Tenga æg cover - Guide til tenga æg

Tenga æg – Onani og handjobs bliver aldrig det samme igen

Tenga æg er et onaniprodukt til mænd som gør det at “tage en spiller” til en særlig oplevelse som måske ikke helt overgår, men som bestemt kan sidestilles med at have penis i en rigtig vagina. Onani bliver aldrig det samme igen, efter du har prøvet et Tenga æg. 

Udenpå ligner det et ganske almindeligt æg af plastik, men indvendigt gemmer sig en kerne af nydelse som med garanti kan give dig orgasmer ulig nogen du tidligere har haft. 

Hvordan et Tenga æg fungerer vil vi fortælle dig meget mere om lidt længere nede i denne artikel. 

Tenga Clicker 

Inderside: Knopper 

Tenga æg - Clicker - Guide til Tenga æg

Last updated: 2024-04-15 06:11:06

Tenga Silky

Inderside: Rillet

Last updated: 2024-04-15 06:11:07

Tenga Stepper

Inderside: Bølget

Last updated: 2024-04-15 06:11:07

Tenga Wave – Cool Edition

Inderside: Bølget

Tenga Wavy Cool edition - guide til tenga æg

Last updated: 2024-04-15 06:04:30

Tenga 6-pack

Inderside: Blandet

Tenga æggebakke 6-pack - guide til tenga æg
Ingen priser tilgængelige

Det siger brugerne om Tenga æg

Kilde: Sinful.dk

DK-GL
4.5/5

“Fantastisk. Købte dette æg som mit første stykke sex legetøj, og var meget imponeret over kvaliteten på produktet.

Det gav en fantastisk fornemmelse, så skal helt sikkert have anskaffet nogen af de andre modeller og se om det er lige sådan.

Hvis i får anskaffet jer dette lille stykke legetøj skal i kun glæde jeg til at få det brugt.”

Kat
5/5

Jeg var inde og kigge på legetøj og så ægget. Det lød frækt og spændende og jeg købte et til min kæreste for at overraske ham. Ægget er super blødt og der er små knopper inde i. Jeg prøvede på min kæreste og det var en stor succes og skal helt sikkert prøves igen. Den kan varmt anbefales”

den lykkelige
5/5

“En af de bedste onani “hjælpemidler” jeg har prøvet. Det virkede bedre end jeg havde håbet på og kan helt klart anbefales. det er bestemt ikke sidste gang jeg køber sådan et.”

Hvad er et Tenga æg?

Et Tenga æg er et onaniprodukt eller sexlegetøj til mænd. Ægget kan bruges alene ved onani for at gøre oplevelsen væsentlig bedre end normalt, eller det kan bruges med en partner til et alternativt og yderst behageligt handjob. 

Ydersiden af ægget, “skallen”, er af hård plastik og tjener egentlig ikke noget andet formål end opbevaring af det vigtige; det bløde indre. Tenga æg - indvendigt - sexlegetøj til mænd

Indvendigt finder du et blødt æg af et særligt rart og blødt gummi, som både er rart at røre med hånden, men i den grad også med penis. 

Indersiden af gummiet er udformet med forskellige mønstre som hver især stimulerer din penis på en helt særlig måde. 

Et Tenga æg fungerer særdeles godt som alternativ til et handjob, uanset om det er fra dig selv eller en partner. Det bløde og ujævne indre i ægget stimulerer dig på en måde du med garanti aldrig har oplevet før, med en kraftig orgasme som resultat. 

Hvor mange gange kan man bruge et Tenga æg?

Som udgangspunkt er Tenga æg tiltænkt til engangsbrug, men så længe du ikke er for voldsom med ægget, burde du sagtens kunne fornøje dig med det 3-4 gange uden problemer. 

Efter at have brugt produktet adskillige gange vil du dog formentlig opleve, at gummiet bliver en smule slidt og slatten, hvorefter effekten af ægget vil fortage sig en smule.

Du vurderer helt selv hvor mange gange du vil bruge ægget – det værste der kan ske er, at ægget går i stykker.

Husk dog at rengøre dit æg efter du har brugt det. Få det skyllet godt og grundigt så eventuelt glidecreme og sæd fjernes og ikke størkner. 

Hvordan bruger man et Tenga æg?

Først og fremmest er det ganske vigtigt at du husker glidecreme. Vælg en god vandbaseret en af slagsen, for på den måde får du en mere behagelig og fræk oplevelse uden det gør ondt eller du ødelægger materialet som ægget er lavet af. 

Der medfølger glidecreme til hvert æg, men mængden er begrænset og der er næppe til mere end én enkelt spiller. Sørg derfor for at købe ekstra med, hvis du planlægger at bruge ægget flere gange. 

Fyld godt med glidecreme i dit Tenga æg, smid underbukserne og træk ægget ned over din stive penis på samme måde som du bruger et kondom. 

Tag et solidt greb om ægget og begynd så at bevæge det op og ned på penis på samme måde som hvis du onanerede på normal vis. 

Hvad er forskellen på Tenga æggene?

Den eneste store forskel på de mange varianter af onani æggene er som udgangspunkt mønstret indvendigt. 

Det virker måske ikke som noget der kan betyde det store, men faktisk vil du få væsentligt forskellige oplevelser alt efter hvilket mønster du prøver på din penis. 

Udover at der er forskel på de indvendige mønster på æggene, er der også specialudgaver som eksempelvis ‘Cool Edition’ som kommer med en særlig kølende glidecreme, eller ‘Hard Boiled’ Tenga æg som er af et tykkere gummi end normalt. 

Det bedst sælgende sexlegetøj i Japan

Er du ikke helt solgt på ideen om et Tenga æg til onani, eller mangler du stadig det sidste skub før du er overbevist om dets virkning, så kan det måske hjælpe dig at produktet er det absolut bedst sælgende sexlegetøj til mænd i hjemlandet Japan. 

Ovenpå succesen i Asien har Tenga ganske naturligt taget produktet med til Vesten, hvor begejstringen for det lille onani æg bestemt ikke synes mindre.