Magic Wand - sexlegetøj

Magic Wand giver garanti for orgasme – Se de 9 bedste her

Med en Magic Wand-vibrator vil du kunne opnå orgasmer så kraftige, at du vil føle, at jorden under dine fødder skælver. Markedet for den slags vibratorer er dog stort og uoverskueligt, men frygt ej; vi har nemlig finkæmmet det samlede udvalg og fundet de 9 bedste til dig.

De 9 bedste Magic Wand-vibratorer

De 9 bedste Magic Wand-vibratorer præsenteres i vilkårlig rækkefølge kort herunder. Hver vibrator er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Tilmed har vi tilføjet forhandlernes aktuelle priser på de forskellige vibratorer. 

Udvælgelsen er foretaget med afsæt i tests, udført af andre, forbrugeranmeldelser og vores samlede vurdering af de enkelte Magic Wand-vibratorer. I vores vurdering har vi lagt vægt på følgende parametre: Brandets ry, form, æstetik, funktionsmuligheder, kvalitet og pris.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Amaysin Magic Wand

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2024-06-15 05:10:34

Hvis du er på udkig efter en lille, fiks Magic Wand, der er yderst let at betjene, og som – sin beskedne størrelse til trods – kan levere kraftige, effektive vibrationer, er Magic Wand’en fra Amaysin ikke noget tosset valg!

Denne Magic Wand byder på 10 forskellige vibrationsindstillinger, så uanset om du er til blide eller kraftige vibrationer, vil Magic Wand’en kunne levere, hvad du ønsker.

Det er yderst let at skifte mellem de forskellige vibrationsindstillinger, hvorfor dette er noget, du uden besvær vil kunne klare, mens du er i gang med at tilfredsstille dig selv.

Lækkert materiale

Magic Wand’en fra Amaysin er blandt andet lavet af silikone, som er et materiale med en række fortrin, heriblandt at det føles dejligt blød og lækkert for huden.

Godt greb

Magic Wand’en har et særpræget design, der gør, at den ligger rigtig godt i hånden. Noget, som du ikke bør undervurdere vigtigheden af, når du vælger, hvilken Magic Wand der fremover skal forkæle dig med himmelske orgasmer.

Der findes nemlig ikke noget mere frustrerende end uhandy sexlegetøj! 

Allerhelst skal man slet ikke tænke over, at man har sexlegetøj i hånden, når dette er i brug, da det – at lege med sexlegetøj – jo på mange måder handler om at forsvinde væk i en boble af liderlighed og lade sig opsluge af sine lyster og drifter.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

P
4/5

“Udmærket lille vibrator wand som gør det den skal. Dejlig blød overflade. Eneste minus er at vibrationerne også er i håndtaget, og kan derfor mærkes i hånden både mens man bruger den og lidt tid bagefter. Men ok til prisen.”

LELO Smart Wand

Derfor anbefaler vi denne

LELO Smart Wand - Magic Wand
Ingen priser tilgængelige

Kigger man på denne Magic Wand, som LELO står bag, er det tydeligt, at designet har stået højt på deres liste over forbedringer i forhold til den originale stav.

Kendt for sine kraftige vibrationer

Allerøverst på listen tror vi dog, at der har stået kraftigt vibrationslegeme – for LELO Smart Wand er kendt for at kunne levere de kraftigste vibrationer af stort set samtlige Magic Wands.

Det er dog værd at bemærke, at vibrationsniveauet let kan justeres, så hvis du ikke er i humør til et mindre jordskælv i kælderen, så skruer du bare ned for intensiteten.

Vi lover ikke noget, men de kraftige vibrationer fra denne Magic Wand kan, hvis du er heldig, give dig en sprøjteorgasme

8 forskellige vibrationsmønstre

LELO Smart Wand kommer med 8 forskellige vibrationsmønstre, som du let skifter mellem ved et tryk på en knap. Så hvis du i kampens hede får lyst til en anden rytme, så kræver det kun et enkelt tryk på den midterste knap på staven.

Noget særligt ved LELO Smart Wand er desuden, at den er udstyret med ”SenseTouch”, som betyder, at staven kan fornemme, hvornår der er berøring med huden og dermed justere vibrationsniveauet derefter.

Prisbelønnet Magic Wand

Smart Wand Medium vandt i 2012 en AVN-award for årets “bedste luksus sexlegetøj”, og i 2013 vandt den en Red Dot Design Award.

