Analdildo - sexlegetøj

Analdildo – Se vores bud på de 6 bedste analdildoer

Ligesom kvindens vagina og mandens penis er tætpakket med nerver, der giver en fantastisk dejlig følelse ved berøring, er anus også et mekka for nydelse, og med en god analdildo vil du kunne blive stimuleret analt, som du end ikke kunne forestille dig. Men hvad er en god analdildo? Det giver vi vores bud på i denne artikel, hvor vi præsenterer vores bud på 6 bedste.

De 6 bedste analdildoer

Herunder følger vores oversigt over de, efter vores mening, 6 bedste analdildoer. Listen er i vilkårlig rækkefølge. Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes fremgår forhandlernes aktuelle priser på de 6 analdildoer.

Udvælgelsen tager afsæt i produktanmeldelser, tests, udført af andre, og vores samlede vurdering af de enkelte analdildoer. I vores bedømmelse har følgende parametre været vigtige: Kvalitet, form, funktionalitet, materialevalg og pris. 

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links, altså sponsorerede links, i artiklen,.

Analdildo – sæt med 3 størrelser

Derfor anbefaler vi dette

bedste analdildo kvinder - You2Toys
Ingen priser tilgængelige

Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med analdildoer, så er der masser af nydelse at hente i dette sæt fra You2Toys. 

3 dildoer i forskellige størrelser

Du får nemlig 3 dildoer i forskellige størrelser, så du kan vælge hhv. en lille, medium eller stor dildo efter behov. 

De 3 størrelser gør også sættet til et ideelt begyndersæt. Som begynder kan du starte med den mindste i sættet og arbejde dig op i størrelse undervejs. På den måde kan du nå at vænne dig til følelsen uden at blive overvældet. 

Sættet får især ros for dildoernes ujævne overflader, som giver ekstra nydelse ved brug. 

Alle 3 dildoer er udstyret med sugekop så du kan sætte dem fast på gulv eller væg. Sugekoppen sørger også for, at dildoen ikke forsvinder op under brug.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Carsten
5/5

“God start. God for både begynder og lidt mere “trænede” :-)”

Aspiranten
4/5

“Min introduktion til anallegetøj blev dette flotte introduktionssæt. Den mindste blev indtil videre stillet i venteposition, hvorimod nr 2 straks blev underkastet en “indgående” undersøgelse. 

Første indtryk er en behagelig overflade uden lugte og en passende hårdhed på dildoen. 

Efter en hurtig rengøring af både den og jeg, gik turen til afprøvningszonen. Efter en passende indsmøring i den medkøbte vandbaserede, gled det hele på plads som det skulle.

Og det må siges, den føltes godt. Rigtig godt endda. Det markerede hoved var til at mærke hele vejen fra ring til bund, pirrende uden at virke overvældende”

Analbeads – Analkæde med vibrator

Derfor anbefaler vi denne

Bedste analdildo kvinde - anal_fantasy_collection_power_beads
Ingen priser tilgængelige

Hvis du er på jagt efter en følelse, som en almindelig penis ikke kan levere, så bør du overveje en analkæde. 

Analkæde giver ekstra stimulation

En analkæde adskiller sig fra en analdildo ved at bestå af kugler, som fungerer fremragende til analstimulation. 

Kuglerne i denne kæde er i øvrigt af en beskeden størrelse, som vil gøre den ideel for nybegyndere og stadigvæk sikre, at den er effektiv for de mere rutinerede. 

Ekstra stimulation fra vibrator

Analkæden er udstyret med vibrator, som let tændes og slukkes fra bunden af håndtaget. Det er især vibrationerne, som bliver rost af brugerne, der er svært begejstrede for analkæden, og som derfor kvitterer med fem stjerner over hele linjen.

Analkæden er desuden vandtæt og kan derfor sagtens være en del af et frækt brusebad. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Lone Schjerlund
5/5

En rigtig god anal vibrator, har prøvet andre med vibrator i, men dem skal man holde inde for ellers smutter de ud.
Denne her bliver inde, og kuglerne er fantastiske når man kører den ud og ind, jeg kommer hver gang jeg bruger den, med eller uden en partner, vil stært anbefale hvis man er til anal sex.

