Loading...

Guides

Strap-on – Find din nye strap-on her

Strap-on - sexlegetøj til par

En strap-on er for de par, som gerne vil udvide horisonten seksuelt og bytte roller. Med en strap-on kan det blive kvinden, der giver, og manden, der tager imod. En pirrende og fræk oplevelse venter! Strap-ons benyttes ligeledes af mange lesbiske, der ikke fra naturens side har et kønsorgan til indføring i partners.

Er du nysgerrig på, hvordan sex mon føles for din partner, så kan du blive klogere med en strap-on. Med en strap-on kan kvinden opleve, hvordan det er at have en penis, imens manden analt kan mærke, hvordan det er at være i den anden ende, så at sige. 

Det er dog ikke kun mænd og kvinder, der kan få glæde af en strap-on – også lesbiske kvinder kan eksperimentere med og få glæde af dette stykke sexlegetøj. 

I det følgende giver vi dig overblikket over en håndfuld forskellige af slagsen og klæder dig dermed ordentlig på til at købe den rigtige. 

Du kan i øvrigt roligt bestille sexlegetøj på nettet – alle produkterne, vi anbefaler, bliver leveret helt diskret i en anonym indpakning.

De fem bedste strap-ons

Herunder følger vores bud på de fire bedste strap-ons. Listen er lavet med udgangspunkt i brugeranmeldelser og produkttests, udført af andre. Produkterne kommer i vilkårlig rækkefølge.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du klikker på et link og handler i den digitale forretning bagefter. Vi kan dog garantere dig for, at vi står fuldt og fast inde for de produkter og forhandlere, vi anbefaler.

King Cock Harness med dildo på 15 cm

King cock strap-on - strap-on guide

Forhandler Totalpris Læs mere
424,00 DKK Besøg butikken
428,00 DKK Besøg butikken

Denne strap-on føles ikke bare som den ægte vare ved brug – den ligner faktisk også en rigtig penis. 

Her får du både dildo og seletøj, hvorpå dildoen kan på- og afmonteres. Det betyder også, at du kan bruge dildoen håndholdt, hvis du skulle have lyst til det. 

Justerbar sele

Selve selen kan justeres, så den passer de fleste. Selen er desuden designet med komforten for øje, så du sagtens kan bruge den i længere tid uden problemer. 

Selen er behagelig at have på og vil ikke være til gene for din hud. Faktisk vil du, ifølge producenten, dårligt bemærke at du har den på. Det vil din partner til gengæld!

Mulighed for at skifte dildo

Er du ikke tilfreds med den medfølgende dildo, eller er du eventyrlysten og har lyst til at prøve en større, mindre eller en der kan vibrere, så kan du relativt let udskifte den. Der medfølger nemlig 3 o-ringe som gør det muligt at montere andre dildoer.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Lena
5/5

“Behagelig at have på og bruge, let at tilpasse størrelsen på harness og god størrelse på dildo til personer, der ikke har haft anal samleje så mange gange før.”

Fetish Fantasy Hollow Strap-on – hul strap-on

Fetish fantasy hul strap-on - strap-on guide

Forhandler Totalpris Læs mere
278,00 DKK Besøg butikken
408,00 DKK Besøg butikken

En hul strap-on – hvad er formålet med det?

Strap-on som også mænd kan bruge

En hul strap-on kan bruges nøjagtigt som en almindelige påspændingsdildo, dog med den undtagelse, at du også som mand kan iføre dig den.

 At dildoen er hul gør nemlig, at du kan indsætte din penis og have sex som normalt. 

Derfor bør du vælge en hul strap-on

Men hvorfor skulle man dog bruge en strap-on som mand, når man nu i forvejen er udstyrret med en pik? – Årsagen kan være, at opnå ekstra fylde hvis manden fra naturens side ikke er så veludrustet. 

Det kan også være, at han har problemer med at holde længe i sengen, og derfor ved hjælp af en strap-on kan give kvinden den tur hun trænger til, uden at bekymre sig om for tidlig udløsning. 

Uanset hvad dine bevæggrunde for at vælge en hul strap-on måtte være, så er denne et fremragende valg. Selen er let at påføre og justere og ganske behagelig at have på. Dildoen er 15 cm lang, og så er hele herligheden 100 % Latex- og ftalatfri.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

katrine
4.2/5

“Både min kæreste og jeg har været yderst tilfredse, dog er den lidt hård og kan derfor gøre ondt i starten hvis man ikke er våd nok, men det kunne glidecreme hjælpe på og har derfor ingen problemer haft siden!
Vil klart anbefale produktet da den er nem at bruge og “båndet” giver sig så det tilpasser sig personen der bruger den størrelsesmæssigt.”

JD
3.8/5

“Lidt voldsom som start, men med glidecreme og forsigtighed kommer man godt igang. Kunne måske have været lidt blødere – men alt i alt ganske ok”

CalExotics Love Rider Dual Penetrator – Strap-on til mænd

Strap-on til mænd - Strap-on guide

Forhandler Totalpris Læs mere
228,00 DKK Besøg butikken

En strap-on til mænd? – Jamen… hvad skal det nu gøre godt for? – Ekstra nydelse for kvinden, selvfølgelig!

