Strap-On – Find din nye strap-on her

Strap on - Guide til strap on - find strap on her

En strap-on er for de par, som gerne vil udvide horisonten seksuelt og bytte roller. Med en strap-on kan det blive kvinden, der giver, og manden, der tager imod. En pirrende og fræk oplevelse venter! Strap-ons benyttes ligeledes af mange lesbiske, der ikke fra naturens side har et kønsorgan til indføring.

Er du nysgerrig på, hvordan sex mon føles for din partner, så kan du blive klogere med en strap-on. Med en strap-on kan kvinden opleve, hvordan det er at have en penis, imens manden analt kan mærke, hvordan det er at være i den anden ende, så at sige. 

Det er dog ikke kun mænd og kvinder, der kan få glæde af en strap-on – også lesbiske kvinder kan eksperimentere med og få glæde af dette stykke sexlegetøj. 

I det følgende giver vi dig overblikket over en håndfuld forskellige af slagsen og klæder dig dermed ordentlig på til at købe den rigtige. 

Du kan i øvrigt roligt bestille sexlegetøj på nettet – alle produkterne, vi anbefaler, bliver leveret helt diskret i en anonym indpakning.

De fire bedste strap-ons

Herunder følger vores bud på de fire bedste strap-ons. Listen er lavet med udgangspunkt i brugeranmeldelser og produkttests, udført af andre. Produkterne kommer i vilkårlig rækkefølge.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du klikker på et link og handler i den digitale forretning bagefter. Vi kan dog garantere dig for, at vi står fuldt og fast inde for de produkter og forhandlere, vi anbefaler.

King Cock Harness med dildo på 18 cmKing cock strap-on - strap-on guide

Denne strap-on føles ikke bare som den ægte vare ved brug – den ligner faktisk også en rigtig penis. 

Her får du både dildo og seletøjet, hvor dildoen kan på- og afmonteres.

Dermed er det muligt både at bruge dildoen håndholdt og som en del af strap-on’en.

Selve selen kan justeres, så den passer de fleste. Selen er desuden designet med komforten for øje, så du sagtens kan bruge den i længere tid uden problemer.

Den er behagelig at have på og vil ikke være til gene for din hud. Faktisk vil du ikke bemærke, at du har den på. Det vil din partner til gengæld. Han/hun vil nyde at blive penetreret af en penis i den perfekte størrelse. 

Der er desuden mulighed for at montere andre dildoer efter behov. Dette sker ved hjælp af 3 o-ringe som medfølger. 

Doc Johnson – Alt i ét silikone pegging-sætPegging-sæt - Strap-on guide

Hvis du er ny inden for pegging (analsex hvor det er kvinden der giver), så er dette sæt et fremragende sted at starte. 

Her får du nemlig alt, hvad du skal bruge til at komme i gang.  Du får fem forskellige dildoer, som let kan monteres på selen. 

Du får også glidecreme og specielt rengøringsmiddel til sexlegetøj. 

Seletøjet kan justeres, så det passer dig i størrelsen, og så kan der monteres andre dildoer fra Doc Johnson-serien. 

CalExotics Love Rider Dual Penetrator – Strap-on til mændStrap-on til mænd - Strap-on guide

En strap-on til mænd? – Jamen… hvad skal det nu gøre godt for? 

Ekstra nydelse for kvinden, selvfølgelig!

Med denne strap-on, som manden monterer på penis, kan kvinden fyldes ud både vaginalt og analt. 

Manden får simpelthen to penisser at gøre godt med, så kvinden kan tilfredsstilles i begge huller på én gang.  

Ved at spænde dildoen om penis får manden desuden en stærkere rejsning. Den fungerer nemlig også som penisring. 

Ouch! – Vibrerende Butterfly Strap-Onouch-vibrerende-butterfly-strap-on - strap-on guide

Nu til listens mest avancerede strap-on. Her får du en justerbar sele med dildo ligesom de fleste andre. 

Dog får du her en dildo, som bedst kan beskrives som sexlegetøjets bud på en schweizerkniv – den kan nemlig lidt af hvert. 

Den særlige butterfly dildo er udstyret med vibrator og kan desuden rotere. Bruges den på en kvinde, er der også stimulation af klitoris. 

Hele herligheden kontrolleres med en fjernbetjening, som kan styre hastigheden og vælge mellem tre niveauer af vibrationer. 

Hvordan virker en strap-on?

En strap-on er i virkeligheden ganske simpel. De fleste består af en justerbar sele, som du ifører dig og tilpasser din krop. Hvis det ikke allerede er gjort, så monterer du en dildo på selen, og husk så endelig at bruge rigeligt med glidecreme. Særligt hvis du skal dyrke analsex. 

Nogle strap-ons er udstyret med én dildo som permanent sidder fast, imens andre er mere fleksible idet dildoen kan udskiftet efter behov. Har du lyst til at prøve en dildo der kan vibrere eller måske en der er endnu større end normalt, så kan du helt simpelt skifte efter humør. 

Sørg for at læse produktbeskrivelsen grundigt inden du køber, for det er altså ikke alle hvor du kan skifte dildo.

Hvem kan bruge strap-on?

Mange har måske en forestilling om, at en strap-on udelukkende er noget to kvinder bruger sammen. Men faktisk er der rigtigt mange heteroseksuelle par, som har taget den til sig og bruger den som en mere eller mindre fast del af sex. 

I de fleste tilfælde vil det selvfølgelig være kvinden der påfører sig selen og dildoen, da en mand jo er udstyret med en penis i forvejen. Men der vil også være tilfælde hvor manden kan bruge den påspændte dildo, hvis han eksempelvis allerede er blevet færdig, men mangler at give sin partner det sidste skub, så hun også kan nå klimaks.

I de fleste tilfælde vil det dog som sagt vsære kvinden der bruger strap-on. Sex hvor kvinden tager manden analt kaldes for pegging. En form for sex, som faktisk oplever stigende popularitet i øjeblikket.

Hvad er pegging?

Pegging er når kvinden har analsex med manden. Rollerne er altså byttet, og det er nu kvinden der giver, og manden der modtager. Fordi en kvinde fra naturens side ikke er udstyret med en penis til formålet, vil hun typisk bruge en strap-on.

At bytte roller på den måde kan være intimiderende for mange – særligt mænd, som kan føle sig mindre maskuline, eller som måske mener at den slags sex er for homoseksuelle. Men de mænd og kvinder snyder sig selv for en oplevelse. Der er masser af nerver i og omkring anus, og derfor masser af nydelse at hente, men der udover er det også bare en særlig fræk oplevelse at bytte roller. 

Det seneste stykke tid har pegging fået medvind i sejlene, og vi oplever en stigende interesse og større åbenhed omkring det. Tabuet omkring mænd der kan lide at modtage analsex er, med ganske små skridt, ved at blive brudt. 

Hvis du er nysgerrig, så giv det et forsøg og mærk efter, om pegging er noget for dig. Du kan med fordel begynde med en simpel, og lidt mindre dildo første gang, så det bliver en knap så overvældende oplevelse.

Hvilken strap-on skal jeg vælge, hvis det er første gang?

Er du ny med strap-ons, så anbefaler vi, at du starter lidt langsomt og forsigt ud. Der er stor nydelse i vente ved analsex, men også det modsatte, hvis man ikke passer en smule på. 

Er du ikke vant til at have analsex, så vælg en strap-on af mindre størrelse. Endnu bedre, så kan du købe en strap-on hvor du har mulighed for at skifte dildo efter behov. Så når du bliver mere erfaren og får lyst til at prøve mere, så kan du helt simpelt skifte til en større dildo, eller måske en der kan vibrere. 

Og husk så at bruge masser af glidecreme! – det kan ikke siges nok. Anus er ikke udstyret med naturlig smørelse ligesom eksempelvis vagina, og derfor kræver det altså, at du hjælper det hele lidt på vej med en god vandbaseret glidecreme.

Hvad koster en strap-on?

Ligesom med så meget andet sexlegetøj, så kan du finde strap-ons i alle prisklasser. Og ligesom med så meget andet, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. 

Det betyder dog ikke, at du ikke kan få noget ud af en billigere strap-on, men som oftest vil der være noget at hente, ved at bruge lidt flere penge på sexlegetøjet. 

Er det nyt for dig, så anbefaler vi dog, at du starter i den billigere ende. Ender du så med at blive bidt af det, så kan du altid vælge at investere i en lidt dyrere og mere luksuriøst model senere hen.

5/5 (1)

Skriv et svar