Vibrator - sexlegetøj

Vibrator – se vores bud på de 10 bedste vibratorer

Den bedste vibrator kan give dig stribevis af orgasmer, men hvordan finder man den bedste blandt de mange vibratorer på markedet? Vi hjælper dig i følgende store guide, hvor vi gennemgår de forskellige typer af vibratorer og anbefaler de bedste. 

De 10 bedste vibratorer på markedet

Herunder følger en oversigt over de 10 bedste vibrator-typer og et eksempel på en lækker vibrator inden for genren. Rækkefølgen er vilkårlig. Hver vibrator er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. 

Derudover har vi også indsat en prissammenligner med forhandlernes aktuelle priser, så kan få vibratoren så billigt som muligt, hvis du er interesseret i at købe.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Klitorisvibrator
Nem og simpel at gå til

Klitorisorgasmer er for mange kvinder den letteste orgasme at opnå. Endnu lettere bliver det med en vibrator dedikeret til netop dette formål. Klitorisvibratorer er relativt små, men lad dig ikke snyde af størrelsen. De bedste af dem er i stand til at levere orgasmer, der får dig til at ryste, som blev dit soveværelse offer for et jordskælv.

En klitorisvibrator fungerer ved, at du placerer den på klitoris, tænder og lader de behagelige vibrationer sende dig i retning af den syvende himmel.

Som med det meste andet sexlegetøj kan en klitorisvibrator bruges alene eller med en partner.

Rocks Off 120 mm klitorisvibrator

Derfor anbefaler vi denne

Rocks Off - Vibrator
Ingen priser tilgængelige

Denne testvindende klitorisvibrator er lidt større end normalt og sørger dermed for stimulering i et større område. Vibratoren leverer kraftfulde vibrationer gennem 10 forskellige indstillinger – og så er den lydsvag, så underboen ikke behøver lytte med. Eller det kommer underboen nok til alligevel, for den er så behagelig, at du næppe vil kunne holde dine støn tilbage.

Testvindende klitorisvibrator

Vibratoren er blevet kåret som testvinder af både Ekstrabladet og Side6.dk – så én date med denne klitorisvibrator bliver formentlig ikke den sidste.

Rocks Off klitorisvibrator er desuden vandtæt og derfor let at have med i et ekstra langt, varmt og dejligt bad.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Hs
4.8/5

“Denne lille vibrator er en vinder! Den er svær at lægge fra sig når man først er begyndt. 
Det er en fejl jeg ikke haft ejet sådan én før nu!! Alle kvinder burde have denne klitoris vibrator i skuffen på sengebordet. 
Den har en god størrelse og kraftige vibrationer. 
God til leg alene eller med en partner. 
Den larmer en lille smule, men den er simpelthen fantastisk! 
Jeg kan varmt anbefale denne lille tingest!!”

Nikita
4.5/5

“Jeg havde frækt bundet min kæreste og blindfolded hende, da jeg synes hun skulle overraskes af vores nye legetøjsvibrator. HUN KOM SOM EN GAL, 100% vores nye ven i sengen.”

We-Vibe Touch

Derfor anbefaler vi denne

We-Vibe klitorisvibrator
Ingen priser tilgængelige

5 ud af 5 stjerner – en favorit blandt forbrugerne

Du behøver ikke udelukkende tage vores ord for det, når vi siger, at denne klitorisvibrator er en af de absolut bedste på markedet, for brugerne er nemlig helt enige med os. 

Der bliver givet 5 ud af 5 stjerne over hele linjen fra glade kvinder, som helt sikkert har nydt op til flere kraftige og lækre orgasmer, efter at have erhvervet sig We-Vibe Touch. 

Anmeldelserne taler for sig selv, men er du fortsat skeptisk og ude af stand til at tro på, at så fantastisk et sexlegetøj kan eksistere, kan du jo prøve det af og se, om ikke den er god nok. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet!

Tag den med i bad

Der er ofte ikke noget bedre end et dejligt varmt bad. Eller… Det skulle da lige være et dejligt varmt bad og en lækker stimulerende klitorisvibrator. Det kræver dog imidlertid at vibratoren kan tåle vand, hvis ikke du vil ende med at få stød eller kortslutte dit legetøj. 