 • Flot stilrent design
 • 8 vibrationsmønstre
 • De kraftigste vibrationer på markedet
 • SenseTouch-teknologi

Det siger brugerne: 

Kilde: Sexshop.dk

Sanne Dinesen
5/5

“Lelo Smart Wand er kendt for at være en vild vibrator, som lige vibrerer lidt mere end andre typer vibrator. Jeg må bare sige, at den er vild – vild god.”

Den liderlige
5/5

“Mmmm… havde jeg vidst, at en Lelo Smart Wand kunne give så god nydelse, havde jeg bestilt den for lang tid siden. Den er blevet min nye bedste ven og rejsepartner.”

Sinful Magic Wand

Derfor anbefaler vi denne

Sinful Magic Wand - Vibrator

Last updated: 2024-06-14 23:18:28

Sinful har også givet deres bud på en fortolkning af den originale Magic Wand, som her kommer i et mere stilfuldt design. 

Denne udgave er kendetegnet med at være meget kraftfuld i sine vibrationer – hvis du altså ønsker det.

Du har nemlig mulighed for at justere intensiteten ved at skrue på drejehjulet, så du får nøjagtigt den intensitet, der skal til, for at få en intens og kraftfuld orgasme.

Ikke så fleksibel som flere af dens alternativer

Træerne gror desværre ikke helt ind i himlen. Vidunderet her er nemlig ikke trådløs, men skal tilsluttes en stikkontakt for at fungere.

Dermed er denne Magic Wand mindre fleksibel end en række af sine konkurrenter.

Hvis den lavere grad af fleksibilitet ikke er noget problem for dig, så synes vi, at du skal gå med denne her model, for lige med undtagelse af denne svaghed har modellen her udelukkende styrker.

Ligesom med andre Magic Wands kan også denne her model bruges til behagelig kropsmassage.

 • Flot stilrent design
 • Simpel betjening – enkelt drejehjul til justering     
 • Kraftig vibrator        
 • Bruger ledning og kræver derfor tilslutning

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Rasmine
4.5/5

“Super god vibrator! Gik fra en batteridreven til denne model, og man kan tydeligt mærke forskellen! Der er meget mere kraft i denne, og man kan indstille den fuldstændig efter temperament og humør 🙂 desværre larmer den en hel del, og jeg synes personligt, det er lidt ufleksibelt, at den er lænket til en stikkontakt.. meeen! Den er absolut pengene værd, og mine orgasmer kommer langt hurtigere!”

Mp
4.5/5

“Har svært ved at få orgasme generelt, ville prøve noget nyt, købte magic wand der er orgasme hver gang. Kan klart anbefalde den.”

Sinful Mini Magic Wand

Derfor anbefaler vi denne

Sinful Opladelig Mini Magic Wand

Last updated: 2024-06-15 05:10:35

”Det kommer ikke an på størrelsen, men gørelsen” siger man, og det må Sinful Mini Magic Wand være et særdeles godt bevis på.

Her får du nemlig samme oplevelse som ved de klassiske Magic Wands. Dette til trods for, at tryllestaven, som frembringer magien, er væsentlig mindre end sine konkurrenter.

Lille batteridreven Magic Wand

Udover den lille størrelse og beskedne vægt på 170 gram får man også en trådløs stav, som kører på batteri, hvorfor den er let at have med, hvorhen man nu engang tager. Du behøver altså ikke vinke farvel til lækre orgasmer, bare fordi du er ude af huset. Den lille lækre sag her kan sagtens smugles med i håndtasken, uden at folk fatter mistanke.

Adskillige vibrationsindstillinger 

Den lille størrelse er heldigvis ikke på bekostning af funktionalitet, for staven kommer med 10 vibrationsvariationer og 8 hastigheder, du kan vælge mellem.

Som de andre stave er den primært beregnet til klitorisstimulation, men kan sagtens også bruges til sensuel massage af din eller din partners krop.

 • Lille og handy
 • Let at have med i tasken
 • Samme funktioner som større stave
 • Trådløs med genopladeligt batteri
 • 10 vibrationsvarianter og 8 hastigheder

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Rebel
4.5/5

“En rigtig god wand.
Har altid haft svært ved at få orgasme, men det er blevet væsentlig lettere i samarbejde med min sorte ven. Den er lækker at røre ved og har et super design.
Synes til tider det kan være lidt svært lige at finde knapperne….måske det skyldes manglende tålmodighed, men det er også maskinens eneste minus.”

