Sexnoveller

Herunder finder du et utal af frække, hede sexnoveller, der alle er skrevet af dygtige litterære kapaciteter, som mestrer det danske sprog.

Du finder derfor næppe nogen sexnoveller andre steder, som er skarpere på den sproglige og storytelling-mæssige del end vores. Derudover er vores noveller smaskfrække og hotte, som sexnoveller naturligvis skal være. 

Nyeste sexnovelle

Alle sexnoveller

Vores noveller er også tilgængelige som podcast

Vil du gerne nyde vores frække erotiske fortællinger på farten, kan du få disse fortalt af vores frække oplæsere i vores podcast Temptations’ sexnoveller.

Podcastet er tilgængelig på diverse podcast-platforme, så du kan med stor sandsynlighed finde vores frække fortællinger lige præcis der, hvor du normalt lytter til podcasts.

Du finder os blandt andet på følgende platforme:

Du kan også trykke på knappen nedenfor og finde samtlige episoder, vi til dato har udgivet.

Send os gerne din frække historie!

Hvis du selv er en velskrivende forfatter af sexnoveller, skal du være velkommen til at bidrage med din frække historie til vores samling. Send din historie tiinfo@temptations.dk, så kigger vi nærmere på den.

Vær dog opmærksom på, at vi stiller skyhøje krav til novellens litterære kvaliteter, og at det derfor er ganske få gæsteindlæg, som slipper igennem nåleøjet. 

Læs vores sexnoveller helt gratis

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er faktisk god nok. Alle de sexnoveller, du finder via denne landingsside, kan du nemlig læse kvit og frit. Til gengæld har vi valgt at smide et bannere, der reklamer for Temptations.dk ind i samtlige noveller. Det, håber vi, du kan leve med.  

Efterhånden er vores portefølje af noveller stor, og du finder sexnoveller i mange forskellige kategorier.

Uanset om du tænder på frække historier med fokus på dominans, aldersforskel eller utroskab, vil der derfor være mindst en håndfuld velskrevne sexnoveller, der matcher det, du søger.

Frække lydnoveller

Til en række af vores sexnoveller har vi fået produceret frække speaks, hvilket betyder, at du vil kunne få disse noveller læst op af en kåd stemme. 

Hvis der er produceret lyd til en novelle, vil du i toppen af novellen finde en digital afspiller.

Du finder en oversigt over samtlige udgivelser af Temptations’ sexnoveller her

Vi har et mål om at få produceret lyd til samtlige sexnoveller, men produktionerne kræver både en del penge og tid, hvorfor vi gerne vil appellere til vores dejlige læseres tålmodighed, hvad angår dette. 

Løbende nye noveller

Der udkommer løbende nye sexnoveller i denne sektion med de gratis udgaver.

Vi forsøger at udgive en ny sexnovelle hver måned. At forfatte sexnoveller af den kvalitet, som kendetegner vores, er dog en tidskrævende proces, og det er derfor ikke altid, vi når vores deadlines, men vi gør vores bedste!