Klitorisvibrator – vi har udvalgt de bedste til dig

En klitorisvibrator er for mange kvinder et af de bedste stykker legetøj, når det handler om at opnå orgasme. Det svære er ikke at opnå klimaks med en klitorisvibrator, men i stedet er udfordringen at finde den helt rette vibrator til klitoris. Hvis du mangler hjælp til den del, er du landet det helt rette sted. Vi har nemlig orienteret os indgående i det samlede marked og fundet de, efter vores mening, 5 bedste til dig.

Vores bud på de 5 bedste klitorisvibratorer

Herunder finder du vores bud på de 5 bedste klitorisvibratorer. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de forskellige vibratorer godt at kende. 

Tilmed har vi tilføjet forhandlernes aktuelle priser på de forskellige klitorisvibratorer, så du kan købe en af de 5 vibratorer til den bedst mulige pris, hvis du skulle ønske det.

Buddene tager afsæt i produktanmeldelser, tests, som er udført af andre, samt vores vurdering og bedømmelse af de forskellige produkter. I vores vurdering har vi lagt vægt på følgende parametre: Pris, kvalitet, brandets ry, form, materialevalg og funktionsmuligheder.

I det følgende vil der optræde affiliate-links, altså sponsorerede links.

Rocks Off 120 mm

Derfor anbefaler vi denne

Rocks Off - Vibrator
Ingen priser tilgængelige

Den patron-formede klitorisvibrator fra Rocks Off rammer stort set altid plet og leverer den ene skælvende orgasme efter den anden. 

Udformning og indstillinger giver orgasmer

De mange orgasmer, som vibratoren er garant for, skal blandt andet tilskrives udformningen, der gør det lettere at styre vibrationerne og målrette dem de rigtige steder, men også at den lille fikse sag kommer med 10 forskellige vibrationsmønstre – du kan altså indstille den efter humør, smag og præferencer. 

Lydsvag

Det er også værd at nævne, at vibratoren er meget lydsvag. Din nabo kan altså ikke høre, når du er i gang, så du slipper for at bruge dårlige undskyldninger om, at du bare børster tænder med din elektriske tandbørste.

Testvindende klitorisvibrator

Både Ekstrabladet og Side6 har kåret Rocks Off 120mm som testvinder, og brugerne er generelt også enige om, at der er tale om en vinder. Et fremragende produkt.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Hs
5/5

“Denne lille vibrator er en vinder! Den er svær at lægge fra sig når man først er begyndt. 
Det er en fejl jeg ikke haft ejet sådan én før nu!! Alle kvinder burde have denne klitoris vibrator i skuffen på sengebordet. 
Den har en god størrelse og kraftige vibrationer. 
God til leg alene eller med en partner. 
Den larmer en lille smule, men den er simpelthen fantastisk! 
Jeg kan varmt anbefale denne lille tingest!!”

First time
4.9/5

“Det skal først siges, at det her var mit første sexlegetøj, og jeg kan roligt sige, at jeg slet ikke havde forventet det her. Nok var mine forventninger høje, men den er simpelthen over al forventning. Jeg har skulle undvære min kæreste i en måneds tid, og skulle jo have mig en afløser. 
Der er 110% garanti for orgasme, og jeg fik meget hurtigt brugt de første batterier der førte med.
Vil uden tvivl anbefale denne vibrator til alle, og aldrig er mine penge brugt så godt!”

SATISFYER PRO 2

Derfor anbefaler vi denne

Satisfyer pro 2 - klitorisvibrator

Denne vibrator, eller klitorisstimulator som den faktisk også bliver kaldt, kan egentlig dårligt kaldes en klitorisvibrator. Den bruger nemlig en lidt anderledes form for stimulation, som fungerer helt fantastisk. 

Så egentlig passer den ikke ind her på listen, men da den bidrager med det samme som en klitorisvibrator, altså at levere voldsomme og intense klitorisorgasmer, og den gør det så effektivt og godt, som den nu engang gør, synes vi ikke, at vi kunne forsvare ikke at nævne den.

Bliv stimuleret med pulserende svingninger

I stedet for vibrationer bruger Satisfyer Pro pulserende svingninger, som giver dybe og kraftige orgasmer. Eneste ulempe er, at du formentlig får lyst til at bruge den hver dag…

Vi anbefaler dig 2’eren, altså anden udgave af Satisfyer Pro, fordi denne er blevet godt opgraderet i forhold til forgængeren. Den er således endnu mere lydsvag – og faktisk også kraftigere – end første udgave. 

Du får 11 forskellige hastigheder, som ganske let styres ved at trykke på en knap på håndtaget – så hvis du i kampens hede beslutter at sætte tempoet op eller ned, så klares det ganske let.

Fremragende anmeldelser

Brugerne elsker klitorisstimulatoren, der af flere beskrives som stærkt vanedannende. Der bliver generelt set delt meget gavmildt ud af stjerner til Satisfyer Pro 2, som bliver kaldt for det nye store inden for sexlegetøj til kvinder.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

FrIda
5/5

“Jeg har fået mange orgasmer i mit liv, men aldrig en sprøjte orgasme – indtil jeg købte denne! Efter 10 min havde jeg fået 1 alm orgasme og 2 sprøjte orgasmer! Hvor er det vildt!!”

Smiley
5/5

“Hold nu op et lækkert produkt.
Jeg har kun lige prøvet den en enkelt gang men hold da fast, jeg har lige fået mig en ny bedste ven. 
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til den her og glæd jer piger, den giver virkelig tilfredsstillelse til ug”

We-Vibe Touch

Derfor anbefaler vi denne

We-Vibe klitorisvibrator
Ingen priser tilgængelige

Apropos produkter, der scorer topkarakter, så er vi nødt til at have We-Vibe Touch med på vores liste. Denne klitorisvibrator kan nemlig bryste sig af en vurdering på 5 ud af 5 stjerner fra brugerne. 

Kraftig og lydsvag

De rosende gloser om vibratoren kredser blandt andet om dens lydsvage, men yderst kraftige motor der kan justeres i intensitet efter behov. 

Den er nemlig født med 8 vibrationsmønstre, som hver især giver anderledes stimulering af klitoris. 

Vandtæt

Slutteligt er det værd at nævne, at klitorisvibratoren er udstyret med genopladeligt batteri, som let kan tankes op med den tilhørende USB-oplader. 
 
Det genopladelige batteri har desuden gjort det muligt at lave vibratoren 100% vandtæt, og den kan derfor sagtens komme med i bad. “Gå glad i bad og syng: Jubi-di-åh-åh-åh-åh!” 

Pris i den høje ende

Vi indrømmer gerne, at prisen er i den høje ende, men til gengæld kan du være sikker på at få en klitorisvibrator, som leverer det, den skal og mere til.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Josefine46
5/5

“Kommer til at lyde som den vildeste sælger – men altså køb ! 
Mine bedste anbefalinger – som alle de andre har skrevet. Jeg kan 100 % bekræfte – de gode anbefalinger – og kunne ikke ønske mig et bedre produkt.”

Hotmamma
5/5

“Superlækker lille lilla tingest. Kan det den skal, med gode kraftige vibes. Smart design og bare så skønt, at den kan lades op, så er den altid klar. Lydsvag og nem at bruge. Kan 100% anbefales”

Sinful Magic Wand

Derfor anbefaler vi denne

Sinful Magic Wand - Vibrator
Ingen priser tilgængelige

Oprindeligt var en Magic Wand tænkt som et massageredskab, der kunne hjælpe folk med ømme muskler og led. 

Men så fik kvinder øjnene op for, at den gjorde én ting bedre end at massere nakken – nemlig at give klitorisorgasmer. 

Magic Wands kan give (næsten) alle orgasme

Magic Wands er især kendt for at kunne give orgasmer til kvinder, som aldrig før har kunnet opnå klimaks. Det er altså med andre ord et stykke legetøj, der trykker (masserer) alle de rigtige steder!

Ekstra kraftige og justerbare vibrationer

På vores anbefaling fra Sinful kan du let justere styrken på vibrationerne på drejehjulet på håndtaget og dermed sikre dig, at du får nøjagtigt den intensitet, du skal bruge for at komme i mål. 

Du får desuden ekstra kraftige vibrationer fordi vibratoren skal tilsluttes stikkontakt. Det giver mere strøm, som resulterer i potentielt stærkere vibrationer, der i sidste ende giver dig kraftigere orgasmer. 

Og så kan du jo altid bruge vibratoren som massageredskab bagefter, hvis du midt i en orgasme falder på gulvet og får ondt og spændinger grundet faldet. 

Vil du se flere af denne type klitorisvibratorer?

Se vores bud på de bedste Magic Wands her

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Har-det-hele
4.3/5

“Jeg har aldrig fået en sprøjteorgasme før, men med dette produkt så fik jeg den første! Den er utrolig nem at styre, og dens vibrationer kan komme utrolig højt op. Eneste minus er at den larmer en del, og kan blive ret varm. Men den er helt sikkert pengene værd!”

Simone Larsen
4.5/5

“Jeg har normalt svært ved at komme, men denne vibrator gør virkelig arbejdet godt! Produktet larmer lidt, men det er ikke voldsomt. Den kan virkelig anbefales, både til at bruge den solo og med en partner.”

Tracy’s Dog Nina Vibe Pro 2 Par Vibrator

Derfor anbefaler vi denne

Last updated: 2024-06-11 05:48:21

Med denne her vibrator er det ikke blot klitoris, som udsættes for himmelsk massage, men også G-punktet takket være vibratorens særegne form.

Lækkert materiale

Den æstetisk nydelige vibrator er kreeret i blødt silikone, et materiale, der har flere fortrin, blandt andet at det føles lækkert for huden, og at det er dejligt fleksibelt, men samtidigt ganske holdbart.

Lidt forskellige vibrationsmønstre at vælge imellem

Vibratoren byder på 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 forskellige intensitetsgrader. 

Dermed vil det være muligt for dig at bygge langsomt op med blide vibrationer og undervejs intensivere voldsomheden af disse, i takt med at din liderlighed tager til, og du kommer tættere og tættere på klimaks.

Det er yderst let at betjene vibratoren og skifte mellem de forskellige intensitetsgrader og vibrationsmønstre, hvilket er vigtigt, da du formentlig ikke ønsker at blive taget ud af den boble af liderlighed, som du kommer til at befinde dig i, når du leger med denne lækre vibrator.

Kan tages med i bad

Vibratoren er vandtæt, hvorfor du vil kunne gøre dine bruserbade ekstra fornøjelige for fremtiden, hvis du investerer i denne.

Kan bruges af både par og singler

Vibratoren appellerer både til par og singler. 

En hovedårsag til, at den også appellerer til par, er, at der medfølger en fjernbetjening, der muliggør, at du kan anbringe og bruge vibratoren under dit tøj i offentligheden og i den forbindelse lade din partner styre intensiteten af de vibrationer, du udsættes for, hvilket vi gætter på, at både du og din partner vil finde voldsomt frækt!

I den forbindelse er det dog værd at bemærke, at nogle forbrugere hævder, at vibratoren larmer en smule. Derfor bør du og din partner næppe lege frække lege vibratoren på et offentligt bibliotek eller andre steder, hvor der typisk er meget, meget stille. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Who
5/5

“Vi har haft glæden af denne fine vibrator i en mdr. og har brugt den alene og men også sammen med andet legetøj. Den er helt perfekt til at varme hende op med Størrelsen på den er super og den sidder perfekt af sig selv Kan ikke sige andet end køb køb køb”

Blev det ikke til et match mellem dig og en vidunderlig klitorisvibrator? Fortvivl ej, for udvalget er stadig stort, og du har derfor gode muligheder for at finde den helt rigtige til dine behov. 

Tryk på knappen nedenfor, og du vil blive præsenteret for det store udvalg af klitorisvibratorer.

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om klitorisvibratorer, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste klitorisvibratorer, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste sexgynger, bedste vibrator æg, bedste penisringe, bedste penispumper, bedste strap-ons, bedste sexmaskiner, bedste buttplugsbedste dildoer og bedste glidecremer.

Hvad er en klitorisvibrator?

En klitorisvibrator er et stykke sexlegetøj til kvinder som har til hovedformål at stimulere klitoris. Stimulationen foregår gennem vibrationer. 

En klitorisvibrator kan have mange former og farver, men typisk er den ikke særligt stor af størrelse. Den skal nemlig ikke, som eksempelvis en dildo, bruge sin størrelse til at stimulere. I stedet er det vibrationer, som grundet den lille størrelse, er lettere at målrette det følsomme område som er kvindens klitoris. 

Det seneste nye indenfor klitorisvibratorer er klitorisstimulatorer. Vi har anbefalet en på listen ovenfor hvis du er nysgerrig. Det særlige ved den er, at den den i stedet for vibrationer bruger pulserende svinginger til at fremtvinge orgasmen og faktisk er der ingen direkte kontakt mellem sexlegetøj og klitoris, hvilket giver en helt særlig behagelig følelse. 

Hvordan bruger man en klitorisvibrator?

Som udgangspunkt er det ganske simpelt at bruge en klitorisvibrator – tænd den, placer den på klitoris og vent på at orgasmen overtager din krop. 

Det er dog langt fra alle kvinder der synes om direkte berøring af klitoris – i hvert fald ikke lige med det samme. Derfor kan det af og til være rart at begynde andre steder på kroppen. De behagelige vibrationer kan nemlig også være frække og stimulerende at bruge på brysterne, maven eller indersiden af lårene. Når du kan mærke pulsen stige og du efterhånden er blevet tændt godt op, kan du nærme dig klitoris så småt. 

Nogen bruger glidecreme, andre gør ikke. Vi er af den overbevisning, at lidt glidecreme altid har sin berettigelse, og i langt de fleste tilfælde vil det gøre oplevelsen bedre – men det er altså ikke noget krav, for vibratoren kan sagtens benyttes uden. 

Hvad skal jeg bruge til min klitorisvibrator?

Som udgangspunkt kan du gå i gang med din vibrator så snart den er pakket ud. Det forudsætter naturligvis at der er strøm på. Men ellers kræver det ikke noget andet. 

Vi anbefaler dog, at du køber en god glidecreme med, da det gør oplevelsen og berøringen meget mere behagelig. 

Og så skal du ellers bare afsætte dig tid til at fordybe dig i projektet. Lås døren, sluk mobilen og sørg for, at du ikke bliver forstyrret. 
Medmindre du altså har tænkt dig at bruge din vibrator med en partner:

Klitorisvibrator alene eller med partner

Som med så meget andet frækt legetøj, så kan du vælge at bruge det alene eller sammen med en sexpartner. Sidstnævnte kan klart anbefales, da sexlegetøj i sig selv er frækt at inddrage i dobbeltsengen, men også fordi sexlegetøjet kan ting som mænd ikke kan med hverken fingre, mund eller penis. 

Hvis orgasmen af og til kan være svær at opnå under almindelig sex, så er der absolut intet galt i at slutte af, eller måske starte med lidt kærlig behandling med en klitorisvibrator. De fleste mænd vi har mødt, synes det er frækt at se på kvinden der bruger legetøjet, ligesom de også selv hellere end gerne vil bruge det på hende. 

Klitorisvibrator – den letteste måde at få orgasme

Klitoris er den eneste del af menneskekroppen hvis eneste formål er seksuel nydelse. Derfor oplever mange kvinder, at det er ved stimulering på lige præcis det sted, de lettest opnår orgasme. 

Klitoris kan stimuleres med fingre, tunge eller med en vibrator – hvilket der fungerer bedst er en smagssag. Uanset hvad, så giver stimulering af klitoris lækre orgasmer, som modsat skedeorgasmen, er relativt lette at opnå for alle kvinder. 

Vibrationerne fra en klitorisvibrator er helt perfekte til stimuleringen af det magiske område på kvinden. Er du bange for, at en almindelig vibrator ikke er nok til at give dig orgasme, så vil du måske være interesseret i vores guide til Magic Wands. En Magic Wand er egentlig et massageredskab til ømme muskler og led, men mange kvinder peger på staven som det absolut mest effektive stykke legetøj til at opnå orgasme. 

Læs mere om Magic Wands her 

Kan jeg have en klitorisvibrator med i bad?

Det afhænger af, om den er vandtæt. 

Læs brugsanvisning eller produktbeskrivelsen grundigt inden du fylder badekaret eller tænder for bruseren – hvis produktet ikke er vandtæt risikerer du, at den går i stykker. Hvis du er rigtig uheldig, får du måske stød. 

Larmer en klitorisvibrator?

En vibrator er ikke lydløs – lad os starte med at slå det fast. 

Når det så er sagt, så er det oftest minimalt hvor meget den støjer. Medmindre der en skummel type som lægger øret til døren når du tror du er alene, så vil du sagtens kunne bruge den bag lukkede døre uden at nogen hører dig. Vil du være på den sikre side, så kan du også sørge for at bruge den under dynen. 

Hvor meget lyd du kan forvente af de forskellige klitorisvibratorer varierer, men som hovedregel larmer de ikke mere end en elektrisk tandbørste. Så i værste fald kommer din nabo bare til at tro, at du går meget op i din tandhygiejne. 

Det store udvalg af vibratorer

Vibrationer og sex går perfekt hånd i hånd. Vi ved ikke hvad det er, men vibrationer virker bare perfekt til stimulering af både kvinde og mand. Måske derfor er udvalget også enormt. Her tænker vi ikke udelukkende på klitorisvibratorer, men sexlegetøj med vibrationer helt generelt. 

Det kan være svært at finde hoved og hale i det hele og finde ud af hvad der er det rigtige til dig eller jer, så derfor har vi forsøgt at give det komplette overblik over de forskellige typer af vibratorer i vores store guide – den finder du på linket nedenfor:

Se vores store guide til vibratorer

Du får også lige en kort opsummeringen af mulighederne her:

  1. Magic Wand vibratorer – oprindeligt et redskab til massage, som viste sig at være yderst effektig til stimulering af klitoris. Kaldes i dag for en af de bedste vibratorer til at opnå orgasme med. 
  2. Rabbit vibrator – populær dildo og klitorisvibrator kombineret i ét legetøj. Giver vaginal stimulering samtid med, at de behagelig vibrationer kærtegner klitoris. 
  3. Vibrator æg – et lille stykke legetøj som sættes op i kvinden. Kan oftest styres med fjernbetjening, og kan derfor bruges i det offentlige uden nogen opdager noget. 
  4. Dildo med vibrator – en klassisk dildo, dog med det twist at den kan vibrere. Et godt alternativ til den almindelige dildo.