Lone”

LELO Ella – G-punktsdildo

Derfor anbefaler vi denne

G-punkts dildo - analdildo kvinder
Ingen priser tilgængelige

Du har med sikkerhed hørt om det mystiske, sagnomspundne og næsten magiske sted i kvindens anatomi – G-punktet.

Ram G-punktet

En af årsagerne til, at de fleste kun har hørt om G-punktet og aldrig selv oplevet at blive stimuleret der, er, at det ikke er let at finde frem til. 

Det kan det dog blive med denne særlige G-punktsdildo, som er designet specifikt til at stimulere det punkt i anus, som skulle give magiske orgasmer. 

Dildoen er også ekstremt effektiv for mænd, som kan se frem til massage af prostata – en oplevelse ingen mænd bør være foruden. 

Dildoen fungerer i øvrigt også fremragende som almindelig dildo.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Rose
5/5

“Lækker dildo. Den har en skøn blød overflade men er fin hård og virkelig god til at ramme g-punktet med 🙂 
Absolut plus herfra og ikke sidste LELO produkt jeg vil anskaffe mig :)”

moeller
5/5

“Dette produkt er det bedste køb, jeg til dato har gjort. Ikke nok med at selve kvaliteten og udseendet er i top, så er der lige pludselig en helt ny verden, der har åbnet sig for os.

Den er så fin og elegant. Selve overfladen er enormt lækker og den er nem at gøre ren.
Den gør lige præcis hvad den skal og så lidt mere. Det er orgasmegaranti hver gang og det er ikke kun den ene part, som synes den er sjov at lege med.
Helt igennem genialt produkt! Kan anbefales på det varmeste både af mig og kæresten!”

Sinful BumBum buttplug – sæt med 3 plugs

Derfor anbefaler vi dette

sinful bumbum silicone buttplug - analdildo kvinder

Last updated: 2024-06-12 03:32:30

Teknisk set er der her ikke tale om en analdildo, men derimod buttplugs. Vi har valgt at medtage disse på listen, da de har samme formål som en analdildo – nemlig analstimulation!

Gode plugs til nybegnderen eller til opvarmning for den øvede

I sættet her får du 3 plugs i forskellige størrelser. Det muliggør, at du kan starte stille og roligt og sørge for at blive varmet godt op – eventuelt inden analsex med din partner. 

Denne type analdildo kaldes for en buttplug. Er det noget i den stil, du leder efter?

–> Se vores guide til buttplugs her!

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Kasper
5/5

“Dette sæt har alt hvad man kan ønske sig af buttplugs. 

Materialeforarbejdningen er i top uden ujævnheder og mærker af nogen art. Materialet, som de er lavet af, er silkeblødt og føjeligt, men stadig fast nok til at give god kontrol. 

De tre størrelser er fint tilpasset hinanden og giver mange muligheder, og de tre plugs er nemme at holde rene og fremtræder ikke vulgære. Hvis de blev væk ville vi købe et sæt magen til igen.”

H.S.
5/5

“De lækre plugs er gode at bruge sammen. Min kæreste havde ikke prøvet anal plugs før så på den her måde var der noget for os begge. Hun har også prøve at bruge den store som dildo, det var også frækt. 

Materialet overrasker virkelig positivt og de føles meget dyrer end de er. De er glatte og lækre og nemme at vaske bagefter.

Top anbefalinger herfra!”

Baseks Slimline

Derfor anbefaler vi denne

Baseks slimline analdilo - guide til analdildo til mænd
Ingen priser tilgængelige

Er du nybegynder, kan du med fordel starte lidt stille ud med en analdildo fra Baseks. 

Dildoen er blød i materialet og slank i størrelsen, hvorfor den er ideel til dig, der ikke har meget erfaring med analstimulering, eller dig der skal have en dildo, der kan varme dig op inden analsex.

Analdildo med sugekop

I bunden af dildoen er der en sugekop, som fungerer som stopklods og dermed sikrer dig, at den ikke smutter op, hvor du ikke længere kan nå den. 