Mette
4.8/5

“Jeg har lige købt mig denne lille fantastiske sag og den er virkelig magisk. Jeg kom direkte i den syvende himmel på under 10 sekunder. Dybe lækre vibrationer. Himmelsk!”

Doxy Die Cast Magic Wand

Derfor anbefaler vi denne

Doxy Die Cast - Testvinder - De bedste Magic Wands

Vi må hellere advare lidt mod denne her, fordi den har faktisk en smulle til fælles med ting, som man ser lidt skævt til i samfundet. Det være sig blandt andet ting som stoffer og smøger. 

Det, som denne vibrator, har til fælles med disse to ting, er, at man også kan risikere at udvikle en eller anden form for afhængighed af vibratoren, præcis som man kan det med smøger og stoffer.

Vidunderet her kan nemlig levere så lækre klitorisorgasmer, at man slet ikke kan undvære disse. Heldigvis er klitorisorgasmer ikke det værste at være afhængig af. Fysisk udfoldelse er med til at holde en sund og rask, og orgasmerne øger tilmed ens livsglæde og -kvalitet, så vi vil faktisk vurdere som værende rigtig god afhængighed.

Produceret af dygtige englændere

Vibratoren er produceret i England, hvor den har været igennem en lang fremstillingsproces, hvor der virkelig er blevet kælet for samtlige detaljer. 

Producenterne bag har haft stort fokus på både æstetikken og funktionaliteten, og det har de, fordi de kender kvinder og kvinders behov. 

De ved, hvor meget æstetik betyder for rigtig mange kvinder, og de ved, at hvis sexlegetøj er både smukt og nydeligt, så synes kvinder, at det er ekstra lækkert at bruge.

9 spændende vibrationsindstillinger 

Doxy Die Cast-vibratorens krop er lavet af titanium og aluminium, mens hovedet er af medicinsk silikone, som føles lækkert og behageligt for huden. 

Kvinder er meget forskellige, når det kommer til seksuel tilfredstillelse. En god vibrator har derfor mange forskellige vibrationsindstillinger, så der er noget for enhver kvindes behov. Da vi her har at gøre med en af de absolut bedste vibratorer, tilbyder denne naturligvis også forskellige mønstre at vælge imellem – nærmere bestemt 9 stk.

Prisvindende Magic Wand

Vibratoren kan skrive prisvinder på sit CV. i 2016 vandt den nemlig prisen for bedste nye produkt til kvinder ved ETO Awards.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Lilu
5/5

“Jeg har tidligere prøvet en wand og var dengang ikke i tvivl om at jeg måtte eje en selv. Og valget faldt så på denne model, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den er så effektiv at det næsten ikke kan beskrives med ord. Jeg ved selvfølgelig ikke hvordan de andre og billigere modeller er i sammenligning. Men kan blot konstatere at den her er alle pengene værd.”

Blomsten
4.8/5

“I en alder af 39 år havde det endnu ikke lykkedes for mig, at få en orgamse. Indtil jeg fik denne stukket i hånden af min partner. Det er en vidunderstav der føles dejlig i hånden og kan bruges alene eller sammen.
Det perfekte køb til dig, der som jeg heller ikke troede at kunne få den ultimative oplevelse. Lad være med at spare de sidste penge på en stav vibrator. Den er ALLE pengene værd :)”

Loving Joy – Rabbit og Magic Wand vibrator

Derfor anbefaler vi denne

Loving Joy - 2-i-1 rabbit og magic wand vibrator
Ingen priser tilgængelige

To vibratorer for éns pris

Hvis du er en smule fornuftig med din økonomi og i øvrigt er glade for praktiske og smarte løsninger, har du med garanti fundet vibratoren i dit liv lige nu. 

Du får to forskellige slags vibratorer, den yderst populære rabbit vibrator og den mindst ligeså eftertragtede Magic Wand i én samlet løsning. Du slipper derfor for at betale for to forskellige vibratorer, da du ganske nemt kan udskifte hovedet til enten rabbit eller Magic Wand, alt efter hvad du måtte være i humør til. 

