Kondomer – Find det rigtige kondom til dine behov her

Kondomer - cover

Leder du efter de rigtige kondomer i junglen af gummimænd – så lad os være din guide. Der er nemlig rigtig mange at vælge imellem, og der er andet at komme efter end bare beskyttelse. Læs videre og find de rigtige kondomer til dit behov.

Kondomet er stadig en af de mest udbredte præventionsformer. Og det er bestemt også fortjent, for kondomet har trofast beskyttet menneskeheden mod sygdomme og uønskede graviditeter i århundreder.  

Netop fordi kondomet har været brugt så længe, har der også været tid til at udvikle på opskriften, hvilket betyder, at beskyttelsen kommer i mange afskygninger. 

Har du endnu ikke fundet den rigtige type kondom, eller er du nysgerrig efter, hvad der findes af muligheder, så læs endelig videre.

Oversigt over kondomer

Herunder følger overskiften over en række forskellige kondomtyper. Enhver type er ledsaget af en fyldig produktbeskrivelse.

Bemærk, at der i det følgende vil være en række affiliate-links, hvilket betyder, at vi modtager kommission, sæt du klikker på et link og handler i den digitale forretning bagefter. Vi kan dog garantere dig for, at vi står fuldt og fast inde for de produkter og forhandlere, vi anbefaler.

Durex Intense Kondomer – for ekstra nydelseDurex intense - kondomer

Et kondom er ikke nødvendigvis bare et kondom, og med disse fra Durex får du 12 stk. som adskiller sig fra andre ved at give ekstra stimulering. 

Spidsen af kondomet er dækket af en særlig lotion, som giver ekstra nydelse for både kvinden og manden. 

Kondomet har desuden en nubret, rillet og prikket overflade. Lotion og tekstur bidrager sammen til en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. 

Er du træt af det klassiske, kedelige og almindelige kondom, du kender – så giv Durex Intense en chance. 

Fun Factory – 50 ekstra tynde kondomerFun factory - 50 kondomer

Skal du have noget for pengene og samtidig være sikker på at få det maksimale ud af sex, så får du her 50 kondomer i en stor pakke. 

Du behøver altså med andre ord ikke købe ind igen lige med det samme – medmindre der er rigtig godt gang i din Tinder-profil. 

Kondomerne er ekstra tynde – vel at mærke uden det er på bekostning af styrken.

Det ekstra tynde kondom fra Fun Factory gør, at det føles mere som at have sex uden beskyttelse, end hvis du havde brugt et almindeligt kondom. 

Durex London – 100 stk.Durex kondomer 100 stk. - kondomer

Er du ude efter en ordentlig sæk kondomer, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe beskyttelse det næste lange stykke tid?

Så er dette produktet, du er på udkig efter! Prisen er god, og mængden er enorm.

Kondomerne er helt almindelige, intet fancy – ingen smag, farve eller riller. Du ved, hvad du får, og du får masser af det.

Skins-kondomer med smagSkins kondomer med smag - kondomer

Bruger du kondomer til oralsex, er der god grund til at købe dem med smag. 

De fleste, der har prøvet at have et almindeligt kondom i munden, vil formentlig nikke og give os ret, når vi siger, at det ikke smager særligt godt. 

Det kan det dog komme til med kondomer fra Skins, som smager af mint, tyggegummi, banan og jordbær.

Skins-kondomer med chokoladesmagskins chokolade-kondomer - kondomer

Vi har stadigvæk til gode at møde en kvinde, der ikke er begejstret for chokolade. 

Derfor virker det som en fremragende idé at lade kondomet smage af netop chokolade. 

Nu er det slut med at overtale hende til at give dig blowjobs – det bliver formentlig hende der tigger dig om at få lov at smage på chokofanten. 

Durex XXL kondomerDurex XXL - kondomer

Er du velsignet med et lem som en hingst, så har du måske oplevet, at almindelige kondomer kan sidde en smule stramt. 

Det problem behøver du dog ikke at døje med – det handler bare om at købe kondomer i den rigtige størrelse. 

XXL måler 21,5 cm i længden og har en diameter på 5,7 cm – normal størrelse er 18 x 5,2 cm.

Udover at du vil kunne dyrke mere behagelig sex, så kan pakken med XXL kondomer på natbordet i soveværelset formentlig også få din date til at slikke sig lystigt om læberne – det kunne jo være, at et rodehoved som dig tilfældigvis havde glemt at gemme dem væk.

Det sikreste valg af prævention

Det er ikke uberettiget, at kondomer er en af de mest udbredte præventionsformer – for de beskytter nemlig ikke bare mod graviditet – de er faktisk den eneste type prævention, hvor du kan dyrke sex uden at bekymre dig om sexsygdomme. 

Et kondom er desuden det eneste prævention der findes til mænd. Imens kvinder har flere forskellige muligheder for at beskytte sig mod graviditet, så har mænd altså kun gummiet at sætte sin lid til. 

Hvorfor skal jeg bruge kondom?

Fordi et kondom er den eneste præventionsform der sikrer dig imod både sygdomme og uønskede graviditeter.

Særligt ved one night stands med en mere eller mindre fremmed person, er det en stor fordel at bruge kondom frem for andre præventiver. 

Som mand er kondomet desuden den eneste form for prævention, som du kan sørge for. Der findes rigtigt nok mange andre måder at beskytte sig på, men det er udelukkende kvinden der står for dem. Selvom det måske ville være at foretrække at have en pakke p-piller med dig i byen som du kunne fodre din scoring med, så kan du altså som mand ikke gøre andet end at bruge kondom.

Kondomet er også meget alsidigt og kan benyttes til almindelig, oral- eller analsex. Ligesom kondomet også med fordel kan bruges sammen med sexlegetøj – som eksempelvis en dildo eller en pocket pussy, for mindre rengøring efterfølgende.

5/5 (19)

Skriv et svar