Sugekoppen kan også bruges til at sætte dildoen fast på glatte overflader, hvilket muliggør, at du kan lade dildoen penetrerer dig analt, mens du indtager forskellige frække stillinger. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

NyNumse
4/5

“Det er en fantastisk begynder dildo”

B-Boy
4.3/5

“Dejlig lille dildo til opvarmning. Kommer godt i bund og giver god fylde uden at være ubehagelig. Brug Sinfuls egen anal glidecreme, så er brugen en leg. Mange roser fra mig.”

Vaginal- og analdildo

Derfor anbefaler vi denne

Ingen priser tilgængelige

Vi indrømmer gerne, at denne dildo ved første øjekast kan virke en smule intimiderende at se på. Fik vi at vide, at der var tale om et torturredskab, havde vi formentlig troet på det. 

Men hvis du undlader at lade dig skræmme af udseendet og investerer i denne satan, så kan du se frem til himmelske seksuelle oplevelser.

Dildo til stimulering af vagina og anus

Med dildoen får du nemlig ikke bare stimulering af anus. Dildoen er nemlig designet, så den kan bruges vaginalt samtidigt. Der er altså med andre ord nydelse i begge huller.

Den vandtætte dildo med vibrator kommer med 7 forprogrammerede vibrationsindstillinger. Derudover er der små kugler i skaftet, som kan rotere indvendigt, hvilket giver en helt særlig og behagelig følelse. 

Har du brug for at se på flere analdildoer, inden du beslutter dig? Intet problem! Tryk på knappen nedenfor, og du vil blive præsenteret for det store og omfattende udvalg af analdildoer – alle i god kvalitet til en fornuftig pris. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om analdildoer, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste analdildoer, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste sexgynger, bedste vibrator æg, bedste bundløse trusser, bedste klitorisvibratorer, bedste sexmaskiner, bedste buttplugsbedste dildoer og bedste glidecremer.

Hvad er en analdildo?

En analdildo er helt simpelt en dildo, men i stedet for at bruge den vaginalt, skal den bruges analt. En analdildo adskiller sig således ikke nødvendigvis fra en almindelig dildo, men der kan dog være forskelle som eksempelvis en sugekop eller en fod som sikrer, at du ikke mister legetøjet “deroppe”. 

Selvom du måske allerede har en almindelig dildo, kan det være en fordel at have en som du udelukkende bruger analt. Selvom du vasker, rengør og afspritter legetøjet efter brug er der stadig en lille risiko for, at bakterier kan blive siddende. 

Bakterier fra endetarmen skal helst ikke i nærheden af kvindens underliv, da det kan give infektion. Det er ingen katastrofe hvis det skulle ske, men bestemt heller ikke noget vi mener du behøver prøve. 

Buttplug eller analdildo – hvad skal jeg vælge?

Begge stykker legetøj bruges rigtigt nok til analstimulation, men derudover er der faktisk ret stor forskel på måden de to bruges. 

En analdildo vil typisk bruges på samme måde som en almindelig dildo, bare i numsen i stedet. Stimulering foregår ved at køre dildoen ind og ud. 

En buttplug er en smule anerledes i brug, for normalt bevæger man den ikke synderligt når den først er sat op. I stedet lader man sin buttplug sidde imens man fokuserer på andre ting. 

Almindelig sex med en partner kan være rigtig frækt med en buttplug i numsen og udformningen på pluggen gør det muligt. Det samme vil dårligt kunne lade sig gøre med en analdildo da denne er anerledes udformet og derfor risikerer at ryge ud eller smutte op i endetarmen under sex.

Hvis du beslutter dig for en buttplug, så tag et kig på vores guide her.

Hvad skal jeg ellers bruge?

Du har fået fat i en analdildo – fint! Så langt, så godt. Men du mangler måske stadig en af de vigtigste ingredienser – nemlig glidecremen. 

Ved vaginalt samleje kan kvindens underliv selv producere naturlig smørelse, men samme smarte funktion er vi desværre ikke udstyrret med i anus. Derfor er det virkelig vigtigt, at du husker glidecremen – også selvom du har set i pornofilm, at mændene banker deres store vedhæng op i kvinden uden forberedelse eller fugt. Men tro os – den fejl begår du kun én gang. 

