Sexdukker - sexlegetøj

Sexdukker – Vi har samlet de 6 bedste til dig her

Der findes et utal af forskellige sexdukker, og vi forstår derfor godt, hvis du har svært ved at vurdere, hvilken sexdukke der er den rigtige til dig. Vi har gjort det hårde arbejde og trawlet markedet igennem for at finde de 6 bedste. Udvælgelsen af de 6 bedste tager afsæt i brugeranmeldelser, produkttests, som er udført af andre, og vores samlede vurdering af de enkelte dukker. Udseende, funktionsmuligheder og materialevalg er blandt de vigtigste parametre i vores vurdering.

Oversigt over de bedste sexdukker på markedet

Listen er i vilkårlig rækkefølge. Hver sexdukke er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Tilmed har vi samlet aktuelle priser på de forskellige sexdukker, så du kan få din kommende sexdukke så billigt som muligt. 

Vi gør opmærksom på, at der optræder affiliate-links i artiklen, så skulle du beslutte dig for at købe noget, får vi en lille andel.

Pipedream Fuck Me Silly 2

Derfor anbefaler vi denne

Fuck me silly 2 - Sexdukker - Oppustelig Dukke med Vibrator - Sexdukker - sexlegetøj til mænd

Lad os nu bare være ærlige; når det kommer til sex, så er noget af det sjoveste på kvinder, det der befinder sig fra skuldrene og ned. 

Bryster, numse, mave og vagina er for mange mænd, det bedste at røre ved og se på under sex, og det får du rig mulighed for med denne sexdukke. 

Derfor behøver du ikke nødvendigvis betale en mindre formue for en hel dukke. I stedet kan du “nøjes” med sexdukken fra Fuck Me Silly, som består af et sæt lækre store bryster, en fræk mave og en smuk vagina du kan gå i krig med.

Autentisk oplevelse 

Der er lagt stor vægt på, at dukken både ligner den ægte vare og føles autentisk at bruge, og baseret på brugernes anmeldelser af dukken, så ser det ud til at have lykkes for producenten. 

Du kan frit vælge, om du vil tilfredsstilles af hendes bryster, hendes vagina eller numse og når du er færdig med gerningen, kan dukken desuden let rengøres med vand. Vil du slå to fluer med ét smæk, så kan du endda tage hende med i bad.  

 • Mellemstørrelse sexdukke 
 • Realistisk udseende og materiale
 • Let at rengøre
 • Føles som en rigtig kvinde

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Gokke1
5/5

“Virkelig naturtro lækker af trænge ind i og røre ved, der er garanti for en kanon oplevelse med dette produkt. Prøv det selv.”

Andreas
5/5

“Jeg har virkelig ikke prøvet noget bedre end dette sexlegetøj. Jeg er helt vildt med den og bruger den flere gange dagligt. Da jeg brugte den gav den en rigtig god følelse på penisen. De sidste par pocket pussyer jeg har købt har slet ikke været i samme klasse som den her! 

Oxana Pussy and Ass

Derfor anbefaler vi denne

Oxana Pussy and Ass - Sexdukker

Leder du efter en billig sexdukke, du kan fornøje dig med, så slutter din søgning her. Oxana er en naturtro kopi af en kvindes underliv, som udover at ligne den ægte vare også føles sådan. 

Billig sexdukke

Det største argument for at vælge Oxana fremfor vores andre anbefalinger er, at den er billig. Prisen er fornuftig, dog uden at du går på kompromis med kvaliteten som stadig er ganske hæderlig. 

Oxana er det sikre valg til den prisbevidste køber, som ikke er sikker på om en sexdukke er noget for ham, og som derfor gerne vil prøve det af uden at bruge en halv månedsløn. 

Føles som en rigtig kvinde

Du får en meget autentisk oplevelse med sexdukken, men der mangler selvfølgelig resten af kvinden. Er det ikke noget problem, så er denne sexdukke et rigtig godt sted at starte. 

