Viser alle 68 resultater

Viser alle 68 resultater

Stort udvalg af Magic Wand-vibratorer

Her ovenfor finder du vores samlede udvalg af de populære Magic Wand-vibratorer. Udvalget tæller mange forskellige brands samt et utal af vibratorer, der varierer en hel del, hvad angår funktionsmuligheder.

Uanset om du er til en simpel udgave med få vibrationsindstillinger, eller om du ønsker en avanceret model med flere funktioner end den nyeste iPhone, så kan du finde, lige hvad du søger, hos os.

Var oprindeligt et massageredskab

Den allerførste Magic Wand var oprindeligt tiltænkt at være et massageredskab til ømme muskler og led. Undervejs opdagede kvinderne dog, at redskabets behagelige vibrationer ikke blot var stimulerende for ømme muskler og led, men også for klitoris.

Derfor er apparatet med tiden mere og mere blevet et stykke sexlegetøj frem for et massageaparat. Dog skal det siges, at visse mennesker stadigvæk benytter Magic Wands til muskelmassage, og at du også sagtens vil kunne bruge vibratoren til dine ømme led og muskler, hvis du investerer i en… Men, øh… Husk lige at vaske den, inden du bruger den til krospmassage, ikke?

Vil du se mere sexlegetøj?

Hvis du har lyst til at se endnu mere sexlegetøj, så er du landet det helt rette sted. Hos Temptations.dk har vi nemlig ALT i denne niche.

Tjek blandt andet vores frække piske, penisringe, penispumper, dildoer eller rabbit-vibratorer.