We-Vibe Touch er 100% vandtæt, hvilket betyder at den sagtens kan komme med under bruseren eller bruges under vandet i badekaret. 

Kraftig og lydsvag

Bor du et sted hvor der er tynde vægge, kan det være en bekymring om vibratoren kan høres hos naboen eller i rummet ved siden af dit eget. Onani er helt naturligt, men det er trods alt de færreste af os, som har lyst til at skilte med det, når vi vælger at forkæle os selv lidt. 

Du behøver dog ikke frygte at naboen kan lytte med, hvis du vælger We-Vibe Touch, for selvom motoren er yderst kraftfuld, er det ikke fordi den lyder som en tændt jet-motor. Tværtimod er der tale om en ganske lydløs klitorisvibrator, som diskret kan bruges, uden andre kan lytte med. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Josefinde46
5/5

“Kommer til at lyde som den vildeste sælger – men altså køb ! 
Mine bedste anbefalinger – som alle de andre har skrevet. Jeg kan 100 % bekræfte – de gode anbefalinger – og kunne ikke ønske mig et bedre produkt.”

Hotmamma
5/5

“Superlækker lille lilla tingest. Kan det den skal, med gode kraftige vibes. Smart design og bare så skønt, at den kan lades op, så er den altid klar. Lydsvag og nem at bruge. Kan 100% anbefales”

Dildo med vibrator

Er du mest af alt til en almindelig dildo, men trænger du samtidig til et lille ekstra skub mod ultimativ nydelse, så er en dildo med vibrator måske det helt rigtige for dig.

Her får du den normale, velkendte penislignende form, men med mulighed for vibrationer som kan tændes og slukkes efter behov. Som med de fleste andre vibratorer styrer du selv tempo og intensitet.

En dildo med vibrator kan både bruges vaginalt som erstatning for en penis eller placeres på klitoris, hvor den kan bruges som klitorisvibrator.

Ligesom med de fleste andre dildoer, der skal bruges vaginalt, anbefaler vi, at du med en dildo med vibrator også bruger lidt glidecreme, da det vil gøre oplevelsen endnu mere behagelig.  

Baseks klassiske power-vibrator

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2024-06-15 22:34:38

Hvis du er på udkig efter en dildo-vibratorer, der – takket være dens høj grad af brugervenlighed, dens fine størrelse og dens lækre stilrene design – er perfekt for begyndere inden for leg med sexlegetøj, så bør du kraftigt overveje denne her udgave fra Baseks.

Foruden ovenstående fortrin er det værd at bemærke, at dildo-vibratoren byder på et varieret udbud af vibrationer. Hele 10 forskellige intensitetsniveauer er der nemlig at vælge imellem.

Ydermere taler prisen – som må siges at være i den lave ende – på ingen måde imod, at du investerer i dildo-vibratoren. 

Effektiv til både penetration og stimulering af klitoris 

Dildoens form og generelle karakteristika gør den velegnet til både penetration og stimulering af klitoris.

En række små vækstpunkter

Hos Temptations.dk ønsker vi at rådgive vores besøgende så godt som muligt. Derfor fremhæver vi også altid de negative ting ved et produkt, hvis der måtte være sådanne til stede, og når det kommer til netop dette produkt, er det værd at bemærke, at flere forbrugere hævder, at dildoen ikke ligefrem er støjsvag. Med andre ord larmer den lidt for meget til en række forbrugeres smag.

Derudover kritiserer nogle få forbrugere materialet for at være for hårdt og ubøjeligt.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Raven's Howl
4.4/5

“Min kæreste er dejlig tilfreds med den. Det var en udmærket erstatning at have liggende hos mig fremfor transport af en LeLo. Udover lidt tilvænning, specielt af den enkelte knap, som sorterer igennem 10 meget forskellige programmer, som desværre også er i tilfældig orden, er der kun gode erfaringer med dette produkt!”

