Viser alle 51 resultater

Viser alle 51 resultater

Få en større penis med en penispumpe

”Hvordan får man en større penis?” – sådan lyder et af de spørgsmål, som vi her på Temptations ofte får. Det kan nemlig godt lade sig gøre at få sit vedhæng til at vokse. En af løsningerne er en penispumpe, som ved hjælp af lufttryk får penis til at svulme op og blive større end normalt. Desværre fortager effekten sig over tid – typisk et par timer – så hvis du drømmer om permanent at rende rundt med et par ekstra centimeter, bør du i stedet overveje en penisforlænger.

Effekten af en penisforlænger er permanent, men kræver til gengæld en væsentligt større indsats fra din side, hvorfor mange vælgere den lettere og hurtigere løsning; en penispumpe.

En penispumpe bruger luft eller vandtryk til at skabe et vakuum, som får blodkarene i penis til at udvide sig. Det lyder måske ikke specielt rart, men det kan være ganske behageligt. Faktisk er det ikke unormalt, at en penispumpe benyttes som et stimulerende supplement til almindelig onani. Penispumpen får nemlig ikke bare din penis til at se ud af mere, den øger også følsomheden på dit kønsorgan, så onani eller sex føles ekstra lækkert.

Se vores store udvalg af penispumper

Som du måske har bemærket, har vi temmelig mange penispumper i vores sortiment, hvorfor der burde være gode chancer for, at du finder en, du kan lide. Vi har penispumper fra flere af de anerkendte og populære brands såsom Bathmate og Pump Worx, ligesom du finder pumper i flere forskellige prisklasser.

Vi har masser af manuelle penispumper som betjenes med håndkraft, men du finder også elektroniske pumper, som klarer alt arbejdet for dig. Vi har pumper med indbyggede måleapparater, så du kan følge med i størrelsesforøgelsen eller holde øje med trykket inde i pumpen.

Se vores enorme udvalg af sexlegetøj

Når nu du alligevel har dankortet fremme, er det oplagt at tjekke, om ikke der er andet du står og mangler. Se fx vores udvalg af strap-ons, sexgynger, sexdukker til kvinder eller sugekopsdildoer.