Viser alle 60 resultater

Viser alle 60 resultater

Se vores store udvalg af vibrator-æg

Ovenfor finder du vores store udvalg af vibrator-æg. Udvalget tæller mange forskellige brands og et utal af vibrator-æg med forskellige funktionsmuligheder.

Uanset om du er til en budgetvenlig udgave, der kun lige kan det fornødne, eller om du ønsker et hypersmart vibrator-æg med mange funktioner, der kan betjenes fra en smartphone, så har vi, lige hvad du søger.

Hvad er et vibrator-æg?

Et vibrator æg er en lille vibrator, der tager form som et æg. Ægget er beregnet til at blive indført vaginalt, hvor det kan give brugeren stor nydelse grundet vibrationerne, som kan styres via en tilsluttet eller trådløs fjernbetjening. I nogle tilfæde kan vibrationerne også styres via en app til ens smartphone.

Med et vibrator-æg kan man virkelig pifte sexlivet op. Ægget er nemlig meget lille og diskret, og man kan derfor uden problemer bære ægget i offentligheden.

Rigtig mange synes, det er vildt frækt at bevæge sig ud i offentligheden med et æg oppe i sig, som ens partner får fornøjelsen af at styre.

Og det er ikke kun vedkommende, der har ægget oppe, der finder en sådan oplevelse fræk. Partneren, der styrer fjernbetjeningen, vil uden tvivl også nyde at have magten. Sandsynligvis vil partneren føle sig som en gud, der med få klik kan få vedkommende, der har ægget oppe, til at spjætte lystigt og liderligt.

Vil du se mere sexlegetøj?

Hvis du vil se mere sexlegetøj end blot vibrator-æg, så gå gerne på opdagelse i nogle af vores andre kategorier.

Tjek for eksempel vores frække buttplugs, dildoer, g-punktsvibratorer, sexmaskiner eller sexmøber.