Viser 1–160 af 293 resultater

Viser 1–160 af 293 resultater

Kæmpe udvalg af kondomer

Vi har kondomer i massevis til alle penisstørrelser og behov. Du finder tynde kondomer, kondomer med smag, rillede kondomer og kæmpe pakker med hundredvis af kondomer – kort sagt alle former for kondomer, så du kan være på den sikre side, når du har sex.

Der var engang hvor et kondom blot var en lille latex-kappe som blev rullet om banditten, men der er sket meget sidenhen, hvorfor du nu kan finde et utal af varianter med forskellige egenskaber. Vil du holde længere i sengen, kan du købe et kondom med bedøvende salve. Skal det føles ekstra godt, kan du vælge et kondom med en pirrende creme eller en nubret, rillet eller på anden måde ujævn overflade. Er du hængt som en hest eller skal man kigge godt efter for at få øje på din penis, kan du finde dit nye kondom her hos os, hvor vi har alt lige fra små kondomer til de helt store XL kondomer.

Skal kondomet smage af slikbutik, kan du finde gummimænd med forskellige smage, så klokkeværket dufter og smager af blomstereng og dermed indbyder til at blive rørt eller slikket på.

Vi har alle de kendte mærker

Er du et mærkedyr, som har sit eget favoritbrand, kan vi blandt andet præsentere dig for kondomer fra kendte producenter som Durex, Pasante, My.Size, Playboy og Skins.

Svært ved at vælge?

Det kan virke uoverskueligt at skulle vælge et kondom, når der er så mange forskellige at vælge iblandt. Hvis du lige nu sidder handlingslammet og er helt på bar bund, kan vi heldigvis hjælpe dig videre. Vi har nemlig skrevet en artikel om de bedste kondomer, som forhåbentligt kan inspirere dig.

Du finder vores guide til de bedste kondomer her.

Alt i sexlegetøj

Det lyder måske som pral når vi siger, at vi har alt i sexlegetøj, men den er faktisk god nok. Hos Temptations.dk finder du analkæder, analvibratorer, penisforlængere, penispumper og meget andet.