Strap-on - sexlegetøj til par

Guide til køb af strap-on-dildo – se vores bud på de 9 bedste

Markedet for strap-ons er i dag stort og en kende uoverskueligt, men vi har gjort det let for dig og fundet de 9 bedste. Udvælgelsen har taget afsæt i produktanmeldelser, tests, udført af andre, og vores samlede vurdering af de enkelte strap-ons funktionsmuligheder, materialevalg og form.

King Cock Harness med dildo på 15 cm

Derfor anbefaler vi denne 

King cock strap-on - Pegging guide

Denne strap-on føles ikke bare som den ægte vare ved brug – den ligner faktisk også en rigtig penis. 

Her får du både dildo og seletøj, hvorpå dildoen kan på- og afmonteres. Det betyder også, at du kan bruge dildoen håndholdt, hvis du skulle have lyst til det. 

Justerbar sele

Selve selen kan justeres, så den passer de fleste. Selen er desuden designet med komforten for øje, så du sagtens kan bruge den i længere tid uden problemer. 

Selen er behagelig at have på og vil ikke være til gene for din hud. Faktisk vil du, ifølge producenten, dårligt bemærke, at du har den på. Det vil din partner til gengæld!

Mulighed for at skifte dildo

Er du ikke tilfreds med den medfølgende dildo, eller er du eventyrlysten og har lyst til at prøve en større, mindre eller en, der kan vibrere, så kan du relativt let udskifte den oprindelige. Der medfølger nemlig 3 o-ringe, som gør det muligt at montere andre dildoer.

Det siger brugerne:

Kilde: Sexshop.dk

Lena
5/5

“Behagelig at have på og bruge, let at tilpasse størrelsen på harness og god størrelse på dildo til personer, der ikke har haft anal samleje så mange gange før.”

Fetish Fantasy Hollow Strap-on – hul strap-on

Derfor anbefaler vi denne 

Fetish fantasy hul strap-on - strap-on guide
Ingen priser tilgængelige

En hul strap-on – hvad er formålet med det?

En hul strap-on kan bruges nøjagtigt som en almindelig påspændingsdildo, dog med den forskel at denne også passer til mænd.

 At dildoen er hul gør nemlig, at du kan indsætte din penis og have sex som normalt. 

Derfor bør du vælge en hul strap-on

Men hvorfor skulle man dog bruge en strap-on som mand, når man nu i forvejen er udstyret med en pik? 

Årsagen kan være, at man ønsker at opnå ekstra fylde, hvis man fra naturens side ikke er så veludrustet. Med denne strap-on vil manden kunne penetrere sin sexpartner, som var han en velhængt pornostjerne. Manden vil stadigvæk lave alle bevægelserne, og sexpartneren vil derfor føle, at den enorme pik, som manden indfører i ham/hende, er mandens egen. 

Giv din sexpartner endnu en omgang

Denne strap-on er også god for ham, der har problemer med at holde længe i sengen. Med denne strap-on er det nemlig muligt at give ens sexpartner endnu en omgang, efter man selv er kommet. 

Uanset hvad dine bevæggrunde for at vælge en hul strap-on måtte være, så er denne et fremragende valg inden for denne genre. 

Selen er let at påføre og justere og ganske behagelig at have på. Dildoen er 15 cm lang, og så er hele herligheden 100 % latex- og ftalatfri.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

katrine
4.2/5

“Både min kæreste og jeg har været yderst tilfredse, dog er den lidt hård og kan derfor gøre ondt i starten hvis man ikke er våd nok, men det kunne glidecreme hjælpe på og har derfor ingen problemer haft siden.

Vil klart anbefale produktet da den er nem at bruge og “båndet” giver sig så det tilpasser sig personen der bruger den størrelsesmæssigt.”

JD
3.8/5

“Lidt voldsom som start, men med glidecreme og forsigtighed kommer man godt igang. Kunne måske have været lidt blødere – men alt i alt ganske ok”

CalExotics Love Rider Dual Penetrator – Strap-on til mænd

Derfor anbefaler vi denne 

Strap-on til mænd - Pegging guide
Ingen priser tilgængelige

En strap-on til mænd? – Jamen… hvad skal det nu gøre godt for? Ekstra nydelse for kvinden, selvfølgelig!

Dobbelpenetrering med dobbelpenis 

Det ser en smule vanvittigt ud med en dobbelpenis, men formålet er at fylde kvinden ud i begge huller på én gang. 

Noget, der både kan være frækt og behageligt for kvinden, som formentlig vil føle sig ekstra tilfredsstillet i løbet af sexakten og efterfølgende.   

Ved brug af denne strap-on kan manden desuden også glæde sig over en stærkere rejsning. Gummiringene, som spændes om penis og pungen, fungerer nemlig som en penisring, hvilket giver en hårdere erektion. Ligeledes forlænger det samlejet. 

Magic Flesh – Billig strap-on

Derfor anbefaler vi denne 

Magic Flesh strap on - guide til strap-on
Ingen priser tilgængelige

Simpel, traditionel og ikke mindst billig strap-on, som er et godt valg til nybegynderen, der gerne lige vil prøve en strap-on, inden vedkommende spenderer store summer.

Simpel strap-on i realistisk design

Dildoen er realistisk i materialet, dejlig blød og tilpas bøjelig – med andre ord end fornuftig starter strap-on-dildo. Seletøjet er desuden simpelt i brug og kan justeres i størrelsen efter behov. 

Meget mere er der faktisk ikke at sige om denne helt klassiske og fremragende begynder strap-on, som du kan få for ganske få penge. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Buller
5/5

“En behagelig og soft hjælp som ikke virker irriterende for kvinden når den føres ind.”

Doc Johnson – Alt i ét silikone pegging-sæt

Derfor anbefaler vi denne 

Pegging-sæt - Pegging guide
Ingen priser tilgængelige

Hvis du er ny inden for pegging (analsex, hvor det er kvinden, der giver), så er dette sæt et fremragende sted at starte. 

Startpakke til sex med strap-on

Det er ikke forkert at betegne denne anbefaling som en “startpakke”. 

Sættet består af fem forskellige dildoer i varierende størrelse og form, glidecreme, særligt rengøringsmiddel og o-ringe til montering af dildo. Med andre ord: alt det nybegynderen har brug for. 

Seletøjet kan justeres, så det passer dig i størrelsen, og så kan der monteres andre dildoer fra Doc Johnson-serien. 

NMC Potent Plunger strap-on-sæt med vibrerende dildo

Derfor anbefaler vi denne 

Ingen priser tilgængelige

Investerer du i dette strap-on-sæt, får du et justerbart, behageligt harness i blødt, syntetisk læder samt en virkelighedstro dildo på 20 cm, der kan vibrere i 3 forskellige hastigheder. 

Med sine 20 cm kan dildoen uden besvær fylde enhver kvinde og mand ud!

Dog vil 20 cm også være en smule voldsomt for nogle, hvorfor sættet som udgangspunkt ikke anbefales til nybegyndere inden for leg med sexlegetøj.

Dildoen kan bruges håndfrit

Ønsker du at bruge dildoen uden harness, kan dette let lade sig gøre. Det tager nemlig ikke lang tid hverken at montere eller afmontere dildoen fra harnesset.

I forbindelse med håndfri brug af dildoen er det værd at bemærke, at den er udstyret med en sugekop i bunden, hvilket muliggør, at du kan montere den på flade, glatte overflader. 

Dette bevirker, at du uden besvær vil kunne lade den tage dig i doggystyle, lige så vel som du vil kunne ride den.

Betjenes via fjernbetjening

Med til dildoen følger en lille fjernbetjening, som via en ledning er fastmonteret til dildoen. 

Via fjernbetjeningen kan du let skifte mellem de 3 forskellige vibrationshastigheder, som dildoen byder på. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Morten
4/5

“God dildo/strap-on, der holder hvad den lover… Kraftig sugekop og det naturtro hoved og årer og store størrelse føles meget behageligt under brug… Anbefaler rigelig brug af glidecreme.

Resulterede i en “ny” og mere kraftfuld orgasme. Anbefales til alle, der er interesseret i at prøve noget nyt?”

Pipedream Fetish Fantasy Vibrerende Strap-On – Kun for kvinder

Derfor anbefaler vi denne 

Pipedream strap on - Oversigt over strap-ons
Ingen priser tilgængelige

Her hos Temptations prøver vi egentlig at være egalitære og tilgodese begge køn. Derfor har vi også stræbt efter at finde strap-ons, der kan bruges af både mænd og kvinder.

