Viser alle 74 resultater

Viser alle 74 resultater

Glidecreme til analsex

Hvis man ikke ved bedre, kan man sagtens fristes til at tro, at det er ligegyldigt hvilken glidecreme man bruger til analsex. Det er ikke helt forkert, men heller ikke fuldstændigt korrekt, for skal det gå helt rigtigt og sikkert til, er der ingen vej udenom en decideret glidecreme til analsex.

Den største forskel på glidecreme til analsex og almindelig glidecreme er konsistensen. Almindelige glidecremer vil typisk være tyndere i konsistensen og minde mere om sekretet som fugter kvindens skede. Anal glidecreme er væsentligt tykkere i sin konsistens og dermed også blødere og glattere at have med at gøre. Det er en fordel, når det gælder analsex, for deromme er der nemlig ingen naturlige former for smørelse.   

Stort udvalg af anal glidecreme

Vi har anal glidecreme i adskillige prisklasser fra flere af de mest populære mærker. Vi har blandt andet mærker som Eros, Pjur og Fifty Shades of Grey.

Du kan med fordel benytte vores filter øverst på siden. Her kan du indtaste hvilket prisleje du går efter og eventuelt også vælge kun at få vist anal glidecreme på tilbud.

Vores store udvalg af glidecreme til analsex skyldes, at vi har produkter fra adskillige danske sexshops samlet hos os. Vi indhenter nemlig automatisk produkter og priser, hvorefter du let og overskueligt kan danne dig et overblik hos os. Du kan også spare penge ved at bruge os, for vores system sammenligner også priser fra de mange forhandlere, hvorefter du vil blive præsenteret for den bedste. Dårlige nyheder til tilbudsjægeren der nyder at gå på jagt, men fremragende for dem der ikke gider bruge timevis på at finde den bedste pris på nettet.

Hvad kan vi ellers hjælpe dig med?

På Temptations.dk har vi stort set alt indenfor sexlegetøj. Se blandt andet også vores udvalg af buttplugs, sexmaskiner, glasdildoer og sugekopsdildoer.