Det er både smart og yderst prisvenligt!

Lækkert blødt materiale

Okay, okay – nok snak om alt det praktiske og fornuftige. Det vigtige spørgsmål er naturligvis om vibratoren virker. Det gør den heldigvis og endda ganske godt. 

Udover at der er ekstra meget glæde at få, fordi du kan skifte mellem de to vibratorer, er der også god grund til at blive begejstret over materialet som denne Wand er lavet af. Loving Joy af lavet af vildt lækker og blødt silikone i en rigtig god kvalitet, som føles vidunderligt at røre ved – både med hænderne og dit underliv.

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand

Derfor anbefaler vi denne

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand

Last updated: 2024-06-15 05:10:36

Brugerne er vilde med den

Som du vil kunne læse lidt længere nede, er der her tale om en yderst populær Magic Wand, som de fleste kvinder bestemt ikke kan få nok af. 

Der bliver rundhåndet uddelt 5 ud af 5 stjerner fra flere af anmelderne, som beretter om hvor effektiv dette sexlegetøj er, når det handler om at opnå orgasme. 

Brug den også som dildo vibrator

Hvis du ikke allerede har en dildo vibrator i dit arsenal af sexlegetøj, så får du en med oveni hatten, hvis du vælger at købe denne lækre Magic Wand fra Sinful. I den ene ende finder du vibratorhovedet som du kender det fra en normal Magic Wand og i den anden ende finder du skaftet, som er formet og tilpasset til brug som vibrerende dildo. 

Det er da smart!

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Den Single
5/5

“Who needs a boyfriend?Denne er god at have når aftnerne bliver lange. Der er så meget variation i vibrationerne, og det gør jeg får orgasme nærmest med en gang. Jeg er så glad for dette produktet. DETTE er ægte kærlighed!”

frida
5/5

“Dette er et nødvendigt produkt, i min natskuffe. Det er virkelig en sikker vinder, der altid kan fremskaffe en orgasme. Jeg tror det er fordi det brede hoved, kan stimulere over det hele.
Vibrationerne kan blive vildt kraftige, hvilket gør det muligt, at gøre det endnu vildere som tingene skrider frem. Dette produkt, føre virkelig til mange orgasmer.
Alle burde have sådan en !”

Inspire Vibrating Ultimate Wand

Derfor anbefaler vi denne

Inspire Vibrating Ultimate Wand

Last updated: 2024-06-15 05:10:37

Lækker feminin Magic Wand

Vi er især faldet for udseendet på denne Wand, som både er afdæmpet og feminint. Vi ved godt, at udseendet ikke er det vigtigste, når man taler om en Magic Wand, men heldigvis leverer denne Wand også på andre afgørende parametre. 

Vibrationerne er eminente, betjeningen er simpel og så kan du tilmed have den med i bad, da den er 100% vandtæt. Batteriet er genopladeligt og kan levere helt op mod 90 minutters vibrationer. Det lyder måske ikke af så meget, men den effektive Magic Wand kan med garanti give dig op til flere orgasmer i løbet af dette tidsrum, så det er mere end rigeligt for de fleste. 

Den ultimative Magic Wand?

Det er lidt af et pres at tage på sine skuldre, når man kalder sit produkt for ‘Ultimate Wand’, men ikke destomindre er det nøjagtigt hvad Inspire har gjort. 

Om det er en ultimative Magic Wand må være op til den enkelte at vurdere, men der er bestemt flere gode grunde til, at Ultimate Wand bør være i betragtning til titlen. 

Den primære årsag til at producenten kommer med denne vovede påstand er, at staven er udstyret med en ekstra kraftig motor, som let kan justeres og tilpasses (du får 10 vibrationsmønstre at vælge mellem) ved hjælp af to enkle knapper på skaftet.

Pixey Black Exceed

Derfor anbefaler vi denne

Pixey BLACK EXCEED – MASSAGE-WAND

Last updated: 2024-06-15 05:10:37

Særligt massagehoved for ekstra stimulation

Du har måske allerede bemærket, at Pixi Black Exceed er en smule anderledes end de andre Wands på vores liste. I stedet for det traditionelle glatte massagehoved, har denne en nubret overflade, som bidrager til ekstra lækker massage på kroppen eller stimulation af klitoris. 

Det nubrede massagehoved kombineret med de mange omdrejninger som motoren i staven leverer, giver en cocktail som med garanti smager af orgasme.