Fun Factory Big Boss G5

Derfor anbefaler vi denne

Fun Factory Big Boss G5 - Prisvindende dildo

Kraftige vibrationer og autentisk udformning

Orgasmerne kommer med sikkerhed til at stå i kø, hvis du bruger Big Boss G5, for selve dildoen er ikke bare lækker og fyldig, den leverer også kraftige og yderst stimulerende vibrationer, som med garanti får dig til at stønne af vellyst på ingen tid. 

Vibrationerne kan du styre ved hjælp af de brugervenlige knapper på håndtaget, som er nemme at betjene, hvorfor du sagtens kan justere intensitet og vibrationsmønster i kampens hede. 

Selve dildoen er udformet med udgangspunkt i en rigtig penis, hvorfor der både er blodårer på skaftet og et realistisk og stimulerende penishoved i enden. Derudover er det værd at nævne, at denne dildo vibrator er en smule tykkere end gennemsnittet, hvilket bestemt ikke gør fornøjelsen mindre.

Prisbelønnet design

Det er formentlig tydeligt for enhver, at der er gjort et stort nummer ud af designet på denne dildo vibrator fra Fun Factory. Det hårde arbejde har kunne betale sig, for i 2016 løb dildoen med en Red Dot Design pris, hvilket er lidt af en bedrift!

Tag et bad sammen

Når først du har stiftet bekendtskab med Fun Factory Big Boss G5, kan du ikke slippe den igen – så lækker er den! Heldigvis for dig kan du have den med dig mere eller mindre overalt – også i badet, da dildo vibratoren er 100% vandtæt. 

Skal du ud at rejse og har du ikke lyst til at undvære din nye bedste ven, er der tilmed blev indtænkt en smart rejsefunktion, som gør at du kan låse for knapperne, så du undgår at vibratoren tænder af sig selv i bagagen. Vi kan ikke rigtigt forestille os en mere pinlig situation end at blive hevet til side i lufthavnen, fordi det larmer fra din kuffert. Den bekymring kan du dog være foruden, hvis du rejser med Big Boss.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Sarah
5/5

“Den er stor. Jeg manglede en dildo, der bedre matcher, hvad min mand er udstyret med, og lavet i silikone frem for jelly. Da det bedre opnår ens kropstemperatur, og generelt er glattere. Jeg starter med at tage lidt ind af gangen, indtil jeg er helt våd og klar.
Big boss er en sikker orgasme for mig og giver en vidunderlig følelse af at blive fyldt ud.”

Anne
4.5/5

“Big Boss har levet fuldt ud op til min forventning. Lige fra bestillingen til afprøvning af produktet.
Produktet kom lynhurtigt efter min bestilling.
Jeg søgte en vibrator og dildo og har fået begge dele i Big Boss. Den er større end jeg troede, og den er nem at betjene. Materialet er sexet og lækkert. Jeg vil anbefale Big Boss til alle, der søger dildo.”

Magic Wand vibrator 
Til dig der vil have garanti for orgasme

Magic Wand-vibratoren startede egentlig som et massageredskab til folk med ømme muskler. Kvinder fandt imidlertid ud af, at det var endnu mere behageligt at bruge staven til underlivet, og siden da har Magic Wand været mere et sexlegetøj end et massageapparat.

En Magic Wand-vibrator består af et håndtag med et blødt silikonehoved i spidsen, som vibrerer behageligt. Meget behageligt faktisk. 

I et studie fra 2008 med 500 kvinder, som ikke kunne opnå orgasme, lykkedes det ved hjælp af staven 93% af kvinderne at klimakse. Derfor er det ganske berettiget, når man siger, at der er orgasmegaranti med en Magic Wand-vibrator.  

Se vores oversigt over de 9 bedste Magic Wands her

Sinful Magic Wand

Derfor anbefaler vi denne

Sinful Magic Wand - Vibrator

Last updated: 2024-06-14 23:18:28

Sinful har her, med afsæt i originalen, leveret deres bud på en Magic Wand. Staven kommer i et mørkt, stilfuldt design og er kendetegnet ved at levere kraftige vibrationer, som med garanti kan skubbe dig mod klimaks.

Der er mulighed for at justere styrken af vibrationerne, så du kan tilpasse intensiteten efter humør og behov. Dette gøres let ved hjælp af et lille drejehjul på skaftet.