Dobbelpenetrering med dobbelpenis 

Det ser en smule vanvittigt ud med en dobbelpenis, men formålet er at fylde kvinden ud i begge huller på én gang. 

Noget der både kan være frækt og behageligt for kvinden, som formentlig vil føle sig ekstra tilfredsstillet efterfølgende.   

Ved brug af denne strap-on kan manden desuden også glæde sig over en stærkere rejsning, gummiringene som spændes om penis og pungen fungerer nemlig som en penisring. 

Magic Flesh – Billig strap-on

Magic Flesh strap on - guide til strap-on

Forhandler Totalpris Læs mere
208,00 DKK Besøg butikken
324,00 DKK Besøg butikken

Simpel, traditionel og ikke mindst billig strap-on, som er et godt valg til nybegynderen som gerne lige vil prøve en strap-on af, inden der bliver spenderet enorme summer. 

Simpel strap-on i realistisk design

Dildoen er realistisk i materialet, dejlig blød og tilpas bøjelig – med andre ord end fornuftig starter strap-on dildo. Seletøjet er desuden simpelt i brug, og kan justeres i størrelsen efter  behov. 

Meget mere er der faktisk ikke at sige om denne helt klassiske og fremragende begynder strap-on, som du kan få for ganske få penge. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Buller
5/5

“En behagelig og soft hjælp som ikke virker irriterende for kvinden når den føres ind.”

Doc Johnson – Alt i ét silikone pegging-sæt

Pegging-sæt - Strap-on guide

Forhandler Totalpris Læs mere
599,00 DKK Besøg butikken

Hvis du er ny inden for pegging (analsex hvor det er kvinden der giver), så er dette sæt et fremragende sted at starte. 

Startpakke til sex med strap-on

Det er ikke forkert at betegne denne anbefaling som en “startpakke”. 

Sættet består af fem forskellige dildoer i varierende størrelse og form, glidecreme, særligt rengøringsmiddel og o-ringe til montering af dildo – med andre ord; alt det nybegynderen har brug for. 

Seletøjet kan justeres, så det passer dig i størrelsen, og så kan der monteres andre dildoer fra Doc Johnson-serien. 

Har du stadig ikke besluttet dig for en strap-on, så tryk på knappen nedenfor. Trykker du, bliver du ledt videre til det komplette overblik over strap-ons hos vores samarbejdspartner. Vi garanterer, at du finder den rigtige til dine behov derinde. 

God jagt!

Hvad er en strap-on?

En strap-on er helt enkelt en dildo du spænder om livet, så du kan have sex med din partner som havde du selv en penis. 

Det vil typisk være kvinden der påfører sig dildoen fordi hun af naturlige årsager ikke selv er udstyret med en bandit mellem benene. Nu kan kvinden penetrere sin pigekæreste eller, hvis lysten er til det, sin drengekæreste. Flere og flere er faktisk begyndt at praktisere netop denne type sex, hvor det er kvinden der giver manden i stedet for omvendt. Det fortæller vi mere om lidt senere. 

En mand kan i øvrigt også sagtens bruge en strap-on på sin kæreste. Men hvorfor det, når han selv har en penis? 

Der kan være flere grunde; måske han har problemer med udholdenheden og derfor er kommet tidligt, men stadig gerne vil tilfredsstille kvinden. Det kan også være fordi hans vedhæng ikke er specielt stort, eller måske bare fordi den ene eller begge parter synes det er frækt. Uanset hvad, så er det vigtigt at understrege, at en strap-on ikke nødvendigvis behøver være til kvinder. 

Hvordan virker en strap-on?

En strap-on er i virkeligheden ganske simpel. De fleste består af en justerbar sele, som du ifører dig og tilpasser din krop. Hvis det ikke allerede er gjort, så monterer du en dildo på selen, og husk så endelig at bruge rigeligt med glidecreme. Særligt hvis du skal dyrke analsex. 

Nogle strap-ons er udstyret med én dildo som permanent sidder fast, imens andre er mere fleksible idet dildoen kan udskiftes efter behov. Har du lyst til at prøve en dildo der kan vibrere eller måske en der er endnu større end normalt, så kan du helt simpelt skifte efter humør. 

Sørg for at læse produktbeskrivelsen grundigt inden du køber, for det er altså ikke alle hvor du kan skifte dildo.

Hvem kan bruge strap-on?

Mange har måske en forestilling om, at en strap-on udelukkende er noget to kvinder bruger sammen. Men faktisk er der rigtigt mange heteroseksuelle par, som har taget den til sig og bruger den som en mere eller mindre fast del af sex. 

I de fleste tilfælde vil det selvfølgelig være kvinden der påfører sig selen og dildoen, da en mand jo er udstyret med en penis i forvejen. Men der vil også være tilfælde hvor manden kan bruge den påspændte dildo, hvis han eksempelvis allerede er blevet færdig, men mangler at give sin partner det sidste skub, så hun også kan nå klimaks.

I de fleste tilfælde vil det dog som sagt vsære kvinden der bruger strap-on. Sex hvor kvinden tager manden analt kaldes for pegging. En form for sex, som faktisk oplever stigende popularitet i øjeblikket.

Hvad er pegging?

Pegging er når kvinden har analsex med manden. Rollerne er altså byttet, og det er nu kvinden der giver, og manden der modtager. Fordi en kvinde fra naturens side ikke er udstyret med en penis til formålet, vil hun typisk bruge en strap-on.

At bytte roller på den måde kan være intimiderende for mange – særligt mænd, som kan føle sig mindre maskuline, eller som måske mener at den slags sex er for homoseksuelle. Men de mænd og kvinder snyder sig selv for en oplevelse. Der er masser af nerver i og omkring anus, og derfor masser af nydelse at hente, men derudover er det også en særlig fræk oplevelse at bytte roller. 

Det seneste stykke tid har pegging fået medvind i sejlene, og vi oplever en stigende interesse og større åbenhed omkring det. Tabuet omkring mænd der kan lide at modtage analsex er, med ganske små skridt, ved at blive brudt. 

Hvis du er nysgerrig, så giv det et forsøg og mærk efter, om pegging er noget for dig. Du kan med fordel begynde med en simpel, og lidt mindre dildo første gang, så det bliver en knap så overvældende oplevelse.

Vil du vide mere? – Se vores guide til pegging her

Hvilken strap-on skal jeg vælge, hvis det er første gang med analsex?

Er du ny til strap-ons, så anbefaler vi, at du starter lidt langsomt og forsigt ud. Der er stor nydelse i vente ved analsex, men også det modsatte, hvis man ikke passer en smule på. 

Er du ikke vant til at have analsex, så vælg en strap-on af mindre størrelse. Endnu bedre, så kan du købe en strap-on hvor du har mulighed for at skifte dildo efter behov. Så når du bliver mere erfaren og får lyst til at prøve mere, så kan du helt simpelt skifte til en større dildo, eller måske en der kan vibrere. 

Og husk så at bruge masser af glidecreme! – det kan ikke siges nok. Anus er ikke udstyret med naturlig smørelse ligesom vagina, og derfor kræver det, at du hjælper det hele lidt på vej med en god vandbaseret glidecreme.

Skal strap-on bruges på en kvinde, så er der ikke nødvendigvis behov for at tage yderlige forholdsregler end ved normal sex. Dog er fordelen ved en strap-on at I selv kan vælge størrelsen på dildoen – så tag eventuelt en snak om, hvorvidt den skal være normal i størrelsen eller ligne noget der kunne sidde på en opstemt hingst. 

Hvad koster en strap-on?

Ligesom med så meget andet sexlegetøj, så kan du finde strap-ons i alle prisklasser. Og ligesom med så meget andet, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. 

Det betyder dog ikke, at du ikke kan få noget ud af en billigere strap-on, men som oftest vil der være noget at hente, ved at bruge lidt flere penge på sexlegetøjet. 

Er det nyt for dig, så anbefaler vi dog, at du starter i den billigere ende. Ender du så med at blive bidt af det, så kan du altid vælge at investere i en lidt dyrere og mere luksuriøst model senere hen.

Er en strap-on kun for lesbiske?

Nej, bestemt ikke. Faktisk er der flere heteroseksuelle par som er begyndt at inkludere strap-ons i lagengymnastikken. Det er formentlig et resultat af, at pegging så småt er ved at gøre sit indtog i udenlandske såvel som danske soveværelser.  

Du kan læse mere om pegging her

Når det så er sagt, så er en strap-on et fremragende sexlegetøj til lesbiske kvinder som gerne vil have følelsen af at blive fyldt ud og kneppet af en penis, selvom de har valgt en kvinde som partner. 

Strap-on, strapon, strap on dildo, påspændingsdildo – hvad hedder det egentlig?

Hvad du vil kalde en strap-on er helt op til dig. En ting der går igen ved sexlegetøj er, at de forskellige genstande ofte har forskellige navne. Det her tilfælde er altså ingen undtagelse på det punkt. 

Ligemeget hvad du kalder det, så er der tale om en dildo som du spænder fast og bruger til sex. Kvinde/kvinde, mand/kvinde, mand/mand – mulighederne er mange. 

Strap-on med eller uden vibrator?

Der er et eller andet med seksuel nydelse og vibrationer der bare klikker. Ganske få ting er ligeså behagelige, især for kvinder, som vibrationer. Især hvis det er nede omkring kønsdelene klapper mange begejstret i hænderne. 

Derfor går du aldrig galt i byen med en strap-on der kan vibrere. Fungerer vibrationerne ikke for jer, så kan I jo bare lade være med at tænde for dem. Dog kan der være lidt penge at spare, hvis du ved at I med garanti aldrig får brugt funktionen. I så fald er der ikke nogen grund til at betale ekstra for det. 

Strap-on – Find din nye strap-on her
Vurder siden
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *