Viser alle 28 resultater

Viser alle 28 resultater

Stort udvalg af analkæder

Hos os finder du analkæder i mange forskellige størrelser og former. Uanset om du er nybegynder eller øvet i leg med analkæder, kan du, hos os, finde noget, som imødekommer dine behov helt perfekt. Vi har nemlig et stort, varieret udvalg med noget for enhver smag.

At vi har et så stort udvalg, som vi har, er intet tilfælde. Tværtimod er det yderst overlagt, og forklaringen er således, at vi hos Temptations ønsker at være for alle, og hvis man skal være det, mener vi, at det er vigtigt med et stort og manfoldigt udvalg, hvor der både er noget for dem, der endnu ikke har leget super meget med sexlegetøj, og så dem, der på CV’et kan skrive, at de op til flere gange har hængt på et kors og fået pisk i forbindelse med seksuelle udskejelser.

Sådan bruges en analkæde

Noget, der kenderegner langt de fleste analkæder, er, at de gradvist bliver større, jo længere man bevæger sig mod den ring, der sidder i enden.

Denne særlige konstruktion gør, at man som bruger gradvist kan vænne sig til, at kæden bliver større og større.

Man bestemmer selv, hvor mange kugler man ønsker at føre op i sig. Der er dermed ingen, der forlanger, at man skal bruge en kædes fulde længde.

Hvis du får mest ud af at bruge 40 % af din analkæde, er det naturligvis bare det, som du skal gøre.

Hvis du er nybegynder, anbefaler vi, at du starter blidt ud. Du kan starte en session med en enkelt eller to kugler, og når du har vænnet dig til at en eller to kugler oppe, kan du prøve at føre flere op. Hvis det bliver endnu mere magisk, fortsætter du bare, indtil følelsen vender.

Når du skal føre kuglerne op i dig, anbefaler vi, at du gør dette med den ene hånd, mens du spreder ballerne med den anden.

Langt de fleste af os er yderst stramme i numsen, hvorfor det i begyndelsen kan være lidt pinefuldt at få ført noget op. Vi anbefaler derfor altid, at du benytter analglidecreme sammen med analkugler eller andet sexlegetøj til det anale område.

Der er stor forskel på præferencer. Nogle mennesker foretrækker at have kæden siddende oppe i sig selv under samleje eller onani, mens andre er til bevægelse, hvor kæden føres ind og ud af røven. Find ud af, hvad du er til, og praktisér dette.

Når du har brugt analkæden, gør du klogt i at rense og rengøre den grundigt. Vi anbefaler i den sammenhæng specielle produkter til rengøring af sexlegetøj.

På udkig efter andet end en analkæde?

Hvis du er på udkig efter noget andet end en analkæde, så kan du stensikkert finde, hvad du søger, hos os.

Vi har nemlig mere eller mindre ALT inden for sexlegetøj.

Øverst på siden kan du søge dig frem til, hvad du mangler. Hvis du ikke søger så målrettet, inspirerer vi dig gerne ved at nævne et par kategorier, der er værd at tjekke ud: Analdildoer, analvibratorer, rabbit-vibratorer, buttplugs og frækt lingeri.