Viser 1–160 af 229 resultater

Viser 1–160 af 229 resultater

Stort udvalg af klitorisvibratorer

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af klitorisvibratorer, og dette udvalg er lidt ligesom en afrikansk mands vedhæng, nemlig stort. Lad os ikke håbe, at krænkelsespolitiet læser med herinde, for så bliver de sikkert gnavne over, at vi starter vores kategoribeskrivelse med en stereotyp, og sender os i en shitstorm.

Hos Temptations.dk tror vi lidt, at krænkelsespolitiet er så sure, som de er, fordi de får for lidt. Vi er sikre på, at hvis de investerede i en eller flere af ovenstående klitorisvibratorer, så ville de ikke rende rundt og være så bestyrtede hele tiden.

Med en klitorisvibrator kan man nemlig opnå fantastiske klitorisorgasmer, der lader lykkefølelser strømme ind over ens krop og sind.

Som du kan se, varierer vores udvalg en hel del. Blandt dette er der både noget for nybegynderne samt de erfarne, og der skal dermed nok også være noget for dig, uanset hvilke krav du måtte stille til størrelse, form og funktionsmuligheder.

Kan både bruges i forbindelse med onani samt samleje

En klitorisvibrator kan både bruges i forbindelse med onani og samleje. Rigtig mange inviterer vibratoren med i dobbeltsengen, hvor den assisterer manden, mens han pentrerer kvinden.

Hvis penetrationen kombineres med vibrationer på klitoris, plejer der nemlig ikke at gå mange øjeblikke, før der er gevinst, og kvinden skriger en voldsom orgasme ud.

Vil du se mere sexlegetøj?

Klitorisvibratorer er langt fra det eneste, som vi har på de digitale hylder. Hvis du har lyst til at se endnu mere sexlegetøj, så tjek gerne et par af vores andre varekategorier ud. Det kunne eksempelvis være vores strap-on-dildoer, sexgynger, sexmøbler, glidecremer eller bundløse trusser.