Spyt, lotion, solcreme eller solsikkeolie kan måske virke som en smart og billig løsning, men intet af førnævnte er lavet til formålet, og der er derfor en risiko for, at noget kan gå galt. 

Så gentag efter os: Glidecreme, glidecreme, glidecreme. – Godt!

Alene eller sammen med en partner

Sexlegetøj er sjovt alene. Sexlegetøj er endnu sjovere med en partner. 

Når du på et tidspunkt har fået fat i din nye analdildo kan du overveje om du vil bruge den alene eller sammen med en partner. 

Mange vil finde det frækt at eksperimentere analt, men det er ikke alle. Det kan derfor være en fordel at forsøge at tage temperaturen hos din sexpartner inden du finder en stor sort penis frem fra natskuffen. Sørg i hvert fald for lige at briefe din partner inden.

Især mænd kan have behov for lige at se sig selv i spejlet inden de er klar til at få en analdildo op. Det er noget med seksualitet og sådan – vi mænd kan være lidt fjollede på det punkt. 

Som med det meste andet sexlegetøj, så kan det være en tiltrængt opkvikker til sexlivet, så der er bestemt ingen grund til ikke at indlemme din partner i dit anale eventyr. 

Er analsex noget for mig?

Det kan være svært at vide, om man kan lide noget før man har prøvet det. Det samme gør sig gældende med analsex, som altså ikke nødvendigvis er for alle. Derfor kan det være en fordel at prøve det af alene, i dit eget tempo, inden en eventuel partner får lov til at være med. 

Tag rigeligt med tid ud af kalenderen, sluk mobilen, luk døren så du ikke bliver forstyrret af katten, og husk så rigeligt med glidecreme. Giv dig god tid med projektet, og husk på, at som med det meste andet nye, så skal man lige vænne sig til det. 

Der er ingen der siger, at orgasmerne skylder ind over dig som tsunamier de første gange du prøver analsex. 

Når du har fået prøvet analsex af alene, vil du med garanti være klogere på, om det er noget for dig. Hvis ja – fedt! Din partner vil sikkert glæde sig over at I nu har noget nyt at prøve af sammen. 

Kan du derimod ikke lide det, så er der ingen skade sket. Vask dildoen grundigt, hæld kogende vand over den så den er desinficeret, og så har du en ekstra dildo til vaginalt brug.

Er en analdildo kun for kvinder?

Nej, bestemt ikke! Anatomisk er mænd og kvinder mere eller mindre ens i den bagerste kanal, hvorfor legetøjet som skal bruges til stimulering er nøjagtigt det samme. 

Og så alligevel ikke. For mænd og kvinder er nemlig ikke 100% ens deromme, og særligt mænd kan have fordel af en speciel analdildo som kan stimulere det mandlige G-punkt – det sted der også kaldes for prostata. 

Er du mand kan det derfor være en fordel at finde en dildo specifikt lavet til din mandlige anatomi – vi hjælper dig gerne på vej, så se vores store guide til analdildoer til mænd her.

Husk at rengøre legetøjet efter brug!

Særligt når sexlegetøj bruges analt er det en god idé med en grundig rengøring efter brug. 

Det er heldigvis ganske simpelt og hurtigt klaret, for langt de fleste analdildoer kan let renses med varmt vand og sæbe. Hvis det ikke er helt nok for dig, så kan du faktisk også købe en sexlegetøjsrens her.
Det eneste du skal gøre er at spraye rengøringsmidlet på, lade det sidde i omkring 10 sekunder, skylle med varmt vand og Voila! – Så er det klar igen til næste gang. 

Analdildo til nybegynder

Hvis det er første gang du skal prøve kræfter med en analdildo, anbefaler vi at du starter lidt forsigtigt ud, og undlader at lade dig friste af en 23 cm lang bandit med en omkreds som en tennisbold. 

Det er muligt, at du med tiden nok skal nå helt derop, men til at starte med er det en fordel at vælge en lidt mindre analdildo, så du kan vænne dig til følelsen. 

Det anbefales også, at din første analdildo er glat i strukturen, igen for at gøre oplevelsen mindre overvældende og lettere at gå til. Når du er mere erfaren kan du uden problemer vælge en dildo der er mere ujævn, rillet eller noget tredje.