Viser 1–160 af 325 resultater

Viser 1–160 af 325 resultater

Leder du efter en dildo med sugekop?

Hvis du er på udkig efter en dildo med sugekop, så er du landet det helt rette sted. Ovenfor finder du nemlig et utal af sugekopsdildoer.

Udvalget tæller mange forskellige størrelser, brands og former, så der skal nok være minimum en håndfuld dildoer, der kan tilfredsstille dig ud over det sædvanlige.

Det er ikke noget tilfælde, at vi har et så stort udvalg af sugekopsdildoer, som vi har. Det skyldes ganske enkelt, at vi hos Temptations.dk ønsker at være for alle, og hvis man skal være det, mener vi, at det er vigtigt med et varieret produktudvalg, hvor der virkelig er noget for enhver smag.

Hvis du endnu ikke har leget med en dildo før, og du er på udkig efter din allerførste af slagsen, anbefaler vi, at du vælger en af de mindre modeller for lige at se, om det overhovedet er noget for dig.

Når du har vænnet dig til den, kan du nemt mærke, om du har lyst til at prøve noget større, og hvis du har det, ved du jo, hvor vi befinder os, ikke?

Hvorfor er en sugekopsdildo smart?

En dildo med sugekop er smart, fordi sugekoppen muliggør, at dildoen kan monteres på flade overflader. Dette giver en række anvendelsesmuligheder, som man ikke har med en almindelig dildo, som man er nødt til føre ind og ud af sig selv med hånden.

Med en sugekopsdildo kan man blive taget hårdt af sin dildo i doggystyle, eller man kan ride den, indtil det snurrer dejligt i underlivet. Faktisk er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke anvendelsesmuligheder man har med en sugekopsdildo.

Lyst til at se mere sexlegetøj?

Hvis du har lyst til at kigge på andet sexlegetøj end en sugekopsdildo, så kan det i den grad lad sig gøre hos os.

Hos Temptations.dk har vi nemlig stort set alt inden for denne niche.

Tag eksempelvis et kig på vores frække dildo-vibratorer, brystklemmer, piske, blindfolds eller sexgynger.