Loading...
Guides

Strap-on – Find din nye strap-on her

Strap-on - sexlegetøj til par

 Med en strap-on kan det blive kvinden, der giver, og manden, der tager imod. Strap-ons benyttes ligeledes af mange lesbiske, der ikke fra naturens side har et kønsorgan til indføring i partners. Markedet for strap-ons er stort og uoverskueligt, men vi har gjort det let for dig og fundet de 7 bedste. Udvælgelsen har taget afsæt i produktanmeldelser, tests, udført af andre, og vores samlede vurdering af de enkelte strap-ons funktionsmuligheder, materialevalg og form.

King Cock Harness med dildo på 15 cm

King cock strap-on - strap-on guide

Forhandler Totalpris Læs mere
424,00 DKK Besøg butikken
428,00 DKK Besøg butikken

Denne strap-on føles ikke bare som den ægte vare ved brug – den ligner faktisk også en rigtig penis. 

Her får du både dildo og seletøj, hvorpå dildoen kan på- og afmonteres. Det betyder også, at du kan bruge dildoen håndholdt, hvis du skulle have lyst til det. 

Justerbar sele

Selve selen kan justeres, så den passer de fleste. Selen er desuden designet med komforten for øje, så du sagtens kan bruge den i længere tid uden problemer. 

Selen er behagelig at have på og vil ikke være til gene for din hud. Faktisk vil du, ifølge producenten, dårligt bemærke, at du har den på. Det vil din partner til gengæld!

Mulighed for at skifte dildo

Er du ikke tilfreds med den medfølgende dildo, eller er du eventyrlysten og har lyst til at prøve en større, mindre eller en, der kan vibrere, så kan du relativt let udskifte den oprindelige. Der medfølger nemlig 3 o-ringe, som gør det muligt at montere andre dildoer.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Lena
5/5

“Behagelig at have på og bruge, let at tilpasse størrelsen på harness og god størrelse på dildo til personer, der ikke har haft anal samleje så mange gange før.”

Fetish Fantasy Hollow Strap-on – hul strap-on

Fetish fantasy hul strap-on - strap-on guide

Forhandler Totalpris Læs mere
278,00 DKK Besøg butikken
408,00 DKK Besøg butikken

En hul strap-on – hvad er formålet med det?

En hul strap-on kan bruges nøjagtigt som en almindelig påspændingsdildo, dog med den forskel at denne også passer til mænd.

 At dildoen er hul gør nemlig, at du kan indsætte din penis og have sex som normalt. 

Derfor bør du vælge en hul strap-on

Men hvorfor skulle man dog bruge en strap-on som mand, når man nu i forvejen er udstyret med en pik? 

Årsagen kan være, at man ønsker at opnå ekstra fylde, hvis man fra naturens side ikke er så veludrustet. Med denne strap-on vil manden kunne penetrere sin sexpartner, som var han en velhængt pornostjerne. Manden vil stadigvæk lave alle bevægelserne, og sexpartneren vil derfor føle, at den enorme pik, som manden indfører i ham/hende, er mandens egen. 

Giv din sexpartner endnu en omgang

Denne strap-on er også god for ham, der har problemer med at holde længe i sengen. Med denne strap-on er det nemlig muligt at give ens sexpartner endnu en omgang, efter man selv er kommet. 

Uanset hvad dine bevæggrunde for at vælge en hul strap-on måtte være, så er denne et fremragende valg inden for denne genre. 

Selen er let at påføre og justere og ganske behagelig at have på. Dildoen er 15 cm lang, og så er hele herligheden 100 % latex- og ftalatfri.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

katrine
4.2/5

“Både min kæreste og jeg har været yderst tilfredse, dog er den lidt hård og kan derfor gøre ondt i starten hvis man ikke er våd nok, men det kunne glidecreme hjælpe på og har derfor ingen problemer haft siden.

Vil klart anbefale produktet da den er nem at bruge og “båndet” giver sig så det tilpasser sig personen der bruger den størrelsesmæssigt.”

JD
3.8/5

“Lidt voldsom som start, men med glidecreme og forsigtighed kommer man godt igang. Kunne måske have været lidt blødere – men alt i alt ganske ok”

CalExotics Love Rider Dual Penetrator – Strap-on til mænd

Strap-on til mænd - Strap-on guide

Forhandler Totalpris Læs mere
228,00 DKK Besøg butikken

En strap-on til mænd? – Jamen… hvad skal det nu gøre godt for? Ekstra nydelse for kvinden, selvfølgelig!

Dobbelpenetrering med dobbelpenis 

Det ser en smule vanvittigt ud med en dobbelpenis, men formålet er at fylde kvinden ud i begge huller på én gang. 

Noget, der både kan være frækt og behageligt for kvinden, som formentlig vil føle sig ekstra tilfredsstillet i løbet af sexakten og efterfølgende.   

Ved brug af denne strap-on kan manden desuden også glæde sig over en stærkere rejsning. Gummiringene, som spændes om penis og pungen, fungerer nemlig som en penisring, hvilket giver en hårdere erektion. Ligeledes forlænger det samlejet. 

Magic Flesh – Billig strap-on

Magic Flesh strap on - guide til strap-on

Forhandler Totalpris Læs mere
228,00 DKK Besøg butikken
324,00 DKK Besøg butikken

Simpel, traditionel og ikke mindst billig strap-on, som er et godt valg til nybegynderen, der gerne lige vil prøve en strap-on, inden vedkommende spenderer store summer.

Simpel strap-on i realistisk design

Dildoen er realistisk i materialet, dejlig blød og tilpas bøjelig – med andre ord end fornuftig starter strap-on-dildo. Seletøjet er desuden simpelt i brug og kan justeres i størrelsen efter behov. 

Meget mere er der faktisk ikke at sige om denne helt klassiske og fremragende begynder strap-on, som du kan få for ganske få penge. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Buller
5/5

“En behagelig og soft hjælp som ikke virker irriterende for kvinden når den føres ind.”

Doc Johnson – Alt i ét silikone pegging-sæt

Pegging-sæt - Strap-on guide

Forhandler Totalpris Læs mere
599,00 DKK Besøg butikken

Hvis du er ny inden for pegging (analsex, hvor det er kvinden, der giver), så er dette sæt et fremragende sted at starte. 

Startpakke til sex med strap-on

Det er ikke forkert at betegne denne anbefaling som en “startpakke”. 

Sættet består af fem forskellige dildoer i varierende størrelse og form, glidecreme, særligt rengøringsmiddel og o-ringe til montering af dildo. Med andre ord: alt det nybegynderen har brug for. 

Seletøjet kan justeres, så det passer dig i størrelsen, og så kan der monteres andre dildoer fra Doc Johnson-serien. 

Me2 Rumbler Vibrerende Dildo med Harness – Kan give rystende gode orgasmer

Me2 rumber - strap-on - Oversigt over de bedste strap-ons

Forhandler Totalpris Læs mere
528,00 DKK Besøg butikken

Det, der gør denne strap-on til noget særligt, er den lidt aparte farve og så den medfølgende dildo, som indeholder en motor i både skaft og base.

Motoren er naturligvis installeret, så dildoen kan levere pirrende vibrationer, der forbedrer et samleje for både vedkommende, der er iført strap-on’en, og vedkommende, der penetreres af denne.

Dildoen, der medfølger, er små 17 cm i længden og 3,7 cm i bredden, hvilket svarer til en ganske almindelig penis.

Vælg mellem 10 vibrationsmønstre

Med vibrationer er det ligesom med så meget andet her i tilværelsen; det er nemlig et spørgsmål om smag, og det ved producenterne bag denne strap-on udmærket godt.

Derfor har de sørget for, at der er lidt forskellige vibrationsmønstre at vælge imellem. Hele 10 styk rent faktisk, så mon ikke der er mindst et par mønstre, som kan bringe dig og din sexpartner i den syvende orgasmehimmel.

Justerbart harness

Harness’et til denne strap-on er komfortabelt og justerbart. Det kan indstilles til en livvidde på op til 132 cm, så selvom du er glad for sovs og fedtkanten på flæskestegen, sburde dette harness altså kunne indstilles til at passe dig.

Husker bedre end en guldfisk

Produktet er vandtæt, hvilket muliggør, at I kan lege med dette i badet. Derudover så husker produktet seneste vibrationsindstilling.

Når I har fundet det perfekte vibrationsmønster, behøver I derfor ikke at anstrenge jer for at huske, hvilket nummer dette var. Det skal jeres Me2 Rumbler nok huske for jer.

Pipedream Fetish Fantasy Vibrerende Strap-On – Kun for kvinder

Pipedream strap on - Oversigt over strap-ons

Forhandler Totalpris Læs mere
304,00 DKK Besøg butikken
324,00 DKK Besøg butikken

Her hos Temptations prøver vi egentlig at være egalitære og tilgodese begge køn. Derfor har vi også stræbt efter at finde strap-ons, der kan bruges af både mænd og kvinder.

Den sidste strap-on kan dog udelukkendes bruges af kvinder. Mænd kan dog sagtens agere modtagere af denne, men de vil ikke være i stand til at iføre sig den.

Strap-on’en monteres nemlig ved at blive ført op i kvindens skede. Heroppe stimulerer den g-punktet på en yderst behagelig måde, som kun bliver endnu mere behagelig grundet dens vibrationer.

Særligt populær blandt lesbiske

Strap-on-dildoen er yderst populær i mange lesbiske forhold, da den i høj grad tilgodeser begge parter her.

Kvinden, der har den på, får stimuleret sit g-punkt, mens kvinden, der modtager den også bliver forkælet i stor stil grundet dens lækre form og størrelse.

En passende størrelse

Dildoen måler i alt 23 cm, hvilket måske lyder af meget. Det er dog kun 15 cm, der kan indføres, hvilket rigtig mange anser for at være den perfekte størrelse.

Strap-on’en er fremstillet i noget, der hedder TPE. Det kender du sikkert ikke, men vi kan forsikre dig om, at det er et yderst godt materiale, som ikke indeholder nogen phthalater.

Vi anbefaler, at du bruger lide glidecreme

Sex er altid bedst, hvis det er glat og smooth, og lige netop derfor er glidecreme et hit, når man bruger dildoer og deslige.

Til denne strap-on anbefaler vi brug af vandbaserede glidecremer, da disse går bedst i spænd med det materiale, som strap-on’en er lavet af.

Har du stadig ikke besluttet dig for en strap-on, så tryk på knappen nedenfor. Trykker du, bliver du ledt videre til det komplette overblik over strap-ons hos vores samarbejdspartner. Vi garanterer, at du finder den rigtige til dine behov derinde. 

God jagt!

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om strap-ons, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste strap-ons, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om vibratorer, klitorisvibratorer, analdildoer, store dildoer, sexspil, penisringe, kondomer, glidecremer og buttplugs.

Hvad er en strap-on?

En strap-on er helt enkelt en dildo du spænder om livet, så du kan have sex med din partner som havde du selv en penis. 

Det vil typisk være kvinden der påfører sig dildoen fordi hun af naturlige årsager ikke selv er udstyret med en bandit mellem benene. Nu kan kvinden penetrere sin pigekæreste eller, hvis lysten er til det, sin drengekæreste. Flere og flere er faktisk begyndt at praktisere netop denne type sex, hvor det er kvinden der giver manden i stedet for omvendt. Det fortæller vi mere om lidt senere. 

En mand kan i øvrigt også sagtens bruge en strap-on på sin kæreste. Men hvorfor det, når han selv har en penis? 

Der kan være flere grunde; måske han har problemer med udholdenheden og derfor er kommet tidligt, men stadig gerne vil tilfredsstille kvinden. Det kan også være fordi hans vedhæng ikke er specielt stort, eller måske bare fordi den ene eller begge parter synes det er frækt. Uanset hvad, så er det vigtigt at understrege, at en strap-on ikke nødvendigvis behøver være til kvinder. 

Hvordan virker en strap-on?

En strap-on er i virkeligheden ganske simpel. De fleste består af en justerbar sele, som du ifører dig og tilpasser din krop. Hvis det ikke allerede er gjort, så monterer du en dildo på selen, og husk så endelig at bruge rigeligt med glidecreme. Særligt hvis du skal dyrke analsex. 

Nogle strap-ons er udstyret med én dildo som permanent sidder fast, imens andre er mere fleksible idet dildoen kan udskiftes efter behov. Har du lyst til at prøve en dildo der kan vibrere eller måske en der er endnu større end normalt, så kan du helt simpelt skifte efter humør. 

Sørg for at læse produktbeskrivelsen grundigt inden du køber, for det er altså ikke alle hvor du kan skifte dildo.

Hvem kan bruge strap-on?

Mange har måske en forestilling om, at en strap-on udelukkende er noget to kvinder bruger sammen. Men faktisk er der rigtigt mange heteroseksuelle par, som har taget den til sig og bruger den som en mere eller mindre fast del af sex. 

I de fleste tilfælde vil det selvfølgelig være kvinden der påfører sig selen og dildoen, da en mand jo er udstyret med en penis i forvejen. Men der vil også være tilfælde hvor manden kan bruge den påspændte dildo, hvis han eksempelvis allerede er blevet færdig, men mangler at give sin partner det sidste skub, så hun også kan nå klimaks.

I de fleste tilfælde vil det dog som sagt vsære kvinden der bruger strap-on. Sex hvor kvinden tager manden analt kaldes for pegging. En form for sex, som faktisk oplever stigende popularitet i øjeblikket.

Hvad er pegging?