Denne strap-on kan dog udelukkendes bruges af kvinder. Mænd kan dog sagtens agere modtagere af denne, men de vil ikke være i stand til at iføre sig den.

Strap-on’en monteres nemlig ved at blive ført op i kvindens skede. Heroppe stimulerer den g-punktet på en yderst behagelig måde, som kun bliver endnu mere behagelig grundet dens vibrationer.

Særligt populær blandt lesbiske

Strap-on-dildoen er yderst populær i mange lesbiske forhold, da den i høj grad tilgodeser begge parter her.

Kvinden, der har den på, får stimuleret sit g-punkt, mens kvinden, der modtager den også bliver forkælet i stor stil grundet dens lækre form og størrelse.

En passende størrelse

Dildoen måler i alt 23 cm, hvilket måske lyder af meget. Det er dog kun 15 cm, der kan indføres, hvilket rigtig mange anser for at være den perfekte størrelse.

Strap-on’en er fremstillet i noget, der hedder TPE. Det kender du sikkert ikke, men vi kan forsikre dig om, at det er et yderst godt materiale, som ikke indeholder nogen phthalater.

Vi anbefaler, at du bruger lide glidecreme

Sex er altid bedst, hvis det er glat og smooth, og lige netop derfor er glidecreme et hit, når man bruger dildoer og deslige.

Til denne strap-on anbefaler vi brug af vandbaserede glidecremer, da disse går bedst i spænd med det materiale, som strap-on’en er lavet af.

You2toys Fjernbetjent strap-on

Derfor anbefaler vi denne 

Fjernbetjent dobbelt strap on
Ingen priser tilgængelige

Stimulering af hende og ham

Normalt er det kun personen som bliver kneppet med en strap-on, som bliver stimuleret. Det er dog ikke tilfældet med denne, som både stimulerer modtageren og giveren på samme tid. 

Kvinden kan stimuleres i skeden af den lille dildo, imens den større dildo stimulerer partneren. Er penetreringen ikke nok i sig selv, kan I tilmed tænde for vibrationer i begge dildoer ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening.

Fjernbetjente vibrationer

Det kan hurtigt ødelægge den frække stemning, hvis I skal stoppe op undervejs, tænde lyset og rode med jeres strap-on for at justere på de indbyggede vibrationer. 

Det er heldigvis ikke en bekymring du skal have, hvis du vælger denne praktiske strap-on, som let kan justeres i kampens hede ved hjælp af den lille fjernbetjening. Med fjernbetjeningen kan du tænde, slukke og tilpasse vibrationerne individuelt på de to dildoer. 

Perfekt til pegging eller lesbisk sex

You2toys dobbelt strap-on egner sig perfekt til lesbisk sex, idet både modtageren og giveren bliver stimuleret af hver deres dildo. 

Der er dog også god grund til at overveje denne, hvis den skal benyttes til pegging, da kvinden ligeledes vil få stimuleret underlivet, imens hun dyrker analsex med manden.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Slaven
5/5

“Super god oplevelse både for mig og min kone. Føles rigtig skønt når vibratoren bliver tændt. Min kone er lykkelig for nu kan hun også blive stimuleret mens hun stimulerer mig! Jeg kan varmt anbefale dette produkt… og til jer mænd derude…. i snyder jer selv for de vildeste oplevelser når i blankt afviser at blive stimuleret bagi! Prøv det, og nyd det. Det er frækt, lækkert, dejligt og giver nogle MEGET kraftige udløsninger;-)”

Obaie strap-on

Derfor anbefaler vi denne 

Perfekt begynder strap-on
Ingen priser tilgængelige

Strap-on til nybegyndere

Hvis du endnu kun har lidt eller ingen erfaring med en strap-on, kan det være en fordel at starte lidt forsigtigt ud med denne begynder strap-on fra Obaie. 

Den lille medfølgende dildo er både slank og glat, hvorfor den føles knapt så voldsomt som flere af de andre strap-on-dildoer på vores liste. 

Ender I med at blive vilde med strap-on sex, kan i efterfølgende montere en anden dildo ved hjælp af de to medfølgende O-ringe. 

