Viser alle 43 resultater

Viser alle 43 resultater

Kæmpestort udvalg af brystklemmer

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af brystklemmer, og det må siges at være stort og forskelligartet. Udvalget tæller brystklemmer af høj kvalitet, der varierer en hel del, når det kommer til pris, funktionalitet og udseende.

Det er ikke noget tilfælde, at vi har et så stort udvalg af brystklemmer, som vi nu engang har. Det er derimod ganske overlagt og et led i vores bestræbelser på at blive en platform for alle og enhver.

Hos Temptations.dk skal der dels være noget for dem, der har en masse erfaring med sexlegetøj, men der skal bestemt også være et bredt udsnit af produkter målrettet de nysgerrige nybegyndere.

Uanset om du er en erfaren rotte, når det kommer til seksuelle udskejelser, eller om du blot lige for nyligt er begyndt at eksperimentere med sex, vil du kunne finde et sæt brystklemmer, der er lige, hvad du søger, hos os.

Hvad er brystklemmer?

Hvis du er nybegynder inden for lege med sexlegetøj, kan det sagtens tænkes, at du ikke før er stødt på brystklemmer. Derfor tænker vi, at en definition må være på sin plads.

Brystklemmer er sexlegetøj, der – ikke så overraskende – sættes på brystvorterne, hvor de klemmer på en pirrende måde. Når man har et sæt brystklemmer monteret på brystvorterne, øges blodtilførslen og sensitiviteten, hvilket gør, at man bliver ekstra opstemt.

Brystklemmer kan anvendes af begge køn. Nogle bruger klemmerne som en del af forspillet, andre bruger dem under sexakten, mens atter andre benytter dem i forbindelse med frække BDSM-lege.

Hvornår og hvordan man præcist bruger dem, er faktisk op til ens fantasi og præferencer.

Brystvorterne er yderst sensitive

Nogle kvinder er i stand til at opnå orgasme alene ved at få brystvorterne stimuleret – vildt, ikke? Selvom man ikke nødvendigvis tilhører denne gruppe af kvinder, kan man stadigvæk få en masse ud af brystklemmer, for uanset hvad er brystvorterne en sensitiv og følsom zone på ens krop, som pirres ved berøring.

Leder du efter andet end brystklemmer?

Hvis du er på udkig efter andet end brystklemmer, så kan du stensikkert finde, hvad du yderligere søger af sexlegetøj, hos os. Vi har nemlig mere eller mindre ALT inden for denne kategori.

Tjek gerne vores bondage-sexlegetøj, sexgynger, bækkenbundskugler, bundløse trusser eller strap-on-dildoer.