Magic Wand af plastik – kan bruges med alle typer glidecreme

Normalt skal du tænke dig lidt om, inden du bruger glidecreme sammen med dit sexlegetøj, da den forkerte kombination af de to kan ødelægge legetøjet.

Med Pixi Exceed Black er det dog fuldstændigt ligegyldigt om du bruger en vandbaseret, latexbaseret eller en tredje form for glidecreme, for den smarte Wand tåler det hele. 

Det siger brugerne: 

Kilde: Sexshop.dk

Majbritt
5/5

“Kan klart anbefales til alle kvinder der har lidt svært ved at få orgasme, den virker første gang og hver gang”

Fandt du ikke den helt rigtige Magic Wand blandt vores udvalgte på listen, så tryk på knappen nedenfor. Trykker du, vil du blive ledt videre til det fulde overblik over udvalget, hvor du med sikkerhed vil finde en der falder i din smag. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om Magic Wands, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste Magic Wands, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste analdildoer, bedste bækkenbundskugler, bedste sexgynger, bedste vibrator æg, bedste buttplugs, bedste penisringebedste dildoer og bedste glidecremer.

Hvad er en Magic Wand?

En magic wand er en stav eller et håndtag med en vibrerende enhed i enden. Den vibrerende del af staven placeres på eller ved klitoris, og ved hjælp af dybe vibrationer vil du som kvinde opnå orgasmer af en kaliber du ikke før har prøvet. 

Egentlig startede redskabet ud som et værktøj der kunne massere ømme muskler. Kvinder fandt dog hurtigt ud af, at der var særligt én ting som massageapparatet gjorde bedre end at kærtegne ømme skuldre og nakke – nemlig at give orgasmer. 

Hvilken kvinde der var den første til at bruge de behagelige vibrationer til at opnå klimaks må forblive i det uvisse. Rygtet bredte sig dog hurtigt og før eller siden har producenterne af sexlegetøj fået øjnene op for potentialet og efterspørgslen på produktet. De har derfor sidenhen raffineret og forfinet grundkonceptet, så staven er endnu mere effektiv når det handler om seksuel tilfredsstillelse. 

Siden sin spæde begyndelse som et massageapparat har magic wand fået forbedret sit ry i en sådan grad, at mange kvinder kalder den for verdens bedste og mest effektive vibrator. 

Magic Wands giver garanti for orgasme

Det er ikke uden grund, at Magic Wands er et af de mest populære sexlegetøj til kvinder – for alle der har prøvet den er nemlig enige om effektiviteten af den vibrerende stav. 

Faktisk er tryllestaven så effektiv, at et studie kunne dokumentere, at 93% af 500 kvinder som ellers ikke normalt kunne få orgasme, nåede i mål takket være redskabet – det siger lidt om effektiviteten!

Dig, der ikke har problemer med at nå klimaks, kan også få stor glæde af staven, for den giver nemlig orgasmer som er ulig dem du kan få ved eksempelvis at onanere med en dildo, hånden eller noget tredje. De dybe vibrationer fra en Magic Wand stimulerer nemlig på en helt særlig og behagelig måde, som du med garanti ikke har prøvet før. 

Vibratoren er perfekt til dig der gerne vil have en eller flere orgasmer hurtigt og let, eller dig der drømmer om kraftige orgasmer som kan slå alt hvad du tidligere har prøvet.

Hvordan bruges en Magic Wand?

Det er ganske simpelt at brug tryllestaven, og du kan praktisk talt ikke gøre noget forkert. 

Første skridt er naturligvis at tænde for legetøjet. Det gør du enten ved at tilslutte den stikkontakten. Mange nyere wands bruger batteri, og i så fald er det bare at trykke på tænd-knappen. 

Når vibrationerne er i gang er det tid til det sjove, nemlig at placere den vibrerende del af staven, typisk den ene ende, på klitoris. Det kan for nogen kvinder være lidt for voldsomt at starte ude med direkte kontakt til klitten, så du kan også med fordel starte med at massere dine inderlår, inden du bevæger dig videre til skamlæberne. Når du for alvor er varmet op og klar til at blive gennemskyllet af en orgasme, så bevæger du dig klitoris. Her kan du efter humør bevæge vibratoren fra side til side, op og ned eller bare holde den stille og lade vibrationerne gøre arbejdet. Der vil formentlig ikke gå længe inden du stønner af vellyst. 

