Viser alle 46 resultater

Viser alle 46 resultater

Et sexspil gør sexlivet sjovere

Det er sundt for parforholdet og sexlivet at eksperimentere, prøve nyt og udforske egne lyster. Hvem ved om blid bondage, sexlegetøj eller analsex er lige dig. Ofte skal man prøve det, inden man kan sige, hvad man synes om det.

Men hvordan kommer man lige i gang med at eksperimentere og prøve nye ting af i dobbeltsengen?

Med et frækt sexspil!

I et sexspil behøver I ikke tale om, hvad I gerne vil prøve på lagnerne, for de fleste spil fortæller gennem kort, terninger eller spillepladen, hvad der skal ske. Trækker i et kort der fortæller, at den ene partner skal bindes, er det en oplagt mulighed for at prøve bondage af. Et andet kort kan bede jer prøve en ny sexstilling eller udleve en seksuel fantasi.

I vælger selvfølgelig selv, om I har lyst til at gøre, som I bliver bedt om, men det er klart sjovest at gå ind i det med et åbent sind og gåpåmod.

Sexspil på dansk

De fleste sexspil i vores sortiment er på engelsk, hvorfor det kræver et fornuftigt kendskab til sproget, eller at I har en rød ordbog liggende klar. Det er ikke vildt frækt, at skulle slå op i en bog for at tjekke engelske gloser, så hvis du ikke har brugt dit engelsk siden folkeskolen, kan du overveje, om ikke det giver bedre mening at vælge et sexspil på dansk.

Der er desværre ikke så mange af spillene, som er på dansk, men de findes og vi har dem i vores sortiment. Se eksempelvis det prisvindende sexspil Monogamy, som findes i en dansk udgave, eller det frække brætspil Erotic 4 Real, som ligeledes er blevet oversat til dit modersmål.

Skal du bruge andet sexlegetøj?

Det er ikke kun sexspil, som kan gøre noget godt for sexlivet. Prøv også med en dildo, penisring, vibrator eller frække kostumer.