Kraftige vibrationer

Sinful Magic Wand skal tilsluttes stikkontakten, hvilket gør det muligt at levere ekstra kraftige vibrationer. Desværre gør det også produktet smule mindre brugervenligt, fordi du skal være i nærheden af strøm. Magic Wand fås dog også i mange trådløse udgaver, hvis det er et krav.

Som nævnt tidligere kan staven også bruges til massage af krop på dig selv eller din partner.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

M
4.5/5

“100 % orgasmegaranti. Fruen kom lynhurtig 5 gange inkl. en våd orgasme, hvad ellers ikke sker så ofte. Den larmer lidt, men ellers en fantastisk stykke legetøj.”

Nor
4.5/5

“Klart den bedste vibrator til kvinder, der er til kraftige vibrationer! Jeg var lidt ærgerlig over, der var ledning med, men efter at have prøvet de modeller uden, er jeg glad for jeg tog den med ledning, da den kan præstere væsentligt bedre :P”

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand

Derfor anbefaler vi denne

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand

Last updated: 2024-06-15 05:10:36

Brugerne ELSKER den

Lidt længere nede i beskrivelsen af denne Magic Wand finder du et lille udpluk af de mange positive anmeldelser, som denne fremragende Magic Wand har fået. Det er dog kun toppen af isbjerget, for der er mange, mange flere af samme slags. 

Det fremgår tydeligt, baseret på brugernes erfaringer, at denne Magic Wand er en man bliver afhængig af, fordi den er så effektiv og som regel kvitterer med en orgasme på ganske kort tid. 

Kan også bruge som vibrator dildo

Hos Temptations elsker vi smarte løsninger og derfor er vi ganske begejstrede for denne Magic Wand fra Sinful, som er både en Wand og en dildo, afhængigt af hvordan du vender den. Det lyder simpelt og man kan undre sig over, at der ikke er andre der har lavet noget lignende, for det giver rigtig god mening.

I den ene ende finder du det runde Magic Wand hoved, som vibrerer og stimulerer. I den anden ende finder du skaftet, det du normalt holder ved, som i dog i dette tilfælde også fungerer som en lækker vibrerende dildo.

Du kan naturligvis ikke bruge både dildo og Magic Wand på samme tid – desværre – men ellers er det relativt nemt lige at rotere sexlegetøjet 180 grader og skifte fra Wand til dildo eller omvendt, selv når du ér i gang med at forkæle dig selv. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Den Single
5/5

“Who needs a boyfriend? Denne er god at have når aftnerne bliver lange. Der er så meget variation i vibrationerne, og det gør jeg får orgasme nærmest med en gang. Jeg er så glad for dette produktet. DETTE er ægte kærlighed!”

frida
5/5

“Dette er et nødvendigt produkt, i min natskuffe. Det er virkelig en sikker vinder, der altid kan fremskaffe en orgasme. Jeg tror det er fordi det brede hoved, kan stimulere over det hele.
Vibrationerne kan blive vildt kraftige, hvilket gør det muligt, at gøre det endnu vildere som tingene skrider frem. Dette produkt, føre virkelig til mange orgasmer.
Alle burde have sådan en !”

Rabbit vibrator
Effektiv vibrator kendt fra Sex and the City

Går du igennem natskufferne hos 100 tilfældige kvinder, garanterer vi, at denne her vibrator vil dukke op rigtigt mange gange. Rabbit vibratoren er nemlig yderst populær – og dette med god grund!

En rabbit vibrator består af en dildo med runding til stimulering af skede og G-punkt samt et sæt vibrerende ”kaninører” til stimulering af klitoris. En rabbit-vibrator sørger altså for at stimulere dig alle de gode steder.

Netop fordi du både får udvendig og indvendig stimulation, bliver rabbit’en af mange kvinder opfattet som et orgasmefyldt bekendtskab. 

Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Derfor anbefaler vi denne

SATISFYER PRO G-SPOT RABBIT - Vibrator

Denne rabbit-vibrator har fået sig et mindre ansigtsløft og ser måske, i nogles øjne, knap så vulgær ud som originalen. 

