Viser alle 78 resultater

Viser alle 78 resultater

Stort udvalg af blindfolds og masker

Hos Temptations.dk finder du et stort udvalg af masker og blindfolds fra flere af de største danske forhandlere af sexlegetøj på nettet. Du finder adskillige typer af masker og blindfolds i flere forskellige prisklasser og størrelser – lige fra det helt uskyldige bind til øjnene til en kinky BDSM-maske.

Vi indhenter priser og produkter fra adskillige store webshops med sexlegetøj, hvorefter vi viser dig det samlede udvalg her hos os. I praksis betyder det, at du slipper for at finkæmme internettet for at finde den rigtige maske eller det perfekte blindfold – det arbejde har vi gjort for dig, så du kan spare tid og energi. Udover tid kan du også spare penge. Skulle der være mere end én forhandler af det samme produkt, kan du trykke ind og få vist samtlige forhandlere og priser på en overskuelig liste, så du selv kan vælge hvor og til hvilken pris du vil købe.

Blindfold – et frækt krydderi til sexlivet

Selvom det kan være rart at se på sin partner, imens man har sex, kan det modsatte også være helt fantastisk. Med et blindfold bliver du berøvet synssansen, hvilket skærper dine resterende sanser. Når du ikke kan se, vil du fx opleve at du mærker meget mere, så selv små berøringer føles ekstra dejlige.

Der er desuden også noget frækt i at overgive sig og lade sin partner tage styringen. Med bind for øjnene kan du ikke se hvad din partner foretager sig. I stedet kan du bare ligge og afvente, hvad der skal ske.

Hvis du endnu ikke har prøvet at have sex med et blindfold på, er det på tide at få det gjort!

Se også alle vores andre produkter

Vi har et kæmpe udvalg af produkter her hos Temptations – tjek det selv ud ved at bruge menuen i toppen af siden, eller benyt vores søgefunktion og indtast hvad du leder efter.

Udover bondage sexlegetøj har vi også et stort udvalg af fleshlights, penisringe, sexmøbler og sexspil.