Skulle du ende med at blive bidt af oplevelsen med din kvarte sexdukke, så kan du altid overveje at anskaffe dig hele pakken på et senere tidspunkt. 

 • Pris og kvalitet gør den til et godt sted at starte
 • Realistisk i udseende
 • Mulighed for vaginal- og analsex
 • Let at rengøre

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

M24
3.8/5

“Materialet er rigtig blødt, virker meget realistisk, når man bruger glidecreme til den. Den føltes så godt som en rigtig kvinde. Det eneste problem er lige at finde en god stilling, men har du den, så glider det som smurt.”

ShyGuy
4.5/5

“Jeg er helt overrasket over hvor godt det var, da jeg lagde mig i sengen med denne lille sag. Helt klart en anbefaling til alle jer gutter der mangler lidt kinky alene tid! Husk glidecreme!”

Pipedream Fuck Me Silly

Derfor anbefaler vi denne

Pipedream Fuck Me Silly - Pocket pussy

Må din sexdukke gerne både ligne og føles som en rigtig kvinde, men er det lidt uoverskueligt at have en hel kvinde stående i garderobeskabet, så er denne dukke et godt bud. 

Fremragende anmeldelser

Brugerne er vilde med dukken som næsten får lutter 5-stjernede anmeldelser. 

I anmeldelserne bliver der især lagt vægt på, at den godt nok er en smule dyr, men til gengæld får du også mulighed for at have sex som til forveksling minder om den ægte vare.

Herligheden vejer intet mindre end 9 kg, hvilket er en fordel når du er i gang, fordi den ikke kommer til at skøjte rundt på gulv, bord, i seng, eller hvor du benytter den. 

 • Fremragende anmeldelser
 • Ligner og føles som en rigtig kvinde
 • Mulighed for vaginal- og analsex
 • Kan være lidt besværlig at rengøre efterfølgende 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Obelix
5/5

“Den er dyr, men det kan ikke beskrives hvor meget bedre den er, sammenlignet med andre produkter derude. Havde min tvivl efter jeg havde købt den men efter at have prøvet den var jeg ikke i tvivl om at det er et godt køb”

Erfaren
4.5/5

“Jeg grinede da jeg pakkede den ud og tænkte hvad fanden har jeg gang i og tænkte hvad har jeg dog brugt penge på. Jeg må bare sige den er fantastisk realistisk. Havde ikke forestillet mig at den var så lækker. Så jeg prøvede den og det er meget realistisk kan klart anbefales hvis man trænger til en pause fra dating:-). Rengøring er lidt mere kompliceret det skal man lige vende sig til.”

Pipedream Junk In Tha Trunk

Derfor anbefaler vi denne

Junk in tha trunk - pocket pussy guide

Går du og fantaserer om en nougatbrun numse at hoppe ombord i, så har Pipedream begået endnu en realistisk sexdukke – denne gang er der blevet kælet ekstra meget for de fyldige og velformede baller. 

Hvor vil du tage dukken?

Du vælger selv om du har lyst til vaginalt eller analt samleje med dukken – begge dele bliver en behagelig oplevelse, blandt andet takket være den medfølgende vibrator som kan bruges sammen med produktet. 

Der medfølger udstyr

Der medfølger desuden også alt det nødvendige for at komme godt i gang: glidecreme, rengøringsmiddel og materiale-opfrisker så huden fortsat føles realistisk at røre ved. 

 • Autentisk udseende
 • Føles som en rigtig kvinde
 • Lækker brun farve – til dig der fantaserer om en mørk kvinde
 • Nem at rengøre  

Kitty – Real doll

Derfor anbefaler vi denne

Kitty - sexdukker - sexlegetøj til mænd

Last updated: 2024-06-13 01:03:43

Udviklingen af sexdukker er gået stærkt på det seneste, og der er ganske naturligt et stort fokus på at skabe en dukke, som minder så meget om en rigtig kvinde, at man kan komme helt i tvivl. 

Det mener vi, at sexdukken Kitty er et fremragende eksempel på. 

Ligner og føles som en rigtig kvinde

Udover at sexdukken Kitty ligner enhver mands våde drøm, så er der også gjort meget ud af, at hun også føles rigtig at bruge. Du vil således opdage, at berøring (både udvendigt og indvendigt) vil føles som at røre en rigtig kvinde. 

Sexdukken Kitty er desuden fremragende til at prøve forskellige sexstillinger af – dels fordi hun aldrig siger nej, og dels fordi leddene i dukken kan justeres, bukkes og drejes efter behov. 

Den ultimative sexdukke – hvis du har råd

Vi tøver ikke med at kalde Kitty for den ultimative sexdukke, for der er meget positivt at sige om dukken, men desværre er der også et stort “MEN”. 

Som du måske allerede har gættet, så er der ikke tale om en billig sexdukke, og for mange vil det formentlig afskrække fra at investere i Kitty – det forstår vi godt, og heldigvis byder resten af listen på væsentligt billigere alternativer. 

Skulle du alligevel beslutte dig for at købe, så får du også en del for pengene. Udover selve dukken følger der en del “ekstraudstyr” med, i form af en USB-varmestav til opvarmning af dukken for en ekstra autentisk følelse. 

Ligeledes medfølger der også glidecreme, lingeri, rengøringsmidler og meget mere.

 • Én af verdens mest populære
 • Super realistisk at se og føle på
 • Lingeri, glidecreme, USB varmestav, samt meget mere medfølger
 • Kan bruges i alle stillinger 

Det siger brugerne:

Kilde: Sinful.dk

Meng
4.3/5

“Fantastisk kopi af en kvindekrop med mange flotte detaljer; men er noget koldere at røre ved end en “ægte” kvindekrop, og så er hun temmelig tung at “bakse” rund med.
Men alt i alt et dejligt stykke legetøj at være sammen med.”

Antonya Vidra Love Doll

Derfor anbefaler vi denne

Oppustelig Dukke med Vibrator - Sexdukker - sexlegetøj til mænd

Last updated: 2024-06-13 01:03:43

Vi kan naturligvis ikke tale om sexdukker uden også at have den oppustelige af slagsen med på listen. 

Her har vi dog at gøre med en deluxe udgave af den klassiske lolitadukke. 

Lolitadukke i luksus udgave

Det luskuriøse viser sig i dukkens meget realistiske design, og i at dukken er lavet af et lækkert materiale, der ikke minder om rigtig hud, i stedet for det man laver badedyr af.

Fordelen ved en oppustelig dukke er, at den kan tømmes for luft efter brug og dermed fylde langt mindre end andre sexdukker af kvindestørrelse. 

Sexdukken har hår på hovedet, der minder om den ægte vare, ligesom der er blevet gjort en del ud af ansigtet og de to huller til penetration. 

Der medfølger desuden en vibrator, der kan indsættes i dukken for ekstra nydelse. 

 • Luksusudgaven af den kendte lolitadukke
 • Kan tømmes for luft og er derfor let at opbevare
 • Medfølgende vibrator
 • Den mest vellignende oppustelige sexdukke

Er du ikke imponeret over de udvalgte sexdukker på vores liste, eller er det bare noget lidt andet du leder efter, så tryk på knappen nedenfor. Trykker du, vil du blive ledt videre og blive præsenteret for det komplette overblik af sexdukker hos vores samarbejdspartner. 

Find produktguides om alverdens sexlegetøj på Temptations

Jeps, vi har skrevet en fantastisk produktguide om sexdukker, men rent faktisk er denne langt fra den eneste fremragende produktguide, du finder her på Temptations. Gå meget gerne på opdagelse i vores fulde univers og lær alt det bedste sexlegetøj at kende.

Når du har læst om de bedste sexdukker, kan du eksempelvis tjekke vores produktguides om de bedste analdiloer til mænd, bedste pocket pussies, bedste kondomer, bedste sexgynger, bedste tenga æg, bedste penis sleeves og bedste fleshlights.

Hvordan bruger man sexdukker? 

De fleste sexdukker er ret nemme at gå til – det er jo trods alt fordelen ved en dukke frem for en rigtig kvinde, ingen ondt i hovedet eller andre dårlige undskyldninger. Det er bare at gå i gang. 

Dog anbefales det at du bruger en god vandbaseret glidecreme, da en dukke selvfølgelig ikke er udstyret med naturlig smørelse som en rigtig kvinde. De fleste sexdukker giver dig mulighed for at dyrke enten vaginal- eller analsex, ligesom de store dukker også giver dig mulighed for oralsex. 

Skal du bruge en god glidecreme, så tjek vores guide til de bedste på markedet. 

Hvordan rengør man sexdukker?

Efter du har brugt din sexdukke er det en fordel at rengøre den, så den er klar til brug en anden gang. 
Det kan heldigvis klares let ved brug af ganske almindeligt vand. 

Vil du forkæle din sexdukke ekstra meget og sørge for, at den fortsat føles som ny, så anbefales det at bruge specielle produkter til formålet. 
Du kan blandt andet få en sexlegetøjs-rens som renser og dræber bakterier. 
Derudover kan du også købe særligt pulver, som er med til at bibeholde den bløde og naturtro følelse af hud på din dukke.

Sexdukker er fremtidens sexlegetøj

For nogen kan det måske virke fjernt at have sex med en dukke, imens det for andre er ganske naturligt. Uanset hvad, så kan det tyde på, at fænomenet bliver mere udbredt i fremtiden. År 2018 blev således året hvor Danmarks første bordel med sexdukker åbnede – og noget tyder på, at den beslutning ikke var helt dum for ejerne. I hvert fald mødte gæster talstærkt op til åbningen. 

I takt med, at vi får endnu mere travlt i hverdagen og måske ikke har tid til et parforhold, kan en dukke tilfredsstille behovet for sex, uden alt det andet som kan være lidt besværligt eller tidskrævende. 

I takt med at den teknologiske udvikling fortsætter, vil vi også med tiden se mere og mere avancerede sexdukker – hvorfor vi nok også før eller siden kommer til at kalde dem for sexrobotter i stedet. I fremtiden vil sexrobotten kunne reagere på dine berøringer, respondere på dine bemærkninger og være udstyret med en kunstig intelligens som gør samtale muligt. 

For nogen vil det være en spændende fremtid at gå i møde, og for andre vil den måske virke frygtindgydende – for hvad nu hvis alle har sex med robotter i stedet for hinanden? Hvordan skal vi overleve som art, hvis ikke vi fører vores gener videre gennem sex med rigtige mennesker?

Nu kan vi naturligvis kun gætte, men undertegnede har en klar opfattelse af, at selvom sexdukker og sexrobotter kan opfylde behovet for sex, så er vi programmeret i hjernen til at søge rigtigt samvær med andre mennesker. Det behov kan en dukke eller robot nok aldrig udfylde i tilstrækkelig grad, og mennesket vil derfor stadig blive tiltrukket af hinanden og dyrke sex. 

Derfor skal du have en sexdukke

I den moderne verden vi lever i, er der flere og flere som enten frivilligt eller ufrivilligt lever et liv uden en kvinde. Måske I er gået fra hinanden, eller måske du har valgt at leve det frie singleliv uden bekymringerne som kan følge med et parforhold. 

Men bare fordi der ikke er en kvinde i dit liv, betyder det ikke at du ikke har behov for sex, og selvom det er let at klare det med hånden, så kan almindelig onani blive lidt trivielt i længden. Med en sexdukke kan du få følelsen af at være sammen med en rigtig kvinde, uden at skulle score hende først eller sætte en ring på hendes finger.  Du finder hende frem fra skabet når du har lyst til sex, og når du er færdig kan hun komme ind i skabet igen – eller spise med til aften, det styrer du helt selv. 

En sexdukke kan tilfredsstille det fundamentale og dyriske behov for sex på en måde som almindelig onani ikke kan, og derfor vælger flere og flere mænd en sexdukke at fornøje sig med. 

Hvad koster en sexdukke?

En sexdukke kan koste fra to-tre hundrede kroner helt op til flere hundrede tusinde. Den dyreste vi har anbefalt koster lige under 12.000 kr. og selvom det lyder af meget, så kan du sagtens spendere endnu mere hvis du eksempelvis skal have specialfremstillet dukken. Du kan nemlig visse steder selv designe din drømmekvinde og få hende leveret til døren – men det betaler du altså også for! 

De billigste sexdukker er dem som ikke forestiller en hel kvinde. Ja, det lyder en smule makabert, men du kan sagtens nøjes med at købe en dukke som består af en overkrop med underliv eller bare sidstnævnte. Begge dele kan være rigeligt til at tilfredsstille behovet for sex, og vil med garanti være mere spændende end almindelig onani. 

Hvordan føles en sexdukke?

Det vil naturligvis aldrig føles nøjagtigt som en rigtig kvinde – men det er efterhånden virkelig tæt på. 

Når de ikke langer sexdukker over disken, har producenterne nemlig travlt med at eksperimentere med og forfine sexdukkerne så oplevelsen kan blive så autentisk som overhovedet muligt. Og de er faktisk allerede kommet langt. 

Udover udseendet som på de dyre sexdukker er milevidt bedre end den klassiske oppustelige sexdukke og rent faktisk ligner en rigtig kvinde, så er der også gjort meget ud af, at den føles ægte. Bryster, vagina og hud er således konstrueret af materialer som gengiver følelsen af en ægte kvinde så godt, at du formentlig kan komme i tvivl hvis lyset var slukket. Det ville dog være en skam, hvis ikke lyset er tændt, for udseendet er som nævnt kommet langt, og selvom du stadig godt kan se at det er en dukke, så vil de fleste formentlig kunne tænde på det frække og realistiske ydre. 

Er en billig sexdukke god nok?

En billig sexdukke kan sagtens være fin og give fornøjelse i adskillige timer. Men ligesom med mange andre produkter, så er der en sammenhæng mellem prisen og kvaliteten på produktet. 

Vælger du en billig sexdukke kan du således ikke forvente den samme oplevelse som hvis du vælger en af de dyrere. Det betyder dog ikke, at det ikke er pengene værd, for det afhænger naturligvis af dit budget og hvor ofte du har tænkt dig at bruge din sexdukke.

Skal din sexdukke frem i ny og næ når lysten er størst, så er der måske ikke nogen grund til at spendere en mindre formue. Skal sexdukken derimod være din nye kæreste og derfor have tur et par gange om ugen eller måske dagen, så er de ekstra penge på en sexdukke af høj kvalitet givet godt ud.

Realistiske sexdukker

Udviklingen indenfor sexdukker er kommet langt siden den oppustelige Lolitadukke som primært er blevet købt som en sjov gave til en frisk ungersvend. 

I dag giver det rent faktisk mening at bruge penge på en sexdukke, for de er efterhånden blevet så realistiske i deres udtryk, at man næsten kan komme i tvivl. Er det en dukke eller bare en kvinde der er virkelig god til at sidde stille? 

De dyreste er som oftest de mest realistiske, især fordi disse typisk er en 1:1 model af en rigtig kvinde. De lidt billigere sexdukker er dog bestemt også så realistiske, at de sagtens kunne forveksles med den ægte vare.