Viser alle 34 resultater

Viser alle 34 resultater

Stort udvalg af silikone glidecremer

Skal du bruge en silikonebaseret glidecreme, er du kommet til det helt rigtige sted! Her hos Temptations har vi et stort udvalg af lækre silikone glidecremer i alle prisklasser fra de mest populære producenter.

Find fx glidecremer fra Eros, Pjur og Durex, samt mange flere.

Hvorfor skal jeg vælge en silikonebaseret glidecreme?

Vandbaserede glidecremer er ofte billigere end de silikonebaserede, så hvorfor vælge den dyre løsning?

Først og fremmest afhænger det af, hvad glidecremen skal bruges til. Skal den bruges sammen med kondom eller sexlegetøj, skal du gå i en stor bue udenom den silikonebaserede glidecreme, da denne risikerer at nedbryde materialet på din dildo eller kondomet, som risikerer at briste.

Det er dog ikke alle typer af sexlegetøj, som ikke må komme i kontakt med en silikonebaseret glidecreme. Faktisk er det kun sexlegetøj lavet af silikone, som risikerer at blive nedbrudt. Har du en dildo, buttplug eller lignende af metal eller glas, som skal bruges sammen med glidecremen, er der ingen grund til bekymring.  

Skal du derimod bruge glidecremen i forbindelse med et helt almindeligt og ordinært samleje, finder du næppe en bedre glidecreme end den silikonebaserede. Du får både en blødere og tykkere konsistens, samtidig med at holdbarheden er bedre end ved det vandbaserede alternativ.

Vand fordamper som bekendt på huden og derfor risikerer du at skulle stoppe op undervejs og tilføre ny glidecreme, hvis du bruger den vandbaserede af slagsen. Silikone er derimod ikke noget der som sådan fordamper, hvorfor den holder væsentligt længere i brug.

Vil du se hvad vi ellers har at byde på?

Der findes (forhåbentligt) ikke noget sexlegetøj som ikke findes på vores side. Vi har nemlig gjort et stort nummer ud af at have så stort og omfattende et udvalg som muligt, så du altid kan finde hvad du leder efter.

Se gerne vores udvalg af analkæder, analvibratorer eller sexgynger.