Diskret udseende

Udseendet betyder noget for nogen, imens andre er ligeglade. Vi synes dog, at det er en klar fordel, at denne begynder strap-on er relativt neutral at se på, idet den ikke virker skræmmende, men i stedet ser ganske indbydende ud.

Kan bruges med en bullet vibrator

Vibrationer er altid herlige i forbindelse med sex og derfor er det et klart plus, at I ganske nemt kan bruge en bullet vibrator, som indsættes i seletøjet, hvorefter der er ekstra stimulering og nydelse at glæde sig over. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Kimo
5/5

“Produktet var lige hvad jeg har bruge og den var nemt at bruge og jeg giver 5 stjerner”

Har du stadig ikke besluttet dig for en strap-on, så tryk på knappen nedenfor. Trykker du, bliver du ledt videre til det komplette overblik over strap-ons hos vores samarbejdspartner. Vi garanterer, at du finder den rigtige til dine behov derinde. 

God jagt!

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om strap-ons, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste strap-ons, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste vibratorer, bedste klitorisvibratorer, bedste analdildoer, bedste store dildoer, bedste sexspil, bedste penisringe, bedste kondomer, bedste glidecremer og bedste buttplugs.

Hvad er en strap-on?

En strap-on er helt enkelt en dildo du spænder om livet, så du kan have sex med din partner som havde du selv en penis. 

Det vil typisk være kvinden der påfører sig dildoen fordi hun af naturlige årsager ikke selv er udstyret med en bandit mellem benene. Nu kan kvinden penetrere sin pigekæreste eller, hvis lysten er til det, sin drengekæreste. Flere og flere er faktisk begyndt at praktisere netop denne type sex, hvor det er kvinden der giver manden i stedet for omvendt. Det fortæller vi mere om lidt senere. 

En mand kan i øvrigt også sagtens bruge en strap-on på sin kæreste. Men hvorfor det, når han selv har en penis? 

Der kan være flere grunde; måske han har problemer med udholdenheden og derfor er kommet tidligt, men stadig gerne vil tilfredsstille kvinden. Det kan også være fordi hans vedhæng ikke er specielt stort, eller måske bare fordi den ene eller begge parter synes det er frækt. Uanset hvad, så er det vigtigt at understrege, at en strap-on ikke nødvendigvis behøver være til kvinder. 

Hvordan virker en strap-on?

En strap-on er i virkeligheden ganske simpel. De fleste består af en justerbar sele, som du ifører dig og tilpasser din krop. Hvis det ikke allerede er gjort, så monterer du en dildo på selen, og husk så endelig at bruge rigeligt med glidecreme. Særligt hvis du skal dyrke analsex. 

Nogle strap-ons er udstyret med én dildo som permanent sidder fast, imens andre er mere fleksible idet dildoen kan udskiftes efter behov. Har du lyst til at prøve en dildo der kan vibrere eller måske en der er endnu større end normalt, så kan du helt simpelt skifte efter humør. 

Sørg for at læse produktbeskrivelsen grundigt inden du køber, for det er altså ikke alle hvor du kan skifte dildo.

Hvem kan bruge strap-on?

Mange har måske en forestilling om, at en strap-on udelukkende er noget to kvinder bruger sammen. Men faktisk er der rigtigt mange heteroseksuelle par, som har taget den til sig og bruger den som en mere eller mindre fast del af sex. 

I de fleste tilfælde vil det selvfølgelig være kvinden der påfører sig selen og dildoen, da en mand jo er udstyret med en penis i forvejen. Men der vil også være tilfælde hvor manden kan bruge den påspændte dildo, hvis han eksempelvis allerede er blevet færdig, men mangler at give sin partner det sidste skub, så hun også kan nå klimaks.

I de fleste tilfælde vil det dog som sagt vsære kvinden der bruger strap-on. Sex hvor kvinden tager manden analt kaldes for pegging. En form for sex, som faktisk oplever stigende popularitet i øjeblikket.

Hvad er pegging?

Pegging er når kvinden har analsex med manden. Rollerne er altså byttet, og det er nu kvinden der giver, og manden der modtager. Fordi en kvinde fra naturens side ikke er udstyret med en penis til formålet, vil hun typisk bruge en strap-on.

At bytte roller på den måde kan være intimiderende for mange – særligt mænd, som kan føle sig mindre maskuline, eller som måske mener at den slags sex er for homoseksuelle. Men de mænd og kvinder snyder sig selv for en oplevelse. Der er masser af nerver i og omkring anus, og derfor masser af nydelse at hente, men derudover er det også en særlig fræk oplevelse at bytte roller. 

Det seneste stykke tid har pegging fået medvind i sejlene, og vi oplever en stigende interesse og større åbenhed omkring det. Tabuet omkring mænd der kan lide at modtage analsex er, med ganske små skridt, ved at blive brudt. 

Hvis du er nysgerrig, så giv det et forsøg og mærk efter, om pegging er noget for dig. Du kan med fordel begynde med en simpel, og lidt mindre dildo første gang, så det bliver en knap så overvældende oplevelse.

Vil du vide mere? – Se vores guide til pegging her

Hvilken strap-on skal jeg vælge, hvis det er første gang med analsex?

Er du ny til strap-ons, så anbefaler vi, at du starter lidt langsomt og forsigt ud. Der er stor nydelse i vente ved analsex, men også det modsatte, hvis man ikke passer en smule på. 

Er du ikke vant til at have analsex, så vælg en strap-on af mindre størrelse. Endnu bedre, så kan du købe en strap-on hvor du har mulighed for at skifte dildo efter behov. Så når du bliver mere erfaren og får lyst til at prøve mere, så kan du helt simpelt skifte til en større dildo, eller måske en der kan vibrere. 

Og husk så at bruge masser af glidecreme! – det kan ikke siges nok. Anus er ikke udstyret med naturlig smørelse ligesom vagina, og derfor kræver det, at du hjælper det hele lidt på vej med en god vandbaseret glidecreme.

Skal strap-on bruges på en kvinde, så er der ikke nødvendigvis behov for at tage yderlige forholdsregler end ved normal sex. Dog er fordelen ved en strap-on at I selv kan vælge størrelsen på dildoen – så tag eventuelt en snak om, hvorvidt den skal være normal i størrelsen eller ligne noget der kunne sidde på en opstemt hingst. 

Hvad koster en strap-on?

Ligesom med så meget andet sexlegetøj, så kan du finde strap-ons i alle prisklasser. Og ligesom med så meget andet, så hænger pris og kvalitet ofte sammen. 

Det betyder dog ikke, at du ikke kan få noget ud af en billigere strap-on, men som oftest vil der være noget at hente, ved at bruge lidt flere penge på sexlegetøjet. 

Er det nyt for dig, så anbefaler vi dog, at du starter i den billigere ende. Ender du så med at blive bidt af det, så kan du altid vælge at investere i en lidt dyrere og mere luksuriøst model senere hen.

Er en strap-on kun for lesbiske?

Nej, bestemt ikke. Faktisk er der flere heteroseksuelle par som er begyndt at inkludere strap-ons i lagengymnastikken. Det er formentlig et resultat af, at pegging så småt er ved at gøre sit indtog i udenlandske såvel som danske soveværelser.  

Du kan læse mere om pegging her

Når det så er sagt, så er en strap-on et fremragende sexlegetøj til lesbiske kvinder som gerne vil have følelsen af at blive fyldt ud og kneppet af en penis, selvom de har valgt en kvinde som partner. 

Strap-on, strapon, strap on dildo, påspændingsdildo – hvad hedder det egentlig?

Hvad du vil kalde en strap-on er helt op til dig. En ting der går igen ved sexlegetøj er, at de forskellige genstande ofte har forskellige navne. Det her tilfælde er altså ingen undtagelse på det punkt. 

Ligemeget hvad du kalder det, så er der tale om en dildo som du spænder fast og bruger til sex. Kvinde/kvinde, mand/kvinde, mand/mand – mulighederne er mange. 

Strap-on med eller uden vibrator?

Der er et eller andet med seksuel nydelse og vibrationer der bare klikker. Ganske få ting er ligeså behagelige, især for kvinder, som vibrationer. Især hvis det er nede omkring kønsdelene klapper mange begejstret i hænderne. 

Derfor går du aldrig galt i byen med en strap-on der kan vibrere. Fungerer vibrationerne ikke for jer, så kan I jo bare lade være med at tænde for dem. Dog kan der være lidt penge at spare, hvis du ved at I med garanti aldrig får brugt funktionen. I så fald er der ikke nogen grund til at betale ekstra for det.