Viser alle 50 resultater

Viser alle 50 resultater

Tilføj lidt smerte til sexlivet med en bondage pisk

Hvis man ikke i forvejen praktiserer bondage og BDSM, kan det være svært at forstå, at det på nogen måde skulle være rart at få pisk eller piske sin partner, men det er kun fordi de ikke selv har givet det et forsøg endnu. Indrømmet – det er ikke for alle, men har man en BDSM fetish, er der ingen vej udenom lidt smerte fra en pisk.

Det kan være utroligt frækt at binde eller blive bundet, imens en bondage pisk bruges til at tilføje smerte. I de rette mængder naturligvis.

Vi har faktisk skrevet en ganske hæderlig artikel om netop bondage. Den kan du med fordel læse, hvis du er helt ny indenfor denne type sex. Du finder artiklen her.

Stort udvalg af piske til bondage

Som du måske har bemærket allerede, har vi et ret stort udvalg af frække og pirrende piske, som med garanti kan få dig selv eller din partner helt op at ringe. Vi har piske fra flere af de mest kendte mærker, ligesom du finder piske i adskillige prisklasser.

Bruger du vores produktfilter øverst på siden, kan du indtaste dit budget eller vælge udelukkende at få vist produkter på tilbud.

Vores side fungerer på den måde, at vi automatisk indhenter produkter og priser fra flere af de største forhandlere af sexlegetøj og bondage udstyr, hvorefter vi viser det samlede overblik på vores side. For dig betyder det, at du kan danne dig et overblik over udvalget, samtidig med at du kan finde den bedste pris på det produkt du eventuelt måtte forelske dig i. Er der mere end én forhandler af det samme produkt, kan du trykke dig ind på produktet og benytte vores prissammenligner, som automatisk viser dig de bedste priser på tværs af forhandlerne.

Temptations.dk – alt i sexlegetøj

Vi vil meget gerne være det eneste sted du behøver gå hen, når du skal bruge nyt sexlegetøj. Derfor har vi gjort et stort nummer ud af at have mere eller mindre alle former for sexlegetøj. Se fx vores udvalg af paddles, strap-on dildoer og dildo-vibratorer. Eller hvad med at se det store udvalg af sexlegetøj på tilbud?