Pegging guide

Pegging – Hvad er det og hvordan gør man? Se de 5 mest udbredte myter

Siden du er havnet her, er du formentlig nysgerrig efter at finde ud af, hvad pegging går ud på. Godt – for der er venter dig en helt særlig oplevelse, hvis du vælger at kaste dig ud i det. Bered dig på at få udvidet din horisont!

Men inden du beslutter, om pegging er noget for dig, skal du naturligvis informeres grundigt om, hvad disciplinen går ud på. Så lad os starte med det mest oplagte spørgsmål:

Hvad er pegging? 

Helt grundlæggende går pegging ud på, at kvinden ifører sig en strap-on dildo for derefter at penetrere manden analt. Det er altså kvinden, der er giveren og manden, der modtager. Stik modsat den typiske rollefordeling i dobbeltsengen – mere om det lidt senere. 

Strap-on - Pegging guide

Pegging er dog ikke kun forbeholdt heteroseksuelle par, for lesbiske kvinder kan også finde stor glæde i at pegge hinanden enten vaginalt eller analt med en strap-on. 

Hvis du leder efter en strap-on, så har vi lavet en liste med 4 anbefalinger her.

Kvinden trænger altså op i manden med en dildo, som er spændt på hendes krop, og har hun husket rigeligt med glidecreme, så venter der en meget anerledes, fræk og nydelsesfuld oplevelse, for nødudgangen, bagsiden, numsen, anus – hvad end du vil kalde det, er et område i den menneskelige anatomi, som ligesom kønsorganerne, rummer utroligt mange nerver, hvorfor der er et stort nydelses potentiale forbundet med denne kropsåbning. 

Derfor føles pegging fantastisk

Som nævnt er anus, meget lig kønsorganerne, et samlested for følsomme nerveender, som ved den rigtige stimulation kan give utroligt stor nydelse. 

Hos mænd er der desuden ekstra stor nydelse at hente, fordi de er udstyret med en prostata, som altså kan berøres gennem anus. 

Særligt ved stimulation af prostata vil mange mænd opleve en helt ny og kraftig følelse – af den gode slags altså. Og særligt ved klimaks er stimulering af prostata magisk. 

Så med mulighed for ekstra stor nydelse, hvorfor er der så ikke flere mennesker som bruger pegging når de har sex? 
– Der er formentlig flere årsager, men en af de største grunde vi hører er fra mænd er:

Er jeg homoseksuel, hvis jeg kan lide pegging?

Det er ganske rigtigt, at mange homoseksuelle mænd dyrker analsex. Men det er altså ikke dét der gør dem homoseksuelle. En mand er homoseksuel hvis han er tiltrukket af og bliver forelsket i mænd. Han er IKKE homoseksuel fordi han synes det er rart eller behageligt at dyrke analsex. 

Det er vigtigt at adskille de to ting. Særligt hvis det er en af grundende til, at du er tilbageholdende med at eksperimentere med pegging. 

Du ér ikke, og bliver ikke homoseksuel fordi du med din pigekæreste har analsex. Godt – så er det på plads. 

Så kan vi gå videre til næste årsag til, at pegging og analsex generelt, bliver forbigået af mange:

Hygiejnen

For mange er anus et sted hvor der skal noget ud, og ikke noget ind. Faktisk skal der i særdeleshed ikke noget ind, netop på grund af det der kommer ud. 

Kvinder i særdeleshed er nervøse for hygiejnen ved analsex, og det er ganske forståeligt, for afføring er ikke noget der hører til under sex hos ret mange. 

Men faktisk er der i de fleste tilfælde ingen grund til bekymring, for endetarmen er som udgangspunkt helt ren hvis man for ganske nyligt har været på toilettet. Alternativt kan anus let rengøres med lidt vand som sprøjtes op og skylder, inden i går i gang.

I sidste ende kan du også med fordel bruge et kondom, enten på fingeren eller sexlegetøjet – på den måde sikrer du dig i hvert fald, at der ikke er rengøring efterfølgende. 

5 myter om pegging

Hvis du er nervøs for at gå i gang med at pegge, så læs følgende 5 myter om pegging – og oplev hvordan dit sind formentlig vil blive mere åbent overfor denne type sex.

Myte 1:
Det kommer til at gøre virkelig ondt

Nej, det gør det altså ikke. I hvert fald ikke hvis I bare sørger for at gøre det rigtigt. 

Og med rigtigt mener vi stille og roligt, i et tempo hvor I begge kan være med. Og vigtigst af alt, så skal i bruge glidecreme. Masser af det.

Anus byder ikke på naturlig smørelse ligesom vagina, så husk for guds skyld at bruge rigeligt med glidecreme!

Myte 2:
Personen der “giver” får ikke noget ud af pegging

Det er let at tro, at kvinden der bærer strap-on ikke får noget glæde ud af sex, og det er naturligvis rigtigt nok, at der ikke er nydelse på samme måde, som hvis plastik-penis havde været ægte. 

Men det betyder bestemt ikke, at man som “giver” ikke får noget ud af pegging. For det er nemlig både en pirrende og fræk oplevelse, som sikkert kan tænde godt op i kvinden. 

Der er et eller andet frækt og lidt forbudt i at bytte kønsroller på den måde. Nu er det plduselig kvinden der har magten og manden der undertrykker sig – stik modsat det meste almindelige sex. 

Myte 3:
Hvis en kvinde kan lide at pegge, så er hun lesbisk

Kvinder er ikke udstyret med en penis fra naturens side, og derfor kan det være sjovt at prøve hvordan det er, ved at bruge en strap-on dildo på sin kæreste. 

Men bare fordi du synes det er sjovt, frækt, beksidt eller noget fjerde, så gør det dig altså ikke til lesbisk. 

En kvinde der har sex med en mand er stadig heteroseksuel sex, uanset om det så foregår på traditionel vis, eller med rollerne byttet som ved pegging.

Det handler alt sammen om, hvem du pegger eller har sex med. Så nej, du er ikke lesbisk fordi du synes pegging er fantastisk. Prøv det!

Myte 4:
Hvis en fyr kan lide at pegge, så er han bøsse

Vi har allerede berørt emnet tidligere, så lad os bare understrege det igen: NEJ, du er ikke bøsse fordi du kan lide pegging. 

Videre!

Myte 5:
Det er ligegyldigt hvilken strap-on vi bruger 

Nej. Ligesom det ikke er ligegyldigt om du bruger en tandbørste eller en kost når du skal børste tænder, så bør du også overveje nøje hvilket redskab du skal bruge til pegging. 

I særdelshed bør du overveje størrelsen på strap-on dildoen, for det gør en verden til forskel. Lader du dig rive med af stemningen og starter ud med en størrelse liderlig hingst, så kun du ignorere myte 1, for så kommer det nok til at gøre ondt. 
– I hvert fald hvis du er ny og ikke er særligt erfaren. 

Start gerne forsigtigt ud med en strap-on dildo af besked størrelse. Den behøver hverken kunne vibrere, rotere eller lave morgenkaffe. Start med en, som I begge er trygge ved, og så kan I altid opgradere senere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *