Viser alle 45 resultater

Viser alle 45 resultater

Find din nye bondage paddle her

Der er temmelig mange paddles til bondage at vælge imellem her hos os. Årsagen til det store udvalg er ikke, at vi har en kæmpe fleretagers lagerbygning, som koster os hele vores omsætning i husleje, men at vi ikke er en traditionel webshop.

Vores side fungerer på den måde, at vi automatisk indhenter produkter fra flere af de største danske forhandlere af sexlegetøj, hvorefter vi samler det hele hos os. For dig betyder det, at du let kan få et overskueligt overblik over udvalget af fx paddles, uden du behøver bruge tid på at gennemgå sortimentet hos tre-fire forskellige forhandlere.

Vi sørger tilmed også for, at du ikke betaler mere end højst nødvendigt for din SM paddle. I tilfælde af at der er mere end én forhandler af det samme produkt, kan du trykke dig ind og få præsenteret samtlige priser hos de webshops, vi samarbejder med. Herefter står det dig frit for, om du vil vælge den bedste pris, eller om du vil foretrække at handle hos den sexshop, du kender.

Derfor skal du vælge en SM paddle

For mange der dyrker bondage og BDSM, står valget ofte mellem en pisk eller en paddle. Men hvorfor så vælge den ene fremfor den anden? Formålet med dem begge er det samme, men der er alligevel forskel. Vi har allerede berørt emnet i vores guide til bondage som du kan læse her.

Kort sagt kan forskellen dog koges ned til følelsen, smerten og lyden der kommer, når du bruger en paddle fremfor en pisk. Om man er til det ene eller det andet er en smagssag, så det vil vi lade være op til dig.

Tjek lige hvad vi ellers har

Nu hvor du alligevel er her, kan du passende smutte forbi ind af vores mange andre kategorier indenfor sexlegetøj. Se blandt andet vores udvalg af kondomer, pocket pussies, sexdukker til kvinder og penisringe.