Loading...

Guides

Se vores bud på de fem bedste analdildoer til mænd

Analdilo til mænd - sexlegetøj

Analdildoer til mænd bliver naturligvis brugt af en del homoseksuelle. Eksperimenterende heteroseksuelle mænd kan dog også sagtens bruge en analdildo – og uden problemer sammen med deres partner. I denne artikel får du en oversigt over de, efter vores mening, bedste fem analdildoer til mænd. Listen tager afsæt i produkttests samt brugeranmeldelser.

Udvalget af analdildoer er nærmest uendeligt. Det skyldes blandt andet, at vi mennesker er bygget forskelligt, og bare fordi din nabo Henning foretrækker en specifik model, er det ikke sikkert, at du foretrækker den samme.

Vi har forsøgt at sammensætte en alsidig liste med fem analdildoer af yderst høj kvalitet. Vi har bestræbt os på, at listen skulle indeholde analdildoer til både nybegynderen og den mere erfarne.

Er listen kun henvendt til homo- og biseksuelle mænd? På ingen måde. Flere og flere mænd skubber til deres seksuelle grænser, og mange heteromænd er ved at få øjnene op for glæderne ved analstimulation. 

Derfor er der mange heteroseksuelle mænd, der inviterer en analdildo med til leg på lagnerne sammen med deres partner – er du en af disse mænd?

De fem bedste analdildoer til mænd

Herunder følger listen med de fem bedste analdildoer til mænd. Listen er i vilkårlig rækkefølge, og ethvert produkt er ledsaget af en fyldig produktbeskrivelse, der formentlig gør dig klogere på, hvorvidt produktet er noget for dig.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du klikker på et link og handler i den digitale forretning bagefter. Vi kan dog garantere dig for, at vi står fuldt og fast inde for de produkter og forhandlere, vi anbefaler.

You2Toys Anal Training Sæt – alsidigt sæt med tre dildoer

bedste analdildo mænd - You2Toys

Forhandler Totalpris Læs mere
328,00 DKK Besøg butikken

Dette sæt er både for nybegynderen og den erfarne. Man får tre dildoer i tre forskellige størrelser; det er en stor fordel, hvis man er nybegynder.

I givet fald ved man sandsynligvis ikke, hvilken størrelse man foretrækker. Med dette sæt kan man prøve sig lidt frem.

De tre dildoer er på mange måder standard-modeller. De imiterer naturlige tissemænd, og der er ikke så meget hurlumhej, altså ingen blinkende lys eller vibrationsfunktioner.

Målene for tre tre dildoer er:

  • 11 x 3,3 cm
  • 16,5 x 3,8 cm
  • 22,7 x 5,1 cm

Sættet kan bruges både på egen hånd og sammen med en partner. Hvis du er i et homoseksuel forhold, kan din partner og dig bruge flere af dildoerne ad gangen og stimulerer hinanden.

Sættet får rigtig fine anmeldelserne af brugerne, der blandt andet fremhæver dildoernes hårdhed som værende helt perfekt.

Enhver oplevelse med en eller flere dildoer, bliver næsten altid bedre, hvis man bruger glidecreme.

Se her vores oversigt over de fem bedste glidecremer.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Carsten
5/5

“God start. God for både begynder og lidt mere “trænede” :-)”

Aspiranten
4/5

“Min introduktion til anallegetøj blev dette flotte introduktionssæt. Den mindste blev indtil videre stillet i venteposition, hvorimod nr 2 straks blev underkastet en “indgående” undersøgelse. 
Første indtryk er en behagelig overflade uden lugte og en passende hårdhed på dildoen. Efter en hurtig rengøring af både den og jeg, gik turen til afprøvningszonen. Efter en passende indsmøring i den medkøbte vandbaserede, gled det hele på plads som det skulle.
Og det må siges, den føltes godt. Rigtig godt endda. Det markerede hoved var til at mærke hele vejen fra ring til bund, pirrende uden at virke overvældende”

Find den bedste pris:

Forhandler Totalpris Læs mere
328,00 DKK Besøg butikken

Anal fantasy collection Power Beads-analkæde

Bedste analdildo mand - anal_fantasy_collection_power_beads

Forhandler Totalpris Læs mere
190,00 DKK Besøg butikken
222,00 DKK Besøg butikken
228,00 DKK Besøg butikken

Denne analkæde vil uden tvivl skubbe til dine grænser for, hvor lækkert, du troede, at analstimulation kunne føles. Den vil stimulere dig, som du aldrig er blevet stimuleret før.

Det er en rigtig fin analkæde til nybegyndere. Den er nemlig ikke super voldsom. Diameteren på kuglerne er 2,9 cm, hvorfor du ikke skal have de store bekymringer om stor smerte ved indføring.

Produktet er yderst let at betjene. Øverste kugle er formet en smule spidst, hvilket letter indføringsprocessen. 

Hele skaftet er yderst fleksibelt og følger dermed kroppens indre anatomi.

Selvom produktet er let at indføre, anbefaler vi, at du benytter glidecreme sammen med dette. Glidecreme gør nemlig altid oplevelser med dildoer og deslige mere glidende.

Indbygget vibrator

Produktet har en indbygget vibrator, som let kan aktiveres ved at dreje i bunden af analkæden. Det er muligt at øge og minimere vibratorens intensitet.

Produktet er vandtæt. Det kan derfor uden problemer tages med i bad og gøre denne begivenhed væsentligt sjovere end vanligt.

Når man kigger på brugeranmeldelserne af produktet, er det på mange måder som at betragte Mælkevejen. Der er adskillige stjerner, og særligt kædens vibrerende funktion fungerer godt, ifølge forbrugerne.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sexshop.dk

Lone Schhjerlund
5/5

“En rigtig god anal vibrator. Har prøvet andre med vibrator i, men dem skal man holde inde for ellers smutter de ud.
Denne her bliver inde, og kuglerne er fantastiske når man kører den ud og ind. Jeg kommer hver gang jeg bruger den, med eller uden en partner, vil stærkt anbefale hvis man er til anal sex.
Lone”

Find den bedste pris:

Forhandler Totalpris Læs mere
190,00 DKK Besøg butikken
222,00 DKK Besøg butikken
228,00 DKK Besøg butikken

King Cock – en yderst virkelighedsnær dildo, der kan ejakulere

Forhandler Totalpris Læs mere
478,00 DKK Besøg butikken
519,00 DKK Besøg butikken

Her er virkelig tale om en luksusdildo, der kan lidt ud over det sædvanlige. Denne dildo er nemlig i stand til at imitere en decideret ejakulation. Med andre ord: Denne dildo kan sprøjte op i dig.

Dildoen er udstyret med en pumpe, som kan sprøjte væsker ud. Det kan give dig følelsen af at tilfredse en anden mand, mens du selv bliver tilfredsstillet.

Dens form tager udgangspunkt i en rigtig penis, selvom størrelsen er et stykke over gennemsnittet. Du får hele 23 centimeter – men du vælger selv hvor mange du vil bruge, afhængigt af hvor langt du stikker den op. 

Brug den i en strap-on

Der er tale om en yderst fleksibel dildo, der både kan bruges håndholdt eller fastspændes til et harness og dermed bruges i en kinky strap-on-leg med ens partner.

Hvis du er særligt interesserede i strap-ons, kan du se vores oversigt over de bedste produkter inden for denne genre her.

Håndlavet i USA

Allerede inden du får dildoen i hånden, er der blevet kælet for den. King Cock er nemlig håndlavet i USA, hvor der er blevet gjort meget ud af, at lave en dildo så tæt på den ægte vare som muligt. 

Med King Cock får du faste kugler og et markeret penishoved, som ikke bør gør følelsen mere autentisk, men som også stimulerer rigtig effektivt. 

Find den bedste pris:

Forhandler Totalpris Læs mere
478,00 DKK Besøg butikken
519,00 DKK Besøg butikken

Fetish Fantasy-penisring og analstimulator

Analdildo til mænd - fetish-fantasy-penisring-og-analstimulator 

Forhandler Totalpris Læs mere
228,00 DKK Besøg butikken

Her har vi nærmest at gøre med et såkaldt kinderæg inden for dildoer til mænd. Her er nemlig ikke blot tale om en dildo, men også to penisringe, der kan sættes om ens penis samt testikler.

Produktet er fremstillet af medicinsk silikone, hvilket gør det både fleksibelt samt meget behageligt at bruge. 

Ligesom med enhver anden dildo anbefaler vi, at du benytter glidecreme sammen med denne, da det vil bidrage til en mere lækker og smooth oplevelse.

Se vores oversigt over de bedste glidecremer her.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

B.R.
4.8/5

“Fantastisk legetøj som giver ekstra nydelse til begge parter. Analstimulatoren er ikke for stor, så selv en nybegynder kan bruge den. Lidt forsigtighed når den skal sættes på penis og kuglerne er nødvendig.”

Krydderi på tilværelsen
5/5

“Købte denne som en overraskelse til min mand og den lever klart op til mine forventninger. Den er hverken for stor eller for lille og sidder godt fast.”

Find den bedste pris:

Forhandler Totalpris Læs mere
228,00 DKK Besøg butikken

Baseks Slimline – Begynder Anal Dildo

Baseks slimline analdilo - guide til analdildo til mænd

Forhandler Totalpris Læs mere
98,00 DKK Besøg butikken

Er du nybegynder kan du med fordel starte lidt stille ud med en analdildo fra Baseks. 

Dildoen er blød i materialet og slank i størrelsen, hvorfor den er ideelt til dig der ikke har meget erfaring med analstimulering, eller dig der skal have en dildo der kan varme dig op inden analsex.

I bunden af dildoen er der sugekop, som fungerer som stopklods og sikrer dig at den ikke smutter op hvor du ikke længere kan nå den. Sugekoppen kan også bruges til at sætte dildoen fast på glatte overflade. 

Værd at nævne er også, at prisen er helt i bund – hvilket kun bekræfter os i, at den er et godt valg til dig der er ny og vil prøve en analdildo af. 

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

NyNumse
4/5

“Det er en fantastisk begynder dildo”

B-Boy
4.3/5

“Dejlig lille dildo til opvarmning. Kommer godt i bund og giver god fylde uden at være ubehagelig. Brug Sinfuls egen anal glidecreme, så er brugen en leg. Mange roser fra mig.”

Find den bedste pris:

Forhandler Totalpris Læs mere
98,00 DKK Besøg butikken

Sådan vælger du den rette mandedildo

Der er ganske stor variation i det samlede udvalg af mandedildoer. Der ses stor forskel på størrelse, materiale og form. Disse tre forhold er afgørende for, hvilken dildo du skal vælge. Derfor vil vi i det kommende beskæftige os med netop disse forhold.

For at finde den helt rette mandedildo er det vigtigt, at du besvarer nedenstående spørgsmål:

  • Hvordan ønsker du at stimuleres?
  • Hvilket materialet foretrækker du?
  • Hvor stor skal dildoen være?

Du kender dig selv og din krop bedre end nogen anden, så du ved, hvad der tænder dig, og den indsigt bør du bruge, når du vælger din kommende dildo.

Hvilket materiale skal din kommende dildo være lavet af?

Som nævnt indledningsvist ses der stor variation, når det kommer til materialer. Herunder gennemgår vi de mest populære materialer, når det kommer til mandedildoer. 

Undervejs bliver du klogere på fordelene og ulemperne ved de forskellige materialer.

Silikone – det mest populære materiale

Langt de fleste mandedildoer er lavet af silikone, hvilket naturligvis skyldes de mange fordele, som dette materiale har.

Der er tale om et yderst fleksibelt og behageligt materiale. Dets fleksible islæt gør, at en silikonedildo tilpasser sig efter forbrugerens anatomi, hvilket er en kæmpe styrke.

Den store ulempe ved silikonedildoer er, at de ikke kan bruges sammen med silikonebaseret glidecreme. Dette vil ganske enkelt ødelægge produktet, altså dildoen. 

Heldigvis er der produceret adskillige gode vandbaserede glidecremer, som uden problemer kan bruges med silikonedildoer uden at slide produktet.

Latex

Latex er også et ganske populært valg, når det kommer til dildomaterialer. Latex-dildoer er fleksible, men samtidig ganske hårdføre. 

Glas

Dildoer af glas er som oftest meget flotte. Ja, det er faktisk lige før, at man kan have sin dildo stående på spisebordet, uden at ens gæster vil tage notits heraf. 

Glas er et tungt materiale, hvorfor glasdildoer sædvanligvis ofte vil være ganske tunge. Man plejer at sige, at glasdildoer egner sig særligt godt til punktstimulation.

Typisk bliver glasdildoer yderst kolde, og det er de færreste, der bryder sig om at få noget koldt op i sig. Heldigvis kan enhver glasdildo tåle at komme under en lunken hane, så man kan let opvarme dildoen inden brug.

Hvor stor en mandedildo skal jeg vælge?

Som du sikkert har bemærket, fås mandedildoer i mange forskellige størrelser. Den rette størrelse for dig kender du måske allerede. Hvor stor foretrækker du, at din sexpartners penis er? Det er sandsynligvis samme størrelse, du skal gå efter, når du skal vælge en dildo.

Hvis du hverken er synderligt erfaren i at dyrke sex eller i at lege med sexlegetøj, bør du helt sikkert vælge en lille dildo. En stor dildo kan nemlig være meget voldsom for folk, der er uprøvede i seksuelle eksperimenter, og det kan tilmed gøre ondt at få en stor satan op i sig.

You2Toys Anal Training-sæt, som vi indledte vores oversigt med, er faktisk et genialt begyndersæt. Her får du nemlig den lille dildo samt to større, hvilket muliggør, at du kan gå en størrelse op, så snart du føler dig parat til det.

Hvilken form skal min dildo have?

Mandedildoer fås i mange forskellige former, og der kan ikke gives et universelt svar på, hvilken form der er bedst. Vi mennesker er nemlig forskellige og foretrækker derfor ikke det samme.

Du er derfor nødt til at prøve dig lidt frem. Køb lidt forskelligt og find ud af, om du er mest til en naturtro penisefterligning uden så meget hurlumhej, eller om det er en analkæde med vibrator, der får dig i den syvende himmel.

Vi håber, at du nu er klar til at vælge

Vi håber, at ovenstående informationstunge tekst har rustet dig til at vælge den perfekte mandedildo. 

Det samlede udvalg er enormt, og du vil hos de fleste forhandlere kunne læse fyldige produktbeskrivelser, der vil kunne gøre dig klogere på de enkelte produkter.

Vi anbefaler følgende forhandlere, når du skal købe din mandedildo:

Se vores bud på de fem bedste analdildoer til mænd
5 (100%) 1 vote
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *