Guide til rimjob cover

Rimjob – Hvad er det og hvordan kommer man i gang?

Guide til rimjob

Hvad er et rimjob, hvordan gør man og hvorfor overhovedet prøve det? Vi giver dig svarene i vores store og komplette guide til rimming. Uanset om du er nysgerrig eller allerede har besluttet dig for at prøve, vil der være nyttig viden at finde. 

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, altså sponsorerede links.

Rimjob guide

Måske ved du det allerede, eller måske er du nysgerrig på hvad et rimjob er, fordi du har hørt det omtalt i din omgangskreds eller måske set kategorien på en side med voksenunderholdning. Uanset hvad dine motiver for at læse denne guide måtte være, vil du med sikkerhed kunne finde nøjagtigt det du søger. 

Vi besvarer de mest almindelige og udbredte spørgsmål om rimjobs og rimming og vi hjælper dig i gang, hvis du har lyst til at eksperimentere.

Vi starter dog ud med det mest oplagte og presserende spørgsmål:

Hvad er rimjob?

Et rimjob er når du slikker eller bliver slikket i numsen af din partner. Et rimjob er ikke nødvendigvis analsex, men kan bruges som opvarmning inden penetrering, for at få modtageren til at slappe mere af. 

For nogle kan det lyde vildt ulækkert og grænseoverskridende at skulle slikke en anden person i numsen, men tager man et par forholdsregler inden, er det hverken uhygiejnisk eller farligt – det fortæller vi mere om lidt senere.

Et rimjob er frækt

At det er en smule forbudt og “beskidt” (i overført betydning, forstås) er netop det tiltalende for mange, som finder det yderst frækt at lade tungen danse om, på og i den bagerste kanal. 

Tanken om, at det man er i gang med afviger fra det normale, kan gøre nogle vilde i varmen, imens andre måske vil finde det frastødende – sådan er vi jo så forskellige. 

Der kan også være en lille dominansleg i et rimjob, da det at være giveren, kan føles som at underkaste sig modtageren. 

Et rimjob føles godt

Det er dog ikke kun fordi selve gerningen er fræk, at der bliver givet og modtaget rimjobs, for særligt for modtageren er der faktisk masser af nydelse at hente. I og omkring endetarmsåbningen er der adskillige nerveender, som gør berøring og stimulering rar og behagelig.

Faktisk er der personer som kan komme alene ved stimulering af anus. 

Det er ikke helt forkert at sammenligne et rimjob med analsex, for bevæggrundende for begge dele er de samme – lækker og fræk stimulering, som kan give orgasmer udover det sædvanlige. 

Inden du går i gang med rimjob

Inden du kaster dig ud i et rimjob, hvad enten du er modtageren eller den glade giver, bør du forberede dig nogenlunde grundigt. 

På den måde er du sikker på, at det bliver en god oplevelse for jer begge, så I forhåbentligt kan prøve det igen på et senere tidspunkt. 

Inden et rimjob anbefaler vi følgende:

Rim job guide

Vask dig bagi

Det giver sig selv, at det ikke bliver nogen særlig god oplevelse for slikkeren og den slikkede, hvis der sidder rester fra sidste toiletbesøg i numsen. Sørg derfor for at der er helt rent i numsen på dig selv eller din partner, inden ballerne bliver spredt.

Tag et bad sammen inden, hvor du eller din partner kan få rengjort enden og brug samværet under bruseren som opvarmning, inden I kaster jer over hinanden i soveværelset.

Har I lyst, kan I også prøve et rimjob i badet. Det kræver dog, at I kan finde en stilling som er nogenlunde behagelig, samtidig med at giveren ikke ender med at drukne under bruseren, når ansigtet er begravet i din røv. 

Produkter til rengøring af endetarmen

Der findes også produkter som kan gøre rengøringen af anus lettere og mere effektiv. 

Brug eksempelvis en Anal Douche til at rengøre endetarmen indvendigt eller benyt et særligt brusehoved til formålet. 

Med anal rengøringsprodukter kan du være sikker på, at der ikke venter dig eller din partner en ulækker overraskelse deromme.

Analrengøring inden rimjob

Tryk nedenfor og se udvalget af produkter til rengøring af numsen inden et rimjob eller analsex.

Overvej en trimning

Ligesom det er rarest når der er rent omme bagi, inden man går i gang med tungen, er det også et stort plus, at man ikke skal døje med hår i munden. 

Overvej derfor, om ikke det er en god anledning til at få trimmet hårvæksten i numsen, så din partner ikke risikerer at få et numsehår siddende mellem tænderne, imens han eller hun giver dig et rimjob. 

Tilføj en god smag

Som udgangspunkt smager det ikke af noget i numsen, så længe der er blevet gjort tilstrækkeligt rent inden du kommer på besøg.

Er du alligevel bekymret for, om det smager skidt, kan du bruge en velsmagende glidecreme, som både dufter og smager herligt. 

Glidecreme har desuden også den fordel, at det får selve rimjobbet til at glide bedre og føles frækkere, vådere og bedre. 

Tryk nedenfor og se udvalget af glidecreme med smag.

Brug slikkelapper

Der er som udgangspunkt ingen grund til at frygte sygdom, dårlige mave eller deslige, fordi du slikker din partner i numsen. Så længe hygiejnen er i orden, er alt i skønneste orden. 

Der er dog alligevel ét bestemt tidspunkt, hvor du bør være påpasselige med at rimme. Det tidspunkt er, hvis du er sammen med en ny partner, som du ikke kender tilstrækkeligt og som måske kan være bærer af en kønssygdom. I disse tilfælde bør du enten undlade at give et rimjob eller benytte prævention. 

“Et kondom på tungen – kan man det?” – tænker du måske. Og ja… Det kan man måske godt. Det anbefaler vi dog ikke.

Se også: Hvad er slikkelapper?

I stedet kan du bruge ‘slikkelapper‘, som især benyttes af lesbiske under one night stands. En slikkelap er – som navnet antyder – en lille lap som placeres mellem giverens mund og modtagerens underliv eller numse. 

Følelsen vil være stort set den samme, men med den undtagelse, at du er skærmet af fra eventuelle sygdomme – nøjagtigt ligesom sex med et kondom.

Gode stillinger til rimjob

Når forberedelserne er gjort, er det tid til selve akten. Det er dog ikke helt ligegyldigt hvordan i bærer jer ad med rimjobbet. Vi anbefaler derfor nybegyndere at starte med en af følgende 3 stillinger til rimjob. 

Når I er blevet fortrolige med rimjobs, kan I begynde at eksperimentere med mere avancerede stillinger. 

1. Doggystyle

Modtageren sætter sig på alle fire med numsen mod giveren af rimjobbet. Denne stilling giver modtageren god stabilitet, samtidig med at giveren har fint med plads og let ved at komme til. 

Doggystyle er desuden en god begynderstilling, fordi der ikke er øjenkontakt, hvilket kan være en fordel for nogen. Andre vil mangle at kunne se sin partner i øjnene imens der bliver slikket – for dem er næste stilling måske mere den rigtige. 

2. Missionær

Du kender helt sikker missionærstillingen, som trods sin udbredelse, har et lidt uheldigt ry for at være kedelig og ordinær. Vælger i missionærstillingen til et rimjob, er det dog alt andet end en ordinær oplevelse der venter jer.

Modtageren ligger sig på ryggen og trække benene op mod hovedet. Der er ingen grund til at lege olympisk gymnast eller beklage sin manglende smidighed – det handler udelukkende om, at der skal være plads og nem tilgang til anus. Med benene oppe mod hovedet, bliver det lettere for giveren af rimjobbet at komme til. 

I denne stilling kan kvinden lege med manden penis og give et handjob imens hun slikker, ligesom manden også har adgang til kvindens vagina. 

Modsat doggystyle positionen, kan du i denne stilling se din partner i øjnene, hvis I skylde ønske det. 

3. Face sit

Den engelskkyndige læser har sikkert allerede regnet ud, hvordan denne stilling fungerer, men for en god ordens skyld tager vi den lige på dansk. 

I denne stilling skal modtageren sidde på giverens ansigt, imens der bliver givet rimjob. Det lyder ubehageligt for staklen der skal siddes på, men du skal naturligvis heller ikke side med al din vægt oven på din partners hoved. 

For at undgå at din partner bliver kvalt af din numse imens han eller hun rimmer dig, kan du med fordel sætte dig på knæene, så du selv bærer din egen vægt. 

Er rimjob noget for dig?

Der vil med garanti være dem, som efter at have læst artiklen her, vil ryste på hovedet over, at nogen kunne have lyst til at give eller modtage et rimjob. 

Der vil helt sikkert også være dem, som allerede er helt med på ideen og som allerede er ved at vaske den bagerste kanal, så de er klar til fræk numseleg med partneren. 

Og så er der dem midtimellem. Dem der er i tvivl om, hvad deres holdning til rimjobs er. Dem der ikke helt ved, om det er noget for dem. 

Hvis du er i tvivl eller på vippen, er vores bedste tip at kaste sig ud i det. Nøjagtigt ligesom med en ny ret mad, kan du ikke vide om du kan lide det, før du har smagt. På samme måde er du også nødt til at lade tungen gå på opdagelse bagi, inden du ved om det er noget du synes om. 

Se også: Guide til analsex