Viser 1–160 af 568 resultater

Viser 1–160 af 568 resultater

Kæmpestort udvalg af buttplugs

Hos Temptations.dk er vi ikke bange for folk, der stiller krav. Det er vi ikke, fordi vi har et kæmpestort produktudvalg med sexlegetøjsprodukter er af yderst høj kvalitet.

Og dette gælder også for vores buttplugs, hvor du blandt udvalget vil se stor variation, hvad angår materiale, udseende, brand og størrelse.

Uanset om du er en garvet forbruger af sexlegetøj, eller om du er på nybegynderstadiet, vil du stensikkert kunne finde, hvad du søger, hos os.

Hvad er en buttplug?

En buttplug – som også kaldes en analplug – er et stykke sexlegetøj beregnet til indføring i anus. En buttplug minder på mange måder om en analdildo, men adskiller sig dog ved dens form og udseende.

En buttplug er som regel kortere end en analdildo. Derudover kendetegnes den, som nævnt, ved dens særprægede ydre, der blandt andet involverer en ende, der buer udaf. Denne særegne konstruktion har den praktiske fordel, at buttplug’en ikke kan forsvinde op i ens anus. Den buede ende fungerer så at sige som en slags sikkerhed.

Buttplugs bruges både af mænd og kvinder. Ligeledes bruges buttplugs både af singler og par. Underforstået er dermed også, at buttplugs både kan bruges i forbindelse med samleje samt onani.

Temptations.dk er en lidt atypisk shop

Temptations.dk er en lidt atypisk webshop, da vi ikke selv har alle vores produkter på lager, hvilket også gælder for vores buttplugs.

Disse befinder sig i stedet hos vores nøje udvalgte samarbejdspartnere. At vi ikke har produkterne på vores lager betyder heldigvis ikke noget negativt for dig som kunde.

Vores system er nemlig yderst smart, og det sørger for automatisk at give den/de forhandlere, du ønsker at købe produkter fra, besked, når du handler via vores shop.

Du skal derfor blot handle hos os, som du ville gøre i en hvilken som helst anden shop, så tager vores system sig af resten og sørger for, at du får dine produkter lynhurtigt.

Mens vores særegne shop-opsætning ingen negative konsekvenser for kunderne har, har den rent faktisk et par positive af slagsen.

Opsætningen muliggør nemlig, at vi kan samle flere forskellige forhandleres samlede produktudvalg, hvorfor vores udvalg er et af de absolut største herhjemme. Tilmed gør vores opsætning, at vi som regel er den billigste shop.

Dette skyldes, at opsætningen altid sørger for at vise den laveste pris på et produkt, sæt dette fås hos mindst to af vores samarbejdspartnere.

Leder du efter andet end buttplugs?

Hvis du leder efter andet end buttplugs, kan du stensikkert finde, hvad du søger, hos os.

Inden for kategorien ‘sexlegetøj‘, har vi nemlig stort set alt.

Tjek hellere end gerne vores frække dildoer, penisringe, glidecremer, tenga-æg og g-punktsvibratorer.