Guide til prostata massage og prostata orgasme

Prostata massage – Sådan får du en prostataorgasme

Er du nysgerrig på prostata massage og prostataorgasme, eller søger du gode råd til, hvordan man bedst bærer sig ad, er du kommet til det helt rigtige sted. I den følgende guide kan du blive klogere på både prostata massage og prostataorgasmer. Vi hjælper dig dig i gang, så du kan prøve denne magiske orgasme, som kun mænd kan få. 

Hvad er prostata massage?

Du ved sikkert godt, at kvinder kan få flere forskellige typer af orgasmer – skedeorgasmer, klitorisorgasmer, sprøjteorgasmer osv. Så stort et udvalg har mænd desværre ikke i orgasme-buffetten. Mange vil formentlig hævde, at der kun findes én form for mandlig orgasme. 

Sådan forholder det sig dog ikke, for der findes som minimum én orgasme type udover den mænd oplever ved stimulering af penis. Orgasmen vi taler om er den der kaldes en prostataorgasme. Stimuleringen af prostata kan foregå udvendigt ved massage af mellemkødet, eller indvendigt via anus. 

Som mand kan man opnå en prostataorgasme ved stimulation af prostata – dette kaldes for prostata massage. En orgasme som resultat af prostata massage føles kraftigere, mere intens og anderledes end en almindelig orgasme. 

Prostata kaldes af nogen for det mandlige G-punkt, eller P-punktet (P for prostata), fordi det er et nydelsespunkt i stil G-punktet, som man finder i kvindens skede.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Sådan finder du din prostata

For at kunne stimulere prostata og nyde prostatamassage, er det nødvendigt at vide, hvor du skal røre. Egentligt er det mandlige G-punkt ikke så svært at lokalisere. Du kan uden problemer mærke det, hvis du stikker en finger op i anus, hvor det befinder sig cirka 3-7 cm oppe. 

Har du allerede prøvet udvendigt stimulation af prostata, altså massage ved mellemkødet, ved du sikkert godt, at det føles rigtig rart. Denne følelse er dog ingenting sammenlignet med direkte stimulation fra prostatamassage. 

Det særlige punkt, som er på størrelse med en kastanje, findes på den side der vender ud mod penis.

Guide til prostata massage og prostataorgasme

Det er dog langt fra alle mænd, som er afslappede omkring at få noget op bagi, fordi det føles forbudt eller forkert. Nogle tænker måske endda, at den slags kun er for homoseksuelle. Det er det bestemt ikke!

Brug dine fingre eller sexlegetøj

Du kan selv prøve at finde frem til din prostata med dine fingre, eller du kan gøre det ved hjælp af sexlegetøj som er skabt til prostatamassage. 

Det særlige sexlegetøj er typisk udformet på en sådan måde, at det er nærmest umuligt IKKE at ramme prostata, hvorfor det er oplagt for nybegyndere at prøve med sexlegetøj, så det er lettere at lokalisere p-punktet. Prøv med en anal dildobutt plug eller strap-on

Du finder dog ikke et bedre sexlegetøj til formålet, end det der kaldes for en prostata stimulator. Udvalget er stort, så du kan med garanti finde en der falder i din smag. Tryk på knappen nedenfor og bliv præsenteret for det store udvalg. 

Prostata stimulator - guide til prostata massage og prostataorgasme

Hvad er en prostata orgasme?

En prostata orgasme er når manden opnår orgasme ved stimulering af prostata. 

Ligesom med en almindelig orgasme, kan det være svært at beskrive følelsen for andre, medmindre de selv har oplevet det. Prostata orgasmen beskrives af nogen som en almindelig orgasme, men dybere, kraftigere, større og længerevarende.  

Hvis du er nysgerrig, er der ingen vej udenom – du er nødt til at prøve det på egen krop. En almindelig orgasme er lækker, men ifølge de heldige der har prøvet en prostata orgasme, er det ingenting sammenlignet med den følelse du kan få, hvis du kommer ved stimulering af prostata.

Prostata massage – Sådan gør du

Hvis du vil prøve den fantastiske orgasme som er prostataorgasmen, er der ingen vej udenom prostata massage. Det er heldigvis hverken svært eller særligt kompliceret at stimulere prostata, men det kan tage lidt tid at vænne sig til følelsen, så bliv ikke frustreret, hvis orgasmen lader vente på sig – det skal nok komme!

I det følgende vil vi præsentere dig for gode råd og tips, så du kan få din prostata massage til at fungere og ende ud i en prostataorgasme. 

Husk glidecreme

Medmindre du er sadist og tænder på smerte, kommer du ikke til at få noget ud af massagen uden glidecreme. Ligesom med alt andet som involverer anus, er det nødvendigt med smørelse – gerne rigeligt af det. 

Inden du stikker en finger eller et sexlegetøj op i anus, skal du derfor sørge for at smøre rigeligt med glidecreme på det der skal op, så det ikke kommer til at gøre ondt. Smør også meget gerne endetarmsåbningen ind. 

Vi anbefaler en glidecreme som er lavet til anal brug. Denne form for glidecreme kaldes for anal glidecreme og er en smule tykkere i konsistensen end almindelig glidecreme, hvilket gør den bedre til brug bagi. 

Du skal være tændt 

Inden du går i gang med at massere prostata, er det nødvendigt at du er tændt og klar til sex. Når din penis er stiv og fyldt med blod, sørger det for at spændingerne omkring prostata bliver mindre, hvilket gør massagen lettere og mere behagelig. 

Du kan med fordel se et lidt frække videoklip på computeren imens du kæler lidt om banditten. Er du sammen med en partner, kan du naturligvis bede vedkommende om at få dig op i gear. 

Varm din ringmuskel op

Ligesom de andre muskler i vores krop, skal også ringmusklen varmes op inden den skal på arbejde, så du undgår skader. Brug fingrene eller et sexlegetøj til at stimulere endetarmsåbningen, inden du forsigtigt penetrerer anus. Giv dig god tid og lad din ringmuskel udvide sig i et passende tempo. 

Bliver musklen omkring endetarmsåbningen spændt, skal du vente med et trænge dybere ind, indtil du igen slapper af deromme. 

Brug den rigtige teknik

Når du har fingen ca. 2-3 cm oppe, skal du bukke den og massere din ringmuskel fra indersiden. Når du har gjort det for en stund, kan du lave små “kom her”-bevægelser med fingeren. 

Når du er klar, kan du føre fingeren lidt længere op og bukke den ind mod navlen. På et tidspunkt vil du mærke et område som føles lidt som ydersiden på en valnød – det er din prostata. Tryk på området og stimuler det ved at bevæge fingeren rundt. Prøv dig frem og find ud af, hvilken form for bevægelse med fingeren, som føles godt. 

Bruger du sexlegetøj til prostatastimulering, er det ofte lettere at lokalisere prostata, da den særlige form på legetøjet gør, at det nærmest per automatik rammer plet. 

Du kan med fordel stimulere din penis samtidig med at du masserer din prostata, for at få endnu mere nydelse. 

Sexlegetøj til prostata massage

En prostata orgasme er aldrig langt væk, hvis du har det rigtige udstyr til stimulering. Udvalget af anal sexlegetøj, så der ikke noget at sige til, hvis du har svært ved at vurdere, hvad der er det rigtige for dig. 

For at gøre det en smule lettere for dig at vælge det rigtige sexlegetøj til prostata massage, har vi udvalgt en række produkter, som vi mener fortjener din opmærksomhed.

Sexlegetøj boks

Startpakke til dig der er ny til prostata massage

I denne boks får du alt hvad du har brug for, hvis du gerne vil i gang med prostata massage. 

Du får: 

  • Anal glidecreme
  • Anal douche
  • Prostata massager
  • Penis ring med prostata stimulator

3-pak buttplug

Pakke med tre buttplugs i forskellige størrelser

Buttplugs kan være rigtig gode til at give et konstant tryk på prostata, hvilket kombineret med stimulering af penis, kan give vilde og kraftige orgasmer, ulig noget du før har prøvet. 

Sættet her består af 3 forskellige størrelser, så du kan starte ud i det små og bevæge dig op i størrelse, hvis du har lyst. 

Anal dildo

Anal dildo til prostata stimulation

Anal dildo til prostata stimulation

Denne anal dildo er let buet, hvilket gør den særligt god til at ramme det mandlige G-punkt.

Den glatte overflade og den smalle facon gør, at den er særligt nem at indføre i anus, så længe du husker at kombinere med en god glidecreme. 

Dildoen er i medium, men fås også i Large og Small.

Lelo Hugo

Vibrerende prostata vibrator med fjernbetjening

Skal din prostata massage være high-tech, skal du vælge denne smarte prostata virbator fra Lelo.

Vibratoreren har ikke bare en herlig form, som sikrer stimulation de helt rigtige steder, men som også kan styres trådløst med den medfølgende fjernbetjening

Prisen er i den høje ende, men du finder heller ikke et bedre og mere effektfuldt sexlegetøj til stimulering af din prostata. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *