Womanizer guide, test og anmeldelser

Womanizer – Anmeldelse, test og prissammenligning

Womanizer er et populært mærke af sexlegetøj, som er kendt for dets innovative onaniprodukter til kvinder. Womanizer er tæt på at være synonym for orgasme, for brug af det effektive sexlegetøj resulterer stort set altid i kraftige og skælvende orgasmer for de heldige kvinder, som ejer en Womanizer.

Det bedste fra Womanizer

I denne artikel kigger vi nærmere på de mange varianter af det populære sexlegetøj, for at anbefale dig de bedste Womanizer produkter. Udover en udførlig beskrivelse af hver enkelt produkt fra Womanizer, hjælper vi dig også med at finde den bedste pris med vores prissammenligner. Med afsæt i brugeranmeldelser og tests udført af andre, vil vi forsøge at pege på det bedste fra Womanizer. 

Vi gør opmærksom på, at der på siden optræder affiliate-links, altså sponsorerede links.

Womanizer Classic

Derfor anbefaler vi dette

Womanizer Classic
Ingen priser tilgængelige

En populær og gennemprøvet klassiker

“If it ain’t broken don’t fix it!” lyder et populært mundheld. Dette udsagn passer perfekt på Womanizer Classic, som har tilfredsstillet tusindvis af kvinder i hele verden, selvom det hverken er den nyeste eller mest funktionelle af de mange produkter Womanzier står bag. 

Til gengæld er den blevet gennemtestet af de mange tilfredse og tilfredsstillede kvinder, som har fået stribevis af orgasmer takket være det geniale sexlegetøj. 

Passer perfekt i hånden

Womanizer Classic er ikke kun en fornøjelse for din klitoris, for den er også rar at holde i hånden. Det ergonomiske og brugervenlige design gør, at du let kan bruge Womanizer, selv når bølgerne går aller højest og orgasmen tager tøjlerne og kontrollen over din krop.

Patenteret teknologi giver garanti for orgasme

Når du i de fleste anmeldelser af Womanizer kan læse, at der er orgasmegaranti, er det på grund af den helt unikke og patenterede teknologi, som producenten kalder for ‘Pleasure Wave Technology’.

Det lyder måske fancy og avanceret, men det betyder faktisk bare, at produktet bruger luftbølger til at stimulere klitoris. Der er derfor ikke direkte kontakt mellem klitoris og legetøjet, hvilket gør, at du kan bruge din Womanzier i længere tid ad gangen, uden risiko for overstimulation eller ømhed. 

Vigtigst er det dog at nævne, at de behagelige berøringer af luftbølgerne føles helt fantastiske!

Det siger brugerne om Womanizer Classic: 

Kilde: Sinful.dk

N.E.T
5/5

“Kæresten havde købt den i gave til mig da han havde hørt den skulle være fantastisk.
Da vi fik den placeret korrekt gik der ikke mange sekunder før første orgasme indtræf.. Halleluja.. Jeg har aldrig oplevet noget så intenst med et stykke sexlegetøj. I første omgang troede jeg ikke rigtig på den, men blev meget overrasket. Vi var begge meget overrasket over effekten og er bestemt ikke sidste gang den bliver taget i brug. Fuld stjerne antal herfra.”

Miss X
5/5

“Classic lyder næsten for kedeligt… De orgasmer jeg får med min womanizer er alt andet end classic 🙂
Og det fede er at jeg kan igen og igen,for jeg bliver ikke “imun” overfpr vibrationerne lissom jeg gør med en alm vibrator.
Den er virkelig lækker og kan varmt anbefales!”

Womanizer Premium

Derfor anbefaler vi dette

Luksus for alle pengene

Hvis dit underliv virkelig skal forkæles, er der ingen vej udenom Premium, som er topmodellen fra Womanizer. 

Kvaliteten er skruet helt i vejret, ligesom der er adskillige smarte og effektive ekstra funktioner, som du ikke finder på de mindre og billigere modeller. 

Prisen er absolut i den høje ende, men du finder til gengæld heller ikke et bedre produkt fra Womanzier end denne. 

Smart Silence

Det er ikke kun kvaliteten og det ydre, som er blevet kælet for i premium-modellen fra Womanizer. Der er også blevet plads til to særlige funktioner, som kan gøre din tid med dette sexlegetøj endnu bedre. 

Ulempen ved sexlegetøj som benytter vibrationer er, at det kan risikere at støje en smule. Womanizer Premium larmer ikke som et trykluftsbor, men den er desværre heller ikke fuldstændigt støjsvag. For at gøre brugen af Womanizer Premium mere diskret, har producenten udstyret den med en særlig funktion, som de kalder for Smart Silence.

Normalt vil sexlegetøj begynde at summe, så snart du trykker på tænd-knappen, men fordi Womanzier Premium er udstyret med Smart Silence-funktion, begynder legetøjet først at summe, når der er kontakt med din hud. Produktet slukker automatisk, så snart der ikke længere er berøring og tænder igen i det øjeblik, du igen placerer det på klitoris. 

Womanizer Autopilot

Med Womanizer Premium bliver det næppe kedeligt at onanere lige med det samme. Sexlegetøjet er nemlig udstyret med en autopilot som ved aktivering selv veksler imellem de 12 forskellige vibrationsmønstre, som er indkodet i produktet. 

Du ved derfor aldrig med sikkerhed, hvad der venter dig, hvis du benytter autopilot-funktionen, hvilket bidrager til en fræk uforudsigelighed. 

Det siger brugerne om Womanizer Premium: 

Kilde: Sinful.dk

PJ
5/5

“Wow – bare wow.

Alle kvinder burde have denne! Fuldstændig vanvittig.”

Malle
5/5

“Et MUST HAVE! Jeg har haft et par modeller og tænkte jeg ville prøve denne. Jeg kom flere gange i stræk! At man kan skifte “hovederne” på den i str passer perfekt til mig. Min kæreste elsker at give mig denne type orgasme”

Womanizer Liberty

Derfor anbefaler vi dette

Womanizer Liberty

Last updated: 2024-04-15 06:18:57

Rejsevenlig Womanizer

Hvis du ofte er på farten og tilbringer meget tid væk hjemmefra, kan det være rart at have mulighed for at blive tilfredsstillet. Den lille men yderst effektive Womanizer Liberty er skabt til at blive transporteret rundt i tasken eller kufferten, så en lækker orgasme altid er indenfor rækkevidde, uanset hvor du måtte befinde dig. 

Et særligt magnetisk hylster gør, at der ikke kommer skidt og snavs ind i hovedet på sexlegetøjet, hvis lille størrelse og diskrete udseende gør, at selv nysgerrige snushaner, som lurer i din taske, næppe opdager dit legetøj. 

6 vibrationsniveauer

Der er ingen risiko for, at stimulering med Womanizer Liberty bliver ensformigt og kedeligt, for med hele 6 forskellige vibrationsmønstre, er der gode muligheder for at få adspredelse og forskellig stimulation. 

Tag den bare med i bad

Man ved aldrig, hvornår lysten melder sig. Selvom det er under de varme og behagelige stråler fra bruseren eller i det lune vand i badekaret, kan du finde din Womanizer frem og forkæle dig selv. Den smarte lille stimulator er nemlig 100 % vandtæt. 

Det siger brugerne om Womanizer Liberty: 

Kilde: Sinful.dk

Spinner
5/5

Super effektiv. Købte denne til min kone, efter at have læst flere anmeldelser med kommentaren “Orgasme garanti”
Da vi om aftenen testede det nyindkøbte legetøj, blev vi begge meget overrasket. Der gik ikke mere end et minut før hun rystede og stønnede højlydt, da hun fik de kraftigelse orgasmer, hun nogensinde havde fået”

Prinsessen af Aalborg
5/5

“Womanizer Liberty var mit første møde med Womanizers produkter. Jeg har både brugt det alene og sammen med min kæreste, hvilket var til stor fornøjelse for os begge – det er faktisk lige før, at han er bedre til at bruge den på mig, end jeg selv er! Det eneste minus ved produktet er, at det er lavet i plastic istedet for silikone, hvilket gør, at produktet ikke er lige så blødt at have i hænderne. Jeg vil klart anbefale andre at købe Womanizer Liberty :-)”

Womanizer Duo

Derfor anbefaler vi dette

Womanizer Duo

Last updated: 2024-04-15 06:18:58

Stimulerer alle de rigtige steder

Hvor de andre Womanizers på vores liste fokuserer på at massere klitoris med behagelige luftbølger, sørger Womanizer Duo for også at give skeden opmærksomhed, så der forhåbentligt venter endnu bedre orgasmer. 

Den velkendte Pressure Air teknologi sørger for at stimulere klitoris på den helt rigtige måde, imens den kurvede dildo vibrator indsættes i skeden, hvorefter den med behagelige vibrationer stimulerer G-punktet. 

Smart Silence

Ligesom Womanizer Premium er Duo udstyret med Smart Silence. 

Smart Silence er en funktion som gør, at det kun er når der er kontakt mellem hud og legetøj, at legetøjet begynder at summe og vibrere. I praksis betyder det, at du ikke behøver tænde og slukke midt i kampens hede – det klarer Womanizer Duo helt selv, så snart der ikke længere er kontakt. 

Det siger brugerne om Womanizer Duo: 

Kilde: Sinful.dk

Sussi
5/5

“Intet mindre end faktastisk!! Wow, sikke én fantastisk oplevelse med orgasme på orgasme. Kan klart anbefale til alle!”

Sofie
4.5/5

Nydelsesgaranti! Er der en ting man i alle fald er sikker på når man vælger en Womanizer, er det at det hele ender i en orgasme. Og Duo er intet undtag. Det føles dejligt at der også er en indvendig stimulering, selv om det ikke er lykkedes mig (endnu) at finde det berømte G-punkt, ej heller med denne. Men det betyder ikke at det ikke føles rart, på samme måde som det kan føles rart at stimulere klitoris imens du bruger en dildo eller har samleje. Men om det gir nogen effekt af at den vibrerer er jeg usikker på. Klitorisdelen er dog lige så effektiv som den plejer at være med Womanizers produkter, så alt i alt er jeg fan.”

Womanizer Starlet 2

Derfor anbefaler vi dette

Womanizer Starlet 2
Ingen priser tilgængelige

Lille og handy, men yderst effektiv

Womanizer Starlet er beviset på, at det ikke er størrelsen men gørelsen, som er afgørende. 

Starlet er ikke specielt stor, men til gengæld sørger den for at massere og stimulere på den helt rigtige måde, så orgasmen aldrig er langt væk. 

Den lille størrelse gør, at du let kan have Womanizer Starlet med dig i håndtasken eller kufferten, hvis du skal være væk hjemmefra i en længere periode, men stadig gerne vil tilfredsstilles med manér.

Rigtig god til prisen

Womanizer Starlet befinder sig i den billige ende, hvilket gør den til et fint sted at starte, hvis du endnu ikke har prøvet denne type produkt, og derfor er en smule skeptisk.

Vi tør godt garantere, at du ender med at blive overbevist om Womanizers kvaliteter, så snart du har prøvet Starlet. 

Stimulerer klitoris med trykbølger

Det innovative sexlegetøj fra Womanizer er helt unikt, for hvor det meste andet sexlegetøj til stimulering af klitoris kræver direkte kontakt med klitten, behøver Womanizer Starlet kun være i nærheden af den lille nydelsesknap, for at give effektiv stimulering, som altid resulterer i lækre orgasmer. 

Womanizer benytter en særlig teknologi, som bruger trykbølger til at stimulere kvindens underliv. Det lyder fancy og avanceret, men det er egentlig bare små luftbølger, som blidt men effektivt stimulerer. 

Det siger brugerne om Womanizer Starlet: 

Kilde: Sinful.dk

Kir
4.8/5

“Jeg har så spændt på at prøve min Womanizer, og den levede helt sikkert op til mine forventinger. Glæder mig allerede til at bruge den igen, jeg fik min første orgasme kan helt sikkert anvefalde den til alle kvinder”

Emma
4.3/5

“Jeg var så spændt på at prøve min nye lille Womanizer, og den levede bestemt op til mine høje forventninger! Den er bare så lille og fin og opfylder alle mine ønsker til en diskret vibrator. Min største bekymring var, at den “kun” har 4 hastigheder, men de mere end rigeligt 😉

Det eneste lillebitte “men” er, at den kun har 1 knap, så man skal op på 4 for at komme ned på 1 igen. Men når der kun er 4 trin, er det ikke den store katestrofe – jeg har i hvert fald hurtigt vænnet mig til den og anbefaler den VARMT til alle kvinder!”

Hvad er det særlige ved Womanizer?

Hvis du endnu ikke har prøvet en Womanizer, forstår vi godt, hvis du undrer dig lidt over, hvad det hele går ud på. Hvorfor bliver dette lille sexlegetøj rost til skyerne og hvordan kan det være, at det er så effektivt til at opnå orgasmer?

Når det handler om at opnå orgasmer, er stimuleringen af klitoris den hurtigste og nemmeste vej for de fleste kvinder. Det er blandt andet derfor, at klitorisvibratorer og Magic Wands er så populære.

Hvor de to førnævnte stimulerer  klitoris direkte og derfor risikerer at overstimulere, går Womanizer lidt anderledes til værks, ved indirekte at massere klitoris. 

En Womanizer fungerer på den måde, at det lille hoved på produktet omslutter klitoris, hvorefter der sendes små luftbølger afsted, som føles helt fantastiske. Ved at stimulere klitoris på denne måde, risikerer du ikke at blive overstimuleret. Du kan derfor onanere længere og adskillige orgasmer, fordi stimuleringen er blid men effektiv.