Pegging er når kvinden har analsex med manden. Rollerne er altså byttet, og det er nu kvinden der giver, og manden der modtager. Fordi en kvinde fra naturens side ikke er udstyret med en penis til formålet, vil hun typisk bruge en strap-on.

At bytte roller på den måde kan være intimiderende for mange – særligt mænd, som kan føle sig mindre maskuline, eller som måske mener at den slags sex er for homoseksuelle. Men de mænd og kvinder snyder sig selv for en oplevelse. Der er masser af nerver i og omkring anus, og derfor masser af nydelse at hente, men derudover er det også en særlig fræk oplevelse at bytte roller. 

Det seneste stykke tid har pegging fået medvind i sejlene, og vi oplever en stigende interesse og større åbenhed omkring det. Tabuet omkring mænd der kan lide at modtage analsex er, med ganske små skridt, ved at blive brudt. 

Hvis du er nysgerrig, så giv det et forsøg og mærk efter, om pegging er noget for dig. Du kan med fordel begynde med en simpel, og lidt mindre dildo første gang, så det bliver en knap så overvældende oplevelse.

Vil du vide mere? – Se vores guide til pegging her

Hvilken strap-on skal jeg vælge, hvis det er første gang med analsex?

Er du ny til strap-ons, så anbefaler vi, at du starter lidt langsomt og forsigt ud. Der er stor nydelse i vente ved analsex, men også det modsatte, hvis man ikke passer en smule på. 

Er du ikke vant til at have analsex, så vælg en strap-on af mindre størrelse. Endnu bedre, så kan du købe en strap-on hvor du har mulighed for at skifte dildo efter behov. Så når du bliver mere erfaren og får lyst til at prøve mere, så kan du helt simpelt skifte til en større dildo, eller måske en der kan vibrere. 

Og husk så at bruge masser af glidecreme! – det kan ikke siges nok. Anus er ikke udstyret med naturlig smørelse ligesom vagina, og derfor kræver det, at du hjælper det hele lidt på vej med en god vandbaseret glidecreme.

Skal strap-on bruges på en kvinde, så er der ikke nødvendigvis behov for at tage yderlige forholdsregler end ved normal sex. Dog er fordelen ved en strap-on at I selv kan vælge størrelsen på dildoen – så tag eventuelt en snak om, hvorvidt den skal være normal i størrelsen eller ligne noget der kunne sidde på en opstemt hingst. 

Hvad koster en strap-on?

Ligesom med så meget andet sexlegetøj, så kan du finde strap-ons i alle prisklasser. Og ligesom med så meget andet, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. 

Det betyder dog ikke, at du ikke kan få noget ud af en billigere strap-on, men som oftest vil der være noget at hente, ved at bruge lidt flere penge på sexlegetøjet. 

Er det nyt for dig, så anbefaler vi dog, at du starter i den billigere ende. Ender du så med at blive bidt af det, så kan du altid vælge at investere i en lidt dyrere og mere luksuriøst model senere hen.

Er en strap-on kun for lesbiske?

Nej, bestemt ikke. Faktisk er der flere heteroseksuelle par som er begyndt at inkludere strap-ons i lagengymnastikken. Det er formentlig et resultat af, at pegging så småt er ved at gøre sit indtog i udenlandske såvel som danske soveværelser.  

Du kan læse mere om pegging her

Når det så er sagt, så er en strap-on et fremragende sexlegetøj til lesbiske kvinder som gerne vil have følelsen af at blive fyldt ud og kneppet af en penis, selvom de har valgt en kvinde som partner. 

Strap-on, strapon, strap on dildo, påspændingsdildo – hvad hedder det egentlig?

Hvad du vil kalde en strap-on er helt op til dig. En ting der går igen ved sexlegetøj er, at de forskellige genstande ofte har forskellige navne. Det her tilfælde er altså ingen undtagelse på det punkt. 

Ligemeget hvad du kalder det, så er der tale om en dildo som du spænder fast og bruger til sex. Kvinde/kvinde, mand/kvinde, mand/mand – mulighederne er mange. 

Strap-on med eller uden vibrator?

Der er et eller andet med seksuel nydelse og vibrationer der bare klikker. Ganske få ting er ligeså behagelige, især for kvinder, som vibrationer. Især hvis det er nede omkring kønsdelene klapper mange begejstret i hænderne. 

Derfor går du aldrig galt i byen med en strap-on der kan vibrere. Fungerer vibrationerne ikke for jer, så kan I jo bare lade være med at tænde for dem. Dog kan der være lidt penge at spare, hvis du ved at I med garanti aldrig får brugt funktionen. I så fald er der ikke nogen grund til at betale ekstra for det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *