Viser 1–160 af 186 resultater

Viser 1–160 af 186 resultater

Stort udvalg af de populære rabbit-vibratorer

Ovenfor finder du vores store udvalg af rabbit-vibratorer, som i løbet af de seneste år er blevet utroligt populære. Dette er de uden tvivl, fordi de leverer hele pakken, når det kommer til tilfredsstillelse. Med en rabbit-vibratorer mærker man nemlig både dejlig penetration af skeden samt stimulans af klitoris.

En rabbit-vibrator kaldes for en rabbit-vibrator grundet dens form, der med lidt god vilje ligner en kanin. En rabbit-vibrator har nemlig to fine ører, som kan stimulere klitoris med små fine vibrationer.

Som du kan se, findes der mange forskellige rabbit-vibratorer, og de varierer en hel del, hvad angår størrelser og funktionsmuligheder. Nogle rabbit-vibratorer har ganske få vibrationsindstillinger, mens andre har så mange funktionsmuigheder, at man nærmest bliver helt rundtosset.

Uanset hvilke krav du stiller til din kommende rabbit-vibrator, garanterer vi, at vi minimum har en håndfuld, der kan imødekomme disse krav. Hvis du ikke tror på os, så kan du jo bare tjekke vores enorme udvalg ud.

Kan bruges både i forbindelse med samleje og onani

Du er sikkert bevidst om, at en rabbit-vibrator kan bruges til onani, men faktisk kan den også fungere udmærket som rekvisit til teaterforestillingen ‘et yderst vellykket samleje’.

Sagen er den, at rigtig mange samlejer slutter, når manden er kommet, og dette er desværre ganske ofte før, kvinden er nået i mål. Dette er en skam og faktisk også lidt unfair, hvilket en del mænd heldigvis har fundet ud af.

Derfor er det i en del forhold kutyme, at man finder lidt legetøj frem, når manden har skudt sin ladning af, hvis dette er sket før, kvinden er blevet tilfredsstillet. Med legetøjet hjælpes kvinden i mål, og først der slutter samlejet.

Foruden at en rabbit-vibrator kan hjælpe kvinden i mål, kan den også bruges, mens manden pentrerer kvinden. Mange rabbit-vibratorer kan vibrere i både “ørerne” og dildo-delen, og hvis dette er tilfældet for den vibrator, du køber, kan du lade dildoen stimulere din klitoris med vibrationer, mens din sexpartner penetrerer dig.

Vil du se mere sexlegetøj?

Hvis du vil se andet sexlegetøj end en rabbit-vibrator, så kan det sagtens lade sig gøre. Hos Temptations.dk har vi nemlig et yderst bredt udvalg og mange spændende produkter på hylderne.

Hvad med eksempelvis at tjekke vores sexmaskiner, g-punktsdildoer, sugekopsdildoer, sexgynger eller glidecremer?