Bundløse trusser guide cover

Bundløse trusser – se de frækkeste og mest sexede trusser

Med bundløse trusser er undertøjet aldrig i vejen for hed sex – der er nemlig altid fri adgang til numse og vagina. Markedet for bundløse trusser er meget stort og forskelligartet – ja kritikerne vil nok sige: “en kende uoverskueligt.” Vi har finkæmmet det samlede marked og fundet vores bud på de 6 bedste og frækkeste trusser, så du slipper for den tidskrævende søgen.

Se vores bud på de bedste bundløse trusser

I det følgende vil du blive præsenteret for de – efter vores mening – bedste og frækkeste bundløse trusser. Listen er lavet med afsæt i forbrugeranmeldelser og vores samlede vurdering af de enkelte trusser. 

I vores vurdering har følgende parametre været vigtige: Æstetik, materialevalg, kvalitet og komfort.

Listen er i vilkårlig rækkefølge. Hver trusse er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ligeledes har vi tilføjet forhandlernes aktuelle priser på de forskellige trusser.

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i det følgende.

Cottelli – Sexet bundløs trusse med perle g-streng

Derfor anbefaler vi denne 

Cottelli - Bundløs trusse med perle g-streng - guide til bundløse trusser

Det er tydeligt, at der er gjort meget ud af udseendet på denne bundløse trusse, som med garanti vil få de fleste mænd til at gøre honnør med lillemanden.

Stimulerende perlekæde 

Trussen er udstyret med en perlekæde fra front til bagside. Kæden tjener naturligvis et æstetisk formål, men derudover er den også ganske stimulerende.

Tag trussen på, når du skal i byen og mærk, hvordan perlekæden trykker de helt rigtige steder. Når du og din partner kommer hjem, kan I med garanti ikke få tøjet af hurtigt nok for at komme i gang med det sjove, som I har spillet op til hele aftenen, og så er det jo smart, at der allerede er frit udsyn til herlighederne. 

Fås også i rød

Er du mere til en sexet rød, så kan trussen også erhverves i den farve. Du finder den røde bundløse trusse her.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Jensen
5/5

“Super fræk. Denne dejlige trusse kan tænde enhver. Blev til en rigtig hed aften”

Jax
5/5

“Wow den gjorde aftenen helt fantastisk”

Seven til Midnight – Rigtig flot og sexet bundløs trusse

Derfor anbefaler vi denne 

Seven til Midnight - sort bundløs trusse - guide til bundløse trusser

Last updated: 2024-06-11 03:04:35

Skal du eller din kæreste ligne noget fra et Victorias Secret-katalog, så er det muligt med denne vildt flotte og afsindigt sexede sag fra Seven til Midnight. 

Uanset om trussen skal sidde på kroppen af en undertøjsmodel eller en mere frodig kvinde, vil den pynte og få blodet til at løbe til mandens penis hurtigere, end han kan nå at knappe op. 

Unikt design

Det er særligt værd at fremhæve det flotte og særlige design på den lavtaljede bundløse trusse, som består af blød og elastisk nylon.

Foran er der gennemsigtigt stof med små polkaprikker, som gør det muligt at lure lidt på det, der gemmer sig bag, men uden det bliver alt for afslørende og vulgært. 

Bagsiden består af elastiske remme med en sød sløjfe som samlingspunkt. 

Når I er klar til sex (det kommer han til at være med det samme!), så er det bare at gå i gang, for der er nemlig fri adgang til missen forneden. 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Katten
4.2/5

“Super sexet trusse. Meget Tilfreds. Jeg er dog lidt bange for at den ikke holder til at blive håndvasket ret mange gange”

Charlotte45
4.4/5

“Utrolig smuk trusse, som er fræk uden at være vulgær. Især bagsiden er noget for sig. Virkelig fin. Ville blot ønske, der fandtes en BH eller overdel til, så ville jeg straks købe den også.”

Nortie Siv Bundløs Blonde G-Streng

Derfor anbefaler vi denne 

Last updated: 2024-06-11 03:04:35

Denne lækre trusse fås både i sort og rød. 

Fælles for begge farveudgaver er, at trussen blandt andet består af en fin, stimulerende perlekæde, der muliggør en åbning ved vagina, hvilket bevirker, at din partner vil kunne penetrere dig, allerede inden du får trusserne af, og dette er der bestemt en chance for, at vedkommende ikke vil kunne vente med!

Trussens fine pasform og det gennemsigtige stof vækker nemlig vilddyret i langt de fleste mænd!

Høster ros fra forbrugerne

Trussen høster en hel del ros fra forbrugerne. Det er blandt andet pasformen og trussens frække udtryk, der bliver kastet rosende gloser efter.

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

FB
5/5

Manden så dem kun da jeg pakkede dem ud og var noget imponeret 😀 Tror han bliver rigtig glad når de kommer på 😉

Cottelli – bundløs g-streng som ikke overlader meget til fantasien

Derfor anbefaler vi denne 

Cottelli G-streng med perlesmykke - guide til bundløse trusser

Blonder, blødt silke og lignende kan bestemt være flot og sexet at kigge på, men er du allermest til det, der gemmer sig inde bag lingeriet, så er denne bundløse trusse måske mere din kop the. 

What you see is what you get

Der er ikke overladt meget til fantasien med denne yderst afslørende bundløse trusse, som ikke består af meget andet end et flot perlesmykke og et elastikbånd til at holde det hele sammen. 

Du får altså med andre ord rig mulighed for at vise dig frem, hvis du er kvinde. Er du en mand, som vælger at forkæle din partner med sættet her, så kan du i den grad nyde din smukke kvinde uden meget stof på kroppen – super frækt! 

Nortie Manja  – Billig og fræk bundløs g-strengs blondetrusse

Derfor anbefaler vi denne 

Nortie Malin - bundløs trusse - guide til bundløse trusser

Last updated: 2024-06-11 03:04:36

Flot og sexet blondetrusse med fri adgang, så sex ikke er noget problem – heller ikke selvom I har for travlt til at klæde hinanden helt af. 

Fin pris

Prisen er ganske fornuftig, og kvaliteten er hæderlig til pengene. G-strengen er fremstillet i blødt blondestof. Trussen kan også vælges i en udgave med perle g-streng. Den kan du se her.

Mandy Mystery – Simpel, men lækker bundløs g-streng

Derfor anbefaler vi denne 

Bundløs g-strengs trusse

Helt simpel og klassisk g-streng med det frække twist, at der er åbent foran, så kvindens mis får masser af frisk luft – eller en rusketur af manden.

Bundløs trusse som en fræk overraskelse

Tag den bundløse trusse på som en fræk overraskelse til ham, eller forkæl hende med en sexet gave, som du også selv får glæde af som mand.  

Udvalget af bundløse trusser er stort

Hvis du er i tvivl om, om du kan finde en bundløs trusse som du synes om, så er der ingen grund til yderligere bekymring – for det kan du! 

Der findes nemlig et enormt udvalg af bundløse trusser i alle former, farver, materialer osv. Uanset om du er til g-streng, hipster, tai eller noget fjerde, så findes det. 

Er det endnu ikke lykkes dig at finde det rigtige sæt bundløse trusser på baggrund af vores liste, så tjek det fuld udvalg ved at trykke på knappen nedenfor.

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om bundløse trusser, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Nu når du har læst om de bedste bundløse trusser, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste analdildoer, bedste sexgynger, bedste bækkenbundskugler, bedste vibrator æg, bedste gagballs, bedste Magic Wandsbedste klitorisvibratorer, bedste sexmaskinerbedste buttplugsbedste dildoer og bedste glidecremer.

Hvad er bundløse trusser?

Bundløse trusser er frækt undertøj til kvinden (eller manden – vi dømmer ikke!) som giver let adgang til underlivet. 

Som navnet antyder, er trussen nemlig uden en bund, hvilket betyder at der er frit udsyn til kvindens vagina. 

Bundløse trusser gør det let at have sex fordi trussen ikke skal tages af først, og så kan det samtidig være yderst frækt at have sex med en kvinde iklædt lækkert og sexet lingeri. 

Hvorfor ikke bare bruge almindeligt frækt lingeri?

Det kan du også sagtens!

Fordelen ved bundløse trusser er dog, at der er let og fri adgang til kvindens underliv, hvorfor det er væsentligt lettere at røre og have sex med bundløse trusser på, end med almindelig lingeri. 

Det kan naturligvis godt lade sig gøre at have sex selvom kvinden har en g-streng, hipster eller noget tredje på, men det kan let komme til at drille og blive besværligt i kampens hede, hvorfor mange vælger bundløse trusser som alternativ.

Overrask ham eller hende med et sæt bundløse trusser

Hvis du er en mand kan du vælge at forære din udkårne et sæt frække bundløse trusser – det er en gave du selv får stor glæde af, så kom i gang! 

Er du kvinde kan du vælge at overraske din mand næste gang i skal have sex, ved at dukke op i et sæt pirrende bundløse trusser, som med garanti vil få ham til at kaste sig over dig som en sulten løve.