Det kan være en fordel at bruge lidt glidecreme – det er ikke noget krav, men det gør oplevelsen ekstra god. 

Når du er blevet tilstrækkeligt tilfredsstillet slukker du for din wand, og rengør den med en våd klud. 

Det bedste sexlegetøj nogensinde?

Det vil naturligvis altid være en subjektiv vurdering hvad der er bedste – men et sexlegetøj som har formået at være populært siden 1960’erne og som har tilfredsstillet tusinder af kvinder, må nødvendigvis være af en hvis kvalitet. 

De kvinder der har prøvet en Magic Wand er også ret enige om, at intet sexlegetøj er nær så effektiv når det handler om at nå klimaks. Så hvis du formål med sexlegetøjet er at få orgasme , så ja – så er en Magic Wand formentlig det bedste sexlegetøj nogensinde.

Er du stadig ikke overbevist, så er du nødt til at prøve selv. Er du skeptisk kan du starte med en af de mindre og billigere modeller, så du ikke bruger alt for mange penge. Vi mener dog, at pengene er givet godt ud, for du kommer næppe til at opnå samme tilfredsstillelse med andre produkter. 

Sexlegetøjet fra Sex and the City

Hvis du har set Sex and the City, så har du sikkert også set afsnittet hvor Samantha først og fremmest bruger en Magic Wand til onani, og senere hen forsøger at bytte i en butik, fordi den ikke lever op til den seksuelt erfarne kvindes høje krav. 
En ganske morsom scene med en ekspedient der pure nægter, at de i hans butik skulle sælge sexlegetøj udspiller sig, og selvom Samantha forsøger at forklare ham, at ingen kvinder køber dem for at massere ømme muskler og led, så bider han ikke på og Samantha må forlade butikken med sin wand. 
Senere viser det sig dog, at vibratoren fungerer fremragende til at berolige Mirandas søn Brady, som bliver beroliget af vibrationerne. 

Så ja, det kan den altså åbenbart også bruges til.

Magic Wand – med eller uden batteri?

Oprindeligt havde du ikke noget valg. De kraftige vibrationer som staven producerede, krævede nemlig store mængder strøm, som ingen batterier på daværende tidspunkt kunne levere. Det var derfor nødvendigt at tilstutte staven en stikkontakt. 

Sidenhen har teknologien heldigvis udviklet sig i den rigtige retning, og du kan derfor sagtens få trådløse Magic Wands der bruger batteri, og derfor ikke er afhængige af en strømkilde i væggen. 

Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, så i sidste ende er det op til dig og dine behov. For at gøre det lettere for dig at beslutte, giver vi dig her vores bud på hvad du skal være opmærksom på ved de to muligbeder:

Fordele ved en Magic Wand UDEN batteri:

 • Kraftigere vibrationer
 • Du risikerer ikke at løbe tør for strøm
 • Altid klar til brug

Ulemper ved en Magic Wand UDEN batteri:

 • Kræver at du er i nærheden af stikkontakt
 • Ledning kan komme i vejen
 • Mindre fleksibilitet

Fordele ved en Magic Wand MED batteri:

 • Fleksibilitet – du kan bruge den hvor du har lyst
 • Intet bøvl med ledninger

Ulemper ved en Magic Wand MED batteri:

 • Du kan glemme at oplade batterierne
 • Knap så kraftige vibrationer
 • Kan løbe tør for strøm undervejs

Magic Wand – med eller uden partner

Ligesom med så meget andet sexlegetøj, kan en Magic Wand bruges til onani alene, eller som lidt ekstra krydderi til sexlivet med din partner. En Wand er eminent som sexlegetøj til solo-onani, men kan også være et frækt indspark i lagengymnastikken. 

Hvis du har svært ved at opnå orgasme sammen med din kæreste eller mand, så kan du måske introducere ham for en wand som han kan bruge på dig. De fleste mænd elsker at se deres kvinde få orgasme, og så er det ligegyldigt om de giver hende den med munden, fingrene eller et vibrerende sexlegetøj. 

Brug din wand som opvarmning inden sex, hvor din partner får lov at kigge på, eller lad ham styre tempoet og staven, og få på den måde tændt godt op under jer begge.