Ydelsen er i top

Det smarte design er dog ikke på bekostning af funktionaliteten, for du får naturligvis også her en omfattende stimulering.

G-punkt, skede og klitoris får alle sammen behagelig stimulering, så du er noget nær garanteret en kraftig orgasme.

Tag din vibrator med i bad

Satisfyer Pro G-spot Rabbit er trådløs med genopladeligt batteri, og så er den vandtæt – ideelt til dig, der godt kan lide selvforkælelse i bruse- eller karbadet. 

At den er vandtæt betyder desuden også, at den er let at rengøre.

Som med mange andre vibratorer får du en lang række forprogrammerede vibrationsmønstre. De forskellige mønstre varierer en del, så du kan uden tvivl finde et mønster, der får tændt godt op under dig.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Cecilie Kert
5/5

“Mere end det værd. Ingen tvivl. Jeg bruger den både alene og med min kæreste”

Karen
5/5

“Produktet er spændende, fordi den nye klitoris impulsstimulation sammen med vibratorfunktionen mod g-punktet giver fantastiske orgasmer.”

Fifty Shades of Grey | Greedy Girl G-punkts Rabbit Vibrator

Derfor anbefaler vi denne

Når det kommer til sexlegetøjsprodukter, har Fifty Shades of Grey-brandet kreeret en række få deciderede mesterværker, hvis du spørger os, og et af disse er ovenstående rabbit-vibrator.

Foruden at være æstetisk nydelig leverer rabbit-vibratoren i den grad nemlig, når det kommer til praktik, komfortvenlighed og funktionalitet, og vi er sikre på, at netop denne rabbit-vibrator vil kunne tage dit sexliv til nye højder.

Udstyret med separate motorer

Rabbit-vibratoren er udstyret med to separate motorer. Den ene er placeret i det fyldige kurvede skaft, mens den anden befinder sig ved kaninørerne.

At dildoen er udstyret med to motorer muliggør, at du individuelt kan kontrollere vibrationer i skaftet og kaninørerne, hvilket bevirker, at du let vil kunne ramme præcist de vibrationsniveauer, der får dig i stødet.

Byder på 3 vibrationshastigheder

Rabbit-vibratoren byder på 3 forskellige vibrationshastigheder og hele 9 forskellige vibrationsmønstre.

Med så mange kombinationsmuligheder tør vi godt love, at rabbit-vibratoren vil kunne levere vibrationer i mønstre og intensitetsgrader, som du og dit underliv vil elske!

USB-kabel og opbevaringspose medfølger

Med til dildoen følger et USB-kabel, som du skal bruge til opladning, samt en fin, diskret satin-pose til opbevaring.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Merete
5/5

“Har måtte købe 2 mere, efter den første. Da jeg måtte del oplevelsen med et par veninder også. Den gør underværker og som en veninde efterfølgende fortalte: Du har redet mit liv.”

Vibrator-æg
Det diskrete og frække valg

Med et vibrator-æg får du et let, diskret og lydsvagt sexlegetøj, som du kan bruge, uden nogen opdager det. 

Et vibrator-æg består af et rundt modul (ægget), som indsættes i skeden, og en fjernbetjening, enten med eller uden ledning. 

Ved hjælp af fjernbetjeningen kan du tænde og slukke for ægget samt justere intensiteten på dette.

Et vibrator-æg kan bruges alene eller sammen med en partner. Du kan eksempelvis overlade fjernbetjeningen til din partner, mens du har ægget oppe ude i offentligheden. Rigtig mange synes, at det er vildt pirrende og frækt, og vi gætter på, at din partner vil elske at kunne pirre dig ude blandt en masse uvidende mennesker. 

BSwish Bnaughty vibrator æg

Derfor anbefaler vi dette

Bswish Bnaughty Vibro æg - vibrator

Last updated: 2024-06-15 22:34:38

Der er gode anmeldelser over hele linjen til vibrationsægget fra B Swish. Brugerne er rigtigt begejstrede for det lille fjernstyrede æg, som fungerer fremragende til at give orgasmer, ligesom det er diskret nok til, at det kan bruges i det offentlige i en fræk og pirrende leg.

Trådløs betjening

Ægget er trådløst og derfor nemt at bruge uden irriterende ledninger. Med et trådløst æg kan du også lettere overlade styringen og fjernbetjeningen til din partner.

Lydsvag vibrator

Ægget bliver desuden rost for at være lydsvagt, hvilket betyder, at du uden bekymringer kan bruge det i det offentlige, hvis du skulle have lyst til det.

Ægget fås i flere forskellige farver – lige fra diskret sort til iøjnefaldende pink.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Caroline
5/5

“Super god til prisen, fungere lige som ønsket.”

Stinna
5/5

“Min mand og jeg kan virkelig få nogle frække lege, hvis vi f.eks. sidder og ser film el.l. Han kan fuldstændig tage kontrollen over, hvor tændt jeg skal blive og det plejer at ende med super fræk sex.”

Svakom Elva

Derfor anbefaler vi dette

Svakom Elva vibrator æg - guide til vibrator æg

Perfekt til brug i det offentlige

Er du særlig kinky og fræk, har du måske lyst til at prøve at bruge ægget imens du handler ind, går en tur i parken eller lignende. Ingen behøver vide, at du går rundt og bliver rigtig dejligt stimuleret, for de har ingen chance for at vide det.

Svakom Elva er nemlig yderst støjsvag, hvorfor ingen kommer til at spørge dig, hvorfor det lyder som om, at du har en elektrisk tandbørste i trusserne.

Luksus vibrator æg

Hvis du ikke har noget imod at spendere lidt ekstra på et lækkert vibrator æg, får du med Svakom Elva et yderst effektivt vibrator æg som giver en premium følelse. 

Intelligent Mode

Alle vibrator æg kan vibrere – ingen overraskelse der – men Svakom Elva kan til gengæld vibrere bedre end de fleste af konkurrenterne. Udover at du kan vælge mellem flere vibrationsmønstre, kan du aktivere det såkaldte ‘Intelligent Mode’, hvorefter ægget selv tager kontrollen og leverer vibrationer som minder om et rigtigt samleje. 

Du starter ud med et lidt pirrende forspil, inden tempoet bliver sat lidt op for en stund, indtil du til sidst får den helt store tur, som med sikkerhed resulterer i en lækker orgasme eller to. 

Hvis bare vibrator ægget kunne samle IKEA-møbler og hænge hylder op, så var der helt sikkert ikke længere brug for en mand i dit liv.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Sandra
5/5

“Dejligt æg. Man bliver godt tændt. Det er mega frækt at gå blandt andre mennesker. Kan ikke høres, hvis der er lidt larm”

Emilie
4.5/5

“God kvalitet. Rigtig lækkert æg, som kan bruges både derhjemme og ude. Ægget er stort set lydløst, så længe man ikke skruer fuldt op for vibrationerne, så det kan bruges i offentligheden.”

Fandt du noget?

Hvis du har været igennem vores liste og endnu ikke har fundet den rigtige vibrator, er næste oplagte skridt at tjekke det fulde udvalg ud. Du finder de mange vibratorer ved at trykke på knappen nedenfor.

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om vibratorer, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste vibratorer, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste analdildoer, bedste sexgynger, bedste vibrator æg, bedste buttplugs, bedste bækkenbundskugler, bedste brystklemmer og bedste dildoer.

Hvad er en vibrator?

Det virker måske som et dumt spørgsmål, men faktisk findes der så mange forskellige typer af vibratorer, at det kan være svært at sige noget helt generelt. Fælles for alle vibratorer er dog selvfølgelig, at de bruger vibrationer til at give dig nydelse af den ene eller anden art.

Vibrationer benyttes i vid udstrækning til behandling af ømme muskler og som massageværktøj til kroppen. Men vibrationer er også fremragende når det kommer til seksuel stimulering. De fleste der har prøvet en form for vibrator som sexlegetøj vil formentlig kunne nikke genkendende til, at vibrationer gør noget godt for kroppen, og med vibrationer er orgasmen sjældent særligt langt væk.

Hvilken vibrator er den rigtige for mig?

