Analdilo til mænd - sexlegetøj

Se vores bud på de fem bedste analdildoer til mænd

Analdildoer til mænd bliver naturligvis brugt af en del homoseksuelle. Eksperimenterende heteroseksuelle mænd kan dog også sagtens bruge en analdildo – og uden problemer sammen med deres partner. I denne artikel får du en oversigt over de, efter vores mening, bedste 5 analdildoer til mænd.

De 5 bedste analdildoer til mænd

Listen er i vilkårlig rækkefølge, og enhver dildo er ledsaget af en fyldig produktbeskrivelse, der formentlig gør dig klogere på, hvorvidt denne er noget for dig. 

Foruden produktbeskrivelser vil du ved hver dildo finde en prissammenligner med aktuelle priser på dildoerne, så du kan få din kommende dildo så billigt som muligt.

Udvælgelsen af de bedste analdildoer til mænd tager afsæt i tests, udført af andre, forbrugeranmeldelser og vores samlede vurdering af hver eneste dildo på markedet. I vores vurdering har vi lagt vægt på følgende parametre: Form, kvalitet, funktionalitet, brandets ry, materialevalg og pris. 

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links

You2Toys Anal Training Sæt 

Derfor anbefaler vi dette

bedste analdildo kvinder - You2Toys

Dette sæt er både for nybegynderen og den erfarne. Man får tre dildoer i tre forskellige størrelser; det er en stor fordel, hvis man er nybegynder.

I givet fald ved man sandsynligvis ikke, hvilken størrelse man foretrækker. Med dette sæt kan man prøve sig lidt frem.

De tre dildoer er på mange måder standard-modeller. De imiterer naturlige tissemænd, og der er ikke så meget hurlumhej, altså ingen blinkende lys eller vibrationsfunktioner.

Hvor store er dildoerne?

Målene for tre tre dildoer er:

  • 11 x 3,3 cm
  • 16,5 x 3,8 cm
  • 22,7 x 5,1 cm

Brug dildoerne selv eller sammen med en partner

Sættet kan bruges både på egen hånd og sammen med en partner. Hvis du er i et homoseksuel forhold, kan din partner og dig bruge flere af dildoerne ad gangen og stimulerer hinanden.

Modtager ros fra forbrugerne

Sættet får rigtig fine anmeldelserne af brugerne, der blandt andet fremhæver dildoernes hårdhed som værende helt perfekt.

Enhver oplevelse med en eller flere dildoer, bliver næsten altid bedre, hvis man bruger glidecreme.

–> Se her vores oversigt over de fem bedste glidecremer. <–

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

Carsten
5/5

“God start. God for både begynder og lidt mere “trænede” :-)”

Aspiranten
4/5

“Min introduktion til anallegetøj blev dette flotte introduktionssæt. Den mindste blev indtil videre stillet i venteposition, hvorimod nr 2 straks blev underkastet en “indgående” undersøgelse. 
Første indtryk er en behagelig overflade uden lugte og en passende hårdhed på dildoen. Efter en hurtig rengøring af både den og jeg, gik turen til afprøvningszonen. Efter en passende indsmøring i den medkøbte vandbaserede, gled det hele på plads som det skulle.
Og det må siges, den føltes godt. Rigtig godt endda. Det markerede hoved var til at mærke hele vejen fra ring til bund, pirrende uden at virke overvældende”

Anal fantasy collection Power Beads-analkæde

Derfor anbefaler vi denne

Bedste analdildo kvinde - anal_fantasy_collection_power_beads
Ingen priser tilgængelige

Denne analkæde vil uden tvivl skubbe til dine grænser for, hvor lækkert du troede, at analstimulation kunne føles. Den vil stimulere dig, som du aldrig er blevet stimuleret før.

Perfekt til nybegyndere

Det er en rigtig fin analkæde til nybegyndere. Den er nemlig ikke super voldsom. Diameteren på kuglerne er 2,9 cm, hvorfor du ikke skal have de store bekymringer om stor smerte ved indføring.

Produktet er yderst let at betjene. Øverste kugle er formet en smule spidst, hvilket letter indføringsprocessen. 

Hele skaftet er yderst fleksibelt og følger dermed kroppens indre anatomi.

Selvom produktet er let at indføre, anbefaler vi, at du benytter glidecreme sammen med dette. Glidecreme gør nemlig altid oplevelser med dildoer og deslige mere glidende.

Indbygget vibrator

Produktet har en indbygget vibrator, som let kan aktiveres ved at dreje i bunden af analkæden. Det er muligt at øge og minimere vibratorens intensitet.

Produktet er vandtæt. Det kan derfor uden problemer tages med i bad og gøre denne begivenhed væsentligt sjovere end vanligt.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sexshop.dk

Lone Schjerlund
5/5

“En rigtig god anal vibrator. Har prøvet andre med vibrator i, men dem skal man holde inde for ellers smutter de ud.
Denne her bliver inde, og kuglerne er fantastiske når man kører den ud og ind. Jeg kommer hver gang jeg bruger den, med eller uden en partner, vil stærkt anbefale hvis man er til anal sex.
Lone”

King Cock sprøjtedildo

Derfor anbefaler vi denne

Her er virkelig tale om en luksusdildo, der kan lidt ud over det sædvanlige. Denne dildo er nemlig i stand til at imitere en decideret ejakulation. Med andre ord: Denne dildo kan sprøjte op i dig.

Dildoen er udstyret med en pumpe, som kan sprøjte væsker ud. Det kan give dig følelsen af at tilfredse en anden mand, mens du selv bliver tilfredsstillet.

Dens form tager udgangspunkt i en rigtig penis, selvom størrelsen er et stykke over gennemsnittet. Du får nemlig hele 23 centimeter at lege med.  

Brug den i en strap-on

Der er tale om en yderst fleksibel dildo, der både kan bruges håndholdt eller fastspændes til et harness og dermed bruges i en kinky strap-on-leg med ens partner.

Hvis du er særligt interesserede i strap-ons, kan du se vores oversigt over de bedste produkter inden for denne genre her.

Håndlavet i USA

Allerede inden du får dildoen i hånden, er der blevet kælet for den. King Cock er nemlig håndlavet i USA, hvor der er blevet gjort meget ud af at lave en dildo så tæt på den ægte vare som muligt. 

Med King Cock får du faste kugler og et markeret penishoved, som ikke blot bør gør følelsen mere autentisk, men som også stimulerer dig rigtig effektivt. 

Baseks Slimline – Begynder Anal Dildo

Derfor anbefaler vi denne

Baseks slimline analdilo - guide til analdildo til mænd

Last updated: 2024-06-14 21:03:24

Er du nybegynder, kan du med fordel starte lidt stille ud med en analdildo fra Baseks. 

Dildoen er blød i materialet og slank i størrelsen, hvorfor den er ideel til dig, der ikke har meget erfaring med analstimulering, eller dig der skal have en dildo, der kan varme dig op inden analsex.

Med sugekop i bunden

I bunden af dildoen er der sugekop, som fungerer som stopklods og sikrer dig, at den ikke smutter op, hvor du ikke længere kan nå den. Sugekoppen kan også bruges til at sætte dildoen fast på glatte overflader. 

Værd at nævne er også, at prisen er helt i bund – hvilket kun bekræfter os i, at den er et godt valg til dig, der er ny, og som gerne vil prøve en analdildo for at se, om det er noget. 

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk

NyNumse
4/5

“Det er en fantastisk begynder dildo”

B-Boy
4.3/5

“Dejlig lille dildo til opvarmning. Kommer godt i bund og giver god fylde uden at være ubehagelig. Brug Sinfuls egen anal glidecreme, så er brugen en leg. Mange roser fra mig.”

Doc Johnson – Blød Jelly analdildo

Derfor anbefaler vi denne

Doc Johnson Jelly analdildo

Lækker blød analdilo – perfekt til nybegynderen

Denne analdilo fra Doc Johnson er en såkaldt Jelly-dildo, hvilket betyder, at den er blød og behagelig. Det bløde materiale gør at dildoen giver efter og bøjer sig efter omgivelserne, hvilket gør den særlig velegnet til nybegyndere, som er nervøse for, at det måske skal gøre ondt. 

Sugekop for en sikkerheds skyld og til sjov i badet

I bunden af analdildoen finder du en sugekop, som tjener flere formål. Først og fremmest er sugekoppen tiltænkt brug i fx badet, hvor du kan sætte dildoen fast på klinkerne på væggen, så du håndfrit kan bruge den frække dildo. Det behøver naturligvis ikke udelukkende være i badet, du bruger sugekoppen, for den kan faktisk sættes på de fleste glatte overflader. 

Derudover tjener sugekoppen også et praktisk men knapt så sexet formål; den bidrager til din sikkerhed, når du bruger den. Sugekoppen fungerer nemlig som en form for stopklods, således at dildoen ikke kommer længere op i dig eller din partner end godt er.

Det siger brugerne: 

Kilde: Sinful.dk og Sexshop.dk

LE
5/5

“Hold da helt op hvor er jeg forelsket i denne dildo da jeg altid gerne har ville prøve anal, og så denne tænkte jeg den er som skabt for mig. Nem at bruge, nem at rense, giver god stimulering. vil 100% anbefale denne til andre der vil igang med anal leg.”

M P
4/5

“God blød dildo til begynderen. Indføres nemt og har en god sugekop.”

Vil du se flere analdildoer?

Hvis ingen af ovenstående analdildoer var lige dig, kan vi trøste dig med, at vi kun har vist dig et lille hjørne af det samlede udvalg. Derfor skal der nok være en analdildo derude et sted, som er det perfekte match for dig.

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om analdildoer til mænd, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste analdildoer til mænd, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste sexdukker, bedste pocket pussies, bedste sexmaskiner, bedste buttplugsbedste kondomerbedste sexgynger, bedste tenga æg, bedste penis sleeves og bedste fleshlights.

Sådan vælger du den rette mandedildo

Der er ganske stor variation i det samlede udvalg af mandedildoer. Der ses stor forskel på størrelse, materiale og form. Disse tre forhold er afgørende for, hvilken dildo du skal vælge. Derfor vil vi i det kommende beskæftige os med netop disse forhold.

For at finde den helt rette mandedildo er det vigtigt, at du besvarer nedenstående spørgsmål:

  • Hvordan ønsker du at stimuleres?
  • Hvilket materialet foretrækker du?
  • Hvor stor skal dildoen være?

Du kender dig selv og din krop bedre end nogen anden, så du ved, hvad der tænder dig, og den indsigt bør du bruge, når du vælger din kommende dildo.

Hvilket materiale skal din kommende dildo være lavet af?

Som nævnt indledningsvist ses der stor variation, når det kommer til materialer. Herunder gennemgår vi de mest populære materialer, når det kommer til mandedildoer. 

Undervejs bliver du klogere på fordelene og ulemperne ved de forskellige materialer.

Silikone – det mest populære materiale

Langt de fleste mandedildoer er lavet af silikone, hvilket naturligvis skyldes de mange fordele, som dette materiale har.

Der er tale om et yderst fleksibelt og behageligt materiale. Dets fleksible islæt gør, at en silikonedildo tilpasser sig efter forbrugerens anatomi, hvilket er en kæmpe styrke.

Den store ulempe ved silikonedildoer er, at de ikke kan bruges sammen med silikonebaseret glidecreme. Dette vil ganske enkelt ødelægge produktet, altså dildoen. 

Heldigvis er der produceret adskillige gode vandbaserede glidecremer, som uden problemer kan bruges med silikonedildoer uden at slide produktet.

Latex

Latex er også et ganske populært valg, når det kommer til dildomaterialer. Latex-dildoer er fleksible, men samtidig ganske hårdføre. 

Glas

Dildoer af glas er som oftest meget flotte. Ja, det er faktisk lige før, at man kan have sin dildo stående på spisebordet, uden at ens gæster vil tage notits heraf. 

Glas er et tungt materiale, hvorfor glasdildoer sædvanligvis ofte vil være ganske tunge. Man plejer at sige, at glasdildoer egner sig særligt godt til punktstimulation.

Typisk bliver glasdildoer yderst kolde, og det er de færreste, der bryder sig om at få noget koldt op i sig. Heldigvis kan enhver glasdildo tåle at komme under en lunken hane, så man kan let opvarme dildoen inden brug.

Hvor stor en mandedildo skal jeg vælge?

Som du sikkert har bemærket, fås mandedildoer i mange forskellige størrelser. Den rette størrelse for dig kender du måske allerede. Hvor stor foretrækker du, at din sexpartners penis er? Det er sandsynligvis samme størrelse, du skal gå efter, når du skal vælge en dildo.

Hvis du hverken er synderligt erfaren i at dyrke sex eller i at lege med sexlegetøj, bør du helt sikkert vælge en lille dildo. En stor dildo kan nemlig være meget voldsom for folk, der er uprøvede i seksuelle eksperimenter, og det kan tilmed gøre ondt at få en stor satan op i sig.

You2Toys Anal Training-sæt, som vi indledte vores oversigt med, er faktisk et genialt begyndersæt. Her får du nemlig den lille dildo samt to større, hvilket muliggør, at du kan gå en størrelse op, så snart du føler dig parat til det.

Hvilken form skal min dildo have?

Mandedildoer fås i mange forskellige former, og der kan ikke gives et universelt svar på, hvilken form der er bedst. Vi mennesker er nemlig forskellige og foretrækker derfor ikke det samme.

Du er derfor nødt til at prøve dig lidt frem. Køb lidt forskelligt og find ud af, om du er mest til en naturtro penisefterligning uden så meget hurlumhej, eller om det er en analkæde med vibrator, der får dig i den syvende himmel.

Vi håber, at du nu er klar til at vælge

Vi håber, at ovenstående informationstunge tekst har rustet dig til at vælge den perfekte mandedildo. 

Det samlede udvalg er enormt, og du vil hos de fleste forhandlere kunne læse fyldige produktbeskrivelser, der vil kunne gøre dig klogere på de enkelte produkter.

Vi anbefaler følgende forhandlere, når du skal købe din mandedildo: