kroppen, som kan forlænges ved at ligge og nusse, putte og holde om hinanden. 

Tag jer et velfortjent hvil og brug eventuelt anledningen til at snakke lidt om oplevelsen. Der er måske plads til forbedringer til næste gang, eller måske du bare skal have den ros du har fortjent. 

Kært barn har mange navne…

Hvis du har hørt om kvindelig ejakulation eller squirting og undret dig over hvad der er tale om, kan vi afsløre at begge begreber dækker over en sprøjteorgasme. 

Kvindelig ejakulation er typisk en lidt “pænere” og medicinsk betegnelse for en sprøjteorgasme, imens squirting er det stik modsatte – nemlig en betegnelse som oftest bruges i forbindelse med porno. Ordet ‘sprøjteorgasme’ placerer sig lige i midten af det kliniske ‘Kvindelig ejakulation’ og det frække og lidt beskidte ord ‘squirting’.