Gagball cover - guide til gags og gagballs

Guide til køb af gagball – se vores bud på de bedste her

Uanset om du er til fræk og kinky S/M eller bondagesex eller bare er nysgerrig på mulighederne med en gagball, så håber vi, at du her på siden finder det, du leder efter. Vi har udvalgt en lille håndfuld gags og gagballs, som vi mener fortjener din opmærksomhed. Udvælgesen tager afsæt i tests, udført af andre, forbrugeranmeldelser og vores samlede vurdering af alle gags på markedet.

Vores bud på de 5 bedste gags og gagballs

Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Foruden produktbeskrivelsen finder du ved hver gag/gagball forhandlernes aktuelle priser.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, så får vi en lille andel.

Gagball med udskiftelige kugler

Derfor anbefaler vi denne

Gagball sæt 3 stk. - guide til gagballs

Hvis du er ny til gagballs, er det en fordel ikke at starte for voldsomt ud. 

Selvom du synes, det lyder frækt og tænder på tanken, så kan det blive en ubehagelig oplevelse at få stukket en gagball på størrelse med en håndbold i munden uden den rette træning. 

Derfor anbefaler vi nybegyndere at starte med et sæt som dette, hvor der er mulighed for at skifte mellem 3 forskellige kugler af varierende størrelse. 

Mulighed for at gøre det gradvist vildere med dette sæt

Vi anbefaler, at du starter ud med den mindste – er det for kedeligt, går du en størrelse op. Når du har vænnet dig til fornemmelsen af den mellemstore, så er du klar til den største i sættet. 

Vi ved godt, at en del af det frække ved en dominans-leg er, at man ikke har kontrol, og at det er lidt “farligt”, men det skal stadig være en god oplevelse for alle, så start med et sæt, hvor alle kan være med. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Randi
3.5/5

“Fint produkt.
Vi havde ikke prøvet en gagball før, så vi startede blidt ud med dette produkt.
Vi kunne dog springe direkte til den største bold, de andre to var for små. 
Ellers fungerer det okay, man skal selvfølgelig altid passe på på håret, når man spænder den. 
Vi skal nok snart have en større bold. “

Læder hovedseletøj med gagball – Når det virkelig skal være kinky!

Derfor anbefaler vi denne

LÆDER HOVEDSELETØJ MED GAG - guide til gagballs

Hvis du er på jagt efter en virkelig kinky oplevelse med gags, så bør du kigge i retning af dette seletøj til hovedet. 

Udover at selve selen oser langt væk af S/M og bondage takket være læder, metalringe og nitter, tjener den også det formål, at den gagger vedkommende som har den på. 

Gaggen er 4 cm i diameter og lavet af gummi, som er fast i materialet. Boldens størrelse burde sørge for, at selv de mest snakkesalige kvinder eller mænd tier stille, så du uforstyrret kan gøre din ting. 

Det siger brugerne:

Kilder: Sexshop.dk og Sinful.dk

jk
5/5

“Passer perfekt når det er sat rigtigt. Behageligt at have på. Bruger det meget sammen med blindfold og maske”

H
4.3/5

“Munden er effektivt lukket på skrighalse og sludrechatoller. Kuglen er fin i størrelsen til længere tids brug, og behagelig i hårdheden, omend den smager en anelse syntetisk.
Remmene kan tilpasses helt fint, og den strammer på den helt rigtige, ophidsende måde. Det kræver lidt tid at tilpasse remmene, og jeg valgte ikke at lade panderemmen gå gennem øjet lige over øret (det ses også på fotoet at det sidder løst der…), med det har ingen praktisk betydning.
Gaggen er super kinky og meget mere end en almindelig gag. Kan klart anbefales”

Tantus Beginner Gag Ball

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2024-04-15 06:11:04

Hvis du befinder dig i segmentet ‘nybegynder inden for bondage-leg’, så er denne her gagball et oplagt valg for dig, hvilket blandt andet skyldes, at den er udstyret med et dejligt blødt mundstykke, som ikke føles så voldsomt at have i munden, som andre gagballs mundstykker kan gøre.

Dejligt fleksibel

Gagballens stropper er af læder og med velcro-lukninger, hvilket bevirker, at gagballen passer til både store og små hoveder.

Det bløde mundstykke kan let afmonteres, når gagballen ikke er i brug, og når mundstykket skal vaskes, er der intet i vejen for at give det en tur i opvaskemaskinen. Det kan det nemlig sagtens holde til, hvilket skyldes, at det er produceret i medicinsk silikone, som er et dejligt holdbart materiale.

Foruden ovenstående fortrin er en fordel ved dette materiale, at det er både smag- og lugtfrit, hvilket selvsagt er en fordel, når materialet skal i munden.

Det siger brugerne:

Kilder: Sinful.dk

Sub
4/5

“Stropperne har overraskende korte stykker velcro, og som sådan forbliver mundbolden løs – og mit hoved er ikke engang blandt de mindste. 

Men velcroen er fast, så med lidt håndværk kan du helt sikkert få det til at virke. I den pakke, jeg fik, havde bolden en lille revne. Det ser ud til, at der var luftbobler tilbage i silikonen, efter den var hærdet.

Jeg ved ikke, om dette bare er en defekt enhed, eller om der er plads til forbedringer i kvaliteten af dette mærke generelt.

Der er dog kun en smule ujævn tekstur, og det forstyrrer ikke brugen. Bolden føles dejlig i munden og ser godt ud, og efter at have tunet snorene blev den til en 10/10.

Luksus Deep Throat Gag

Derfor anbefaler vi denne

luksus-deep-throat-gag-2 - De bedste gagballs

Last updated: 2024-04-15 06:11:04

Dennne gag er ikke for nybegyndere, men derimod de øvede. Blandt de øvede i frække magtlege er den til gengæld også ideel og ekstremt populær.

Det særlige ved netop denne gag er, at den del, som brugeren skal have i munden, er lavet som en dobbelt O-ring. Dette er ganske atypisk – og for nogle lidt voldsomt, mens andre elsker det.

Ringen, som er 5,2 cm i ydre diameter, placeres bag tænderne, så den ikke falder ud. Når den sidder her, er man underkastet ens sexpartner, som kan stoppe hvad som helst ind i ens mund.

Justerbar rem

Gag’en holdes på plads af en rem, der går rundt om hovedet. Denne rem er justerbar. Dermed kan man let indstille den til at passe sit hoved, så gag’en altid sidder godt og behageligt. 

Det kan man i hvert fald, hvis ens hoved ikke har en omkreds, der overstiger 56 cm. Det er nemlig den maksimale omkreds, som remmen til denne gag har.

Lækkert udseende

Gag’en har et lækkert og stilrent udseende. Remmen er af læder og skriger derfor af ‘frækt bondagesex’.

Det siger brugerne:

Kilder: Sinful.dk

rikke N
5/5

“Kraftig gag som 100% sikkert holder munden fuldstændig åben.
Lækker læder – og metal spænde som virkelig kan strammes til.. Munden fikseres totalt når begge ringene er placeret bag tænderne, da der er ret lang afstand imellem ringene.. .
LÆKKERT!!!”

Master Series Silencer Oppustelig Silikone Penis Gag

Derfor anbefaler vi denne

silencer_inflatable_locking_silicone_penis_gag - De bedste gags

Last updated: 2024-04-15 06:11:05

Med denne gag kan du overlade al kontrol til din partner eller være den dominerende, der har fuld kontrol din partner, hvis han/hun ifører sig den.

Der er tale om en gag, der sikrer, at vedkommende, som har denne på, ikke kan sige noget som helst. Dette sikres ved hjælp af en lille oppustelig dildo.

At gag’en bidrager til, at brugeren bliver helt tavs, er egentlig ikke noget særligt, da det er ganske normalt for gags. Det er jo ligesom deres funktion. Selvom denne gag udfører en gags primære opgave til perfektion, vil det være forkert at kalde den for almindelig og ordinær. Den er nemlig alt andet end dette.

Det mest særlige ved denne her gag er, at den har en speciel lukkemekanisme, som gør, at vedkommende, der har den på, ikke kan tage den af uden hjælp. Gag’en er dermed ikke for kontrolfreaks og folk med klaustrofobi. Den er derimod for dem, der elsker at hengive sig til den totale underkastelse.

Ikke blot funktionel, men også praktisk

Den oppustelige dildo er meget let at puste op. Dildoen er lavet af silikone, og den er yderst let at rengøre efter brug.

På pumpehåndtaget er der en luftventil, der kontrollerer lufttrykket, så man let kan følge med i, om der er nok luft i dildoen.

Effektiv gag-dildo

Dildoen måler næsten 6 cm i længde, hvilket gør den ekstremt effektiv som gag-dildo. Dens diameter er 3,8 cm i oppustet tilstand, hvorfor det er umuligt at sige noget som helst, når man har den i munden. 

Læderremmen, som vikles om hovedet, kan let justeres og tilpasses forbrugeren unikke hovedstørrelse.

Det siger brugerne:

Kilder: Sinful.dk

Slavinden
4.8/5

“Mega frækt at lege slaveleg med den her. Jeg elsker når min herre puster gagballen op i min mund. Ikke at kunne sige noget og følelsen af at være fyldt ud i munden er vanvittig ophidsende for mig. Den sidder rigtig godt, og det er nemt at justere remmen”

Lykkedes det os ikke at anbefale dig den helt rigtige gag til dine kinky lege, så er alt håb heldigvis ikke ude. Du kan nemlig trykke på knappen nedenfor, hvilket vil sende dig videre til et endnu større udvalg af gags og gagballs. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om gagballs, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste gagballs, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste analdildoer, bedste sexgynger, bedste vibrator æg, bedste bundløse trusser, bedste Magic Wandsbedste klitorisvibratorer, bedste sexmaskinerbedste buttplugsbedste dildoer og bedste glidecremer.

Hvad er en gagball?

En gagball er en lille bold, typisk monteret på en rem, som stoppes i munden på den ene af parterne i sengen. Bolden gør det svært – hvis ikke umuligt – for bæreren at tale. 

En gagball eller gags bruges typisk i forbindelse med sex som involverer underkastelse af en eller anden art. De som dyrker S/M og bondage sex vil derfor ofte benytte sig af mundkurven som får partneren til at tie stille. 

Gagball, ball gag, gags, gag knebel – hvad hedder det?

Alle betegnelserne dækker egentlig over det samme, så hvad du vælger at kalde produktet er helt op til dig. Vi ved godt, at det kan blive lidt forvirrende når sexlegetøj kan hedde 3-4 forskellige ting, men sådan er det desværre lidt med denne type produkter. 

Gagball til S/M, bondage eller andre kinky former for dominansleg

Gagballs kan sagtens bruges i dobbeltsengen i et stille villakvarter hos og af Hr. og Fru. Danmark, men som oftest er det folk der i forvejen praktiserer sex som involverer en form for dominans der køber produktet. Det giver nemlig en ekstra magt over den underkastede, når vedkommene er stum på grund af en gag. 

Du skal dog ikke lade dig afskrække fra at prøve en gagball bare fordi du ikke er til hverken S/M eller bondage, for en gag kan sagtens være et sjovt og frækt krydderi til dit ellers ganske ordinære sexliv. 

Gag med åben mund

Ulempen ved en traditionel gag med en bold, en gagball, er at munden er utilgængelig. Den store kugle som lukker af for lyde fra bæreren gør desværre også, at du ikke har mulighed for at gøre brug af vedkommenes åbne mund. 

En løsning kan være at vælge en gag som består af en ring i stedet for en bold. Ringen sørger for at holde munden åben på den iklædte, og gør det samtidig svært at tale og sige andet end lyde og støn. Med en sådan gag har du mulighed for at stoppe diverse ind i munden på din underkastede, vel at mærke uden vedkommene kan gøre indsigelse eller stritte imod.