Sexspil cover

Guide til køb af sexspil – se vores bud på de 8 bedste sexspil

Sexspil er et fremragende krydderi til sexlivet, som blandt andet kan bruges som frækt forspil. Som en ekstra bonus kan et sexspil også bringe din partner og dig tættere på hinanden som par og lade jer blive klogere på hinandens fantasier og lyster. Vi har udvalgt de 8 bedste sexspil til dig. Udvælgelsen er foretaget med afsæt i tests, udført af andre, forbrugeranmeldelser og egne erfaringer med de forskellige spil

Vores bud på de 8 bedste sexspil

Herunder følger oversigten over de – efter vores mening – 8 bedste og frækkeste sexspil. Hvert spil er ledsaget af en produktbeskrivelse. Tilmed finder du en prissammenligner ved hvert spil, så du kan se, hvor du lige nu kan få spillet billigst.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links, altså sponsorede links, i det følgende.

Monogamy

Derfor anbefaler vi dette

Monogamy - dansk sexspil - guide til sexspil

Last updated: 2024-04-15 16:14:03

Brætspillet Monogamy er fremragende for par, som gerne vil udvide deres seksuelle horisont og prøve nye ting af sammen. 

Frække udfordringer til ham og hende

I spillet vil I begge blive udsat for udfordringer, som kan være sjove, spændende, frække og sexede. Eksempler på udfordringer er: 

 • Giv hende bind for øjnene og slik hende overalt på kroppen 
 • Onaner sammen og se hvem der først får orgasme

Få anderledes og frække oplevelser sammen undervejs i spillet, inden vinderen kan indløse sin præmie, som er muligheden for at få opfyldt en af de frække fantasier på vinderkortene. 

Sexspil på dansk

Sexspil på dansk er desværre lidt en mangelvare, men Monogamy er heldigvis oversat til dansk, hvorfor du ikke behøver have en engelsk ordbog ved hånden for at spille. 

Årets spil

Spillet blevet kåret til “Årets spil i 2014” af svenske Aftonbladet. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Anna
4.8/5

“Jeg er i et relativt nyt parforhold. Vi er stadig ganske udforskende både i sengen og personligt. Så jeg bestilte mest dette spil for sjov og fordi det var på tilbud. Men det har allerede givet os flere virkelig lækre aftner sammen, hvor man lige så stille dyrker en form for forspil, som er svær at bygge op selv, når man bare kan gå lige til makronerne. 

Lækkert forspil med desto lækrere resultat! Køb det, giv det en chance, oplev mere med din partner. Jeg tror, ingen vil fortryde det.”

Fifty Days of Play

Derfor anbefaler vi dette

Fifty Days of Play - Erotisk brætspil - Guide til sexspil

De fleste kvinder har enten læst bøgerne eller set filmene om Anastasia Steele og Christian Grey fra Fifty Shades-serien. 

Skal jeres sexliv have en del af den passion og sexethed, som gennemsyrer førnævnte serie, så kan dette spil med garanti hjælpe det hele lidt på vej. 

Sådan spiller I

Spillet består af en terning og 50 små konvolutter i fem forskellige kategorier. Konvolutterne indeholder udfordringer, lege eller overraskelser, som I skal tage del i sammen. Farven på konvolutten giver en idé om, hvor fræk eller uskyldig indholdet er. 

Terningen beslutter, hvilken farve konvolut I skal åbne, og på kortet vil det fremgå, hvem af jer som skal være den dominerende, og hvem der skal underkaste sig. 

Spillet vil kunne puste nyt liv i gløderne på de fleste sexliv, og samtidig vil I også opleve, at I kommer tættere på hinanden efterfølgende. 

OBS! Spillet er på engelsk. En engelsk-dansk ordbog er ikke så sexet at have med i legen,  så et kendskab til sproget er et krav. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Lou97
4.9/5

“Nemt at bruge og gør den kedelige hverdag lidt mere spændende. Der er til mange timers leg. Fortryder ikke mit køb”

Palle
4.5/5

Sex skal være sjovt og bringe parterne tættere sammen I deres intimitet og det er ligepræcis hvad dette spil gav min kone og jeg.”

Discover Your Lover

Derfor anbefaler vi dette

Brugerne er ekstremt begejstrede for dette frække brætspil, som sørger for at udfordre spillerne seksuelt, samtidig med at de spillende aktører bringes tættere sammen som par. 

Indhold til mange timers fræk leg

Brætspillet består af en spilleplade, 1 terning, 2 timeglas og 240 kort med spørgsmål og 240 kort med frække udfordringer. Med samlet 480 kort i spillet løber I altså ikke tør lige med det samme.  

Inden spillet går i gang vælger hver part en fantasi eller “præmie”, som de vil belønnes med, hvis de vinder. Det er så op til taberen at opfylde fantasien eller levere præmien efter endt spil. 

Spillet vil automatisk hjælpe jer med at finde ud af, hvad I hver især godt kan lide, hvilket forhåbentligt kan tage jeres sexliv til nye højder – selv når I ikke spiller. 

OBS: Spillet er på engelsk.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Katten
4.9/5

“Frækt og kreativt. Vil godt anbefale”

Stinne
5/5

“Fantastisk spil som igen og igen fører til skøn og hed sex.”

Erotiske terninger

Derfor anbefaler vi dette

Sexterninger - guide til sexspil

Last updated: 2024-04-15 16:14:10

Nogle gange behøver et sexspil ikke være særligt kompliceret for at være både sjovt og frækt, og det må man sige gælder for det her. Hvis du ikke kan overskue at sætte dig ind i reglerne i et relativt komplekst sex-brætspil, så er det her et oplagt valg for dig.

Spillet består af et sæt terninger, som er yderst simple at bruge. Trods simpelheden kan terningerne give timevis af fræk underholdning for både dig og din partner (eller flere personer i et selskab, hvis I er særligt eventyrlystne)

Rul terningerne og følg instrukserne – simpelt, men frækt!

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Mads og Petra
5/5

“Sjove terninger som vi har brugt et par gange. Vi har dog ikke brugt dem på det seneste fordi vi begynder at lære hinanden bedre at kende. Men de er rigtig gode hvis man er helt nye kærester og gerne vil lege lidt, men måske har brug for et lille skub.”

Fetish I.O.U

Derfor anbefaler vi dette

Fetish I O U - Oversigt over frække sexspil

Hvis du og/eller din partner godt kan lide magthierarkier i forbindelse med sex, så er dette spil lige noget for jer.

Spillet opildner nemlig til frække magtspil, der kan involvere alt fra en lille endefuld med klør fem, til at den ene partner bliver bundet og pirret af dennes hersker.

Tag spillet med på et frækt weekendophold

Spillet kommer i en lille æske, der er meget mobil. Ønsker du at overraske din partner med spillet på et frækt weekendophold, kan dette dermed sagtens lade sig gøre. Det fylder ikke alverden og kan sagtens gemmes i kufferten.

Indeholder 42 frække kort

Spillet indeholder 42 frække, inspirerende kort, der kan lokke dig og din partner til mange frække oplevelser på lagnerne.

At antallet ikke er højere end 42 har desværre den konsekvens, at man ganske hurtigt lærer spillet at kende fra ende til anden, hvis man spiller mange kort igennem i løbet af ét spil. Udfordringerne er dog så frække sædvanligvis, at man sagtens kan nøjes med to kort på et spil.

OBS: Spillet og dets regler er udelukkende på engelsk.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Andrea
5/5

“Super fedt koncept, med at man ikke på forhånd ved hvad mulighederne i kortene er. Det er som at få en lille gave, og man ved ikke på forhånd om den er myntet på en selv eller på partneren.

Kortene er nemme at åbne, og kan også genlukkes, hvis man åbner dem forsigtigt op. Endnu har partneren og jeg ikke haft så mange i spil, men vi synes begge om de kort, vi indtil videre har fået.”

Fiona
5/5

“Dette et er ikke et spil man spiller en aften, hvor man skal have en lidt kinky aften. Det synes jeg i hver fald ikke. Dette er et spil hvor man engang i mellem lige tager 2 kort og ser hvor det føre hen.

Det er et fantastisk spil, til at få startede “the sex drive” op igen. Man skal bare ikke sætte forventningerne på en aften hvor alle kortene skal vendes.

Meget sexet! Kortene er lidt små, men hvad så? Man kan læse dem. Kinky produkt. 5-stjerner!”

Glow in the Dark SEX!

Derfor anbefaler vi dette

Last updated: 2024-04-15 16:14:16

Det er i mørket, at ens mørkeste fantasier føler sig allermest hjemme og kommer til sin ret – og det må man sige, at de gør i dette spil.

Udviklerne bag spillet har sørget for, at spillet er selvlysende, så dig og din partner sagtens kan navigere rundt i spillet, selvom al lys slukkes.

Tænd gerne et par stearinlys

Det er ikke fra start et krav, at spillet skal spilles i mørke; faktisk hører vi, at mange nyder at spille spillet i dæmpet belysning eller i et mørkt rum med et par stearinlys tændt, der kan bringe en romantisk dimension til det frække islæt, som spillet nok skal levere.

Man kan dog risikere at lande på et felt, der indebærer, at al lys i rummet skal slukkes. Det plejer at være utroligt pirrende at sidde der i mørket og færdiggøre spillet, så ’sluk lys-feltet’ er bestemt ikke et felt, som man skal frygte at lande på. Tværtimod.

Klassisk brætspil

På mange områder er der tale om et klassisk brætspil. I Glow in the Dark Sex-spillet har hver spiller nemlig en brik, som vedkommende flytter rundt på en spilleplade. Vi vil dog hævde, at dette spil er væsentligt mere underholdende end brætspil som Ludo og lignende. Ens øjne lyser sædvanligvis væsentligt mere af forventning, når man ruller terningen i dette spil, end når man slår i Ludo.

Når man bevæger sin brik rundt på spillepladen, lander man på forskellige udfordringer, som man skal udføre.

Et eksempel på en udfordring kan være, at man skal kysse en kropsdel på sin partner. Denne udfordring kan være ganske uskyldig, men den kan også være rigtig, rigtig fræk. Det er lidt op til en selv, hvor frækt man har lyst til, at det skal være.

Hvis man spiller spillet i mørke, er mange udfordringer ekstremt frække og intense, da man sanser berøringer ekstra følsomt, når man intet kan se.

Kan sagtens spilles tidligt i et forhold

Mange forbinder det at lege med sexlegetøj med noget, som man begynder på et stykke inde i et parforhold, altså når man virkelig kender hinanden. Men sådan behøver det slet ikke at være.

Mange af de udfordringer i dette spil er i princippet ganske uskyldige, og man vil derfor sagtens kunne spille spillet med en flirt. Faktisk vil spillet kunne hjælpe en med at tage det sidste skridt med ens flirt.

Bruges som forspil

Vinderen af spillet får lov at vælge en sexstilling. Spillet bruges dermed som et frækt, frækt forspil.

OBS: Spillet er på engelsk.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Jes
5/5

“Et ret godt og sjovt spil til en spændende aften /nat…..”

Master & Slave

Derfor anbefaler vi dette

Master & Slave - Oversigt over frække sexspil

Navnet ‘Master & Slave’ afslører ret så meget temaet for dette spil. Dette beskæftiger sig nemlig med seksuelle magtlege.

Hvis dig og din partner er til SM-sex og frække, pirrende rollespil, så er dette spil lige noget for jer. Det er nemlig fyldt med fræk inspiration samt en masse frækt sexlegetøj i kategorien ’bondage’.

Hvad få du?

Som du nok har bidt mærke i, er dette sexspil et af de absolut dyreste på vores liste, hvilket hænger sammen med, at du ikke blot får en stak spillekort, hvis du køber dette spil. Du får nemlig også følgende udstyr:

 • En pisk
 • En gag
 • En paddle
 • En blindfold
 • Et halsbånd
 • En fræk pirrings-fjer
 • Håndjern
 • Ankel-manchetter
 • En hogtie
 • Et bondage-reb

Hvis ovenstående lyder som ingredienslisten for dit bud på en ’vanvittig fræk, sexet nat’, bør du investere i ’Master & Slave’. Foruden ovenstående udstyr medfølger 24 spillekort, hvorpå der står frække, spændende udfordringer beskrevet.

Ikke for kontrol-freaks

Spillet udvikler sig som regel meget uforudsigeligt, så hvis du er kontrol-freak, er dette spil næppe noget for dig.

Hvis du derimod elsker at blive inspireret og ført ned af fremmede, frække stier, bliver spillet din bedste investering i lang tid.

Hvis du og din partner har det bedst med at have faste roller i seksuelle rollespil, er dette ikke noget problem. I kan nemlig sagtens på forhånd beslutte, hvem der skal være hersker, og hvem der skal være slave og indrette spillet herefter. Det er dog bestemt også muligt at lade spillet diktere jeres roller.

OBS: Spillet er på engelsk.

Truth or Dare

Derfor anbefaler vi dette

Hvis du kender legen ‘sandheden eller konsekvens’, så har du sikkert allerede nu en ret god idé om, hvad dette frække spil går ud på.

Spillet, der indeholder 69 spørgsmål og 69 udfordringer, animerer din medspiller og dig til at være ærlige omkring frække forhold samt til at udføre pirrende og frække udfordringer.

Derfor plejer spillet at være effektivt til at bringe par tættere sammen – både fysisk og mentalt. 

Ligeledes plejer spillet naturligvis at fungere perfekt som forspil, da det er sandsynligt, at du og din partner undervejs bliver ekstremt erotisk opstemte af de snakke, I kommer til at have, og de udfordringer, som I skal udføre.

Hvad omhandler spørgsmålene?

Som bemærket indeholder spillet 69 spørgsmål, og overordnet set er disse ganske forskelligartede. 

Et par eksempler på, hvad spørgsmålene kan omhandle, er, hvilke frække fantasier du har, og hvilke frække erotiske oplevelser du har i bagagen.

Som regel vil spørgsmål-kortene føre til interessante og åbne snakke dig og din medspiller imellem, og I vil opnå øget indsigt omkring hinandens driftsliv og frække fantasier. 

Hvad så med opgavekortene?

Som sagt indeholder spillet ikke kun spørgsmål-kort, men også 69 kort med udfordringer – de såkaldte opgavekort.

Trækker du et sådant kort, skal du udføre en udfordring for at få point. 

Eksempler på udfordringer kunne være:

 • Find 5 af din partners erogene zoner udelukkende ved hjælp af din mund.
 • Lad som om, at du får den vildeste orgasme nogensinde i 30 sekunder.

Intet pres

Kommer der undervejs spørgsmål eller udfordringer, som du eller din medspiller ikke har lyst til at løse, springer I naturligvis bare disse kort over.

Det er nemlig vigtigt, at det bliver en behagelig, fræk og pirrende oplevelse at spille ‘Truth or Dare’, et spil, hvor alt er tilladt, men intet er et must!

Et lille vækstpunkt

Som du nok fornemmer, elsker vi ‘Truth or Dare’-spillet, og faktisk har vi ikke meget negativt at sige om dette. 

Dog er et enkelt vækstpunkt ved spillet, at det p.t. blot fås i en engelsk udgave. 

Skal du have det fulde udbytte ud af spillet, kræver det derfor, at du behersker det engelske sprog nogenlunde godt.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

H
4/5

“Spillet her er vores første forsøg med erotisk spil. Jeg har altid været ret skeptisk overfor at blande kort og terninger ind i legen, men det her er så simpelt at det virker! Vi havde en skøn aften med spillet, og fik et par timer til at gå med ganske få kort. Jeg tror vi får glæde at spillet mange gange endnu. Fint design, let at læse og kan varmt anbefales. (Vi er et par i tyverne).”

Har du fundet dit nye sexspil? Hvis ikke, så bør du ikke give op, for selvom vi har fremhævet de, i vores optik, bedste sexspil, er der stadig masser at komme efter. 

Tryk på knappen nedenfor, og du vil blive præsenteret for det store udvalg af sexspil. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om sexspil, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste sexspil, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste fleshlights, bedste sexgynger, bedste vibrator æg, bedste gagballs, bedste Magic Wandsbedste klitorisvibratorer, bedste sexmaskinerbedste buttplugsbedste dildoer og bedste glidecremer.

Sexspil til par

De fleste sexspil er som udgangspunkt udtænkt til brug af par som gerne vil eksperimentere lidt med sexlivet, men som trænger til et lille skub udover kanten. Det er ikke alle der har modet til at tage snakken om en særlig fantasi eller lyst med sin partner, så med et sexspil kan det måske blive lidt lettere at prøve noget nyt af – det er jo spillet der siger I skal gøre det. 

Nogle spil vil også kunne bruges af flere mennesker på samme tid, hvis man eksempelvis vil introducere det i swingerklubben eller for et andet par som man af og til hygger sig med. Vær dog opmærksom på, at det måske vil kræve lidt ændringer i reglerne for at det vil fungere for flere par end et. 

Sexspil, sex spil, erotisk brætspil, sex brætspil – hvad hedder det lige?

Alle betegnelser er som udgangspunkt for det samme produkt: et frækt brætspil hvor man som par får prøvet nye ting af sammen.

Frække brætspil som gave

Et sex spil behøver ikke kun være for dig og din partner – du kan nemlig også vælge at forære det til en ven eller veninde som en sjov og væsentligt anderledes gave. 

Og bare rolig, det behøver ikke betyde at I skal bruge det sammen! 

Et frækt spil vil kunne sætte gang i de fleste fester, så måske et sexspil kunne være en sjov gave at pakke ind til en pakkelegen til julefrokosten? Eller hvad med en lummer gave til en polterabend? 

Sexspil er gode for parforholdet

For langt de fleste par sker der desværre med tiden det, at der går hverdag i dagligdagen. Det er rutiner der dikterer dagens indhold, og sexlivet bærer i den grad præg af, at det er blevet lidt en rutineopgave. 

Sådan behøver det dog ikke være, og af og til skal der ikke meget mere end et frækt stykke sexlegetøj, en dildo eller lignende til, for at der igen sker magi på lagnerne. 

En god løsning på det ensformige sexliv er at introducere din partner for et sexspil. Her vil I nemlig sammen blive “tvunget” til at eksperimentere og prøve nye ting af. 

Det vil helt sikkert ikke være det hele som i tager med jer videre til jeres almindelige sexliv, men hvem ved om I pludselig opdager at I begge er vilde med spanking, blid bondage eller noget tredje. 

Et sexspil fungerer rigtig godt til at introducere nye former for sex til jeres parforhold.