Der findes et virkelig stort udvalg af vibratorer. En vibrator er derfor ikke bare en vibrator. Der findes vibratorer målrettet stimulering af klitoris, stimulering af skede, stimulering af g-punkt og endda vibratorer som stimulerer det hele på én gang.

Hvilken vibrator der er den rigtige for dig afhænger derfor af, hvad du gerne vil stimulere. Og måske også, om den skal bruges alene eller med en partner.

Et vibrations æg er eksempelvis et godt stykke voksen legetøj for par der gerne vil eksperimentere med frække lege i det offentlige, eller som finder det pirrende at overlade styringen og fjernbetjeningen til en anden, som på den måde overtager kontrollen over nydelsen.

Overvejer du en vibrator fordi du vil være sikker på en orgasme HVER GANG, så anbefaler vi en Magic Wand som af mange bliver rost for netop evnen til at levere orgasme hver eneste gang. En Magic Wand er måske lidt dyrere end andre vibratorer, men baseret på andre kvinders anmeldelse af staven, så får du rigtig meget nydelse for pengene.

Vil du gerne starte forsigtigt ud med en ny vibrator, så er en klitorisvibrator relativt let at gå til, fordi den er simpel at bruge, lille af størrelse og tilgængelig for ganske få penge. 

Hvor meget larmer en vibrator?

I langt de fleste tilfælde ikke særligt meget. De fleste vibratorer er nemlig designet til at larme så lidt som overhovedet muligt. Det betyder at du kan bruge din lydsvage vibrator så ofte du har lyst, vel at mærke uden din nysgerrige nabo kan lytte med.

Det er dog ikke alle vibratorer der er støjsvage, og afhængigt af hvor du bor og hvor diskret du ønsker at være, kan du med fordel læse anmeldelser af vibratoren inden du køber. Støj er nemlig en vigtig faktor for mange, og derfor et kritisk punkt når folk skal anbefale en vibrator.

De vibratorer der larmer skyldes ofte enten dårligt design, eller fordi den er udstyret med ekstra kraftigt vibrationslegeme. Kraftige vibrationer kan give ekstra stor nydelse, men du bør måske overveje hvor lydtætte dine vægge er, inden du investerer i en brummende vibrator.  

Hvad skal en vibrator koste?

Som du måske har bemærket, så kommer vibratorer i mange forskellige prisklasser. Lige fra de billigste af plastik, til de dyreste af metal. Men hvor meget skal du ofre for en god vibrator?

Ligesom med så mange andre produkter, så hænger pris og kvalitet sammen. Typisk vil en dyrere vibrator have flere funktioner, et pænere design eller være af et mere lækkert materiale, end de billigere varianter. Det betyder dog ikke, at den billige ikke kan være ligeså god for dig. Når alt kommer til alt handler det jo bare om behagelige vibrationer, og det kan langt de fleste levere uanset prisen.

Hvis du ikke har erfaring med vibratorer fra tidligere, anbefaler vi at du starter småt ud. Køb en vibrator til fornuftige penge, så du kan prøve om den er noget for dig, inden du bruger hele opsparingen på en vibrator lavet af guld og ædelsten.

Vi håber, at du er blevet klogere og er klar til at vælge

Der findes rigtigt mange vibratorer og det kan være svært at vælge den rigtige, hvis man er ny indenfor feltet. 

Vores bedste råd er nok at prøve sig frem. Nu har du formentlig læst guiden her og dermed fået et overblik over de forskellige afskygninger vibratorene kommer i – næste skridt bliver at vælge den du umiddelbart passer bedst til dit behov og så simpelthen bare få bestilt og prøvet din nye vibrator af. 

Hvis du prøver dig frem i jagten på den rigtige vibrator anbefaler vi selvfølgelig, at du starter med en af de billigere varianter, så du ikke bruger en formue på en vibrator som ikke falder i din smag, og derfor bare ender med at samle støv i natskuffen. 

Der findes mange flere vibratorer end dem vi har anbefalet her i artiklen. For et mere komplet overblik anbefaler vi, at du kigger på følgende sider

Begge er anerkendte webshops og førende indenfor deres felt. Held og lykke med jagten på en ny vibrator!